Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Pelargonija @ 2012 05 02, 15:52)
Nėščioms nuo pienligės skiria Gyno Pevaryl, 15 dienų iš eilės. Jo stipo nekenkia.
Tai iki nėštumo irgi turėtų nekenkti   rolleyes.gif

aciukas, o juos be recepto parduoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 02 gegužės 2012 - 14:57
QUOTE(Citas @ 2012 05 02, 12:53)

O ka nuo pienliges gerti? Man recepto reikia o nelabai as ji kur gausiu  g.gif Kazin LT be recepto parduoda? Tada prasyciau kad atsiustu  ax.gif

QUOTE(Citas @ 2012 05 02, 13:38)
O tai zvakutes irgi gali kenkti? nes jei nekenkia tai kam tada tartis su gydytoju?

Jau PUK parašė, įkišiu ir aš savo trigrašį, taip, tos Gyno tinka ir nėščioms, man rodos, parduoda, bent jau lomexin ir geriamą vaistuką (pamiršau pavadinimą, galėsiu pažiūrėt, jei reikės) tikrai parduoda. Bet manyčiau, geriau naudoti tas,kurios tikrai nekenkia. Jeigu esi linkusi pasigauti piengilę po antibų, manyčiau, geriau pavartoti "avansu", nes bet kuriuo atveju žala bus mažesnė, jeigu užkirsi kelią, negu tada, jeigu jau įsivažiuos. Jeigu ir reikia recepto, manau, galima jį nesunkiai gauti LT, paprašyk kokios draugės LT, jie tikrai nėra griežtos apskaitos, bet kuri ginė išrašys. bet man rodos, kad jo visai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 02, 16:44)
Jau PUK parašė, įkišiu ir aš savo trigrašį, taip, tos Gyno tinka ir nėščioms, man rodos, parduoda, bent jau lomexin ir geriamą vaistuką (pamiršau pavadinimą, galėsiu pažiūrėt, jei reikės) tikrai parduoda. Bet manyčiau, geriau naudoti tas,kurios tikrai nekenkia. Jeigu esi linkusi pasigauti piengilę po antibų, manyčiau, geriau pavartoti "avansu", nes bet kuriuo atveju žala bus mažesnė, jeigu užkirsi kelią, negu tada, jeigu jau įsivažiuos. Jeigu ir reikia recepto, manau, galima jį nesunkiai gauti LT, paprašyk kokios draugės LT, jie tikrai nėra griežtos apskaitos, bet kuri ginė išrašys. bet man rodos, kad jo visai nereikia.

Aciu KittyKitty 4u.gif Nu nelinkus as i pienlige, du didziulius kursus sugeriau antibu, bet kas gali zinot kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tai ką, aš šiandien su dideliausiom emocijom visą dieną (net galva vakarop įsiskaudėjo) biggrin.gif Siunčiu visoms virusiukų 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Taigi, nešioju du žirniukus ax.gif biggrin.gif Kaip sakoma, kai nedavė D, tai nedavė, o kai atseikėjo, tai su kaupu biggrin.gif Gydytojas juokėsi, kad esu turtinga mama, nes 2 pilvuke turiu, o dar 6 užšaldytus biggrin.gif Tai pasakiau, kad kažin ar bereiks tų užšaldytų ax.gif biggrin.gif
Ir dar dideliausia laimė, kad girdėjau širdutės plakimą wub.gif
Tiesa, kai pasakė, kad nešioju du - buvo lengvas šokas (nes niekada netroškau dvynukų) blush2.gif Tiesą pasakius, net kažkiek bijau, kaip seksis juos išnešioti ir paskui auginti ax.gif
Tik sakė, kad vienas idealus embrioniukas, o kitas mažesnis, bet sako pagal visus duomenis turėtų prisivyti tą didijį, nes širdutė irgi plaka, tik jos nesigirdėjo (mačiau tik per ekraną). Tam didesniam žirniukui kaip ir priklauso 6,2 savaitės, o mažesnysis atsilieka 2 dienomis pagal dydį. Bet pasakė, kad yra keli procentai tikimybė, kad gali tas mažasis ir neišgyventi...Žodžiu liepė pakartoti echo po 2-3 savaičių ir tada bus aišku, turėsiu tikrai du, ar vistik vieną ax.gif Tai visą dieną visokios mintys į galvą lenda, pradedant nuo genetikės, baigiant leliukų krikštynomis lotuliukas.gif
Vyras džiaugiasi nerealiai (aišku ne jam reiks nešioti dideliausią pilvą) biggrin.gif

Sorry, kad tiek išsiplėčiau blush2.gif
Labai laikau už visas kumštukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 02 gegužės 2012 - 18:54
Kiva, va cia tai naujienos, likau issiziojus!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif Laikau kumsciukus, kad mazesnysis greit pasivytu. Vai kaip faina, kaip dziugu, gaudau virusiuka. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 05 02, 19:52)
  biggrin.gif Siunčiu visoms virusiukų  2.gif  2.gif  2.gif 

Taigi, nešioju du žirniukus  ax.gif  biggrin.gif Kaip sakoma, kai nedavė D, tai nedavė, o kai atseikėjo, tai su kaupu  biggrin.gif Gydytojas juokėsi, kad esu turtinga mama, nes 2 pilvuke turiu, o dar 6 užšaldytus biggrin.gif Tai pasakiau, kad kažin ar bereiks tų užšaldytų   biggrin.gif
Ir dar dideliausia laimė, kad girdėjau širdutės plakimą  wub.gif
ealus embrioniukas, o kitas mažesnis, bet sako pagal visus duomenis turėtų prisivyti tą didijį, nes širdutė irgi plaka, tik jos nesigirdėjo (mačiau tik per ekraną). Tam didesniam žirniukui kaip ir priklauso 6,2 savaitės, o mažesnysis atsilieka 2 dienomis pagal dydį. Bet pasakė, kad yra keli procentai tikimybė, kad gali tas mažasis ir neišgyventi...Žodžiu liepė pakartoti echo po 2-3 savaičių ir tada bus aišku, turėsiu tikrai du, ar vistik vieną  ax.gif Tai visą dieną visokios mintys į galvą lenda, pradedant nuo genetikės, baigiant leliukų krikštynomis 
Vyras džiaugiasi nerealiai (aišku ne jam reiks nešioti dideliausią pilvą)  
Labai laikau už visas kumštukus  4u.gif

Kiva,kuo nuosirdziausi sveikinimai thumbup.gif wub.gif Tikrai kaip Dievas nedave ne vieno,tai dabar iskarto du wub.gif Bus viskas gerai,pamatysi ir tas mazesnis pasivys ir busi laiminga nuostabiu dvynuku mamyte.Ech..net malonus siurpas perejo per kuna-FANTASTIKA wub.gif
Oi,ciumpu as dviguba virusiuka,nes as tai labai labai uz buciau jei pas mane irgi isitaisytu du stebukliukai nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Dar karteli-SVEIKINUUUUUU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 02 gegužės 2012 - 19:21
QUOTE(Kiva @ 2012 05 02, 07:52)
Sveikos  4u.gif

Tai ką, aš šiandien su dideliausiom emocijom visą dieną (net galva vakarop įsiskaudėjo)  biggrin.gif Siunčiu visoms virusiukų  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kiva - sveikinu su dvigubu dziaugsmu wub.gif wub.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 02, 18:37)
Aciu KittyKitty  4u.gif Nu nelinkus as i pienlige, du didziulius kursus sugeriau antibu, bet kas gali zinot kaip cia bus  smile.gif

žinai, galvoju, gal tada bandyk gelbėtis su gerosiom bakterijom g.gif Žiūrėk, kad būtų kuo daugiau rūšių, kokios 5-6, ir dar yra žvakutės, na, irgi palaiko makšties mikroflorą ir t. t., jų yra daug rūšių, na, man asmeniškai jos netiko, bet kitos vartoja ir džiaugiasi.

[Taigi, nešioju du žirniukus 

kaip smagu wub.gif Akcija, du už vieno kainą bigsmile.gif Viskas bus gerai, pamatysi, sėkmės nešiojant 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Sveikos  4u.gif

Tai ką, aš šiandien su dideliausiom emocijom visą dieną (net galva vakarop įsiskaudėjo)  biggrin.gif Siunčiu visoms virusiukų  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Taigi, nešioju du žirniukus  ax.gif  biggrin.gif Kaip sakoma, kai nedavė D, tai nedavė, o kai atseikėjo, tai su kaupu  biggrin.gif Gydytojas juokėsi, kad esu turtinga mama, nes 2 pilvuke turiu, o dar 6 užšaldytus biggrin.gif Tai pasakiau, kad kažin ar bereiks tų užšaldytų  ax.gif  biggrin.gif

thumbup.gif gali man viena perleisti, as labai dvynuku noriu blush2.gif Sveikinu 4u.gif
Ir gaudau virusiukus - dvigubus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 03, 10:08)
žinai, galvoju, gal tada bandyk gelbėtis su gerosiom bakterijom g.gif Žiūrėk, kad būtų kuo daugiau rūšių, kokios 5-6, ir dar yra žvakutės, na, irgi palaiko makšties mikroflorą ir t. t., jų yra daug rūšių, na, man asmeniškai jos netiko, bet kitos vartoja ir džiaugiasi.

Man geriausiai butu kazkas ka galeciau cia nusipirkti londone be recepto. Tos bakterijos parsiduoda, turguj? biggrin.gif lotuliukas.gif ? Ai ***** vakar verkiau, siandien jau juokiuosi is nieko lotuliukas.gif

Gal kuri zinot kaip mediciniskai angliskai pienlige?

terze - ar jau susipirkai antibijotikus?
Atsakyti