Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 05 04, 08:23)
[
SKELBIU GEGUZE SENBUVIU EJIMO I NESTUKIU SKYRELI MENESIU  thumbup.gif

Pepe - Man gydytojas irgi skyre Menopur priedo prie Gonal, sake kad jei Gonal yra tik FSH tai Menopur turi ir FSH ir LH ir pagerina kokybe kiausialasciu. Nu matysim ka jis pagerins, nors jei ir pagerins tai nezinosiu kam aciu sakyti, nes si karta ir be Menopur labai jau daug papildomu reikalu daryta  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Uz sekminga geguzi 4u.gif ir uz besitesiancia sekme kitais menesiais 4u.gif
As tikriausiai busiu prie birzelio wub.gif wub.gif wub.gif Nelauksiu as ilgai blush2.gif Nera tam kantrybes bigsmile.gif , o ir vidus saukia, kad as sveika pupyte wub.gif
Kas gali zinoti, gal snaigutes nustebins, ir jokiu testu nebereiks thumbup.gif wub.gif

Del Menopur reikia tureti galvoju, jei nuspresciau atgal zingsniuoti...kas zino, gal tik to ir truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 04, 21:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Uz sekminga geguzi 4u.gif ir uz besitesiancia sekme kitais menesiais 4u.gif
As tikriausiai busiu prie birzelio wub.gif  wub.gif  wub.gif Nelauksiu as ilgai blush2.gif Nera tam kantrybes bigsmile.gif , o ir vidus saukia, kad as sveika pupyte wub.gif
Kas gali zinoti, gal snaigutes nustebins, ir jokiu testu nebereiks thumbup.gif  wub.gif

Del Menopur reikia tureti galvoju, jei nuspresciau atgal zingsniuoti...kas zino, gal tik to ir truksta biggrin.gif

Saunuole, o birzelis jau visai salia 4u.gif

Afrodite - sekmes tau ryt pas gydytoja. Labai simboliskai mamytes diena viska pradesi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 04, 20:23)

SKELBIU GEGUZE SENBUVIU EJIMO I NESTUKIU SKYRELI MENESIU  thumbup.gif

Sveikutes 4u.gif
Cituk,butu fantastiska ir nerealu,nezinau tiesiog Dievo butumem visospaliestos jei tavo AKCIJA issipildytu thumbup.gif Reikia uz tokia akcija uzdegti zvakute ir paprasyti,kad ir asaros menesiai butu labai laimingi wub.gif
Del manes nezinau,kas cia bus schmoll.gif Vakar verkiau...siandien irgi nieko nenoriu,ranka nekyla kazka daryt-esme tokia,kad pateplioja ir liaujasi,paskui vel truputi pateplioja ir liaujasi ir taip visa diena doh.gif na nera taip buve-jau nerimas ima.Nezinau,gal rytoj nuvaziuosiu pas U o ji man sakys tai ko cia atvaziavai,juk nera normaliu mm verysad.gif Skauda pilva,diegia ir nugara maudzia,atrodo na tuoj turi taaaaip pramusti bet kaip nera taip nera.Tai nezinau ka ryt gydytoja man pasakys ir greiciausiai nepradesiu ryt stimuliacijos.Gal gi ateis visgi normalios mm unsure.gif
O kaip jus mergytes laikotes? dziaugiates graziu oreliu?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 05, 18:43)
Sveikutes 4u.gif 
Cituk,butu fantastiska ir nerealu,nezinau tiesiog Dievo butumem visospaliestos jei tavo AKCIJA issipildytu thumbup.gif Reikia uz tokia akcija uzdegti zvakute ir paprasyti,kad ir asaros menesiai butu labai laimingi wub.gif
Del manes nezinau,kas cia bus schmoll.gif Vakar verkiau...siandien irgi nieko nenoriu,ranka nekyla kazka daryt-esme tokia,kad pateplioja ir liaujasi,paskui vel truputi pateplioja ir liaujasi ir taip visa diena doh.gif na nera taip buve-jau nerimas ima.Nezinau,gal rytoj nuvaziuosiu pas U o ji man sakys tai ko cia atvaziavai,juk nera normaliu mm verysad.gif Skauda pilva,diegia ir nugara maudzia,atrodo na tuoj turi taaaaip pramusti bet kaip nera taip nera.Tai nezinau ka ryt gydytoja man pasakys ir greiciausiai nepradesiu ryt stimuliacijos.Gal gi ateis visgi normalios mm unsure.gif
O kaip jus mergytes laikotes? dziaugiates graziu oreliu?

Nu tavo tepliojimai tikrai nuo estrogenu (estrofemas, progynova) jie visi taip pat veikia. juk pati sakei kad vakar tavo mm butu 4 dienom per anksti, vadinasi jos ateis laiku. O tai as galvoju kad gal jei nepramus tai tau ir neverta ryt vaziuoti (tau gi is klaipedos i vilniu reikia vaziuot ane?? unsure.gif ) Zinok kad anskciau ar veliau ta dienele nieko nelems, vis tiek jau viskas ant nosies wub.gif

O as zinokit nu negaliu, netveriu savam kaily kaip noriu greiciau viska pradeti, ziuriu va duetus tai kartu su Mia verkiau, per ta Butkutes daina Mamai http://www.youtube.c...h?v=K0QxI5lUGjQ wub.gif Bet tokios keistos asaros tos mano, dziaugsmo ir nekantrumo pajusti motinystes dziaugsma. ir zinot geriu nuo persalimo vaistus, vadinasi imuniteta numusiau bigsmile.gif

Gyvenimo dziaugsmas ir stebuklas laukti ir nezinoti kas musu laukia uz sekancio posukio 4u.gif

Tildushka - ramybes ir didziausios sekmes tau 4u.gif

Warwariuk - pasiilgau taves, gal ikisi cia kada nosi pasilabinti rolleyes.gif

Terze - ale tai matyt i kokia gera bukle isvykai, bet vis tiek laukiam sugriztant drinks_cheers.gif

Atiloja - as tau parasiuka po truputi atiduodu gerai ax.gif ? Nu dar kelias dieneles galiu patureti, bet paskui aplink punkcija ir laukimo metu nezinau kaip cia man saus i galva, gal uzsinores uzsidaryt savyje kuriam laikui smile.gif

Triumfante wub.gif

Atsakyti
Labukas, kokios čia laukimo nuotaikos, taip būtų gera , kad išsipildytų wub.gif

Afrodite, mažut, nežinau,ką patarti, bet turbūt važiuosi pas gyd, ji ir nuspręs, aš manau, kad gali būti tepliojimai nuo hormonų, o mmm ateit laiku. PAsistenk nurimti nors kiek, žinau ,kad tai pats kvailiausias patarimas pasaulyje, bet stresas irgi gali kelti PRL, tau reikia ramybės...Nurimk šiek tiek, nebeverk, pagalvok, kad niekas nepasikeitė, pradėsi stimuliuotis pora dienelių anksčiau ar vėliau, tau tikrai nieko blogo nėra, tiesiog organizmas į hormonus reaguoja, man pvz nuo Duphastono 2-3 dienas prieš mmm tepliodavo, visaip būna, viskas bus gerai 4u.gif

Pepe, ačiū tau, smagu, kad ir tu ilgai nelauksi thumbup.gif

Citai, matai, tu dėl peršalimo džiaugiesi bigsmile.gif ,o aš ligų ieškau:) Su ta mano sveikada..iš esmės tas pats, tie dalykai, dėl kurių tyriausi, turbūt niekur nedingo, atsakymo negavau, kodėl taip sergu, bet va galvoju, va tu džiaugiesi, tai gal ir man pasidžiaugti biggrin.gif Bet kad su hormonais viskas ok, dėl to tikrai džiaugiuosi. Dar šiek tiek neramu dėl tos miomytės, bet vyras sako, nebegalvok, nes išprotėsim, niekad nebus pabaigos, dar tą ištirt, dar tą, dar tą, darom ir viskas. Tai jei ir Treijsas taip galvos, darysim.

Mano tokia keista būsena dėl to... Šiaip gyvenime aš labai greitai panikuojanti, kad viskas gali būti blogai doh.gif , o va dabar.. tokia gera nuotaika, toks tikėjimas, galvojimas, kad vasarą būsiu nestuke.gif , baisu man, nes tada nusivylimas būtų skaudesnis, bet tuo pačiu ..na negi per prievartą bruksiu sau blogas mintis, iš to irgi nieko gero. Tai sakau sau , jei nepasiseks, tada ir laižysiuos žaizdas, kokios gilios jos bebūtų, bet dabar tikiu, laukiu ir myliu avansu wub.gif

Atsakyti
Sveikutes visos! Manes jau kelis menesius neleidzia naudotis musu forumu.. uzblokavo, kodel- nezinau unsure.gif Rasiau laiskus, bet nieko nepasako.
As sanzile ir labai noriu suzinoti, kaip laikosi Warwariukas ir Citukas? rolleyes.gif

KittyKitty, kaip Tu laikaisi? Ka veiki siuo metu??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzileNe: 05 gegužės 2012 - 22:58
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 05, 23:11)
Citai, matai, tu dėl peršalimo džiaugiesi bigsmile.gif ,o aš ligų ieškau:) Su ta mano sveikada..iš esmės tas pats, tie dalykai, dėl kurių tyriausi, turbūt niekur nedingo, atsakymo negavau, kodėl taip sergu, bet va galvoju, va tu džiaugiesi, tai gal ir man pasidžiaugti biggrin.gif  Bet kad su hormonais viskas ok, dėl to tikrai džiaugiuosi. Dar šiek tiek neramu dėl tos miomytės, bet vyras sako, nebegalvok, nes išprotėsim, niekad nebus pabaigos, dar tą ištirt, dar tą, dar tą, darom ir viskas. Tai jei ir Treijsas taip galvos, darysim.

Mano tokia keista būsena dėl to... Šiaip gyvenime aš labai greitai panikuojanti, kad viskas gali būti blogai doh.gif , o va dabar.. tokia gera nuotaika, toks tikėjimas, galvojimas, kad vasarą būsiu  nestuke.gif , baisu man, nes tada nusivylimas būtų skaudesnis, bet tuo pačiu ..na negi per prievartą bruksiu sau blogas mintis, iš to irgi nieko gero. Tai sakau sau , jei nepasiseks, tada ir laižysiuos žaizdas, kokios gilios jos bebūtų, bet dabar tikiu, laukiu ir myliu avansu wub.gif

Musu busenos panasios vadinasi, toks laukimas susimaises su tikejimu biggrin.gif Nu zinai del to persalimo nepasakyciau kad labai dziaugiuosi, bet kartu kazkiek ramiau nes gal tikrai truputi numusiau imuniteta. is kitos puses bijau kad neprikibtu tos pienliges ir nepaumetu mikoplazma unsure.gif Uzsisakiau dar tu Protexin balance probiotiku, butinai gersiu juos su savo antibijotikais stimuliacijos metu. ir naturalaus jogurto nusipirkau, tai sakiau bandysiu as jo ten i vidu patepti blush2.gif

Tikrai gali dziaugtis del savo hormonu, nes jie idealus thumbup.gif mioma jei ji mazyte tai as irgi nemanau kad tai beda, tuo labiau kad jei mazeja gal visai sunyks g.gif tai pas treisa kada varot?

QUOTE(sanzileNe @ 2012 05 05, 23:57)
Sveikutes visos! Manes jau kelis menesius neleidzia naudotis musu forumu.. uzblokavo, kodel- nezinau unsure.gif Rasiau laiskus, bet nieko nepasako.
As sanzile ir labai noriu suzinoti, kaip laikosi Warwariukas ir Citukas? rolleyes.gif

oho, ir ko cia tave taip uzblokavo blink.gif neklausei forumo administratoriu? labai malonu kad pargrizai ir aciu kad galvoji 4u.gif
Warwariukas - isejo atostogu nuo sm ir vis paslapcia tikiuosi kad parleks cia parekauti kad jau nestuke.gif tongue.gif

Kaip pacios reikalai? kokie planai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, esu is kito skyrelio, bet uzejau palinketi sekmes Afroditei ir Citukui, labai daznai paskaitau kaip jums mergaites sekasi ir taaaip laukiu, kad pagaliau visos ateitumet i nestukiu skyreli 4u.gif Tikiu, kad sis kartas Afroditei bus sekmingas laikysiu uz ja kumsciukus, Cituk ir tau linkiu, kad sis startas atnestu tau tik dziaugsmo ir laimes asaras, jums mergaites to vertos 4u.gif Atleiskit ko nepaminejau visoms linkiu to paties 4u.gif Laikysiu uz visas kumsciukus 4u.gif Kita mamos diena jus jau svesit su savo pupuliukais 4u.gif
Atsakyti
Visom esamom ir busimom mamytem... user posted image

Afrodite, Cituk... wub.gif

Merginos, galiu gal as nutraukti utrogestana, nes kitaip juk mm turbut nepareis ir siaip, man cia atrodo vaistu gadinimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 06, 09:34)
Sveikos mergaites, esu is kito skyrelio, bet uzejau palinketi sekmes Afroditei ir Citukui, labai daznai paskaitau kaip jums mergaites sekasi ir taaaip laukiu, kad pagaliau visos ateitumet i nestukiu skyreli 4u.gif Tikiu, kad sis kartas Afroditei bus sekmingas laikysiu uz ja kumsciukus, Cituk ir tau linkiu, kad sis startas atnestu tau tik dziaugsmo ir laimes asaras, jums mergaites to vertos 4u.gif Atleiskit ko nepaminejau visoms linkiu to paties 4u.gif Laikysiu uz visas kumsciukus  4u.gif Kita mamos diena jus jau svesit su savo pupuliukais 4u.gif

Aciu 4u.gif is kokio tu skyrelio, nu labai jau matytas tavo nickas blush2.gif , gal is embrions arba Uk mergaiciu??

Afrodite - tai ar vaziavai ps gydytoja?? Ar atejo tavo mmm?

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 06, 12:04)
Afrodite, Cituk...  wub.gif

Merginos, galiu gal as nutraukti utrogestana, nes kitaip juk mm turbut nepareis ir siaip, man cia atrodo vaistu gadinimas?  ax.gif

Nu siaip tai sako kad progesteronas netrukdo ateiti mmm, bet gali pavelinti g.gif o ka daktarai unsure.gif ???

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 06, 13:57)
Nu siaip tai sako kad progesteronas netrukdo ateiti mmm, bet gali pavelinti  g.gif  o ka daktarai  unsure.gif ???

Man liepe po punkcijos 10 dienu ji vartoti g.gif , 10 dar nera, na ir mm dar anksti ateiti turbut, bet kokiam reikalui as ta progesterona naudoju, iskart po punkcijos tai suprantu, sake, kad neleidzia prasideti kraujavimui, bet jeigu iki siol nieko, tai jau gal nenukraujuosiu. ax.gif
Atsakyti
Labukas,

QUOTE(sanzileNe @ 2012 05 05, 23:57)

Sveikute, as ruosiuosi ivf si menesi o ax.gif kaip tu? Gal jau baigiasi tavo pertrauka? Pas tave gimdos pertvara, ar ne? Kaip reikalai?

QUOTE(Citas @ 2012 05 06, 00:24)
Musu busenos panasios vadinasi, toks laukimas susimaises su tikejimu  biggrin.gif  Nu zinai del to persalimo nepasakyciau kad labai dziaugiuosi, bet kartu kazkiek ramiau nes gal tikrai truputi numusiau imuniteta. is kitos puses bijau kad neprikibtu tos pienliges ir nepaumetu mikoplazma  unsure.gif Uzsisakiau dar tu Protexin balance probiotiku, butinai gersiu juos su savo antibijotikais stimuliacijos metu. ir naturalaus jogurto nusipirkau, tai sakiau bandysiu as jo ten i vidu patepti  blush2.gif

Tikrai gali dziaugtis del savo hormonu, nes jie idealus  thumbup.gif mioma jei ji mazyte tai as irgi nemanau kad tai beda, tuo labiau kad jei mazeja gal visai sunyks  g.gif tai pas treisa kada varot?
oho, ir ko cia tave taip uzblokavo  blink.gif neklausei forumo administratoriu? labai malonu kad pargrizai ir aciu kad galvoji  4u.gif
Warwariukas - isejo atostogu nuo sm ir vis paslapcia tikiuosi kad parleks cia parekauti kad jau  nestuke.gif  tongue.gif

Kaip pacios reikalai? kokie planai?  4u.gif

Aciu, labai tikiuos, kad musu busena pasiteisins, nebijok pienliges, galu gale, ji nesunkiai isgydoma, o visgi tikiu, kad jos ir nepasigausi, vartodama probiotikus. Pas treisja varom antra ciklo diena, liko 10 kt, tada turiu susirgt ir tada varom wub.gif

Sangria, smagu tave matyti,kaip sekasi augint pilveli?
Atsakyti