QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 04, 10:42)
sveikutės,
aš vakar sulaukiau gerų žinių. Buvau pas endokrinologą, sakė, tobula, nėra prie ko kabintis, ir Thybono kol kas tikrai nereikia, baisu lįsti,kai viskas gerai, jeigu pasiseks, tai tada nėštumo metu reikės tirtis hormonus ir gal tada reikės, žiūrėsim. Susirūpino jis manim, sakė ateit bet kuriuo atveju,jei nepasiseks - irgi, tada gal kažką galvosim. Tik kažin, kiek jis išmano, mane truputį juokas suėmė: sako, gi tas dirbtinis apvaisinimas nėra pavojinga ar tokia jau skausminga procedūra, galima gi daug kartų daryti, na, sakau, finansiškai skausminga. Jis: o tai kiek kainuoja? Na, sakau, apie 10 000 Lt. Tai būtumėt mačiusios jo veidą, vos nenusikeikė, man rodos
Ir tada jau pradėjo iš naujo žiūrėti tyrimus ir galvoti:)
Va, atsakymus parašysiu:
TTH (TSH) - 0.844 (norma 0,27-4,20)
L tiroksinas (FT4) 15,15 (norma 12-22)
ATPO 17,18 (norma iki 34).
Prieš porą metų TTH buvo 1,68, dabar dar pakrito, gal nuo visokių Shatavari ir t. t. , nu arba šiaip.
Žodžiu, dabar ruošiuosi pas ginę, turiu slaptą viltį, kad pasakys, kad nebemato tos miomos ar kokio ten š ir tada jau bus laisvė startui
Sveikutes mergytes pupytes
KittyKitty,smagios naujienos labai sveikinu su geromis ziniomis ir labai tikiuos,kad jokiu miomu ar kitu parazitu neras ir uzsidegs tau zalia sviesele.
TRIUMFANTE,labai puikiai isivaizduoju kaip jau dabar jusu maziukai ismyleti,laukiami ir svajojami. As kiekviena ryta atsikeliu ir meldziu kad mano maziukas ar maziukai pagaliau ateitu,dienos eigoj apie tai ir tegalvoju ir uzmigdama palinkiu saldziu.Mano vyras net kai perstate kambariu interjera-atsistojes salione sako,va kiek bus musu maziukams vietos ropoti ir begioti..net nepajutau kaip pravirkau...is susijaudinimo..is baimes..juk niekas neduoda dideliu procentu..kartais butu faina,kad galetum su Viespaciu pakalbet ir paprasyti,kad nebekankintu.
O del tavo speces-tai man kazkiek panasi situacija buvo.Kai gryzau su israsais is Vilniaus,man musu miesto onkoginekologinio skyriaus vedejas liepe ateiti po menesio ir.... butu iseme viska kas pas mane viduj yra.Nezinau kas bet jau ten pasakiau kad niekas man nieko neisims.Ir pasirasiau dokumetnus,kad supazindinta su situacija esu ir atsisakau gimdos pasalinimo operacijos.Dabar dziugiu,nes galiu bandyti IVF ir tureti nors ir mazyte bet vilti.
Taigi,stebuklu buna.Visoms geros dieneles.As nezinau kada prisijungsiu,susikaupe darbu taisymo,siandien parodomasis spektalis vaiku teveliams tai nerimauju ar viskas pavyks,ar vaikai nesusijaudins ir nepamirs ka turi sakyt ir t.t.O vyras truputi konstruos apatine virtuves dali ir nuplesys senas basiais plyteles apie kriaukle ir suklijuos grazesnemis.dar kol vamzdyna ten sutvarkys -tai darbo abiems bus per akis.Bet nieko greiciau laikas praeis ir ateis kita savaite ir galbut jau leis gyd.U mane apziurejusi startuoti su Gonaliu.Sekmes visoms ir labai labai gaudau virusiukus,nes sis IVF paskutinis mano sansas,sudeta vilciu ir....labai tikiuosi kad jis bus sekmingas-atleiskit uz egoistiskuma-tiesiog neisivaizduoju kai tokia situacija su darbais darosi,kada galetumem surinkti pinigus kitam kartui.tas kad gali buti jog nebebus imanoma-mane labiausiai gazdina.Na,bet jau ir prirasiau,soriukas. visoms grazios dieneles ir jei nesusirasysime grazaus savaitgalio.
O Warwara tikiuosi,kad ilsisi ir uzeina musu paskaityti.tad Warwariuk,zinok nepamirsau taves-daznai mastau kaip tu laikais,kaip tavo savijauta ir kokie jusu planai.Paslapcia tikiuosi,kad uzeisi ir sakysi-oplia mergytes as jau 13 savaite kaip nestuke-tikrai to tau linkiu.Buckis.