Sveikutes mergytes
Sveika prisijungusi
Shira ir linkiu,kad tau pirmas IVF butu lemtingasis,o cia tokiu atveju daznai pasitaiko-matosi net parasiuke
O kas del tyrimu ir viso kito-as pritariu mergytems
KittyKitty jo ir nuotykiai
Va zmogus planuoji o Dievas pertvarko kitaip. Na,as tavo vietoj jei imanoma padaryciau ir iseiciau tada kada planavau.O per stimuliacijas tai butu liux nedirbti
Sekmes tau,o per IVF tikrai reikia ir ramybes ir poilsio,nezinau bet man kazkaip labai kunas to reikalauja.
Cituk,bendrazyge tu mano, oho ziuriu kiek pas tave i starta vaistuku.O as siandein leisiuos 4 Gonalio doze,jau pilvas issiputes bet dar nelabai daug,niekas neduria,neskauda-atrodo kad niekas nevyksta,o jei ir vyksta tai pas mane galvoj,nes kaip galva skauda,toookia migrena turiu ir svaigsta.Darbe vos atidirbu,gryztu namo ir krentu lovon nes nebegaliu visiskai,atrodo jegu ir energijos nulis.Na,o paskui keliuosi einu gaminti valgyt-feeee kaip nekenciu sito uzsiemimo....tada ruosiuosi darbui iki geriausiu atveju 23 val. ir tada vel vos nusliukinu i lova.O sesta vel keliuosi it zombis.Jau laukiu kada galesiu paiilseti.nes ir stimuliacija nuvargino, ir darbe vos speju suktis darbai per galva krenta,o mano vyrui PMS uzejo bet tooooooks kad oi oi oi ,kiek sveikatos dabar jis man irgi sueda.Bet nieko;viena nakti sapnavau labai grazu kudikeli,jauciau jo kvapa,tos svelnutis,lygtais mergyte,negaliu pasakyti tiksliai,bet pabudusi norejau vel uzmigt.Pamenu tik labai zydras akis.
Nuotaikos kaip ir pacios suprantate -nerimo ir laukimo. Labai tikiuosi,kad mes su
CItuku,pramusim ta siena,ta kelia pas nestukes visoms senbuvems ir kartu issivesime visas.O ten vel draugiskai plepesime apie pilvukus ir maziukus.Dieve,kad tik viskas butu gerai ir pagaliau,na pagaliau pasisektu mums visoms.
O del tryzniojimo tai manau as irgi
Cito vieno nepaliksiu-abi trizniosime.Jau dabar kai perskaiciau kiek vaistuku naudosi-tai pradejau nervintis nes man tik Gonalis ir nieko daugiau neisrase,ima baime.
Pekntadieni vaziiuoju skaiciuoti savo derliaus ,aisku jei Usoniene pasakys kaip treisas pasakydavo kiek foliu,kokio dydzio,kokia gleivine-bet kai zinosiu prisiduosiu.
Ok,mergytes linkiu visoms sekmes dideles,sveikatos,geros nuotaikos,vasariskos silumos-viso ko geriausio-o as pati lekiu dirbti.Buckis-atleiskit kadd taip trumpam ilindau pasilabinti
Atiloja,birzelio 6 bus tirkai laiminga diena ir visai man patinka skaicius sesi,as mokykloj visada zurnale sesta budavau.Irgi pirma kart pradejau stimuliacija 6 diena tad tikiuosi kad sis skaicius man irgi atnes laime kaip ir tau.Laikykites mielosios.