Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 30, 23:02)
Renaciuk, kuo daugiau IVF darausi, tuo tamsesnis miškas. Pirmą kartą buvo mažiau nei 1, o antras - pastojau su dvyniais. Trečias kabinosi, bet nesivystė. Vis dar nesulaukiu mmm. Iš patirties žinau, kad nereikia ir negalima nuleisti rankų. Labai gražu, kad nori įsivaikinti. Bet niekas netrukdo toliau bandyti. Kiekviena iš mūsų praeiną tam tikrą etapą, suvirškina ir eina toliau. Pamenu, kai 2008 m. guodžiausi SM, kad jau išleidau 1000 lt IUI, o rezultato nėra ir kaip buvau užpulta SM merginų, kad kitos daugiau išleido ir kitoms sunkiau. Ačiū forumietei Late, kad tuo metu palaikė ir sulaukiau šiltų žodžių. Iki šiol mane palaiko. Iš viso išleidau 40 tūkst. IVF ir man tai neatrodo labai dideli skaičiai ir riba. Viskas yra reliatyvu ir iki tam tikrų dalykų suaugame. Tikiu Tavimi wub.gif

ACIU UZ PALAKIMA 4u.gif 4u.gif 4u.gif As nenuleisiu ranku tikrai bandisim dar karteli
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pirmiausiai, noriu isreiksti uzuojauta Kuisis console.gif console.gif console.gif Vakar perskaiciau ir ...nebeuzejau nes ir as apsiverkiau.Juokinga gal..o gal cia tokia jautri pries artejanti IVF ir bogus atsiliepimus apie VK,bet kazkaip taip suskaudo sirdele...norejau vakar tik vieno apkabinti tave Kuisi ir gerai paverkt draugiskai.Laikykis,isliudek-zodziu paguodzianciu deja nera.Bet mes su tavimi ir tikim,kad kitas kartas bus sekmingesnis zymiai .
RenaciukD,tu saunuole kad nepasiduodi. Vienoms pavyksta is pirmo IVF,kitoms pavyksta su snaigutemis,o kitos bando ir bando.Dziugu,kad nenuleidi ranku ir eisi pirmyn,jukkiekvienas zingsnis arciau musu sekmes-na butent as taip noriu tiketi.Zinoma,gaila kad nepavyko ir kol kas balandzio menesio statistika niuroka,bet tikiu kad vistiek mes visos is cia issinesdinsime pas nestukes ir sekmingai isnesiosime savo stebukliukus ir juos pagimdysime thumbup.gif
Triufante,mano kumsciukai suspausti ir manau kad tavo sesetukas superinis thumbup.gif Dabar laukiu nesulaukiu kada galesi juos pasiimti-viskas bus gerai.O del nuotaikos..tai juk buna visoms visko...ir manau kad naturalu kad suiima baime, nerimas, itampa..juk ne siaip kazka darom,o darom su tokiom pastangom,viltim,tiek sveikatos,jegu ir pinigu atiduodame..ir tikim,laukiam kad ir mes suzinosime kad mums pavyko nestuke.gif Sekmes ir Dievo palaimos tau ir tavo maziukams 4u.gif
Iris,sveikinimai kuo silciausi ir nuosirdziausi.Kazkaip man atrodo kad tu turesi du mazyliukus ir kaip dziugu,kaip faina wub.gif Kaip jautiesi? ar gali patiketi kad tavyje jau yra maziukai? Saugok save -nors kvailas pasakymas,dabar manau dar labiau save saugosi ir rupinsies wub.gif Na,o mes lauksime virusiuku ax.gif
daivukas27 stai isliudejai ir sugryzai.As labai tikejau kad tu grysi,nes kazkaip jauciau kad tuo metu uzvalde tave pyktis, emocijos ir neviltis.Ir saunuole.Reikia bandyti,negalima pasiduoti,mes tikrai anksciau ar veliau pasieksime si sventa tiksla ir busime pacios paciausios mamytes-tik noretusi kad viskas vyktu greiciau. Sveika sugryzusi 4u.gif
Beila,kaip tu mergyt laikais? kas naujesnio? Nebuvau as pas endokrinologa,nes jis vakar isvyko 11 val.i ministerija.Sesute zadejo kad man pamajakins kai jis tik ateis i kabineta,bet nepamajakino sad.gif pralaukiau iki 14val. nervinausi,skambinau jai..o paskui nurimau ir pagalvojau-man Usoniene buvo sakiusi sumazinti iki puse tabletes,na as ir sumazinau,nese nebera laiko man zaisti su tuo prolaktinu.Ar dar jis zemas,matyt,kita savaite eisiu priduosiu krauja prolaktinui istyrt kad zinociau koks jis dabar kai geriu po puse tabletes. ax.gif
Jop.Cituk,mums man rodos tuo paciu metu iseis stimuliacijos thumbup.gif na nebus liudnoka abi pasikalbesim,pasinervinsime ir panerimausime.Kazkaip as labai tikiu tavo sekme,nes vis delto tu daugiau tyreisi ir Georgis viska sudare-nezinau kazkaip labai tikiu kad pasiseks tau ax.gif o as ...na noreciau kad per savo gimtadieni suzinciau kad ir mums pasiseke,bet jau viena kart buvo kai turejau gauti HCG atsakymus per savo gimtadieni ir suzinojau kad jie mazesni uz 1-tai buvo juodas gimtadienis...nieko nedariau,vos darbe atbuvau ir tai blioviau po medziu atsisedusi..o gryzusi tiesiog gulejau ir verkiau be paliovos,nei telefonu atsiliepinejau,nieko nenorejau tuo metu.... nenoreciau kad ir sis gimtadienis butu tks pat,tad meldziuosi kad tik butu pats isimintiniausias ax.gif Na,viskas bus aisku greit nes jau kita savaite tikiuosi apie 9 ar 10 diena sulaukt mm-aisku jei nuo estrofermo jos man neuzdels ateit ax.gif
visoms grazios dieneles,gero poilsio ir su svente Darbo zmoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 01, 11:35)
Jop.Cituk,mums man rodos tuo paciu metu iseis stimuliacijos thumbup.gif na nebus liudnoka abi pasikalbesim,pasinervinsime ir panerimausime.Kazkaip as labai tikiu tavo sekme,nes vis delto tu daugiau tyreisi ir Georgis viska sudare-nezinau kazkaip labai tikiu kad pasiseks tau ax.gif o as ...na noreciau kad per savo gimtadieni suzinciau kad ir mums pasiseke,bet jau viena kart buvo kai turejau gauti HCG atsakymus per savo gimtadieni ir suzinojau kad jie mazesni uz 1-tai buvo juodas gimtadienis...nieko nedariau,vos darbe atbuvau ir tai blioviau po medziu atsisedusi..o gryzusi tiesiog gulejau ir verkiau be paliovos,nei telefonu atsiliepinejau,nieko nenorejau tuo metu.... nenoreciau kad ir sis gimtadienis butu tks pat,tad meldziuosi kad tik butu pats isimintiniausias ax.gif Na,viskas bus aisku greit nes jau kita savaite tikiuosi apie 9 ar 10 diena sulaukt mm-aisku jei nuo estrofermo jos man neuzdels ateit ax.gif
visoms grazios dieneles,gero poilsio ir su svente Darbo zmoniu thumbup.gif

Tai jau kita savaite zinosi koks prolaktinas thumbup.gif Manau kad puse tabletes sutvarkys reikalus. Zinai ir as kartais pergyvenu kaip kas bus, bet ai nu stengiuos buti pozityvi, niekur nedingsiu ir as tikrai neapdrausta nuo nesekmes, net ir su Gorgio programa ir jis deja toli grazu neduoda 100%. Mes abi nuejom ilga kelia ir noriu tiketi kad tu gausi nuostabiausia gimimo dienos dovana o man pasiseks nu tiesiog del to kad tuo metu sodai zydes lotuliukas.gif gimtadienis abieju su MB ziema tai daugiau nera del ko, nu dar galeciau nebloga dovana uosvienei padaryti nes ji vasara gimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Stiprybes ir tikejimo visom. 4u.gif

Cituk, Afrodite, sikart kartu uz ranku susikibe eisite pas nestuke.gif. wub.gif

Vis pagalvoju apie Warwara, jeigu skaitai, siunciu linkejimus. 4u.gif

Jeigu neklystu, rytoj Kiva vaziuoja pirmam vizitui. nestuke.gif wub.gif Lauksime naujienu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 01, 12:11)
Stiprybes ir tikejimo visom.  4u.gif

Cituk, Afrodite, sikart kartu uz ranku susikibe eisite pas nestuke.gifwub.gif

Vis pagalvoju apie Warwara, jeigu skaitai, siunciu linkejimus.  4u.gif

Jeigu neklystu, rytoj Kiva vaziuoja pirmam vizitui.  nestuke.gif  wub.gif Lauksime naujienu.  wub.gif

Ir as prisidedu prie dideliu linkejimu Warwariukui wub.gif

O tu siandien skambinsi klausti kaip laikosi tavo maziukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 01, 12:24)
Ir as prisidedu prie dideliu linkejimu Warwariukui  wub.gif

O tu siandien skambinsi klausti kaip laikosi tavo maziukai  wub.gif

drinks_cheers.gif

Skambinsiu rytoj.

Taip man patinka tovo baltosios fejos pranasystes wub.gif , skleisis pumpurai ir pati prazysi. nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 01 gegužės 2012 - 11:59
Labukas,
Koks oras wub.gif
Visa naktis su kosuliu, bet dabar vis tiek gera nuotaika,kai taip silta ir sviesu wub.gif

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 30, 20:21)
na padariau  HCG <0.500  CIA SUPRANTU NIEKO GERO NET KABINIMOSI NEBUVO  g.gif
tai va tolemesni planai ivaikinimas o poto viel bandisim is naujo,mes visada su vyru norejom ivaikint nors ir butu savo vaiku norim pagelbiet vaikam kirie neturi tevu.

Uzjauciu.. Laikykis, kokie planai bebutu..

QUOTE(daivukas27 @ 2012 04 30, 20:38)
Uzjauciu visas,kurioms nepavyko sis kartas,laikykites...
Ir sveikinu,kurios tapo naujomis nestukemis...
O as praeita savaite rasiau,kad jau tikrai nebus kito karto,bet dabar galvoju reikia pasigydyt ir bandyt dar karteli,tik nezinau kurioje klinikoje ir pas ka...Ir aisku dar negreitai viskas cia bus..
As noriu pasiklaust,jus cia jau daug visko praeje,nuo ko man butu geriausia pradet (isskyrus Giorgi),pas mane kibimas buvo ir si karta (1,2 as manau,kad buvo),tik idomu kodel vis pabega...

Tikejau, kad sugrisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 30, 08:21)
na padariau  HCG <0.500  CIA SUPRANTU NIEKO GERO NET KABINIMOSI NEBUVO  g.gif
tai va tolemesni planai ivaikinimas o poto viel bandisim is naujo,mes visada su vyru norejom ivaikint nors ir butu savo vaiku norim pagelbiet vaikam kirie neturi tevu.

Gaila, kad nepavyko. Bet sveikinu su apsisprendimu del vaikinimo 4u.gif Tai jau dabar ivaikinimu forume sedesit? Idomu kokie keliu sunkumai tenai?
Atsakyti
RENAČIUK, DAIVUK 4u.gif Džiuogiuosi, kad jūs vėl tikite wub.gif Aš irgi tikiu, kad mes visos turėsime bent po vieną angeliųką wub.gif wub.gif wub.gif

AFRODITE,pas mane nieko ypatingo, pradėsiu nuo ciklo pradžios pradėsiu gert vaistukus nuo Micoplasmos hominis. O tu žiūrėk, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 01, 07:53)
Siaip aisku geriau pasikonsultuoti su gydytoju kuris dare IVF, kaip suprantu sitas buvo LV? O apie kokia apziura tu kalbi? bent jau cia UK tai niekam neidomu, jei neigiamas tai taip ir palieka likimo valiai  doh.gif
Aha Bykova daro ivairius tyrimus, siek tiek imuniniu taip pat. Logiska butu pries ja pasidaryti graikijos tyrimus. Labai sutinku su tavo gydytoja. O tau ir LP nedaryta?? LIT kainuoja apie 100 Latu. Uz pirminius tyrimus pas Bykova sumokejau virs 100 Latu, bet as nemazai tyrimu is Gorgio buvau atsivezus, tai zinau kad kitos mergaites apie 200 Latu mokejo.
Sekmes ir klausk, kiek zinosiu atsakysiu  4u.gif
tildushka, J01, Aniko - mums labai reikia kad pagerintumet Balandzio menesio sekme  unsure.gif  Kol kas tik Iris atejo su teigiamu  wub.gif

Tai man laparoskopija daryta,bet pries tris metus,gal kokia endo prasidejo,nors tuo metu nerado...O kiek tu LIT reikia?Dar karteli aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites o i apziura bitina iskart po men prisistatit ar galima biski veiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2012 05 01, 19:54)
Tai man laparoskopija daryta,bet pries tris metus,gal kokia endo prasidejo,nors tuo metu nerado...O kiek tu LIT reikia?Dar karteli aciu 4u.gif

Nu Bykova sako bent triju 4u.gif

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 05 01, 19:57)
Mergaites o i apziura bitina iskart po men prisistatit ar galima biski veiau g.gif

Kaip jau sakiau manes niekada niekas po nepavykusiu neapziurejo schmoll.gif Tipo jei ateina mmm tai viskas ten issivalo ir nera butina apziura. 4u.gif
Atsakyti