QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 20:29)
fu... tu cia.. grazi ir su sukuosena ir dar apsishopinusi

Tai viskas gerai reiskias musu fronte
Papildyta:
*Skambinu: tai nera administratores, tai ji pati ne prie kompo-mane jau nervina. Kaip jos bepaprasyti?

kazkokia mistika.
**vagocitoze ar fagocitoze? ar ta vaginoze? man irgi-cia toks sau priestaravimas, juolabiau, kad ir intralipidus gi ji palaimino..
Tavo planelis

Dabar laukiam memiu, kad jos nepaklystu paskutini syki, o paskui tegul dingsta kokiems ateinantiems 2 metams, o paskui gali ir pargrizti jau pagal Cituko pageidavimus arba vel dingti
zodziu kazkokia ....oze:) nu tipo sita oze parodo kad imunitetas susilpnejes, bet tai as to ir siekiau su intralipidais! Nezinau kodel as pries ta vaista nusiteikiau ir negalejau saves perkalbet kitaip.
Nu sakes pavaro bykova kartais! O tu jai mailus rusiskai rasai ane?
Jau nebelaukiu memiu, paskutines jau apturejau:) kai siunciau i graikija, o dabar jau tik paziures ar blokuojantys padare savo darba hormonams ir gleivinei ir i trasa gonali + menopura + antibijotikai+ clexane+predniselon! Normaliai taip vaistu:)
Betute - susirinkau tavo virusus, birzelio sekme ir imu tuo zema starta:) nu startas ne birzeli bet testavimasis birzeli uztai:)
Spinsa - nelabai cia as patareja tavo atveju, bet kad mergaites sekmingai uzsiaugina turteli su viena kiauside tai faktas! Man tik idomu jei ta kiauside aktyvi, tik ne te kur reikia, tai joj folikulai jug augs, tai palikti ju negalima bus, tai ka bet kokiu atveju darys lp punkcijos metu?? O gydytoja nepaaiskino kaip tiksliai viskas vyks? Kada pradedi stimuliacija?
KittyKitty - zinau kad tu pradedi geguze:) ir jokios ligos daugiau nepamaisys!!! Linkiu jums abiems su dukryte sveikatytes:)
nu afrodite - kaip fronta laikai? Tu musu kapitonas, pirmoji ir laimingiausioji busi is geguzinukiu!!!
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!