Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 05 03, 13:19)
Gal kuri zinot kaip mediciniskai angliskai pienlige?

Jeigu aš neklystu, tai vaginal thrush.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 03, 12:19)
Man geriausiai butu kazkas ka galeciau cia nusipirkti londone be recepto. Tos bakterijos parsiduoda, turguj?  biggrin.gif  lotuliukas.gif ? Ai ***** vakar verkiau, siandien jau juokiuosi is nieko  lotuliukas.gif

terze - ar jau susipirkai antibijotikus?

laba pienlige- anglisko nezinau, bet lotyniskai candida albicans - tai man rodos turetu suprasti.
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2012 05 03, 12:40)
Jeigu aš neklystu, tai vaginal thrush.

QUOTE(*Iris* @ 2012 05 03, 12:41)
laba pienlige- anglisko nezinau, bet lotyniskai candida albicans - tai man rodos turetu suprasti.

aciu labai, eisiu sluot parduotuviu arba vaistiniu, taipkad londone tuos bus geruju bakteriju stygius lotuliukas.gif
Atsakyti
Man geriausiai butu kazkas ka galeciau cia nusipirkti londone be recepto. Tos bakterijos parsiduoda, turguj?  biggrin.gif  lotuliukas.gif ? Ai ***** vakar verkiau, siandien jau juokiuosi is nieko  lotuliukas.gif

candida sakyk ir visi supras, bakterijų bet kur gali nusipirkti be recepto, bet kurioj vaistinėje, el. parduotuvėse ir t. t. , probiotics. Gali paklausti ir dėl žvakučių vaistinėje, na, aišku, UK be recepto beveik nieko nesugeba parduoti, na bet tokias žvakes gal duos..
Atsakyti

Cituk,sugersi kaip tik antibijotikus ir tikiu,kad tavo paskutinis LIT padarys irgi gera darba, apsidrausi nuo pienliges ir bus viskas liux. thumbup.gif
O tavo nuotaika,tai panasi i mano;as irgi viena diena atrodo normaliai,kita diena norisi po zeme sleptis blush2.gif Bet viskas PRIVALO but gerai,juk turi buti gerai thumbup.gif
O as siandien susitvarkiau paskutini dantuka thumbup.gif viskas mano dantys visi sveiki thumbup.gif
Rytoj zinosiu kaip ten laikosi mano prolaktinas,gal padidejo-labai tikiuosi.
O del pienliges,tai mano vyras po antibu kurso ja pasigavo ir...neseniai suzinojom,nes turim "super" medikus kurie negalejo nustatyti-tai ok,kad drauge man padejo.Bet beda,kad ir greiciausiai ir as ja turiu,nes visi simptomai panasus o as maniau akd gal nuo estrofermo.Tai isgeriau tablete nuo tos pienliges ir kitu grybu ir paskui kai perskaiciau kad gali paveikti kiausialasciu bukle-taip issigandau.Bet ka jau padarysi,juk neisimsiu ir kuno-tik meldziu kad nebutu pakenke.
As irgi geriu kokteili baltymini,stengiuosi kasvakara,saziningai bet ne visada iseina. Tai vakar labai skanu pasidariau; dejau du bananus, varskes(savo nuoziura),upyliau siek tiek grietineles,idejau pora sauksteliu naminio medaus viska gerai istryniau ir ipyliau pieno ir vel viska istryniau.Tai ir labai skanu ir svarbiausia kaip sotu thumbup.gif
Na,ka visoms gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Cituk, Afrodite, as su jumis! 4u.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 03, 18:08)
Cituk, Afrodite, as su jumis!  4u.gif  wub.gif

O mes su tavimi ir uz tave friends.gif friends.gif friends.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 03, 14:21)
candida sakyk ir visi supras, bakterijų bet kur gali nusipirkti be recepto, bet kurioj vaistinėje, el. parduotuvėse ir t. t. , probiotics. Gali paklausti ir dėl žvakučių vaistinėje, na, aišku, UK be recepto beveik nieko nesugeba parduoti, na bet tokias žvakes gal duos..

Supratau. Nu vadinasi jei ne zvakes tai geros bakterijos tikrai atsiras smile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 03, 18:01)
Cituk,sugersi kaip tik antibijotikus ir tikiu,kad tavo paskutinis LIT padarys irgi gera darba, apsidrausi nuo pienliges ir bus viskas liux. thumbup.gif
O tavo nuotaika,tai panasi i mano;as irgi viena diena atrodo normaliai,kita diena norisi po zeme sleptis blush2.gif Bet viskas PRIVALO but gerai,juk turi buti gerai thumbup.gif
O as siandien susitvarkiau paskutini dantuka thumbup.gif viskas mano dantys visi sveiki thumbup.gif
Rytoj zinosiu kaip ten laikosi mano prolaktinas,gal padidejo-labai tikiuosi.
O del pienliges,tai mano vyras po antibu kurso ja pasigavo ir...neseniai suzinojom,nes turim "super" medikus kurie negalejo nustatyti-tai ok,kad drauge man padejo.Bet beda,kad ir greiciausiai ir as ja turiu,nes visi simptomai panasus o as maniau akd gal nuo estrofermo.Tai isgeriau tablete nuo tos pienliges ir kitu grybu ir paskui kai perskaiciau kad gali paveikti kiausialasciu bukle-taip issigandau.Bet ka jau padarysi,juk neisimsiu ir kuno-tik meldziu kad nebutu pakenke.
As irgi geriu kokteili baltymini,stengiuosi kasvakara,saziningai bet ne visada iseina. Tai vakar labai skanu pasidariau; dejau du bananus, varskes(savo nuoziura),upyliau siek tiek grietineles,idejau pora sauksteliu naminio medaus viska gerai istryniau ir ipyliau pieno ir vel viska istryniau.Tai ir labai skanu ir svarbiausia kaip sotu thumbup.gif
Na,ka visoms gero vakaro 4u.gif

Oho tavo kokteiliukas toks labiau su saukstu kabinti nei gerti ane biggrin.gif Ar pieno nemazai pylei?

Nu anitbijotikai tai jau dabar bus nuo stimuliacijos pirmos dienos tai jau arba i gera arba i bloga jie bus, bet darysiu kaip gorgis liepia.
Nu sakes tai ta pienlige taip lengvai prilimpa g.gif Nu tik neims i galva del tabletes, juk ne per stimuliacija isgerei, dar laiko yra issivaiksciot viskam. Del dantuku saunuole, gerai susisukai.
Laukiam graziu (ir tokiu kaip reikia) prolaktino skaiciuku drinks_cheers.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 05 03, 18:08)
Cituk, Afrodite, as su jumis!  4u.gif  wub.gif

Aciu mazute, kaip tu jautiesi? jauciu ilgiesi savo vaikuciu be proto 4u.gif Kada tave po peiliu guldys? ir kaip TB sveikata, ar jis jau apsitvarke savo nugaryte?

Atsakyti
Vis ateinu paskaityt kaip mano draugem sekasi. 4u.gif
Triumfante, kaip tavo zuikiai, gal zinai kada leis juos pasiimt ? wub.gif
Afrodite, turi skaiciai but geri. thumbup.gif
Cituk,laukiu tavo starto
wub.gif

O as vaikstau i dienos stacionara, laseliniu gaunu, nes nuo skysciu negera. Ir storeju po truputi unsure.gif tuoj nebenuslepsiu, o dar silta ir ploni rubai. ax.gif Norejau darbe ilgiau nesakyt, bet nebepavyks.
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 03, 21:41)
Vis ateinu paskaityt kaip mano draugem sekasi.  4u.gif
Triumfante, kaip tavo zuikiai, gal zinai kada leis juos pasiimt ? wub.gif
Afrodite, turi skaiciai but geri.  thumbup.gif
Cituk,laukiu tavo starto
wub.gif

O as vaikstau i dienos stacionara, laseliniu gaunu, nes nuo skysciu negera. Ir storeju po truputi  unsure.gif tuoj nebenuslepsiu, o dar silta ir ploni rubai.  ax.gif Norejau darbe ilgiau nesakyt, bet nebepavyks.

Storek i sveikata 4u.gif Aciu, mums cia storuliu, virusuotoju labai reikia thumbup.gif
Atsakyti
Sv@jukė, dziaukis, storejimas tavo su labai rimta prasme. didis.gif wub.gif 4u.gif

Cituk, nebeguldys manes po peiliais, nebegazdink. unsure.gif Naujoji spece sake nereikia mastau.gif , o isivaizduoji, koks man malonus surpraizas buvo, kai atvykus i punkcija pranese, kad ja atliks ta mano sena mielojispece, tokia sarmata buvo, sypsojausi kaip zuikis is po kopustu lapu. 000189.gif angel.gif Ji juk man mirtiesnuosprendi parase du men iki starto, o jos nuostabai koki turta atsiveziau, buvo net mintis ar is pykcio ji mano kitu turtuku nepavoge. blush2.gif Cia taip ant stalo is kancios spangau. blush2.gif lotuliukas.gif

Terziuk, ku tu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 03, 23:50)
Sv@jukė, dziaukis, storejimas tavo su labai rimta prasme.  didis.gif  wub.gif  4u.gif

Cituk, nebeguldys manes po peiliais, nebegazdink.  unsure.gif Naujoji spece sake nereikia mastau.gif , o isivaizduoji, koks man malonus surpraizas buvo, kai atvykus i punkcija pranese, kad ja atliks ta mano sena mielojispece, tokia sarmata buvo, sypsojausi kaip zuikis is po kopustu lapu.  000189.gif  angel.gif Ji juk man mirtiesnuosprendi parase du men iki starto, o jos nuostabai koki turta atsiveziau, buvo net mintis ar is pykcio ji mano kitu turtuku nepavoge.  blush2.gif Cia taip ant stalo is kancios spangau.  blush2.gif  lotuliukas.gif

Terziuk, ku tu?  blush2.gif  4u.gif

Vat cia tai bent. Ir ji nieko nesake? Galejo bent priprazinti savo akivaizdzia klaida 4u.gif

Terze kilogramais antibijotikus valgo, nera kada i sm'a uzbegt biggrin.gif

Tai jie nepjaus cistos ane? o tai kaip ji pati issivalys?
Atsakyti