Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 05 06, 13:57)
Aciu  4u.gif  is kokio tu skyrelio, nu labai jau matytas tavo nickas  blush2.gif , gal is embrions arba Uk mergaiciu??

dabar esu is nestukiu skyrelio, o parejau is IUI skyrelio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 06, 15:17)
Sangria, smagu tave matyti,kaip sekasi augint pilveli?

aciu, kad klausi augam po biski, spardomes ir banguojam biggrin.gif Labai labai lukiam jusu visu ko greiciau nestuke.gif skyrelije, jau taaaip norisi, kad pasisektu visom ivf skyrelije, jau tokius kryzio kelius pereinat, kad Dievulis atlygins su kaupu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 06, 14:07)
Man liepe po punkcijos 10 dienu ji vartoti g.gif , 10 dar nera, na ir mm dar anksti ateiti turbut, bet kokiam reikalui as ta progesterona naudoju, iskart po punkcijos tai suprantu, sake, kad neleidzia prasideti kraujavimui, bet jeigu iki siol nieko, tai jau gal nenukraujuosiu.  ax.gif

Tai naudok zinok tas 10 dienu, bus pats tas nes nutraukus per 3-4 dienas ateis mmm, o tai bus kaip tik apie 13-14d po punkcijos (t.y. ovuliacijos). neissiderins ciklas.

QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 06, 15:17)
Aciu, labai tikiuos, kad musu busena pasiteisins, nebijok pienliges, galu gale, ji nesunkiai isgydoma, o  visgi tikiu, kad jos ir nepasigausi, vartodama probiotikus. Pas treisja varom antra ciklo diena, liko 10 kt, tada turiu susirgt ir tada varom wub.gif

Nu jo as irgi galvoju kad probiotikai cia pagelbes, man labiau neramu del vis dar sedincios mykoplazmos ir kadangi ir cia nieko negaliu pakeisti tai tenka susitaikyti biggrin.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 06, 15:34)
dabar esu is nestukiu skyrelio, o parejau is IUI skyrelio 4u.gif
Papildyta:

aciu, kad klausi augam po biski, spardomes ir banguojam biggrin.gif Labai labai lukiam jusu visu ko greiciau  nestuke.gif skyrelije, jau taaaip norisi, kad pasisektu visom ivf skyrelije, jau tokius kryzio kelius pereinat, kad Dievulis atlygins su kaupu 4u.gif

Dabar jau is parasiuko matau kokiam skyrely sedi biggrin.gif Sveikinu 4u.gif
Nu ir as jau tikiuosi kad IVF skyrelis uzplus nestuke.gif skyreli greitai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 06, 15:58)
Nu ir as jau tikiuosi kad IVF skyrelis uzplus  nestuke.gif skyreli greitai  wub.gif

thumbup.gif laaaaukiam ir ko greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 05, 11:11)
Labukas, kokios čia laukimo nuotaikos, taip būtų gera , kad išsipildytų wub.gif

Tai sakau sau , jei nepasiseks, tada ir laižysiuos žaizdas, kokios gilios jos bebūtų, bet dabar tikiu, laukiu ir myliu avansu wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Auksiniai zodziai thumbup.gif Jei tik mioma (o ji mazute pas jus), tai tikrai darys Treijsas:D 4u.gif wub.gif Nesukit galvos schmoll.gif wub.gif 4-5 cm. ant ribos yra.
Atsakyti
Nu tada amen, nes as emiau ir nutraukiau siandien. blush2.gif

Kitty, labai del jusu dziaugiuosi ir linkiu, kad viskas klotusi kuo puikiausiai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 06, 13:57)

Afrodite - tai ar vaziavai ps gydytoja?? Ar atejo tavo mmm?

Sveikutes 4u.gif
Pirmiausiai,dideli ir nuosirdus sveikinimai visoms mamytems, busimoms mamytems ir musu mamytems.Nuostabi diena,sventa diena-lai musu mamos buna LAIMINGOS IR SVEIKOS.Ir nerealiai meldziuosi,kad ir mes kuo greiciau taptumem mamytemis ir ateitumem Sangria kvietimu i nestukiu skyreli nestuke.gif wub.gif SU mamyciu diena ir lai ji mums visoms buna paskutine,kai svenciam be savo bambiziuku wub.gif
As jau buvau pas gydytoja.Man vakar vakare apie astunta valanda pramuse bet negausiai,o jau siandien tiesiog pyla,nespeju keisti paketus.Taigi,siandien man pirmas duris,kuris bus stebuklingas ir palaimintas nes tokia grazia diena ji susidursiu.Taigi,man startas prasidejo anksciau,jauciuosi ivairiapusiskai-bet labai meldziuosi,kad vasara sutikciau su nestuke.gif To paties linkiu visoms ,ypac mano bendrakeleivems CITUKUI,ATILOJAI,TRIUMFANTEI,BEILAI,KITTYKITTY-ir zinoma kitoms mergytems mirksiukas.gif
Sveika sugryzusi Sanziliuk 4u.gif .Kaip tu laikais? kaip naujienos ir nuotaikos?
O del Warwariuko,tai ir as rasiau,kad ji manau ir tikiuosi ateis ir nudziugins mus 4u.gif
Triumfante,na nezinau as tavo vietoj nebuciau savavaliskai nutraukusi-bet tikekimes tai nepakenks niekam.Laikykimes-musu stebuklai salia,ismyleti ir issvajoti.
Grazaus vakaro.Einu gert vaistukus, darytis baltymini kokteiliuka ir 22 val.leisiuos jau Gonali wub.gif
Iki rytojaus,saldzios nakteles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 06, 09:36)

AFRODITE,

Sekmingo tau starto, gausaus viduriuko ir laimingos pabaigos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 06, 21:36)
Grazaus vakaro.Einu gert vaistukus, darytis baltymini kokteiliuka ir 22 val.leisiuos jau Gonali wub.gif
Iki rytojaus,saldzios nakteles mirksiukas.gif

Nu pagaliau Afrodite , tai bent diena startui thumbup.gif wub.gif tai vistik tau cia mmm vadinasi ane bigsmile.gif ? gerai kad vaziavai pas gydytoja ane biggrin.gif ? Sekmingo tau sio karto ir lek is cia ruosti kitom patalu pas nestuke.gif

Triumfante - nu nesutinku su tavo vaistuku nutraukimu unsure.gif Kuo jie tau trukde? nors aisku nemanau kad tai labai pakenktu tik gali paankstinti mmm siek tiek 4u.gif ale ot nekantri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 06 gegužės 2012 - 23:54
Afrodite, su startu, kuris nuvestu iki laimingos naujos pradzios nestuke.gif . wub.gif

Cituk, man kele diskonforta, jauciu, kad mano organizmas baisiai nemegsta vaistu, nes iskart reaguoja (apskritai retai geriu vaistus, jeigu tik galiu isvengti, stengiuosi nevartoti(, perstedavo o ir nieko man tai neduoda, del vienos dvieju dienu nieko nenutiks. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 07, 00:53)
Nu pagaliau Afrodite , tai bent diena startui  thumbup.gif  wub.gif  tai vistik tau cia mmm vadinasi ane  bigsmile.gif ? gerai kad vaziavai pas gydytoja ane  biggrin.gif ? Sekmingo tau sio karto ir lek is cia ruosti kitom patalu pas  nestuke.gif

Triumfante - nu nesutinku su tavo vaistuku nutraukimu  unsure.gif  Kuo jie tau trukde? nors aisku nemanau kad tai labai pakenktu tik gali paankstinti mmm siek tiek  4u.gif ale ot nekantri  biggrin.gif

Sveikutes 4u.gif
Aciu,megytes uz palinkejimus ir palaikymus.Taip,Cituk,man mm-gydytoja dar ant kedes apziurejo vakar.Sake,skaitysim kaip 2c.d. ir liepe susileist vaistukus. Nesigailiu,kad nuvykau pas gydytoja,nes kitu atveju nebuciau zinojusi nei ka daryt,nei kuaip ir kas,kuria diena badytis ir pan.Nes taip anksciau nera buve.O dabar kazkaip nors is tos dalies ramiau.Ech,kaip laukiau sio starto blush2.gif Nors dabar kazkiek baisu ir tokiu jausmu kokius jauciu dabar nejauciau nei pries ne viena IUI ar IVF.O dabar tokia jausmu sumaistis.
Cituk,greit ir tu prisijungsi prie manes ir Triumfante bei Pepe thumbup.gif Kas gerai,kad darbelio visokio yra -tai laikas greiciau eis ir mintys gal ne tiek kamuos,nerimas.As kaip ir Kittykitty sake,labai labai tikiu siuo kartu-nerealiai tikiuosi.Nors irgi zinau,kad gali buti oi kaip skaudu,nepakeliamai-bet dabar stengiuosi mastyti tik pozityviai-o paskui kas bus tas jau-as deja,nepakeisiu nieko-kas imanoma viska dariau,darau.
Kaip Jus laikotes?
Atsakyti
Afrodite, tik teigiamos mintys ir turi lydeti tave ir musu kumstuku jura. wub.gif 4u.gif

Mergaites, o gal reiktu man pas gyd pasirodyti, nes zinokit nei myletis negaliu, toks skausmas, toks deginimas, ar nebus man su tom metalinem visokiom replem pazeide ko per punkcija.

Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 07, 10:05)
Afrodite, tik teigiamos mintys ir turi lydeti tave ir musu kumstuku jura.  wub.gif  4u.gif

Mergaites, o gal reiktu man pas gyd pasirodyti, nes zinokit nei myletis negaliu, toks skausmas, toks deginimas, ar nebus man su tom metalinem visokiom replem pazeide ko per punkcija.

As tavo ietoj tikrai pasirodyciau,del sventos ramybes 4u.gif Sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti