Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 05 08, 07:06)
Mergaites man po nepavikusio IVF jau 10 dienanenustoja memes ,kas cia gali but g.gif praeit penktadieni buvau apziuroi sake viskas gerai o kraujot nenustoja na tas ir kraujas negausus,gal kam taip buvo?

o kiek laiko buvo pristabdyta pries tai? jei kazkiek laiko buvo pristabdyta tai gali buti normalu tiek gausios, tiek skaudzios pirma diena ir ilgesnes nei iprasta,manau.
Pas mane taip buna po bandymu....gal 10 d. ir nesergu, bet ilgiau nei iprasta. Issibalansuoja organizmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 08, 16:12)
Cituk, o kaip ryskinsi, labai idomu ir man?  g.gif  biggrin.gif
Neslepiu as nieko, juk sakau, vasara megausiuos visa sirdimi.  smile.gif

siusiu seklius morkas i sauletas salis mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 08, 16:33)
ai, gal nieko tau nereikia, nes ir ant tavo tualetinio popieriaus atsiras uzrasas jau dabar "papildai"  lotuliukas.gif

jei "papildai" reiks II tai man tinka thumbup.gif

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 05 08, 19:06)
Mergaites man po nepavikusio IVF jau 10 dienanenustoja memes ,kas cia gali but g.gif praeit penktadieni buvau apziuroi sake viskas gerai o kraujot nenustoja na tas ir kraujas negausus,gal kam taip buvo?

Nu 10 dienu neturi mmm testis. kalbek su gydytoja. Man buvo nenustojancos mmm seniai pries kelis metus, tai gydytoja dave kazkokiu vaistu.
Atsakyti
Renaciukas.D, pagerk dilgeliu arbatos su citrina. 4u.gif 10 dienu, bent jau man, nera daug, tuo labiau jog kaip supratau, tai nera stiprus kraujavimas, o ir sako, po ivf visada gausesnes, ilgesnes buna. mirksiukas.gif

Cituk, nebijau, as ****** moku metyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 08, 22:10)
o kiek laiko buvo pristabdyta pries tai? jei kazkiek laiko buvo pristabdyta tai gali buti normalu tiek gausios, tiek skaudzios pirma diena ir ilgesnes nei iprasta,manau.
Pas mane taip buna po bandymu....gal 10 d. ir nesergu, bet ilgiau nei iprasta. Issibalansuoja organizmas wub.gif

Na kad nebuvo pristabdita man,nervoja mane unsure.gif geriu dilgeliu arbata ,skambinsiu sianden Lv paklausiu ar cia normalu kad nenustoja
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

renaciukD, tikrai 10 dienu nera normalu, skambink gydytojui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 05 08, 19:06)

man yra taip buvę, tiesa ne po IVF, o po IUI, bet tada sakė, kad tiesiog išsireguliavo hormonai ir nieko nedarė, liepė stebėti, jei dar po 5 dienų nepraeis, tada vėl pasirodyti. bet po dar poros dienų praėjo viskas. smile.gif

P.S. atsiprašau, kad taip įsiterpiau. tiesiog aš irgi ruošiuosi pirmam IVF, tai vis paskaitinėju jūsų pokalbius, nes kol kas klausimų daugiau nei atsakymų. Tik aktyviai bendrauti tiesiog trūksta laiko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junetė: 09 gegužės 2012 - 10:24
QUOTE(Junetė @ 2012 05 09, 11:17)
P.S. atsiprašau, kad taip įsiterpiau. tiesiog aš irgi ruošiuosi pirmam IVF, tai vis paskaitinėju jūsų pokalbius, nes kol kas klausimų daugiau nei atsakymų. Tik aktyviai bendrauti tiesiog trūksta laiko  verysad.gif

sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
man yra taip buvę, tiesa ne po IVF, o po IUI, bet tada sakė, kad tiesiog išsireguliavo hormonai ir nieko nedarė, liepė stebėti, jei dar po 5 dienų nepraeis, tada vėl pasirodyti. bet po dar poros dienų praėjo viskas.  smile.gif

P.S. atsiprašau, kad taip įsiterpiau. tiesiog aš irgi ruošiuosi pirmam IVF, tai vis paskaitinėju jūsų pokalbius, nes kol kas klausimų daugiau nei atsakymų. Tik aktyviai bendrauti tiesiog trūksta laiko  verysad.gif

drinks_cheers.gif

Linkiu, kad pirmas ir atnestu vaikeli i namus. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
man yra taip buvę, tiesa ne po IVF, o po IUI, bet tada sakė, kad tiesiog išsireguliavo hormonai ir nieko nedarė, liepė stebėti, jei dar po 5 dienų nepraeis, tada vėl pasirodyti. bet po dar poros dienų praėjo viskas.  smile.gif

Sveikute. Mes cia draugiskos bet norim kad is cia issinesdintum kuo greiciau ir nebent griztum su virusiukais wub.gif

Kaip musu Afroditei sekiojasi badytis ax.gif ??

ano pilvas jau nuo blokuojanciu melynas, tai kas bus kai pavarysiu tris ampoles i diena doh.gif Blokuojantys, stimuliuojantys ir clexane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 09 gegužės 2012 - 13:05
QUOTE(Citas @ 2012 05 09, 14:03)
ano pilvas jau nuo blokuojanciu melynas, tai kas bus kai pavarysiu tris ampoles i diena  doh.gif Blokuojantys, stimuliuojantys ir clexane  biggrin.gif

Sakyciau net kieciausias narkomanas vargu ar galetu su tavim lygiuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 09, 14:06)
Sakyciau net kieciausias narkomanas vargu ar galetu su tavim lygiuotis biggrin.gif

drinks_cheers.gif man paskutines dvi dienos buvo kancia, tai tau Cituk balionas tikrai priklauso. 4u.gif
Atsakyti

Sekmingo pasiruosimo wink.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 09, 14:03)
Sveikute. Mes cia draugiskos bet norim kad is cia issinesdintum kuo greiciau ir nebent griztum su virusiukais  wub.gif

Kaip musu Afroditei sekiojasi badytis  ax.gif ??

ano pilvas jau nuo blokuojanciu melynas, tai kas bus kai pavarysiu tris ampoles i diena  doh.gif Blokuojantys, stimuliuojantys ir clexane  biggrin.gif

ojojoj...tai jau adatos baigia riebaliukus subadyti... linkiu tau daug daug jegu ir pilvukui stiprybes 4u.gif Jeigu pritruktum lasinuko ant pilvuko, kreipkis-perleisiu ir atgal nepaprasysiu biggrin.gif o clenaxe irgi i pilvuka? gal galima i uzpakaliuka?
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 09, 14:09)
drinks_cheers.gif man paskutines dvi dienos buvo kancia, tai tau Cituk balionas tikrai priklauso.  4u.gif

sutinku..man ypac paskutine diena kazkaip kanciose buvo... nezinau, ar saves gaila buvo, ar uzkniso tos adatos, bet pamenu paskutine adata ciut ne su asarom duriau...
Atsakyti