Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 08, 11:54)
o tu nenori, kad as atvezciau kreono? jis man labai gelbejo nuo viduriu uzkietejimo, jis ne receptinis ir  nestuke.gif galima  4u.gif

Aisku kad noriu blush2.gif Nu as tikiuosi kad nebus to uzkietejimo, nors is kitos puses tai jie buvo uzkieteje vienenteli karta kai buvo kibimas, tai tada tegul sau kieteja lotuliukas.gif Kiek tu laiko busi londone? gal vakare susibegsim bigsmile.gif

QUOTE(Terze @ 2012 05 08, 13:31)
Cia as visai blondine  blink.gif  Kaip as tau galiu siulyti vaistukus ir pamirsti, kad tu jau ant stimuliacijos slenkscio... Ziopla, negaliu... Gi ten tie vaistai tikrai gali pakenkti kiausialastem, nes jie buvo skirti pries stimuliacija... Sorry...

Pas mane islindo herpesas!
Tai reiskias tas Bikovos ciklof., ar koks jis ten nesuveike?? Gi mes beveik visos, kas pas ja vaziuojam geriam sita... O gal vel is naujo pagavau? Is kitos puses, kam tada gerti, kai taip lengvai pagauti is naujo galima...

Atijola[/b] - jeigu bus galimybe, gal gali uzklausti musu autoriteto G, ka jis apskritai mano apie ta vaista TransferFactor  g.gif

Nu tai dzin apsieisiu as be tu vaistu, nebus man tos pienliges - itikinsiu save ir savo vagina ir bus tvarka biggrin.gif

Ciklof tai tos geltonos tabletes??? ir as geriau, bet pas mane niekada herpeso nera buve. gerai kad iki ivf dar turi laiko, tai issigydysi thumbup.gif

Sutinku, Atiloja - pameluok kad tavo daktaras tau ji israse ir paklausk, man irgi labai idomu, nors as jo atsisakiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 08, 13:37)
Aisku kad noriu  blush2.gif Nu as tikiuosi kad nebus to uzkietejimo, nors is kitos puses tai jie buvo uzkieteje vienenteli karta kai buvo kibimas, tai tada tegul sau kieteja lotuliukas.gif Kiek tu laiko busi londone? gal vakare susibegsim bigsmile.gif
Nu tai dzin apsieisiu as be tu vaistu, nebus man tos pienliges - itikinsiu save ir savo vagina ir bus tvarka  biggrin.gif

Ciklof tai tos geltonos tabletes??? ir as geriau, bet pas mane niekada herpeso nera buve. gerai kad iki ivf dar turi laiko, tai issigydysi  thumbup.gif

Sutinku, Atiloja - pameluok kad tavo daktaras tau ji israse ir paklausk, man irgi labai idomu, nors as jo atsisakiau  cool.gif

taip, cia tos geltonos-nu as supratau, kad mums nuo herpeso dave jas... bet kam tau tada dave?? tai dzin, herpesas pareis gal po triju dienu, bet jis jau reiskias tuno organizme vel..

man idomi jo nuomone labai. as pasiskambinau tiem atstovam ir man pasake, kad cia 1 tablete, tai kudikio doze, suprask, tai kam tada is viso gerti, jei jis nepades. reikia gerti po 3 blink.gif aisku, ten jiem irgi rupi labiau parduoti...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 05 08, 13:43)
taip, cia tos geltonos-nu as supratau, kad mums nuo herpeso dave jas... bet kam tau tada dave?? tai dzin, herpesas pareis gal po triju dienu, bet jis jau reiskias tuno organizme vel..

man idomi jo nuomone labai. as pasiskambinau tiem atstovam ir man pasake, kad cia 1 tablete, tai kudikio doze, suprask, tai kam tada is viso gerti, jei jis nepades. reikia gerti po 3  blink.gif  aisku, ten jiem irgi rupi labiau parduoti...

KIENO ATSTOVAM, CIKLOFENO AR TRANSFAKTORIAUS?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 08, 13:47)
KIENO ATSTOVAM, CIKLOFENO AR TRANSFAKTORIAUS?

transfaktoriaus, tas ciklo.. gi is Rusijos gautas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 08 gegužės 2012 - 12:55
QUOTE(Terze @ 2012 05 08, 13:31)
* nors toks gyvenime malonumas likes smile.gif
**gero skrydzio! Gorgiui ir Akvilei linkejimai  cool.gif  biggrin.gif  O tu ka dabar persitestuosi?
Atijola - jeigu bus galimybe, gal gali uzklausti musu autoriteto G, ka jis apskritai mano apie ta vaista TransferFactor  g.gif

*drinks_cheers.gif
** LAD pasiektima, tikiuosi, kad jis pasislinko, ten kur jam reikia biggrin.gif nors, dar turiu menesiuka, tai galesiu, reikalui esant ir dar LIT'o pasiorganizuoti, bet tikiuiosi, kad viskas bus gerai 4u.gif
*** nepazadu, kad uzklausiu, nes su G pasimatymo neplanavom tureti g.gif
QUOTE(Citas @ 2012 05 08, 13:37)
Aisku kad noriu  blush2.gif Nu as tikiuosi kad nebus to uzkietejimo, nors is kitos puses tai jie buvo uzkieteje vienenteli karta kai buvo kibimas, tai tada tegul sau kieteja lotuliukas.gif Kiek tu laiko busi londone? gal vakare susibegsim bigsmile.gif

Sutinku, Atiloja - pameluok kad tavo daktaras tau ji israse ir paklausk, man irgi labai idomu, nors as jo atsisakiau  cool.gif

Mes atskrisim sestadieni nakti, o grisim pirmadieni vakare, tai jau teks tau su manim kazkaip susibegti biggrin.gif

QUOTE(Terze @ 2012 05 08, 13:55)
transfaktoriaus, tas ciklo.. gi is Rusijos gautas

lotuliukas.gif jo, gerai cia tarpusavyje pasisnekat biggrin.gif o galit man nuoroda imesti, as Akviles dabar uzklausciau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 08, 14:27)
*drinks_cheers.gif
** LAD pasiektima, tikiuosi, kad jis pasislinko, ten kur jam reikia  biggrin.gif nors, dar turiu menesiuka, tai galesiu, reikalui esant ir dar LIT'o pasiorganizuoti, bet tikiuiosi, kad viskas bus gerai  4u.gif
*** nepazadu, kad uzklausiu, nes su G pasimatymo neplanavom tureti  g.gif

Mes atskrisim sestadieni nakti, o grisim pirmadieni vakare, tai jau teks tau su manim kazkaip susibegti biggrin.gif
lotuliukas.gif jo, gerai cia tarpusavyje pasisnekat biggrin.gif o galit man nuoroda imesti, as Akviles dabar uzklausciau  ax.gif  blush2.gif

LAD - turi buti pakoreguotas, kaip kitaip!
Tai kad as kaip lunatikas, rasau viena, galvoju apie kitka smile.gif Tai Citukas nespeja mano minciu sekti lotuliukas.gif
Radau tokia nuoroda"
http://www.4life.com...er-factors.aspx
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 08, 14:27)

O tai skemadieni laisvai thumbup.gif

QUOTE(Terze @ 2012 05 08, 14:35)
Citukas nespeja mano minciu sekti  lotuliukas.gif 

Citas siandien flegma jauciasi labai lotuliukas.gif
Atsakyti
Cikloferonas leidziamas zymiai geresnis ax.gif rezultatas iskart jauciasi,jei kuris galas negaluoja bigsmile.gif tik ji reikia leistis pagal plana ir liga
Atsakyti
Susirinke temos guzikai diskutuoja, nieko nesuprantu, bet linkiu visom sekmes ir nepadauginkit vaistu. biggrin.gif 4u.gif

O as issisiepus grizau, sako neturi tu jokiu nubrozdinimu ir zarazu, ko cia tryznioji, nu idesim, idesim, turek kantrybes blush2.gif lotuliukas.gif , sako, kad esu alergiska kazkuriam utrogestano komponentui, liepe panaudoti ramuneliu nuovira ir dar kremuka israse del viso pikto. Taigi vel ramios bites ramiai duzgia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2012 05 08, 14:51)
Cikloferonas leidziamas zymiai geresnis ax.gif  rezultatas iskart jauciasi,jei kuris galas negaluoja bigsmile.gif tik ji reikia leistis pagal plana ir liga

o tu Late leidaisi ji? tai gal man vel pasiprasyti cikloferono pakartotinai per sekanti vizita.. blyn, jau visa lupos kamputi ir virsuje apejo spuogais, dar ananasa suvalgiau, tai visai grazi-ir kita kamputi nugrauze lotuliukas.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 08, 14:55)
O as issisiepus grizau, sako neturi tu jokiu nubrozdinimu ir zarazu, ko cia tryznioji, nu idesim, idesim, turek kantrybes  blush2.gif  lotuliukas.gif , sako, kad esu alergiska kazkuriam utrogestano komponentui, liepe panaudoti ramuneliu nuovira ir dar kremuka israse del viso pikto. Taigi vel ramios bites ramiai duzgia.  smile.gif

Ramuneliu arbata ir plaukams tinka ir atsigerti ir ten paplauti smile.gif Rami bite taip tyliai duzgia, kad net negirdziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 08, 02:55)
Susirinke temos guzikai diskutuoja, nieko nesuprantu, bet linkiu visom sekmes ir nepadauginkit vaistu.  biggrin.gif  4u.gif

Nu ir tyzniuke Triumfante biggrin.gif Kantrybes ne prudai biggrin.gif Suprantu, kad norisi kuo greiciau su savaisiais zirniukais susitikti:)
O kada deti planuoja? Sekanti cikla?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 08, 14:47)
O tai skemadieni laisvai  thumbup.gif
Citas siandien flegma jauciasi labai  lotuliukas.gif

kas flegma, kas lunatikas, kas bite, kas sliuzikas biggrin.gif zodziu-smagi kompanija lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 08, 15:26)
Nu ir tyzniuke Triumfante biggrin.gif Kantrybes ne prudai biggrin.gif Suprantu, kad norisi kuo greiciau su savaisiais zirniukais susitikti:)
O kada deti planuoja? Sekanti cikla?

Pas mus kantrybe tik Krempudra pasizymejo wink.gif O mes dabar pagal Beta1 metodika sysiosim 4dpo biggrin.gif
Atsakyti