QUOTE(Citas @ 2012 05 07, 20:07)
Vakar prikalbinau M$B i boulinga, nes gi planuoju kad greiu metu negalesiu tampytis Siandien pas mus laisvas pirmadienis anglijoj, tai nuvariau i kirpykla, pasitasiau po pardes ir moraliskai jau ruosiuosi tai pradziai, jei viskas gerai treciadieni kraujas, ketvirtadieni urtragarsas ir ketvirtadieni suzinosiu ar jau nuo penktadienio pradedu.
fu... tu cia.. grazi ir su sukuosena ir dar apsishopinusi Tai viskas gerai reiskias musu fronte
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 05 07, 20:07)
*Skambink i sakyk del tyrimu, nesamone kazkokia sitaip tempti
**O del to transfaktoriaus as turiu savo labai griezta nuomone NE Nu kai man ji bykova paskyre radusi ta vagocitoze ar koki ten biesa as apie ji labai daug skaiciau ir pagalvojau kad tikrai nepriesinsiu vieno gydymo pries kita, jei jau nusimusineju tas NK tai nekelsiu gi su kitu vaistu. Ir geriau tik probijotikus, nes buvau tikra kad ta vagocitoze atsirado del antibijotiku. Nu cia mano teorija ir nezinau ar ji teisinga ir gera (parodys laikas ), bet jos laikiausi ir tiek
*Skambinu: tai nera administratores, tai ji pati ne prie kompo-mane jau nervina. Kaip jos bepaprasyti? kazkokia mistika.
**vagocitoze ar fagocitoze? ar ta vaginoze? man irgi-cia toks sau priestaravimas, juolabiau, kad ir intralipidus gi ji palaimino..
Tavo planelis Dabar laukiam memiu, kad jos nepaklystu paskutini syki, o paskui tegul dingsta kokiems ateinantiems 2 metams, o paskui gali ir pargrizti jau pagal Cituko pageidavimus arba vel dingti