QUOTE(Atiloja @ 2012 05 08, 11:54)
o tu nenori, kad as atvezciau kreono? jis man labai gelbejo nuo viduriu uzkietejimo, jis ne receptinis ir galima
Aisku kad noriu Nu as tikiuosi kad nebus to uzkietejimo, nors is kitos puses tai jie buvo uzkieteje vienenteli karta kai buvo kibimas, tai tada tegul sau kieteja Kiek tu laiko busi londone? gal vakare susibegsim
QUOTE(Terze @ 2012 05 08, 13:31)
Cia as visai blondine Kaip as tau galiu siulyti vaistukus ir pamirsti, kad tu jau ant stimuliacijos slenkscio... Ziopla, negaliu... Gi ten tie vaistai tikrai gali pakenkti kiausialastem, nes jie buvo skirti pries stimuliacija... Sorry...
Pas mane islindo herpesas!
Tai reiskias tas Bikovos ciklof., ar koks jis ten nesuveike?? Gi mes beveik visos, kas pas ja vaziuojam geriam sita... O gal vel is naujo pagavau? Is kitos puses, kam tada gerti, kai taip lengvai pagauti is naujo galima...
Atijola[/b] - jeigu bus galimybe, gal gali uzklausti musu autoriteto G, ka jis apskritai mano apie ta vaista TransferFactor
Pas mane islindo herpesas!
Tai reiskias tas Bikovos ciklof., ar koks jis ten nesuveike?? Gi mes beveik visos, kas pas ja vaziuojam geriam sita... O gal vel is naujo pagavau? Is kitos puses, kam tada gerti, kai taip lengvai pagauti is naujo galima...
Atijola[/b] - jeigu bus galimybe, gal gali uzklausti musu autoriteto G, ka jis apskritai mano apie ta vaista TransferFactor
Nu tai dzin apsieisiu as be tu vaistu, nebus man tos pienliges - itikinsiu save ir savo vagina ir bus tvarka
Ciklof tai tos geltonos tabletes??? ir as geriau, bet pas mane niekada herpeso nera buve. gerai kad iki ivf dar turi laiko, tai issigydysi
Sutinku, Atiloja - pameluok kad tavo daktaras tau ji israse ir paklausk, man irgi labai idomu, nors as jo atsisakiau