[quote=_Brashke_,2012 05 07, 13:07]
Sveika,
aciu uz info. radau puslapi: http://www.transferf...uninei-sistemai. O tu ka pasirinkai gerti?
[/quote]
As pasirinkau biosele+cink, visu pirma del tu lasteliu, o antras faktorius pigiau , o jei atlieka ta pacia funkcija, kam remti farmacija
[/quote]
Sveikutes
Sveika sugryzusi Terziuk O del Bykovos,tai man irgi ji vangiai atraso,bet atraso.Taciau kai as tokia nekantri,as jei nesulaukiu tai kambinu jai.Ir siandien jai parasiau laiska,issiunciau i abiejus emailus ir lauksiu atsakymo,jei iki ketvirtadienio nesulauksiu tai manau penktadieni jau skambinsiuos jai pati.
Man ji irgi buvo skirusi menesi pagerti Trasfer Faktor Classic.As geriau,bet cia buvo pacioj pradzioje.O apie bioselena ir cinka nieko ir man nesake Idomi ta Bykova,bet vis tik tikiuosi kad zino ka daro,o tai juk ir pavyzdziai musu mergaiciu irodo,kad joms padejo.
Sekmes visoms mergytems,nesupykit kad kai kurios nepaminiu savo postuose,tiesiog galvoj kazkoks savartynas Dabar mastau kaip viska pasidaryti susideliot,kad galeciau paskui ramiai su maziukais buti
Bet apie visas jus zinokit pagalvoju
Terze, šiaip teoriškai TF ne užkelia NK, o normalizuoja, kad būtų tiek, kiek reikia, na, mums per seminarą bent jau taip aiškino, kad taip nėra priemonė, kuri stiprina imunitetą, tai yra priemonė,kuri normalizuoja imunitetą. Nes atseit kai tik stiprina, tada kyla rizika, kad per daug sustiprins, tada gali prasidėti autoimuninės ligos, alergijos ir t. t. O TF per daug užkelt negali. Na, aišku, aš tik perpasakoju, kaip yra iš tikrųjų, negaliu garantuot. Mūsų šeima gana daug jų suvartojus, dabar dar kitą tokį preparatą nuo zarazų vartoju, nežinau, nusprendžiau,kad blogiau nebus.
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 07, 14:56)
Terze, šiaip teoriškai TF ne užkelia NK, o normalizuoja, kad būtų tiek, kiek reikia, na, mums per seminarą bent jau taip aiškino, kad taip nėra priemonė, kuri stiprina imunitetą, tai yra priemonė,kuri normalizuoja imunitetą. Nes atseit kai tik stiprina, tada kyla rizika, kad per daug sustiprins, tada gali prasidėti autoimuninės ligos, alergijos ir t. t. O TF per daug užkelt negali. Na, aišku, aš tik perpasakoju, kaip yra iš tikrųjų, negaliu garantuot. Mūsų šeima gana daug jų suvartojus, dabar dar kitą tokį preparatą nuo zarazų vartoju, nežinau, nusprendžiau,kad blogiau nebus.
As pasiskambinau nurodytu telefonu, man patvirtino, kad uzkelia NK. Dar radau info ju puslapyje:
"Nepriklausomais tyrimais įrodyta, jog Transfer Factor Classic stiprina NK ląstelių aktyvumą 204 proc. Natūralių kilerių (NK) ląstelės yra labai svarbios imuninės sistemos ląstelės, kurios geba sunaikinti pakitusias, užkrėstas virusais ir svetimas organizmui (pvz. navikines ląsteles). NK ląstelių stoka yra lėtinių infekcijų priežąstis. NK ląstelės randasi priešakinėje organizmo apsaugos gynybos linijoje."
Nors pokalbio metu dar minejo, kad normalizuoja, jei per stiprus imunas, tai ji susilpnina.. Zodziu.. Atsirink, kad gudras ....Kaip tycia, palojau ant Bikovos, atrase i laiska, kad gerti po 1 kapsule, bet del intralipidu neatsake... ir tyrimu neatsiunte jau nuo kovo pradzios
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 07, 15:53)
Ryt vaziuosiu i ligonine, kalbejau su nauja spece, nustebo kam is viso man utrogestana paskyre, nesupranta kas cia man dabar pasidare, gal infekcija kokia, nu zinokit, jeigu vel kas, as tada nebezinau... Kokia cia ziezula mane taip nuziurejo, kad jai lazda atsisuktu...
Tai vaziuosi apziurai??? Kas cia darosi...
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 07, 14:00)
Dabar mastau kaip viska pasidaryti susideliot,kad galeciau paskui ramiai su maziukais buti
Kaip sekasi badytis? Kaip suprantu, U taiko trumpaja schema tau? Tu viska darai teisingai, viska apsikuopk, o paskui megausies laiku su maziukais
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 07, 03:53)
Ryt vaziuosiu i ligonine, kalbejau su nauja spece, nustebo kam is viso man utrogestana paskyre, nesupranta kas cia man dabar pasidare, gal infekcija kokia, nu zinokit, jeigu vel kas, as tada nebezinau... Kokia cia ziezula mane taip nuziurejo, kad jai lazda atsisuktu...
Tikekim, kad viskas bus gerai
Afrodite, galva ausktyn ir pirmyn Nebera ko greziotis atgal, svarstyti kas cia kaip cia bus, ko per daug, ko per mazai, dabar jau gonalis isejes i trasa, jungi relaxa, geri tuos savo kokteilius (beje, recepta ir as uzsirasiau, skaniai atrodo ) ir laukiam pasirodant tavo nauju vaiku Dabar kiek imanoma padek taska viskam ir tiesiog ziurim kas bus.O tikim ir laukiam, kad bus tik geriausia, del ko visa tai dabar ir darai
Citai, nu *****, gal nedink is ekrano, ka ? Atsimeni, kai as trizniojau, o jus cia visos linksminotes ? taigi as dabar noriu ta pati padaryt kai tu lauksi savo testo dienos ir laukiau sito tavo starto kartu su tavim ir ne maziau nei tu pati
Terziukai, Atiloja, buckis jum nuo manes, jusu laukiu ne maziau nei situ dvieju prieky
Citai, nu *****, gal nedink is ekrano, ka ? Atsimeni, kai as trizniojau, o jus cia visos linksminotes ? taigi as dabar noriu ta pati padaryt kai tu lauksi savo testo dienos ir laukiau sito tavo starto kartu su tavim ir ne maziau nei tu pati
Terziukai, Atiloja, buckis jum nuo manes, jusu laukiu ne maziau nei situ dvieju prieky
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 07, 16:19)
Afrodite, galva ausktyn ir pirmyn Nebera ko greziotis atgal, svarstyti kas cia kaip cia bus, ko per daug, ko per mazai, dabar jau gonalis isejes i trasa, jungi relaxa, geri tuos savo kokteilius (beje, recepta ir as uzsirasiau, skaniai atrodo ) ir laukiam pasirodant tavo nauju vaiku Dabar kiek imanoma padek taska viskam ir tiesiog ziurim kas bus.O tikim ir laukiam, kad bus tik geriausia, del ko visa tai dabar ir darai
Gaudau bucki, tikiuosi jis virusuotas
Citas jau bando dingti is ekrano??? Auuu, Cituk, tu jau stimuliuojies?
Oij, Beata, jau beveik metai nuo tavo sekmingo durio praejo kaip greit....
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 16:31)
*Citas jau bando dingti is ekrano??? Auuu, Cituk, tu jau stimuliuojies?
**Oij, Beata, jau beveik metai nuo tavo sekmingo durio praejo kaip greit....
**Oij, Beata, jau beveik metai nuo tavo sekmingo durio praejo kaip greit....
* nu gasdinosi cia, kad prasidejus veiksmui gali buti, kad partyleti nroes kazkuri perioda, tai as bandau cia uzbegt ivykiams uz akiu
** birzelio 6 bus lygiai metai nuo pirmo durio.....Taaaaaip laikas bega, kad sakes Pamatysi, kai isisuksi i visa ta nestumo ir vaiku auginimo karusele, galo nebus
ir as gaudau ta bucinuka, nuseiliota leliaus
QUOTE(Beta1 @ 2012 05 07, 16:45)
** birzelio 6 bus lygiai metai nuo pirmo durio.....Taaaaaip laikas bega, kad sakes Pamatysi, kai isisuksi i visa ta nestumo ir vaiku auginimo karusele, galo nebus
o man birzelio 6 LP taip ir maniau, kad bus sekminga diena
Nu sakes o tai tiria, ar infekcija?
Terze, taip,ten raso, nes pagal nutylejima priima,kad tu NK lasteliu per mazai pas zmones, kurie vartoja, nes TF dazniausiai susidomi del per silpno imuniteto,begales ligu. Bet atseit neuzkelia virs normos. O kaip yra is tikruju kiekvienu individualiu atveju,kas zino.. Gal ir neverta, kai taip stengiesi tas NK numusti..
O as mirlai dabar pakelciau tikejausi pavasari ramybes,bet.. Dukryte pasiemiau su sloga is darzelio,jos drauges jau su temperaturom. Jeigu susirgs.. Kai serga ji, sergu ir as, o dabar taip ne laikas, taip ne laikas..ka daryt? Belieka tiketis.. As sveika, as sveika, as sveika..
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 07, 18:20)
Nu sakes o tai tiria, ar infekcija?
Terze, taip,ten raso, nes pagal nutylejima priima,kad tu NK lasteliu per mazai pas zmones, kurie vartoja, nes TF dazniausiai susidomi del per silpno imuniteto,begales ligu. Bet atseit neuzkelia virs normos. O kaip yra is tikruju kiekvienu individualiu atveju,kas zino.. Gal ir neverta, kai taip stengiesi tas NK numusti..
O as mirlai dabar pakelciau tikejausi pavasari ramybes,bet.. Dukryte pasiemiau su sloga is darzelio,jos drauges jau su temperaturom. Jeigu susirgs.. Kai serga ji, sergu ir as, o dabar taip ne laikas, taip ne laikas..ka daryt? Belieka tiketis.. As sveika, as sveika, as sveika..
Pas mociute negali dukrytes palikti? Laikykis.. ir tikekimes sloga greitai praeis
Matai, del tu NK - tai dilema. Ju gi LT nei LV nepersitirsi, tai belieka tik spelioti..... Ar juos numusti, ar juos pakelti reikia....
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 07, 17:09)
ir as gaudau ta bucinuka, nuseiliota leliaus
Tikrai sekminga Atijola, o kiek kainuoja Embrionse LP? O tau Vitolsas pasiule darytis, ar Gorgis?
Ar tu dar turi skristi i UK? Ar jau kaip ir viskas?
Citas siandien uzsiemes speju, nenoriu, kad ji tyliai pati su savimi butu... Ateik pas mus, mes tave uz rankytes palaikysim
O tau persti istisai ar tik mylintis ? Jokiu isskyru, kvapu tik perstejomas ir skausmas ane? jeigu tai ne mechaniskai pazeista o kazkokia infekcija isimete, tai tas naturalus jogurtas i vidu skaiciau labai gerai. bet palauk ka spece ryt pasakys. neturetu but kazkas rimto, juk negalejo taip staiga atsirasti kazkas.
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 15:57)
As pasiskambinau nurodytu telefonu, man patvirtino, kad uzkelia NK. Dar radau info ju puslapyje:
"Nepriklausomais tyrimais įrodyta, jog Transfer Factor Classic stiprina NK ląstelių aktyvumą 204 proc. Natūralių kilerių (NK) ląstelės yra labai svarbios imuninės sistemos ląstelės, kurios geba sunaikinti pakitusias, užkrėstas virusais ir svetimas organizmui (pvz. navikines ląsteles). NK ląstelių stoka yra lėtinių infekcijų priežąstis. NK ląstelės randasi priešakinėje organizmo apsaugos gynybos linijoje."
Nors pokalbio metu dar minejo, kad normalizuoja, jei per stiprus imunas, tai ji susilpnina.. Zodziu.. Atsirink, kad gudras ....Kaip tycia, palojau ant Bikovos, atrase i laiska, kad gerti po 1 kapsule, bet del intralipidu neatsake... ir tyrimu neatsiunte jau nuo kovo pradzios
Skambink i sakyk del tyrimu, nesamone kazkokia sitaip tempti
O del to transfaktoriaus as turiu savo labai griezta nuomone NE Nu kai man ji bykova paskyre radusi ta vagocitoze ar koki ten biesa as apie ji labai daug skaiciau ir pagalvojau kad tikrai nepriesinsiu vieno gydymo pries kita, jei jau nusimusineju tas NK tai nekelsiu gi su kitu vaistu. Ir geriau tik probijotikus, nes buvau tikra kad ta vagocitoze atsirado del antibijotiku. Nu cia mano teorija ir nezinau ar ji teisinga ir gera (parodys laikas ), bet jos laikiausi ir tiek
Nedingau dar niekur, dar stimuliacija net neprasidejo tai as dar labai drasi Ir matau kad nepasislepsiu nes sirgaliai nori is mano tryzniojimu pazvengt, negi atimsi ta malonuma, kai pati tuo megavausi pries metus
Beta primink kada tu mazdaug testus jau gadinai? birzelio pradzia buvo ane??
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 16:31)
Gaudau bucki, tikiuosi jis virusuotas
Nedingau dar , tu pati keliom dienom pranykai ir mane jau nervino Vakar prikalbinau M$B i boulinga, nes gi planuoju kad greiu metu negalesiu tampytis Siandien pas mus laisvas pirmadienis anglijoj, tai nuvariau i kirpykla, pasitasiau po pardes ir moraliskai jau ruosiuosi tai pradziai, jei viskas gerai treciadieni kraujas, ketvirtadieni urtragarsas ir ketvirtadieni suzinosiu ar jau nuo penktadienio pradedu.
Atiloja - birzelio 6d ir pagramdymas bus ?
Afrodite - kaip jautiesi? Tai tavo pirma apziura koki penktadieni ??
Tildushka - kaip tu mergyt? Gal kokiu naujienu turi?
Mergaites - prisiduokit kas dar pradedat geguzes menesi?