QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 03, 14:21)
candida sakyk ir visi supras, bakterijų bet kur gali nusipirkti be recepto, bet kurioj vaistinėje, el. parduotuvėse ir t. t. , probiotics. Gali paklausti ir dėl žvakučių vaistinėje, na, aišku, UK be recepto beveik nieko nesugeba parduoti, na bet tokias žvakes gal duos..
Supratau. Nu vadinasi jei ne zvakes tai geros bakterijos tikrai atsiras
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 03, 18:01)
Cituk,sugersi kaip tik antibijotikus ir tikiu,kad tavo paskutinis LIT padarys irgi gera darba, apsidrausi nuo pienliges ir bus viskas liux.
O tavo nuotaika,tai panasi i mano;as irgi viena diena atrodo normaliai,kita diena norisi po zeme sleptis
Bet viskas PRIVALO but gerai,juk turi buti gerai
O as siandien susitvarkiau paskutini dantuka
viskas mano dantys visi sveiki
Rytoj zinosiu kaip ten laikosi mano prolaktinas,gal padidejo-labai tikiuosi.
O del pienliges,tai mano vyras po antibu kurso ja pasigavo ir...neseniai suzinojom,nes turim "super" medikus kurie negalejo nustatyti-tai ok,kad drauge man padejo.Bet beda,kad ir greiciausiai ir as ja turiu,nes visi simptomai panasus o as maniau akd gal nuo estrofermo.Tai isgeriau tablete nuo tos pienliges ir kitu grybu ir paskui kai perskaiciau kad gali paveikti kiausialasciu bukle-taip issigandau.Bet ka jau padarysi,juk neisimsiu ir kuno-tik meldziu kad nebutu pakenke.
As irgi geriu kokteili baltymini,stengiuosi kasvakara,saziningai bet ne visada iseina. Tai vakar labai skanu pasidariau; dejau du bananus, varskes(savo nuoziura),upyliau siek tiek grietineles,idejau pora sauksteliu naminio medaus viska gerai istryniau ir ipyliau pieno ir vel viska istryniau.Tai ir labai skanu ir svarbiausia kaip sotu
Na,ka visoms gero vakaro
Oho tavo kokteiliukas toks labiau su saukstu kabinti nei gerti ane
Ar pieno nemazai pylei?
Nu anitbijotikai tai jau dabar bus nuo stimuliacijos pirmos dienos tai jau arba i gera arba i bloga jie bus, bet darysiu kaip gorgis liepia.
Nu sakes tai ta pienlige taip lengvai prilimpa
Nu tik neims i galva del tabletes, juk ne per stimuliacija isgerei, dar laiko yra issivaiksciot viskam. Del dantuku saunuole, gerai susisukai.
Laukiam graziu (ir tokiu kaip reikia) prolaktino skaiciuku
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 03, 18:08)
Cituk, Afrodite, as su jumis!
Aciu mazute, kaip tu jautiesi? jauciu ilgiesi savo vaikuciu be proto
Kada tave po peiliu guldys? ir kaip TB sveikata, ar jis jau apsitvarke savo nugaryte?
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!