Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(*Iris* @ 2012 04 30, 02:29)
Sveikos mergaites,

Na dabar jau ko gero garsiau galiu pasakyti - hcg 281. Dar viena slenksti perzengem  wub.gif

Oi.... wub.gif wub.gif wub.gif faina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 30, 11:06)

O kazin kokios zinios is Spinsos ir Anikos?? Ar as praleidau kazka  blush2.gif ??

labutis 4u.gif malonu kad as neuzmirsta blush2.gif
tai va, sian pas mane atejo mm, o tai reiskia kad treciadieni vaziuoju pasidaryti E2 tyrimuko ir jeigu viskas gerai tame tyrime, tai sake gine iskart lekti pas ja rolleyes.gif matyt skirs gonal'i leistis.
kolkas tiek ziniu
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 04 30, 17:00)
labutis  4u.gif   malonu kad as neuzmirsta  blush2.gif
tai va, sian pas mane atejo mm, o tai reiskia kad treciadieni vaziuoju pasidaryti E2 tyrimuko ir jeigu viskas gerai tame tyrime, tai sake gine iskart lekti pas ja  rolleyes.gif   matyt skirs gonal'i leistis.
kolkas tiek ziniu

Supratau, vadinasi tave perkeliam i geguzinukes ax.gif , nes as jau tavo HCG laukiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 30 balandžio 2012 - 16:21
QUOTE(Citas @ 2012 04 30, 14:16)
Nu saunuolis tavo sesetukas  wub.gif Bus kokybiski visi, kazkaip jauciu o ir kumsciu ne nezadu atleisti  thumbup.gif
Vat del sito tai sutinku, tose gydyklose tai vieni virusai  doh.gif  O antibu negali del to kad koseji  blink.gif

Ne, del to, kad neseniai geriau dvieju rusiu stiprius antibus, po kuriu ir prasidejo nemaza dalis bedu, labai nusilpo organizmas, o kur dar pienliges ir visa kita. Aisku, reikes irgersiu, bet labai nenoreciau.

QUOTE(*Iris* @ 2012 04 30, 14:29)
Sveikos mergaites,

Na dabar jau ko gero garsiau galiu pasakyti - hcg 281. Dar viena slenksti perzengem  wub.gif

Triumphante, sergu uz tave  4u.gif

Aciu visoms uz sveikinimus, labai jus palaikau 4u.gif . Zinau ka tai reiskia, mano 4 IUI buvo visiskai be rezultatu ir tas klausimas kodel labai ilgai kankino. g.gif

Kaip fainai wub.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 04 30, 17:00)
labutis  4u.gif  malonu kad as neuzmirsta  blush2.gif
tai va, sian pas mane atejo mm, o tai reiskia kad treciadieni vaziuoju pasidaryti E2 tyrimuko ir jeigu viskas gerai tame tyrime, tai sake gine iskart lekti pas ja  rolleyes.gif  matyt skirs gonal'i leistis.
kolkas tiek ziniu

Sekmingo starto 4u.gif
Atsakyti
na padariau HCG <0.500 CIA SUPRANTU NIEKO GERO NET KABINIMOSI NEBUVO g.gif
tai va tolemesni planai ivaikinimas o poto viel bandisim is naujo,mes visada su vyru norejom ivaikint nors ir butu savo vaiku norim pagelbiet vaikam kirie neturi tevu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 30 balandžio 2012 - 19:34
Uzjauciu visas,kurioms nepavyko sis kartas,laikykites...
Ir sveikinu,kurios tapo naujomis nestukemis...
O as praeita savaite rasiau,kad jau tikrai nebus kito karto,bet dabar galvoju reikia pasigydyt ir bandyt dar karteli,tik nezinau kurioje klinikoje ir pas ka...Ir aisku dar negreitai viskas cia bus..
As noriu pasiklaust,jus cia jau daug visko praeje,nuo ko man butu geriausia pradet (isskyrus Giorgi),pas mane kibimas buvo ir si karta (1,2 as manau,kad buvo),tik idomu kodel vis pabega...
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 30, 19:21)
na padariau  HCG <0.500  CIA SUPRANTU NIEKO GERO NET KABINIMOSI NEBUVO  g.gif
tai va tolemesni planai ivaikinimas o poto viel bandisim is naujo,mes visada su vyru norejom ivaikint nors ir butu savo vaiku norim pagelbiet vaikam kirie neturi tevu.

Renačiuk, dar kartelį priimk užuojautą 4u.gif

Afrodite, kaip tau šiandien sekėsi? Ką gydytojai sakė? Ar prolaktinas vis dar toks pat žemas?
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 30, 20:21)

Nu jo si karta nera kabinimosi verysad.gif Uzjauciu 4u.gif O ka gali zinoti padovanojus meile vaikuciui gal ir naturalus stebuklas pavyks wub.gif

QUOTE(daivukas27 @ 2012 04 30, 20:38)
Uzjauciu visas,kurioms nepavyko sis kartas,laikykites...
Ir sveikinu,kurios tapo naujomis nestukemis...
O as praeita savaite rasiau,kad jau tikrai nebus kito karto,bet dabar galvoju reikia pasigydyt ir bandyt dar karteli,tik nezinau kurioje klinikoje ir pas ka...Ir aisku dar negreitai viskas cia bus..
As noriu pasiklaust,jus cia jau daug visko praeje,nuo ko man butu geriausia pradet (isskyrus Giorgi),pas mane kibimas buvo ir si karta (1,2 as manau,kad buvo),tik idomu kodel vis pabega...

Labai dziaugiuosi kad taip nusprendet 4u.gif Nu ko gero vis tik Bykova neblogas ir palyginus ne brangiausias variantas. O taip pat nepakenktu issitirti ir infekcijas, kad atmesti ta nepastojimo priezasti. Tada jei nedaryta pasidaryti histeroskopija, nes jos metu padaryta gleivines biopsija gali parodyti natural kileriu kieki, o tai kazkiek panasu i gorgio tyrima.
Sekmes jums dideles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 30 balandžio 2012 - 21:37
daba nezinau kaip cia geriau paaryt ar po memiu vaziuot i LV apziurai ar LT pasitikrint patarkit prasau. 4u.gif vyras nertures laiko mane nuvest o pati as nedristu pati vaziuot tuo labiau is mano kaimo tesioginis nevaziuoja i LV reikia su persid. vaziuot. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 30, 20:35)
Labai dziaugiuosi kad taip nusprendet  4u.gif Nu ko gero vis tik Bykova neblogas ir palyginus ne brangiausias variantas. O taip pat nepakenktu issitirti ir infekcijas, kad atmesti ta nepastojimo priezasti. Tada jei nedaryta pasidaryti histeroskopija, nes jos metu padaryta gleivines biopsija gali parodyti natural kileriu kieki, o tai kazkiek panasu i gorgio tyrima.
Sekmes jums dideles  wub.gif

Aciu tau Citukai uz palinkejima,patarimus,kazkaip pagalvojau,kad dar reikia pasidaryt tyrimu daugiau,kad dar reikia nenuleist ranku,gal gi vis ir mums pavyks.
Man ir O.K. minejo,kad jeigu nepavyktu ir noretume vel bandyt,tai reiketu daryt laparoskopija ir histeroskopija.
O pas ta Bykova tai ji daro tyrimus ir ta Liti,bet pries jauciu butu geriau pasidaryt graikojos tyrimus? Ir mazdaug kiek kainuoja pas Bykova tos proceduros?
Zinau,kad merginos anksciau raset viska apie tai,bet tuo metu nesidomejau ir neprisimenu nieko...
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 30, 21:21)

Renaciuk, kuo daugiau IVF darausi, tuo tamsesnis miškas. Pirmą kartą buvo mažiau nei 1, o antras - pastojau su dvyniais. Trečias kabinosi, bet nesivystė. Vis dar nesulaukiu mmm. Iš patirties žinau, kad nereikia ir negalima nuleisti rankų. Labai gražu, kad nori įsivaikinti. Bet niekas netrukdo toliau bandyti. Kiekviena iš mūsų praeiną tam tikrą etapą, suvirškina ir eina toliau. Pamenu, kai 2008 m. guodžiausi SM, kad jau išleidau 1000 lt IUI, o rezultato nėra ir kaip buvau užpulta SM merginų, kad kitos daugiau išleido ir kitoms sunkiau. Ačiū forumietei Late, kad tuo metu palaikė ir sulaukiau šiltų žodžių. Iki šiol mane palaiko. Iš viso išleidau 40 tūkst. IVF ir man tai neatrodo labai dideli skaičiai ir riba. Viskas yra reliatyvu ir iki tam tikrų dalykų suaugame. Tikiu Tavimi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 30, 22:48)
daba nezinau kaip cia geriau paaryt ar po memiu vaziuot i LV apziurai ar LT pasitikrint patarkit prasau. 4u.gif vyras nertures laiko mane nuvest o pati as nedristu pati vaziuot tuo labiau is mano kaimo tesioginis nevaziuoja i LV reikia su persid. vaziuot. verysad.gif

Siaip aisku geriau pasikonsultuoti su gydytoju kuris dare IVF, kaip suprantu sitas buvo LV? O apie kokia apziura tu kalbi? bent jau cia UK tai niekam neidomu, jei neigiamas tai taip ir palieka likimo valiai doh.gif

QUOTE(daivukas27 @ 2012 04 30, 23:00)
Aciu tau Citukai uz palinkejima,patarimus,kazkaip pagalvojau,kad dar reikia pasidaryt tyrimu daugiau,kad dar reikia nenuleist ranku,gal gi vis ir mums pavyks.
Man ir O.K. minejo,kad jeigu nepavyktu ir noretume vel bandyt,tai reiketu daryt laparoskopija ir histeroskopija.
O pas ta Bykova tai ji daro tyrimus ir ta Liti,bet pries jauciu butu geriau pasidaryt graikojos tyrimus? Ir mazdaug kiek kainuoja pas Bykova tos proceduros?
Zinau,kad merginos anksciau raset viska apie tai,bet tuo metu nesidomejau ir neprisimenu nieko...

Aha Bykova daro ivairius tyrimus, siek tiek imuniniu taip pat. Logiska butu pries ja pasidaryti graikijos tyrimus. Labai sutinku su tavo gydytoja. O tau ir LP nedaryta?? LIT kainuoja apie 100 Latu. Uz pirminius tyrimus pas Bykova sumokejau virs 100 Latu, bet as nemazai tyrimu is Gorgio buvau atsivezus, tai zinau kad kitos mergaites apie 200 Latu mokejo.
Sekmes ir klausk, kiek zinosiu atsakysiu 4u.gif

tildushka, J01, Aniko - mums labai reikia kad pagerintumet Balandzio menesio sekme unsure.gif Kol kas tik Iris atejo su teigiamu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 01 gegužės 2012 - 08:55