Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 05 07, 20:07)
Vakar prikalbinau M$B i boulinga, nes gi planuoju kad greiu metu negalesiu tampytis  biggrin.gif  Siandien pas mus laisvas pirmadienis anglijoj, tai nuvariau i kirpykla, pasitasiau po pardes ir moraliskai jau ruosiuosi tai pradziai, jei viskas gerai treciadieni kraujas, ketvirtadieni urtragarsas ir ketvirtadieni suzinosiu ar jau nuo penktadienio pradedu.

fu... tu cia.. grazi ir su sukuosena ir dar apsishopinusi smile.gif flirt.gif Tai viskas gerai reiskias musu fronte wub.gif
Papildyta:

*Skambink i sakyk del tyrimu, nesamone kazkokia sitaip tempti  blink.gif
**O del to transfaktoriaus as turiu savo labai griezta nuomone NE  schmoll.gif Nu kai man ji bykova paskyre radusi ta vagocitoze ar koki ten biesa as apie ji labai daug skaiciau ir pagalvojau kad tikrai nepriesinsiu vieno gydymo pries kita, jei jau nusimusineju tas NK tai nekelsiu gi su kitu vaistu. Ir geriau tik probijotikus, nes buvau tikra kad ta vagocitoze atsirado del antibijotiku. Nu cia mano teorija ir nezinau ar ji teisinga ir gera (parodys laikas smile.gif), bet jos laikiausi ir tiek  biggrin.gif

*Skambinu: tai nera administratores, tai ji pati ne prie kompo-mane jau nervina. Kaip jos bepaprasyti? doh.gif kazkokia mistika.
**vagocitoze ar fagocitoze? ar ta vaginoze? man irgi-cia toks sau priestaravimas, juolabiau, kad ir intralipidus gi ji palaimino..

Tavo planelis thumbup.gif Dabar laukiam memiu, kad jos nepaklystu paskutini syki, o paskui tegul dingsta kokiems ateinantiems 2 metams, o paskui gali ir pargrizti jau pagal Cituko pageidavimus arba vel dingti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 18:29)
Pas mociute negali dukrytes palikti? Laikykis.. ir tikekimes sloga greitai praeis wink.gif

ačiū, na, taip ilgai ir dažnai neišeina palikti, močiutė pati po dviejų operacijų, o ir dukrytė labai pasiilgsta, sunku sergančią palikti, tikėkimės, nesusirgs..Man tą kosulį reikia kaip nors išvaryti. Na, bet dar turiu dvi savaites beveik.

Mergaites - prisiduokit kas dar pradedat geguzes menesi?

na tai tikriausiai aš, tikiuosi, jau niekas kojos nebepakiš. ax.gif

QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 20:29)
**vagocitoze ar fagocitoze? ar ta vaginoze? man irgi-cia toks sau priestaravimas, juolabiau, kad ir intralipidus gi ji palaimino..

fagocitozė.

Tikrai, įdomu, jeigu ji pati siūlo du priešingus metodus g.gif ką ji pati galvoja? Turbūt irgi galvoja, kad per daug neužkels g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 07, 21:07)

Mergaites - prisiduokit kas dar pradedat geguzes menesi?

pas mane labai idomi situacija, gal kam taip buvo - buvau pas gine apziuroj, per echo prie kaires kiausides priejo labai graziai, viska buvo imanoma pamatyt, bet su desine kiauside biski problemos g.gif sake kad punkcijos metu negales ispunktuoti foliu nes kiauside pasislepusi uz gimdos ir turbut punkcijos metu desine paliks ramynej nieko nedarys, kitu atveju folikulus galima isimti tik lp metu
apsvieskit mane rolleyes.gif
Atsakyti

Beta primink kada tu mazdaug testus jau gadinai? birzelio pradzia buvo ane??

Birzelio 6 d. buvo pirmas bakst, paskui punkcija 18d. ir isodinimas 21 d. Tai nuo tos 21d. skaiciuojam 4 dienas ir pradedam gadinti testus biggrin.gif Situ datu greiciausiai niekada nepamirsiu ax.gif Na o paskui jau prasidejo komedija su testais ir kitais trizniojimais biggrin.gif Ir dabar baisiai laukiu CItuk ir tavo dideles nuotaiku kaitos nuo begalinio tikejimo iki dideles baimes ir nerimo, nu ir aisku, paskui pacio didziausio dziaugsmo finale tongue.gif NU zodziu busim cia palaikyti tavo stoga reikalui esant mirksiukas.gif

Atiloja, tai aisku, kad bus pati geriausia diena LP bigsmile.gif Birzelis gi stebuklu metas sitam skyreli, atsimeni ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 20:29)
fu... tu cia.. grazi ir su sukuosena ir dar apsishopinusi smile.gif flirt.gif  Tai viskas gerai reiskias musu fronte  wub.gif
Papildyta:

*Skambinu: tai nera administratores, tai ji pati ne prie kompo-mane jau nervina. Kaip jos bepaprasyti?  doh.gif  kazkokia mistika.

Tavo planelis  thumbup.gif  Dabar laukiam memiu, kad jos nepaklystu paskutini syki, o paskui tegul dingsta kokiems ateinantiems 2 metams, o paskui gali ir pargrizti jau pagal Cituko pageidavimus  arba vel dingti  tongue.gif

zodziu kazkokia ....oze:) nu tipo sita oze parodo kad imunitetas susilpnejes, bet tai as to ir siekiau su intralipidais! Nezinau kodel as pries ta vaista nusiteikiau ir negalejau saves perkalbet kitaip.
Nu sakes pavaro bykova kartais! O tu jai mailus rusiskai rasai ane?
Jau nebelaukiu memiu, paskutines jau apturejau:) kai siunciau i graikija, o dabar jau tik paziures ar blokuojantys padare savo darba hormonams ir gleivinei ir i trasa gonali + menopura + antibijotikai+ clexane+predniselon! Normaliai taip vaistu:)

Betute - susirinkau tavo virusus, birzelio sekme ir imu tuo zema starta:) nu startas ne birzeli bet testavimasis birzeli uztai:)

Spinsa - nelabai cia as patareja tavo atveju, bet kad mergaites sekmingai uzsiaugina turteli su viena kiauside tai faktas! Man tik idomu jei ta kiauside aktyvi, tik ne te kur reikia, tai joj folikulai jug augs, tai palikti ju negalima bus, tai ka bet kokiu atveju darys lp punkcijos metu?? O gydytoja nepaaiskino kaip tiksliai viskas vyks? Kada pradedi stimuliacija?

KittyKitty - zinau kad tu pradedi geguze:) ir jokios ligos daugiau nepamaisys!!! Linkiu jums abiems su dukryte sveikatytes:)

nu afrodite - kaip fronta laikai? Tu musu kapitonas, pirmoji ir laimingiausioji busi is geguzinukiu!!!

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 07, 21:28)

Jau nebelaukiu memiu, paskutines jau apturejau:) kai siunciau i graikija, o dabar jau tik paziures ar blokuojantys padare savo darba hormonams ir gleivinei ir i trasa gonali + menopura + antibijotikai+ clexane+predniselon! Normaliai taip vaistu:)

Oij, tai kelinta siandien tavo ciklo diena?? vaistu perdaug nebus, tegul tik savo darbeli daro wink.gif
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2012 05 07, 20:37)
pas mane labai idomi situacija, gal kam taip buvo - buvau pas gine apziuroj, per echo prie kaires kiausides priejo labai graziai, viska buvo imanoma pamatyt, bet su desine kiauside biski problemos  g.gif  sake kad punkcijos metu negales ispunktuoti foliu nes kiauside pasislepusi uz gimdos ir turbut punkcijos metu desine paliks ramynej nieko nedarys, kitu atveju folikulus galima isimti tik lp metu
apsvieskit mane  rolleyes.gif

Tai gal sprogdukai suveiks kaip valantys ta pasislepusia kiauside??
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 21:44)
Oij, tai kelinta siandien tavo ciklo diena?? vaistu perdaug nebus, tegul tik savo darbeli daro wink.gif

mmm pirma diena buvo 04.23. tai iseina kad siandien 15cd, bet mano protokolui ciklo dienos nieko nelemia, svarbiausia kad pradejus blokuojancius jos ateitu. kadangi blokuojantys hormonus numusa zemyn ir gleivine isplonina tai nuo pirmos stimuliacijos pradzios tiesiog skaiciuojama kaip naujas ciklas. idomus tas protokolas, bet kadangi anuos du kartus buvo normaliai, tai tikiu kad ir si karta bus gerai 4u.gif ale ***** kokia drasi as dabar , kol niekas neprasidejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cituk, as jau irgi persigandau, kad tu dingai. blush2.gif 4u.gif wub.gif Jau matau tave visa grazia grazia ir dar nestuke.gif . wub.gif Ir mes nesijuoksim, bent jau ne as, tik labai stipriai palaikysiu! wub.gif wub.gif wub.gif

Spinsa, man is vienos visu neispunktavo, nes ten gyvena bjaurioji endo cista, todel bijojo pradurti, tik va kas nutiko su jais as nelabai zinau. ax.gif 4u.gif

Vienu zodziu, vienas is dvieju bus man, arba nubrozdino per punkcija su aparatais arba pasigavau kokia zaraza ten vietoj unsure.gif , rytoj bus aisku, siaip tai itariu ir toks jausmas, kad turiu daug zaizdeliu, nes ir per punkcija, kai reples ar ka ten kiso, nu jauciau, kad kaip mesmale. Apie mylejimasi negali buti ne kalbos, tai tas pats, kas i zaizda iberti druskos.

Atsakyti
[quote=Citas,2012 05 07, 22:28]

Spinsa - nelabai cia as patareja tavo atveju, bet kad mergaites sekmingai uzsiaugina turteli su viena kiauside tai faktas! Man tik idomu jei ta kiauside aktyvi, tik ne te kur reikia, tai joj folikulai jug augs, tai palikti ju negalima bus, tai ka bet kokiu atveju darys lp punkcijos metu?? O gydytoja nepaaiskino kaip tiksliai viskas vyks? Kada pradedi stimuliacija?

sake jeigu punkcijos metu nepavyks prieiti prie kiausides, ja paliks ramybej su visais folikulais. O stimuliacija as jau pradejau, sian trecia diena kaip leidziuosi gonali, jei neklystu, tai mes su afrodite pradejom stimuliacija panasiu laiku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 07, 23:25)
Cituk, as jau irgi persigandau, kad tu dingai.  blush2.gif  4u.gif  wub.gif Jau matau tave visa grazia grazia ir dar  nestuke.gifwub.gif Ir mes nesijuoksim, bent jau ne as, tik labai stipriai palaikysiu!  wub.gif 
Spinsa, man is vienos visu neispunktavo, nes ten gyvena bjaurioji endo cista, todel bijojo pradurti, tik va kas nutiko su jais as nelabai zinau. 
Vienu zodziu, vienas is dvieju bus man, arba nubrozdino per punkcija su aparatais arba pasigavau kokia zaraza ten vietoj  unsure.gif , rytoj bus aisku, siaip tai itariu ir toks jausmas, kad turiu daug zaizdeliu, nes ir per punkcija, kai reples ar ka ten kiso, nu jauciau, kad kaip mesmale. Apie mylejimasi negali buti ne kalbos, tai tas pats, kas i zaizda iberti druskos.

Galit ir juoktis, jau matau kaip Betos varliagyvis lazdavos kai man uzeis panikos priepuoliai lotuliukas.gif Aciu Triumfante wub.gif

Geresnis variantas butu nubrozdinimai, nes ten gi linke viskas gana greitai uzgyti, su kiekviena diena skausmas turetu mazeti. Nu bet tavo nauja spece tai norisi biski i siena patrankyt, be narkozes ir dar sitaip skaudziai daryt doh.gif Laukiam ziniu is taves 4u.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 05 08, 07:55)
sake jeigu punkcijos metu nepavyks prieiti prie kiausides, ja paliks ramybej su visais folikulais. O stimuliacija as jau pradejau, sian trecia diena kaip leidziuosi gonali, jei neklystu, tai mes su afrodite pradejom stimuliacija panasiu laiku  rolleyes.gif

tai tupradejai sestadieni o Afrodite sekmadieni 4u.gif laukiam pranesimo apie pradini turta uzauginta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 08, 09:47)
Galit ir juoktis, jau matau kaip Betos varliagyvis lazdavos kai man uzeis panikos priepuoliai  lotuliukas.gif Aciu Triumfante  wub.gif

Ten sliuziukas hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 05 07, 20:37)
pas mane labai idomi situacija, gal kam taip buvo - buvau pas gine apziuroj, per echo prie kaires kiausides priejo labai graziai, viska buvo imanoma pamatyt, bet su desine kiauside biski problemos  g.gif  sake kad punkcijos metu negales ispunktuoti foliu nes kiauside pasislepusi uz gimdos ir turbut punkcijos metu desine paliks ramynej nieko nedarys, kitu atveju folikulus galima isimti tik lp metu
apsvieskit mane  rolleyes.gif

g.gif O man klausimas kyla.. Tai jeigu jos nejudins, tai ten liks daug folių? O jie cistom nevirs, patys ovuliuos? g.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 07, 21:28)

KittyKitty - zinau kad tu pradedi geguze:) ir jokios ligos daugiau nepamaisys!!! Linkiu jums abiems su dukryte sveikatytes:)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 07, 23:25)

Vienu zodziu, vienas is dvieju bus man, arba nubrozdino per punkcija su aparatais arba pasigavau kokia zaraza ten vietoj  unsure.gif , rytoj bus aisku, siaip tai itariu ir toks jausmas, kad turiu daug zaizdeliu, nes ir per punkcija, kai reples ar ka ten kiso, nu jauciau, kad kaip mesmale. Apie mylejimasi negali buti ne kalbos, tai tas pats, kas i zaizda iberti druskos.

g.gif nu šakės, tai jeigu sodintų dabar, šį mėnesį, būtų truputį š..bet tai kaip taip nubrozdinti, nu klaiku unsure.gif bet visgi geriau nubrozdinimas, negu inekcija..
Atsakyti