Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 05 04, 09:47)
Vat cia tai bent. Ir ji nieko nesake? Galejo bent priprazinti savo akivaizdzia klaida  4u.gif

Terze kilogramais antibijotikus valgo, nera kada i sm'a uzbegt  biggrin.gif

Tai jie nepjaus cistos ane? o tai kaip ji pati issivalys?

Pasake, kad stebuklu irgi buna. biggrin.gif

Terziuk, kad tik i sveikata butu. 4u.gif

Nu ne, dabartine spece sake, kad nera reikalo nieko pjauti, nestumui sake netrukdys. g.gif

Kaip pacios savijauta? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 04 gegužės 2012 - 09:21

sveikutės,

aš vakar sulaukiau gerų žinių. Buvau pas endokrinologą, sakė, tobula, nėra prie ko kabintis, ir Thybono kol kas tikrai nereikia, baisu lįsti,kai viskas gerai, jeigu pasiseks, tai tada nėštumo metu reikės tirtis hormonus ir gal tada reikės, žiūrėsim. Susirūpino jis manim, sakė ateit bet kuriuo atveju,jei nepasiseks - irgi, tada gal kažką galvosim. Tik kažin, kiek jis išmano, mane truputį juokas suėmė: sako, gi tas dirbtinis apvaisinimas nėra pavojinga ar tokia jau skausminga procedūra, galima gi daug kartų daryti, na, sakau, finansiškai skausminga. Jis: o tai kiek kainuoja? Na, sakau, apie 10 000 Lt. Tai būtumėt mačiusios jo veidą, vos nenusikeikė, man rodos lotuliukas.gif Ir tada jau pradėjo iš naujo žiūrėti tyrimus ir galvoti:)
Va, atsakymus parašysiu:
TTH (TSH) - 0.844 (norma 0,27-4,20)
L tiroksinas (FT4) 15,15 (norma 12-22)
ATPO 17,18 (norma iki 34).
Prieš porą metų TTH buvo 1,68, dabar dar pakrito, gal nuo visokių Shatavari ir t. t. , nu arba šiaip.
Žodžiu, dabar ruošiuosi pas ginę, turiu slaptą viltį, kad pasakys, kad nebemato tos miomos ar kokio ten š ir tada jau bus laisvė startui ax.gif

QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 03, 21:41)

O as vaikstau i dienos stacionara, laseliniu gaunu, nes nuo skysciu negera. Ir storeju po truputi  unsure.gif tuoj nebenuslepsiu, o dar silta ir ploni rubai.  ax.gif Norejau darbe ilgiau nesakyt, bet nebepavyks.

O kiek tau dabar savaičių?
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 03, 11:50)
o isivaizduoji, koks man malonus surpraizas buvo, kai atvykus i punkcija pranese, kad ja atliks ta mano sena mielojispece, tokia sarmata buvo, sypsojausi kaip zuikis is po kopustu lapu.  000189.gif  angel.gif Ji juk man mirtiesnuosprendi parase du men iki starto, o jos nuostabai koki turta atsiveziau, buvo net mintis ar is pykcio ji mano kitu turtuku nepavoge.  blush2.gif Cia taip ant stalo is kancios spangau.  blush2.gif  lotuliukas.gif [/color]

Ar galima suzinoti, koks tas "mirties nuosprendis" wub.gif Ar, kad savu kiausineliu neiseis jum uzaugunti? wub.gif jei taip, kokias dozes jum dave gonal?Man siaip idomu wub.gif Gal ir as sugalvosiu atgal grizti pabandymui wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 04, 09:47)
Terze kilogramais antibijotikus valgo, nera kada i sm'a uzbegt  biggrin.gif

Terze isleke palakstyti kazkur, sake po savaitgalio gris 4u.gif Terziuk, nepyk, jei isdaviau blush2.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 04, 10:42)
sveikutės,

aš vakar sulaukiau gerų žinių. Buvau pas endokrinologą, sakė, tobula, nėra prie ko kabintis, ir Thybono kol kas tikrai nereikia, baisu lįsti,kai viskas gerai, jeigu pasiseks, tai tada nėštumo metu reikės tirtis hormonus ir gal tada reikės, žiūrėsim.

thumbup.gif

Atsakyti
sveikutės,

Puikios naujienos! thumbup.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 05 04, 10:51)
Ar galima suzinoti, koks tas "mirties nuosprendis" wub.gif Ar, kad savu kiausineliu neiseis jum uzaugunti?  wub.gif jei taip, kokias dozes jum dave gonal?Man siaip idomu wub.gif Gal ir as sugalvosiu atgal grizti pabandymui wub.gif  blush2.gif

Taip, pasake, kad nebus jokiu stimuliaciju, ieskosim donores, tada sugriuvo pasaulis visiskai, nebemiegojau, nuolatines panikos atakos, buvau praradusi save totaliai, dar vaziavau aiskintis ir tada viena spece pasake, kad esu paskutine egoiste, kad galvoju tik apie save, nes tikrai ne tas pats isivaikinti, kaip kad isnesioti donores ir savo vyro vaika, nes tikrai mylesi kitaip, tai buvo turbut tas sakinys, kuris viska perverte manyje, susimaise visos mintys, visi jausmai, vaziavau namo ir nebeverkiau kaip visada, o masciau, masciau, masciau... Gal as tikrai egoiste, gal tai Dievas mane sitaip moko, nes galvojau iki siol tik apie save, kaip as noriu Savo vaiko, o kas yra savas vaikas, tada ir baigesi viskas, tada kai stojo ramybe mano sieloje, as netiketai sulaukiau skambucio, kad mes vistiek pabandysime, kad man bus suteiktas sansas. Aciu uz tai Dievui. wub.gif
Mano dozes: 300 puregono + 1 menopuras kasdien. 4u.gif

Ir dabar asaros kaupiasi, tas musu vaikutis tiek ismyletas numyletas jau dabar...
Atsakyti
sveikutės,

aš vakar sulaukiau gerų žinių. Buvau pas endokrinologą, sakė, tobula, nėra prie ko kabintis, ir Thybono kol kas tikrai nereikia, baisu lįsti,kai viskas gerai, jeigu pasiseks, tai tada nėštumo metu reikės tirtis hormonus ir gal tada reikės, žiūrėsim. Susirūpino jis manim, sakė ateit bet kuriuo atveju,jei nepasiseks - irgi, tada gal kažką galvosim. Tik kažin, kiek jis išmano, mane truputį juokas suėmė: sako, gi tas dirbtinis apvaisinimas nėra pavojinga ar tokia jau skausminga procedūra, galima gi daug kartų daryti, na, sakau, finansiškai skausminga. Jis: o tai kiek kainuoja? Na, sakau, apie 10 000 Lt. Tai būtumėt mačiusios jo veidą, vos nenusikeikė, man rodos lotuliukas.gif  Ir tada jau pradėjo iš naujo žiūrėti tyrimus ir galvoti:)
Va, atsakymus parašysiu:
TTH (TSH) - 0.844 (norma 0,27-4,20)
L tiroksinas  (FT4) 15,15 (norma 12-22)
ATPO 17,18 (norma iki 34).
Prieš porą metų TTH buvo 1,68, dabar dar pakrito, gal nuo visokių Shatavari ir t. t. , nu arba šiaip.
Žodžiu, dabar ruošiuosi pas ginę, turiu slaptą viltį, kad pasakys, kad nebemato tos miomos ar kokio ten š ir tada jau bus laisvė startui ax.gif

Sveikutes mergytes pupytes 4u.gif
KittyKitty,smagios naujienos labai sveikinu su geromis ziniomis ir labai tikiuos,kad jokiu miomu ar kitu parazitu neras ir uzsidegs tau zalia sviesele. thumbup.gif
TRIUMFANTE,labai puikiai isivaizduoju kaip jau dabar jusu maziukai ismyleti,laukiami ir svajojami. As kiekviena ryta atsikeliu ir meldziu kad mano maziukas ar maziukai pagaliau ateitu,dienos eigoj apie tai ir tegalvoju ir uzmigdama palinkiu saldziu.Mano vyras net kai perstate kambariu interjera-atsistojes salione sako,va kiek bus musu maziukams vietos ropoti ir begioti..net nepajutau kaip pravirkau...is susijaudinimo..is baimes..juk niekas neduoda dideliu procentu..kartais butu faina,kad galetum su Viespaciu pakalbet ir paprasyti,kad nebekankintu.
O del tavo speces-tai man kazkiek panasi situacija buvo.Kai gryzau su israsais is Vilniaus,man musu miesto onkoginekologinio skyriaus vedejas liepe ateiti po menesio ir.... butu iseme viska kas pas mane viduj yra.Nezinau kas bet jau ten pasakiau kad niekas man nieko neisims.Ir pasirasiau dokumetnus,kad supazindinta su situacija esu ir atsisakau gimdos pasalinimo operacijos.Dabar dziugiu,nes galiu bandyti IVF ir tureti nors ir mazyte bet vilti.
Taigi,stebuklu buna.Visoms geros dieneles.As nezinau kada prisijungsiu,susikaupe darbu taisymo,siandien parodomasis spektalis vaiku teveliams tai nerimauju ar viskas pavyks,ar vaikai nesusijaudins ir nepamirs ka turi sakyt ir t.t.O vyras truputi konstruos apatine virtuves dali ir nuplesys senas basiais plyteles apie kriaukle ir suklijuos grazesnemis.dar kol vamzdyna ten sutvarkys -tai darbo abiems bus per akis.Bet nieko greiciau laikas praeis ir ateis kita savaite ir galbut jau leis gyd.U mane apziurejusi startuoti su Gonaliu.Sekmes visoms ir labai labai gaudau virusiukus,nes sis IVF paskutinis mano sansas,sudeta vilciu ir....labai tikiuosi kad jis bus sekmingas-atleiskit uz egoistiskuma-tiesiog neisivaizduoju kai tokia situacija su darbais darosi,kada galetumem surinkti pinigus kitam kartui.tas kad gali buti jog nebebus imanoma-mane labiausiai gazdina.Na,bet jau ir prirasiau,soriukas. visoms grazios dieneles ir jei nesusirasysime grazaus savaitgalio.
O Warwara tikiuosi,kad ilsisi ir uzeina musu paskaityti.tad Warwariuk,zinok nepamirsau taves-daznai mastau kaip tu laikais,kaip tavo savijauta ir kokie jusu planai.Paslapcia tikiuosi,kad uzeisi ir sakysi-oplia mergytes as jau 13 savaite kaip nestuke-tikrai to tau linkiu.Buckis.
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif

Na,o mano ta mažytė mioma yra, bet dabar jau tik 7 mm, ginė sakė, kad tikrai tikrai negali turėti įtakos. Nebesiblaškysiu, važiuosiu 2 c. d. pas Treijsą ir tikiuosi,kad jis irgi pasakys,kad nereikšminga, juk turėjo matyti tada per apžiūrą. Žodžiu..laukiu starto wub.gif

Afrodite, gero savaitgalio, sėkmingų darbukų,
tikiuosi, perskaitysi dar mano až blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 04 gegužės 2012 - 12:41
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 04, 13:40)
Ačiū visoms 4u.gif
Na,o mano ta mažytė mioma yra, bet dabar jau tik 7 mm, ginė sakė, kad tikrai tikrai negali turėti įtakos. Nebesiblaškysiu, važiuosiu 2 c. d. pas Treijsą ir tikiuosi,kad jis irgi pasakys,kad nereikšminga, juk turėjo matyti tada per apžiūrą. Žodžiu..laukiu starto wub.gif

Afrodite, gero savaitgalio, sėkmingų darbukų,
tikiuosi, perskaitysi dar mano až blush2.gif

Perskaiciau ir jau atsakiau.Ir linkiu,kad Treisas tau leistu startuoti ir jo ranka butu tau laime nesanti 4u.gif
Merginos nesuprantu,siandien tik 24 c.d. vakar baigiau gerti estroferma ir...pastebejau kad rudokai teplioja,taip pilva mauzia ir nugara-ar gali ateiti nuo jo mm anksciau? Nezinau ka daryti-gydytojai nera kaip skambinti,nes nezinau ar jau mm nes nera normalaus kraujavimo tik maudimas ir tepliojimas.Sakau gal jus ka zinot?
a jeigu pramus vakare tai skambinsiu jai ir sakysiu kas ir kaip-gal labai nesupyks.Bet iseina kad mano mm net 4 dienom anksciau atejo blink.gif o as dar vis nezinau prolaktino atsakymo-o uzsienietiskuose saituose skaiciau kad jis svarbus implantacijai verysad.gif
Atsakyti
Afrodite, pas mane visą laiką buvo problema su ciklu, vien duphaston'as neiššaukdavo mmm, bet kai gerdavau estrofem+duphaston, tai mmm ateidavo net ansčiau - dažnai nebaigus gerti pakuotės. Ir būdavo rudas tepliojimas. Kadangi mano ciklas būdavo be ovuliacijos ir su plona gleivine, tai mano mmm, galima sakyti, būdavo stiprus tepliojimas. Ir 1 c.d. laikydavau nuo tepliojimo pradžios. Tau reikėtų paskambinti gyd.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 03, 23:51)
Puikios naujienos!  thumbup.gif
Taip,[color=yellow] Ir dabar asaros kaupiasi, tas musu vaikutis tiek ismyletas numyletas jau dabar...

Jus cia kazkur valdiskoje darotes? Man valdiska po pirmo bandymo nebepatare nieko bandyti. Dar kartais mintis kirba, kad gal dar privacioje.... wub.gif Kada menopur skiriamas? As tik su gonal buvau skatinima 450.
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 04, 01:22)
Sveikutes mergytes pupytes 4u.gif 

lauksim gerojo tesinio kita savaite biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 04, 02:31)
Merginos nesuprantu,siandien tik 24 c.d. vakar baigiau gerti estroferma ir...pastebejau kad rudokai teplioja,

Normalioje situacijoje naudojant estrofem ar progynova neturetu ateiti mmm, bet aisku, as nukrypimu nuo normu nezinau wub.gif Bent jau man su tuo neteko susidurti. Visada kelios dienos po vaistu nutraukimo pasirodydavo mmm. Jo, gal geriau paskambinti gydytojai, kad ir i mobilu, ir pakalbet. nereiks sukti galvos.
Tikekim geriausio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 04, 01:40)
Žodžiu..laukiu starto wub.gif

Tikiu, kad startuosit. 4u.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 05 04, 15:13)
Afrodite, pas mane visą laiką buvo problema su ciklu, vien duphaston'as neiššaukdavo mmm, bet kai gerdavau estrofem+duphaston, tai mmm ateidavo net ansčiau - dažnai nebaigus gerti pakuotės. Ir būdavo rudas tepliojimas. Kadangi mano ciklas būdavo be ovuliacijos ir su plona gleivine, tai mano mmm, galima sakyti, būdavo stiprus tepliojimas. Ir 1 c.d. laikydavau nuo tepliojimo pradžios. Tau reikėtų paskambinti gyd.

Sveikutes 4u.gif
Aciu,Regatele uz paaiskinima.Man kazkaip taip anksti prasidejo ir taip keistai tik teplioja,nepermusa. SKambinausi U tai sake,kad atvaziuoti si sekmadieni ir tikriausiai jau si sekmadieni bus pirmasis duris,kuris tikiuosi bus Dievulio palaimintas sekmei.
O Prolaktinas tai vel uzkilo.Pagal Sorpo normas man jis per viduriuka,o pagal Kauno endokrinologu normas jau siekia virsutine normos riba.Tai pridesiu dar ketvirti tabletes,gal nukris truputi,bet tai jau zinosiu kita savaite tik.
Ech,nervinuosi del prolaktino,neaiskumu kurie darosi su manim ir jaudinuosi kad jau tikriausiai pradzia bus blush2.gif
Aciu visoms uz patarimus,kai bus naujienu pranesiu mirksiukas.gif Grazaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
AFRODITE - SVEIKINU SU APCIUOPIAMA PRADZIA IR SU SEKMINGA nestuke.gif PABAIGA thumbup.gif

Juk norejai kad prolaktinas padidetu truputi, o jau patikrinai kad tabletes tau ji efektyviai numusa. Viskas bus gerai. O tai gydytoja sake kad tepliojima jau laikyti 1cd?? Kazkaip vis tiek manau kad turi pramusti normaliai g.gif Nu bet gerai kad gydytoja apziures, bus viskas aisku, nereikes pergyventi.
Pasake, kad stebuklu irgi buna. biggrin.gif

Triumfante, tai apart hiperstimuliacijos jokiu trukdziu isodinimui nera bigsmile.gif Tai kada isodinimas bus? jau geguzi ane? 4u.gif Nu negaliu sulaukti smile.gif

KittyKitty- pagaliau geros zinios del tavo sveikatos drinks_cheers.gif O kad daktarai pas mus labai siauros pasauleziuros tai ir as esu susidurus, o cia UK tai isvis baisu. Toks vaizdas kad jei zino del ko skauda kojos pirsta tai neisivazduos kas darosi su rankos pirstu lotuliukas.gif Hormonai tavo visi puikus skydliaukes thumbup.gif tai ir tavo startas jau geguze gali buti bigsmile.gif

[b]SKELBIU GEGUZE SENBUVIU EJIMO I NESTUKIU SKYRELI MENESIU thumbup.gif

Pepe - Man gydytojas irgi skyre Menopur priedo prie Gonal, sake kad jei Gonal yra tik FSH tai Menopur turi ir FSH ir LH ir pagerina kokybe kiausialasciu. Nu matysim ka jis pagerins, nors jei ir pagerins tai nezinosiu kam aciu sakyti, nes si karta ir be Menopur labai jau daug papildomu reikalu daryta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 04 gegužės 2012 - 19:24