Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Afrodite sekmes tau su pirmu duriu 4u.gif Siunciu tau berniukiska virusiuka, kad sis kartas jau butu tas 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Sveikutės,

QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 06, 15:34)
dabar esu is nestukiu skyrelio, o parejau is IUI skyrelio 4u.gif
Papildyta:

aciu, kad klausi augam po biski, spardomes ir banguojam biggrin.gif Labai labai lukiam jusu visu ko greiciau  nestuke.gif skyrelije, jau taaaip norisi, kad pasisektu visom ivf skyrelije, jau tokius kryzio kelius pereinat, kad Dievulis atlygins su kaupu 4u.gif

kaip suprantu, berniuko laukiate? ax.gif 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 06, 15:58)
Nu jo as irgi galvoju kad probiotikai cia pagelbes, man labiau neramu del vis dar sedincios mykoplazmos ir kadangi ir cia nieko negaliu pakeisti tai tenka susitaikyti 

nu ir susitaikyk,gal ta paslėpta mikoplazma gyvena sau ir visai netrukdys pastoti, pagalvojus, juk natūraliai pastojančios net nenutuokia apie jokias mikoplazmas, o jeigu pas tiek daug forumiečių jas randa, tai garantuotai ir "ano pasaulio" (vaisingojo) moterys jų turi iki soties.

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 06, 17:18)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Auksiniai zodziai thumbup.gif Jei tik mioma (o ji mazute pas jus), tai tikrai darys Treijsas:D  4u.gif  wub.gif  Nesukit galvos schmoll.gif  wub.gif 4-5 cm. ant ribos yra.

ačiū 4u.gif wub.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 06, 17:37)
Kitty, labai del jusu dziaugiuosi ir linkiu, kad viskas klotusi kuo puikiausiai.

Labai ačiū 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 06, 21:36)
Taigi,siandien man pirmas duris,kuris bus stebuklingas ir palaimintas nes tokia grazia diena ji susidursiu.

wub.gif kaip simboliška..Labai labai labai linkiu tau sėkmės, iš visos širdies

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 07, 10:05)
Mergaites, o gal reiktu man pas gyd pasirodyti, nes zinokit nei myletis negaliu, toks skausmas, toks deginimas, ar nebus man su tom metalinem visokiom replem pazeide ko per punkcija.

nu gal pažiūrėk, nepakenks g.gif
Aš labai jautri, man taip būna po įvairių dalykų, aš net tamponų negaliu naudoti, tik sportuodama, ir tai po tamponų paskui sunku būna mylėtis, skauda, peršti, ir po apžiūrų, ir , aišku, dėl visų pienligių. Bet vis tiek pažiūrėčiau- na nepakenks, pačiai ramiau būtų.
Atsakyti
Sveikutes
QUOTE(Kiva @ 2012 05 02, 19:52)

Tai ką, aš šiandien su dideliausiom emocijom visą dieną (net galva vakarop įsiskaudėjo)  biggrin.gif Siunčiu visoms virusiukų  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Sveikinu! wub.gif Ir gaudau virusiukus smile.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 03, 12:19)
Man geriausiai butu kazkas ka galeciau cia nusipirkti londone be recepto. Tos bakterijos parsiduoda, turguj?  biggrin.gif  lotuliukas.gif ? Ai ***** vakar verkiau, siandien jau juokiuosi is nieko

Ar nusipirkai tablete nuo pienliges? As prisimenu, man Treisas buvo israses kazkokia tablete, prie jo antibiotiku (pagal ji mes nesigydem), tai as ja ikaliau kartu su Bikovos urologo tada skirtais antibiotikais. Bet kaip vadinasi... g.gif Reiktu paieskoti forume, esu kazkur rasiusi. Tai jei dar neradai, man bus uzduotis surasti ta vaistuka.
Ai, gerai ir paverkti, islieti savo skausma, o paskui truputeli lengviau buna... wub.gif
Kada tavo pirmas stimuliacijos duris?

QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 03, 21:41)
Norejau darbe ilgiau nesakyt, bet nebepavyks.

thumbup.gif kad storeji, to mes visos cia to norim smile.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 03, 23:50)
Naujoji spece sake nereikia mastau.gif

Naujoji spece- thumbup.gif Labai labai dziaugiuosi uz naujos speces geras naujienas smile.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 05 04, 11:17)
Terze isleke palakstyti kazkur, sake po savaitgalio gris  4u.gif Terziuk, nepyk, jei isdaviau  blush2.gif

thumbup.gif

Uij, nieko neisdavei, tik as irgi karve, neprasinesiau blush2.gif

Afrodite
- su pradzia!!!
KittyKitty- liuks, skydliauke gera, belieka dabar mums laukti tavo vizito pas Treisa!

Papildyta:
Afrodite, tik teigiamos mintys ir turi lydeti tave ir musu kumstuku jura.  wub.gif  4u.gif

Mergaites, o gal reiktu man pas gyd pasirodyti, nes zinokit nei myletis negaliu, toks skausmas, toks deginimas, ar nebus man su tom metalinem visokiom replem pazeide ko per punkcija.

As manau pasirodyk pas gydytoja, kaip ne kaip to nebuvo, o atsirado po punkcijos 4u.gif
Papildyta:
O mano zinios tokios:
Jau savaite geriam antibus-is tualeto negaliu iseiti. Antra diena pragulejau lovoj, buvo labai bloga, skrandi skaudejo, o nuo trecios dienos tualetinis popierius rulonais vartojasi lotuliukas.gif
Sianakt blogai miegojau, labai skaudejo nezinau ka, bet speju desine kiauside, pirma karta gyvenime.. ten kazkur apacioje, kur kiauside... Ir dabar skauda, bet jau ne tiek..

Bikova sako, kad negauna mano laisku, nors rasiau jau kaip spama kiekviena diena. Tada po pokalbio atrase i mano viena is siustu laisku biggrin.gif Zodziu, po antibiotiku ji dar primygtinai praso atvaziuoti pas ja nusipirkti dar jos zoleles, kurios irgi varo lauk tas zarazas. Kazkas is mergaiciu minejo, kad gydysis butent tomis zolemis... Idomu, kaip sekais.. Toliau, as prasiau mano tyrimu. Ji vel man raso, o tyrimus turi? As jai ketvirtad atrasau, kad ne- laukiu iki dabar smile.gif Bet tiesa, ji parase, kad mano bloga fagocitoze, blogesne nei buvo. Eisiu vel ieskoti, ka ji reiskia, nes pamirsau doh.gif Tai ji liepe nusipirkti ta Transferfactor. Paskaiciau as apie ji, kad jis sukelia NK labai. Esu pasimetusi. Tai kam man jis, jei as lasinu intralipidus, kurie NK musa? Zodziu, as jai parasiau, bet vel-atsako nera... Ir mastau, ka cia daryti...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 05, 21:16)
Atiloja - as tau parasiuka po truputi atiduodu gerai  ax.gif ? Nu dar kelias dieneles galiu patureti, bet paskui aplink punkcija ir laukimo metu nezinau kaip cia man saus i galva, gal uzsinores uzsidaryt savyje kuriam laikui  smile.gif

Atidavinek 4u.gif Tik nedrisk niekur dingti, mes gi nerimausim cia be taves ax.gif o ir kas Cituka-trizniuka palaikys, ir is ko reikes pasisaipyti del tryzniojimo? blush2.gif Zodziu, parasiuka grazink, o is SM nedrisk dingti bigsmile.gif
QUOTE(sanzileNe @ 2012 05 05, 23:57)
Sveikutes visos! Manes jau kelis menesius neleidzia naudotis musu forumu.. uzblokavo, kodel- nezinau unsure.gif Rasiau laiskus, bet nieko nepasako.
As sanzile ir labai noriu suzinoti, kaip laikosi Warwariukas ir Citukas? rolleyes.gif

Sveika pasirodzius 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 06, 21:36)
Taigi,man startas prasidejo anksciau,jauciuosi ivairiapusiskai-bet labai meldziuosi,kad vasara sutikciau su nestuke.gif To paties linkiu visoms ,ypac mano bendrakeleivems CITUKUI,ATILOJAI,TRIUMFANTEI,BEILAI,KITTYKITTY-ir zinoma kitoms mergytems mirksiukas.gif
Sveika sugryzusi Sanziliuk 4u.gif .Kaip tu laikais? kaip naujienos ir nuotaikos?

su startu thumbup.gif 4u.gif

nu? pasirodei? 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 11:37)
O mano zinios tokios:

vargsiuke, del tualetinio popieriaus sanaudu biggrin.gif Bet zinok, vartok BUTINAI probiotikus, tik gerk juos ne anksciau nei po 2 val. po antibu, nes priesingu atveju, neveikia probiotikai - antibai juos suryja 4u.gif
o kada tavo startas nusimato? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 07, 11:49)

vargsiuke, del tualetinio popieriaus sanaudu  biggrin.gif Bet zinok, vartok BUTINAI probiotikus, tik gerk juos ne anksciau nei po 2 val. po antibu, nes priesingu atveju, neveikia probiotikai - antibai juos suryja  4u.gif
o kada tavo startas nusimato?  blush2.gif

o as kartu-smaukst ir sugeriu.. doh.gif
mano startas? g.gif geras klausimas... as persitestuosiu gaikams tik birzelio pacioj pabaigoj speju... tada liepa Treisas atostogauja ir labai noreciau rugpjuti wub.gif Tada LIT birzeli, liepa ir per punkcija.. o si men su LIT pertrauka, Bikova sako, kad nera prasmes..Tikiuosi liks vyro turto po antibu dozes.. doh.gif
Neiseina is galvos tas TransferFactor... doh.gif Einu ieskoti, su kuo ta fagocitoze valgoma smile.gif
Atsakyti
Terziuk, nu varsas tu unsure.gif 4u.gif , tikiuosi greitai visos zarazos issinesdins lauk. 4u.gif

Bandysiu per pietus skambinti, prasytis anksciau, nes siaip turiu apziura numatyta kita sav. Nu bet ot, cia mano mieloji senoji spece pasistenge, sakau, kad akyse zalia per punkcija buvo. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 12:06)
o as kartu-smaukst ir sugeriu..  doh.gif
mano startas?  g.gif  geras klausimas... as persitestuosiu gaikams tik birzelio pacioj pabaigoj speju... tada liepa  Treisas atostogauja ir labai noreciau rugpjuti  wub.gif  Tada LIT birzeli, liepa ir per punkcija.. o si men su LIT pertrauka, Bikova sako, kad nera prasmes..Tikiuosi liks vyro turto po antibu dozes..  doh.gif 
Neiseina is galvos tas TransferFactor...  doh.gif  Einu ieskoti, su kuo ta fagocitoze valgoma smile.gif

ot vargas su tais probiotikais ir vaistininkem doh.gif nepasake, kad negalima kartu vartoti? ar tu cia apie ta omeprazon? bet tai tavo startas irgi ne uz kalnu 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 07, 12:10)
Bandysiu per pietus skambinti, prasytis anksciau, nes siaip turiu apziura numatyta kita sav. Nu bet ot, cia mano mieloji senoji spece pasistenge, sakau, kad akyse zalia per punkcija buvo.  wacko.gif

bandyk kuo greiciau, nes neturi persteti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 12:06)
o as kartu-smaukst ir sugeriu..  doh.gif
mano startas?  g.gif  geras klausimas... as persitestuosiu gaikams tik birzelio pacioj pabaigoj speju... tada liepa  Treisas atostogauja ir labai noreciau rugpjuti  wub.gif  Tada LIT birzeli, liepa ir per punkcija.. o si men su LIT pertrauka, Bikova sako, kad nera prasmes..Tikiuosi liks vyro turto po antibu dozes..  doh.gif 
Neiseina is galvos tas TransferFactor...  doh.gif  Einu ieskoti, su kuo ta fagocitoze valgoma smile.gif

Sveika,

Pas mane irgi fagocistoze ir bykova man parase kad nusipirkciau Transfaktor, bet jei ju nerasiu lietuvoje galiu pirkti bioselena + cinka. Galbut bioselen+cink, tau geriau tiktu ir neuzkeltu NK lasteliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 07, 12:19)
ot vargas su tais probiotikais ir vaistininkem  doh.gif nepasake, kad negalima kartu vartoti? ar tu cia apie ta omeprazon? bet tai tavo startas irgi ne uz kalnu  4u.gif
bandyk kuo greiciau, nes neturi persteti  4u.gif

nea-nesake..oij, tokio vaisto mano sarase nera... as turejau omenyje protexin balance... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_Brashke_ @ 2012 05 07, 12:25)
Sveika,

Pas mane irgi fagocistoze ir bykova man parase kad nusipirkciau Transfaktor, bet jei ju nerasiu lietuvoje galiu pirkti bioselena + cinka. Galbut bioselen+cink, tau geriau tiktu ir neuzkeltu NK lasteliu.  smile.gif

Sveika,
aciu uz info. radau puslapi: http://www.transferf...uninei-sistemai. O tu ka pasirinkai gerti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 07 gegužės 2012 - 11:32
QUOTE(Terze @ 2012 05 07, 12:27)
nea-nesake..oij, tokio vaisto mano sarase nera... as turejau omenyhe protexin balance... 4u.gif

omeprazolis skirtas skrandzio rugstims reguliuoti, ji irgi gali poagerti kartu su antibais, tik ji reikia ant tuscio skrandzio ryte isgerti ir vaistus gerti po gero pusvalandzio, o protexin balansa reikia gerti ne anksciau nei 2 val po antibu, geriau per viduri laiko tarp antibu 4u.gif jei probiotikus sugeri kartui su antibais, tada antibai tiesiog suryja juos ir probiotikai neatlieka jokio veiksmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 05 07, 12:32)
omeprazolis skirtas skrandzio rugstims reguliuoti, ji irgi gali poagerti kartu su antibais, tik ji reikia ant tuscio skrandzio ryte isgerti ir vaistus gerti po gero pusvalandzio, o protexin balansa reikia gerti ne anksciau nei 2 val po antibu, geriau per viduri laiko tarp antibu  4u.gif jei probiotikus sugeri kartui su antibais, tada antibai tiesiog suryja juos ir probiotikai neatlieka jokio veiksmo  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveika,
aciu uz info. radau puslapi: http://www.transferf...uninei-sistemai. O tu ka pasirinkai gerti?
[/quote]
As pasirinkau biosele+cink, visu pirma del tu lasteliu, o antras faktorius pigiau smile.gif, o jei atlieka ta pacia funkcija, kam remti farmacija lotuliukas.gif
Atsakyti