Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2012 05 08, 09:56)
Ten sliuziukas  hihihi.gif

ateivis - sliuziukas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 08, 09:56)
Ten sliuziukas  hihihi.gif

Bet toks simpatiskas visai. biggrin.gif 4u.gif

Spinsa, su startu ir tave! wub.gif 4u.gif

Nieko, gyvensiu, juk buna ir blogiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 08, 10:32)
ateivis - sliuziukas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Galvoju, cia Beta taip savo vaikiuka vadina smile.gif smile.gif Paskui tik supratau lotuliukas.gif
Tavo protokolas... zodziu, neisgeres nesuprasi smile.gif Svarbiausia tu supranti wink.gif
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 08, 10:34)

Nieko, gyvensiu, juk buna ir blogiau.  smile.gif

Zinoma, gyvensi. O kaip tau dabar reikia apsigydyti? Bet man kaip kokiam pirmyksciam amziuje...sitaip tave suzalojo... Sveikateles!
Atsakyti
As cia jau irgi, kaip jaunas menulis, tik labai daznai apie jus pagalvoju..
Cituk, Tau tikriausiai tuoj prasides paskutinis ir laimingas pasispardymas. Lauksiu naujienu.
Vis svarstau, is kur tiek stiprybes, noro ir uzsispyrimo..
As jau meciau viska. Atejo toks laikas, kai supratau jog gyvenime turiu daug daugiau nei vien tik apie vaikus galvoti, apie vaikus, kuriu nera.

KittyKitty, o Tau taip pat dideles sekmes, labai labai noriu, kad pasisektu jei jau ryzotes tokiam zingsniui.
(taip, man buvo pertvarele)

Uzsuksiu vel kada pasiklausti, kaip einasi;)
Sekmes Jums dideliausios!:*
Atsakyti
SOS merginos, reikia pagalbos, gal kuri šiandien ir ryt lekiat į Latviją help.gif help.gif help.gif Reikia parvežti vienus vaistukus, kurių negaunu pirkti Lietuvoje verysad.gif O jau ketvirtadieniui reikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 08 gegužės 2012 - 09:42
Terze, nera ten taip baisiai, gal as jautresne tokiems isikisimams, o gal tikrai kokia infekcija, per pietus vaziuosiu apziurai.

Sanzile, smagu jog uzsuki ir lauksime uzsukant dar ne karta. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 18:29)
Tikrai sekminga wink.gif Atijola, o kiek kainuoja Embrionse LP? O tau Vitolsas pasiule darytis, ar Gorgis?
Ar tu dar turi skristi i UK? Ar jau kaip ir viskas?

zadejo su visom miomu pasalinimais i 700 LV isipaisyti smile.gif
Siaip pati galvojau apie LP, paskui pasiule Vitolsas, nes negalejo normaliai vienos kiausides per punkcija pasiekti, tai sugalvojom, kad vel saaugos atsinaujino.., o dar kai G pasake, kad reikia pagramdyti, tai visos abejones issisklaide ir nusprendziau susirinkti dar viena narkozes "vezancia" doze biggrin.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 07, 20:07)
Atiloja - birzelio 6d ir pagramdymas bus  bigsmile.gif ?

Mergaites - prisiduokit kas dar pradedat geguzes menesi?

nu tikiuosi, kad padarys smile.gif tik vis dar nesugalvoju, kaip gydytojui pasakyti, kad man reikia pagramdymo biggrin.gif ypac kai nezinau, kas tai yra biggrin.gif bet tai dzin, as gi blonde, jei ka sypsosiuos biggrin.gif
Aniko isbrauk is saraselio, jai vel nutrauke stimuliacija sad.gif

Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2012 05 07, 20:37)
pas mane labai idomi situacija, gal kam taip buvo - buvau pas gine apziuroj, per echo prie kaires kiausides priejo labai graziai, viska buvo imanoma pamatyt, bet su desine kiauside biski problemos  g.gif  sake kad punkcijos metu negales ispunktuoti foliu nes kiauside pasislepusi uz gimdos ir turbut punkcijos metu desine paliks ramynej nieko nedarys, kitu atveju folikulus galima isimti tik lp metu
apsvieskit mane  rolleyes.gif

pas mane buvo pasislepusi kiauside, bet galu gale is jos iskrapste viska, ka galejo smile.gif o jei tau nekrapstys, tai sprogdukai padarys savo reikala ir ivyks O 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 05 07, 20:52)
Atiloja, tai aisku, kad bus pati geriausia diena LP  bigsmile.gif Birzelis gi stebuklu metas sitam skyreli, atsimeni ?  mirksiukas.gif

jo jo, net neabejoju bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 08, 09:47)
Galit ir juoktis, jau matau kaip Betos varliagyvis lazdavos kai man uzeis panikos priepuoliai  lotuliukas.gif Aciu Triumfante  wub.gif

as tai juoksiuos lotuliukas.gif jau dabar isivaizduoju, kaip Citas cia show rodys lotuliukas.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 08, 10:28)
Sveikos 4u.gif
g.gif  O man klausimas kyla.. Tai jeigu jos nejudins, tai ten liks daug folių? O jie cistom nevirs, patys ovuliuos? g.gif

jie turetu ovuliuoti sprogduku pagalba 4u.gif Sveikatytes jums abiems 4u.gif
Papildyta:
terziuk, mes pas Gorgi si pirmadieni persitestavimui skrendam 4u.gif
Cituk, galiu vaistu kokiu atvezti, jei reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 05 08, 10:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Galvoju, cia Beta taip savo vaikiuka vadina smile.gif smile.gif Paskui tik supratau  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai tai negaliu lotuliukas.gif

Tas mano ateivis-sliuziukas yra tikras herojus, nes kai man triznia uzeidavo, panos liepdavo medituoti taip kaip tas sliuziukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 05 08, 10:38)
Tavo protokolas... zodziu, neisgeres nesuprasi smile.gif Svarbiausia tu supranti wink.gif

Atrodo lyg ir ne akoholike as smile.gif nors va prisipazinsiu kad sekmadieini boulinge vis tiek alaus bokalui neatsispyriau tongue.gif

QUOTE(sanzileNe @ 2012 05 08, 10:40)
Uzsuksiu vel kada pasiklausti, kaip einasi;)

Sikart spardysiuos kaip turi but lotuliukas.gif Uzsuk mums patinka, kad cia musu nepamirsta wub.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 08, 11:10)
nu tikiuosi, kad padarys smile.gif tik vis dar nesugalvoju, kaip gydytojui pasakyti, kad man reikia pagramdymo biggrin.gif ypac kai nezinau, kas tai yra biggrin.gif bet tai dzin, as gi blonde, jei ka sypsosiuos biggrin.gif

Aniko isbrauk is saraselio, jai vel nutrauke stimuliacija sad.gif

Cituk, galiu vaistu kokiu atvezti, jei reikia  4u.gif

Sakyk labai moksliskai kad nori kad padarytu gleivines biopsija ir kad nualytu isisenejusia ir surambejusia gleivine. vat cia tai nesitikes is blondines lotuliukas.gif

Labai gaila Aniko (negeras tas balandis visai schmoll.gif , nu dra tildushka gal pagerins statistika wub.gif )

Butu faina kokia pora zvakuciu nuo viduriu uzkietejimo (gal jo ir nebus, bet vdrug bus tai eina peklon, neistverciau isodinimo, kaip skauda) ir kazkoki ten vaista nuo galimos pienliges (Terziukas gal paieskos pavadinimo, arba vaistinej gal gali paklausti ka galima naudoti kad nepakenkti nestumui wub.gif ) jei tu Kaune tai as mamos galiu parasyti kad nupirktu juos ir tau iduotu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 08 gegužės 2012 - 10:44
QUOTE(Citas @ 2012 05 08, 11:42)
*Sakyk labai moksliskai kad nori kad padarytu gleivines biopsija ir kad nualytu isisenejusia ir surambejusia gleivine. vat cia tai nesitikes is blondines  lotuliukas.gif

**Labai gaila Aniko (negeras tas balandis visai  schmoll.gif , nu dra tildushka gal pagerins statistika  wub.gif )

***Butu faina kokia pora zvakuciu nuo viduriu uzkietejimo (gal jo ir nebus, bet vdrug bus tai eina peklon, neistverciau isodinimo, kaip skauda) ir kazkoki ten vaista nuo galimos pienliges (Terziukas gal paieskos pavadinimo, arba vaistinej gal gali paklausti ka galima naudoti kad nepakenkti nestumui  wub.gif ) jei tu Kaune tai as mamos galiu parasyti kad nupirktu juos ir tau iduotu  4u.gif

* thumbup.gif lotuliukas.gif desiu "programos" neblondiskos biggrin.gif lotuliukas.gif
** drinks_cheers.gif
*** o tu nenori, kad as atvezciau kreono? jis man labai gelbejo nuo viduriu uzkietejimo, jis ne receptinis ir nestuke.gif galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 08, 11:42)

Butu faina kokia pora zvakuciu nuo viduriu uzkietejimo (gal jo ir nebus, bet vdrug bus tai eina peklon, neistverciau isodinimo, kaip skauda) ir kazkoki ten vaista nuo galimos pienliges (Terziukas gal paieskos pavadinimo, arba vaistinej gal gali paklausti ka galima naudoti kad nepakenkti nestumui  wub.gif ) jei tu Kaune tai as mamos galiu parasyti kad nupirktu juos ir tau iduotu  4u.gif

Cia as visai blondine blink.gif Kaip as tau galiu siulyti vaistukus ir pamirsti, kad tu jau ant stimuliacijos slenkscio... Ziopla, negaliu... Gi ten tie vaistai tikrai gali pakenkti kiausialastem, nes jie buvo skirti pries stimuliacija... Sorry...
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 08, 11:10)
Sveikutes  4u.gif
* tai visos abejones issisklaide ir nusprendziau susirinkti dar viena narkozes "vezancia" doze biggrin.gif

**terziuk, mes pas Gorgi si pirmadieni persitestavimui skrendam  4u.gif
Cituk, galiu vaistu kokiu atvezti, jei reikia  4u.gif

* nors toks gyvenime malonumas likes smile.gif
**gero skrydzio! Gorgiui ir Akvilei linkejimai cool.gif biggrin.gif O tu ka dabar persitestuosi?
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 08, 10:56)
Terze, nera ten taip baisiai, gal as jautresne tokiems isikisimams, o gal tikrai kokia infekcija, per pietus vaziuosiu apziurai.

Laukiu griztant 4u.gif Rask tu man nejautru zmogu tokiems isikisimams...
Papildyta:
Pas mane islindo herpesas!
Tai reiskias tas Bikovos ciklof., ar koks jis ten nesuveike?? Gi mes beveik visos, kas pas ja vaziuojam geriam sita... O gal vel is naujo pagavau? Is kitos puses, kam tada gerti, kai taip lengvai pagauti is naujo galima...
Papildyta:
Atijola - jeigu bus galimybe, gal gali uzklausti musu autoriteto G, ka jis apskritai mano apie ta vaista TransferFactor g.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzileNe @ 2012 05 08, 10:40)

As jau meciau viska. Atejo toks laikas, kai supratau jog gyvenime turiu daug daugiau nei vien tik apie vaikus galvoti, apie vaikus, kuriu nera.

Aciu uz palinkejimus.. Ir tau sekmes...Uzsuk karts nuo karto...Gal po kurio laiko ir grisi...
Atsakyti
Sveikutes paskaitykit apie Gemalon500(45%imunoglobulino serumas )cia jis naturalus as ji vartoju,Bykova apie toki nieko nezino ax.gif gal kam bus idomu
Atsakyti