Sveikutes
Pirmiausiai, noriu isreiksti uzuojauta
Kuisis Vakar perskaiciau ir ...nebeuzejau nes ir as apsiverkiau.Juokinga gal..o gal cia tokia jautri pries artejanti IVF ir bogus atsiliepimus apie VK,bet kazkaip taip suskaudo sirdele...norejau vakar tik vieno apkabinti tave Kuisi ir gerai paverkt draugiskai.Laikykis,isliudek-zodziu paguodzianciu deja nera.Bet mes su tavimi ir tikim,kad kitas kartas bus sekmingesnis zymiai .
RenaciukD,tu saunuole kad nepasiduodi. Vienoms pavyksta is pirmo IVF,kitoms pavyksta su snaigutemis,o kitos bando ir bando.Dziugu,kad nenuleidi ranku ir eisi pirmyn,jukkiekvienas zingsnis arciau musu sekmes-na butent as taip noriu tiketi.Zinoma,gaila kad nepavyko ir kol kas balandzio menesio statistika niuroka,bet tikiu kad vistiek mes visos is cia issinesdinsime pas nestukes ir sekmingai isnesiosime savo stebukliukus ir juos pagimdysime
Triufante,mano kumsciukai suspausti ir manau kad tavo sesetukas superinis
Dabar laukiu nesulaukiu kada galesi juos pasiimti-viskas bus gerai.O del nuotaikos..tai juk buna visoms visko...ir manau kad naturalu kad suiima baime, nerimas, itampa..juk ne siaip kazka darom,o darom su tokiom pastangom,viltim,tiek sveikatos,jegu ir pinigu atiduodame..ir tikim,laukiam kad ir mes suzinosime kad mums pavyko
Sekmes ir Dievo palaimos tau ir tavo maziukams
Iris,sveikinimai kuo silciausi ir nuosirdziausi.Kazkaip man atrodo kad tu turesi du mazyliukus ir kaip dziugu,kaip faina
Kaip jautiesi? ar gali patiketi kad tavyje jau yra maziukai? Saugok save -nors kvailas pasakymas,dabar manau dar labiau save saugosi ir rupinsies
Na,o mes lauksime virusiuku
daivukas27 stai isliudejai ir sugryzai.As labai tikejau kad tu grysi,nes kazkaip jauciau kad tuo metu uzvalde tave pyktis, emocijos ir neviltis.Ir saunuole.Reikia bandyti,negalima pasiduoti,mes tikrai anksciau ar veliau pasieksime si sventa tiksla ir busime pacios paciausios mamytes-tik noretusi kad viskas vyktu greiciau. Sveika sugryzusi
Beila,kaip tu mergyt laikais? kas naujesnio? Nebuvau as pas endokrinologa,nes jis vakar isvyko 11 val.i ministerija.Sesute zadejo kad man pamajakins kai jis tik ateis i kabineta,bet nepamajakino
pralaukiau iki 14val. nervinausi,skambinau jai..o paskui nurimau ir pagalvojau-man Usoniene buvo sakiusi sumazinti iki puse tabletes,na as ir sumazinau,nese nebera laiko man zaisti su tuo prolaktinu.Ar dar jis zemas,matyt,kita savaite eisiu priduosiu krauja prolaktinui istyrt kad zinociau koks jis dabar kai geriu po puse tabletes.
Jop.
Cituk,mums man rodos tuo paciu metu iseis stimuliacijos
na nebus liudnoka abi pasikalbesim,pasinervinsime ir panerimausime.Kazkaip as labai tikiu tavo sekme,nes vis delto tu daugiau tyreisi ir Georgis viska sudare-nezinau kazkaip labai tikiu kad pasiseks tau
o as ...na noreciau kad per savo gimtadieni suzinciau kad ir mums pasiseke,bet jau viena kart buvo kai turejau gauti HCG atsakymus per savo gimtadieni ir suzinojau kad jie mazesni uz 1-tai buvo juodas gimtadienis...nieko nedariau,vos darbe atbuvau ir tai blioviau po medziu atsisedusi..o gryzusi tiesiog gulejau ir verkiau be paliovos,nei telefonu atsiliepinejau,nieko nenorejau tuo metu.... nenoreciau kad ir sis gimtadienis butu tks pat,tad meldziuosi kad tik butu pats isimintiniausias
Na,viskas bus aisku greit nes jau kita savaite tikiuosi apie 9 ar 10 diena sulaukt mm-aisku jei nuo estrofermo jos man neuzdels ateit
visoms grazios dieneles,gero poilsio ir su svente Darbo zmoniu