QUOTE(Citas @ 2012 05 06, 13:57)
Afrodite - tai ar vaziavai ps gydytoja?? Ar atejo tavo mmm?
Sveikutes
Pirmiausiai,dideli ir nuosirdus sveikinimai visoms mamytems, busimoms mamytems ir musu mamytems.Nuostabi diena,sventa diena-lai musu mamos buna LAIMINGOS IR SVEIKOS.Ir nerealiai meldziuosi,kad ir mes kuo greiciau taptumem mamytemis ir ateitumem Sangria kvietimu i nestukiu skyreli
SU mamyciu diena ir lai ji mums visoms buna paskutine,kai svenciam be savo bambiziuku
As jau buvau pas gydytoja.Man vakar vakare apie astunta valanda pramuse bet negausiai,o jau siandien tiesiog pyla,nespeju keisti paketus.Taigi,siandien man pirmas duris,kuris bus stebuklingas ir palaimintas nes tokia grazia diena ji susidursiu.Taigi,man startas prasidejo anksciau,jauciuosi ivairiapusiskai-bet labai meldziuosi,kad vasara sutikciau su
To paties linkiu visoms ,ypac mano bendrakeleivems CITUKUI,ATILOJAI,TRIUMFANTEI,BEILAI,KITTYKITTY-ir zinoma kitoms mergytems
Sveika sugryzusi Sanziliuk
.Kaip tu laikais? kaip naujienos ir nuotaikos?
O del Warwariuko,tai ir as rasiau,kad ji manau ir tikiuosi ateis ir nudziugins mus
Triumfante,na nezinau as tavo vietoj nebuciau savavaliskai nutraukusi-bet tikekimes tai nepakenks niekam.Laikykimes-musu stebuklai salia,ismyleti ir issvajoti.
Grazaus vakaro.Einu gert vaistukus, darytis baltymini kokteiliuka ir 22 val.leisiuos jau Gonali
Iki rytojaus,saldzios nakteles