QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 30, 22:48)
daba nezinau kaip cia geriau paaryt ar po memiu vaziuot i LV apziurai ar LT pasitikrint patarkit prasau.
vyras nertures laiko mane nuvest o pati as nedristu pati vaziuot tuo labiau is mano kaimo tesioginis nevaziuoja i LV reikia su persid. vaziuot.
Siaip aisku geriau pasikonsultuoti su gydytoju kuris dare IVF, kaip suprantu sitas buvo LV? O apie kokia apziura tu kalbi? bent jau cia UK tai niekam neidomu, jei neigiamas tai taip ir palieka likimo valiai
QUOTE(daivukas27 @ 2012 04 30, 23:00)
Aciu tau Citukai uz palinkejima,patarimus,kazkaip pagalvojau,kad dar reikia pasidaryt tyrimu daugiau,kad dar reikia nenuleist ranku,gal gi vis ir mums pavyks.
Man ir O.K. minejo,kad jeigu nepavyktu ir noretume vel bandyt,tai reiketu daryt laparoskopija ir histeroskopija.
O pas ta Bykova tai ji daro tyrimus ir ta Liti,bet pries jauciu butu geriau pasidaryt graikojos tyrimus? Ir mazdaug kiek kainuoja pas Bykova tos proceduros?
Zinau,kad merginos anksciau raset viska apie tai,bet tuo metu nesidomejau ir neprisimenu nieko...
Aha Bykova daro ivairius tyrimus, siek tiek imuniniu taip pat. Logiska butu pries ja pasidaryti graikijos tyrimus. Labai sutinku su tavo gydytoja. O tau ir LP nedaryta?? LIT kainuoja apie 100 Latu. Uz pirminius tyrimus pas Bykova sumokejau virs 100 Latu, bet as nemazai tyrimu is Gorgio buvau atsivezus, tai zinau kad kitos mergaites apie 200 Latu mokejo.
Sekmes ir klausk, kiek zinosiu atsakysiu
tildushka, J01, Aniko - mums labai reikia kad pagerintumet Balandzio menesio sekme
Kol kas tik Iris atejo su teigiamu
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!