QUOTE(Triumfante @ 2012 05 07, 15:53)
Ryt vaziuosiu i ligonine, kalbejau su nauja spece, nustebo kam is viso man utrogestana paskyre, nesupranta kas cia man dabar pasidare, gal infekcija kokia, nu zinokit, jeigu vel kas, as tada nebezinau...
Kokia cia ziezula mane taip nuziurejo, kad jai lazda atsisuktu...
O tau persti istisai ar tik mylintis

? Jokiu isskyru, kvapu tik perstejomas ir skausmas ane? jeigu tai ne mechaniskai pazeista o kazkokia infekcija isimete, tai tas naturalus jogurtas i vidu skaiciau labai gerai. bet palauk ka spece ryt pasakys. neturetu but kazkas rimto, juk negalejo taip staiga atsirasti kazkas.
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 15:57)
As pasiskambinau nurodytu telefonu, man patvirtino, kad uzkelia NK. Dar radau info ju puslapyje:
"Nepriklausomais tyrimais įrodyta, jog Transfer Factor Classic stiprina NK ląstelių aktyvumą 204 proc. Natūralių kilerių (NK) ląstelės yra labai svarbios imuninės sistemos ląstelės, kurios geba sunaikinti pakitusias, užkrėstas virusais ir svetimas organizmui (pvz. navikines ląsteles). NK ląstelių stoka yra lėtinių infekcijų priežąstis. NK ląstelės randasi priešakinėje organizmo apsaugos gynybos linijoje."
Nors pokalbio metu dar minejo, kad normalizuoja, jei per stiprus imunas, tai ji susilpnina.. Zodziu.. Atsirink, kad gudras ....Kaip tycia, palojau ant Bikovos, atrase i laiska, kad gerti po 1 kapsule, bet del intralipidu neatsake... ir tyrimu neatsiunte

jau nuo kovo pradzios
Skambink i sakyk del tyrimu, nesamone kazkokia sitaip tempti
O del to transfaktoriaus as turiu savo labai griezta nuomone NE

Nu kai man ji bykova paskyre radusi ta vagocitoze ar koki ten biesa as apie ji labai daug skaiciau ir pagalvojau kad tikrai nepriesinsiu vieno gydymo pries kita, jei jau nusimusineju tas NK tai nekelsiu gi su kitu vaistu. Ir geriau tik probijotikus, nes buvau tikra kad ta vagocitoze atsirado del antibijotiku. Nu cia mano teorija ir nezinau ar ji teisinga ir gera (parodys laikas

), bet jos laikiausi ir tiek
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 07, 16:19)
Citai, nu *****, gal nedink is ekrano, ka ?

Atsimeni, kai as trizniojau, o jus cia visos linksminotes ?

taigi as dabar noriu ta pati padaryt kai tu lauksi savo testo dienos ir laukiau sito tavo starto kartu su tavim ir ne maziau nei tu pati
Nedingau dar niekur, dar stimuliacija net neprasidejo tai as dar labai drasi

Ir matau kad nepasislepsiu nes sirgaliai nori is mano tryzniojimu pazvengt, negi atimsi ta malonuma, kai pati tuo megavausi pries metus
Beta primink kada tu mazdaug testus jau gadinai? birzelio pradzia buvo ane??
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 16:31)
Gaudau bucki, tikiuosi jis virusuotas
Citas jau bando dingti is ekrano??? Auuu,
Cituk, tu jau stimuliuojies?
Nedingau dar

, tu pati keliom dienom pranykai ir mane jau nervino

Vakar prikalbinau M$B i boulinga, nes gi planuoju kad greiu metu negalesiu tampytis

Siandien pas mus laisvas pirmadienis anglijoj, tai nuvariau i kirpykla, pasitasiau po pardes ir moraliskai jau ruosiuosi tai pradziai, jei viskas gerai treciadieni kraujas, ketvirtadieni urtragarsas ir ketvirtadieni suzinosiu ar jau nuo penktadienio pradedu.
Atiloja - birzelio 6d ir pagramdymas bus

?
Afrodite - kaip jautiesi? Tai tavo pirma apziura koki penktadieni ??
Tildushka - kaip tu mergyt? Gal kokiu naujienu turi?
Mergaites - prisiduokit kas dar pradedat geguzes menesi?
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!