toks gražus oras, bet čia žinios nekokios...
Visoms
Man kažkoks bronchitinis kosulys prasidėjo, kol kas galvoju, kad valosi:)
QUOTE(*Iris* @ 2012 04 27, 14:27)
Sveikos mergaiciukes, prisiduodu, siandien neiskenciau, pasidariau hcg anksciau, nes pasirode, kad krutine nustojo skaudeti. 7 dpi - 57...Tai ryte kojos kaip reikalas drebejo. Dabar tik reikia melstis, kad viskas ir toliau butu gerai Dabar laukiu 10 dpi.
nu va,nors viena gera žinia, sveikinu
QUOTE(Beila @ 2012 04 27, 17:04)
KITTY, o siaubeli Būk stipri, greit viską išsitirsi ir tada IVF ir pas O kas liečia gydytojų kompetencijas, tai man irgi kartais didelių dvejonių kyla. Iš tikrųjų ir dariau todėl pas GR tyrimus dėl tų bacilų, nes netikiu, kad LT ką nors rastų...Ai bet kartais netiki, kartais vėl imi tikėti. Žiauru...
ačiū, tau
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 27, 18:37)
Kitty, uz visas bedeles.
ačiū, mieloji..
Dėl tavo darbo...
QUOTE(Citas @ 2012 04 27, 20:28)
ačiū, nežinau, žiūrint ką reikės remontuoti,kol kas neaišku..Aš dabar su KT , man liko 2,5 savaitės. JEi ras kažką su skydliaukės hormonais, nebespėsiu.. Visa kita..Ką aš žinau,niekas kol kas nieko neremontuoja, kai per visus pereisiu,matysim...
QUOTE(J01 @ 2012 04 28, 12:19)
sveikos, nepavyko ir si karta 8 DPI HCG 6,23...
QUOTE(Terze @ 2012 04 28, 14:23)
ačiū už info, ne, aš buvau ne pas Kazanavičių, Grinius,berods, maniškio pavardė, Jis dirba "A klinikoje", kur aš prisirašiusi. Echo nepadarė, kitas darys poryt.
Žiūrėsim.
QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 19:06)
Labas, merginos, tokią gražią bet man nelabai linksmą dieną... nepavyko mums. Dabar man tik vienas klausimas: KODĖL???? Aš sveika, pas mane viskas gerai, darėm IVF tik todėl, kad vyro prastas turtas, bet ir tai tik del greitumo. Tai kaip suprasti? Aš pasimetus visiškai... Noriu kaltinti gydytoją, bet manau tai populiariausias būdas ir vargu ar visada teisingas, bet paaiškinkit, kaip gali būti??? Verkiu ištisai... Aš labai viskuo nusivyliau... VK labai labai nusivyliau, nežinau ar galėčiau antrą kartą tai vėl išgyventi...
labai užjaučiu..Klausimas "kodėl" visus kamuoja. Aš dabar jau lyg ir turiu problemų, bet seniau viską darėm tik dėl vyro, ir sveikoms poroms tikimybė tėra 20 proc, berods, ar 10 (natūraliai tą mėnesį), ir iš viso..niekas nežino,kodėl būtent taip viskas vyksta, kodėl aš po 8 IUI pastojau natūraliai? Atrodo, jei jau natūraliai galėjo užkibti, tai ko nekibt per IUI, kai viskas paruošta, tvarkinga, laiku, tik kabinkis.. Arba kita pažįstama forumietė po 2 IVF natūraliai pastojo..Nesuprasi..Laikykis..
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 29, 10:40)
Labukas visoms,na ka as ir ateinu su blogom zyniom,nepaviko mums si karta,nespejau net HCG pasidaryt susirgau
Liūdna....Laikykis..
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 30, 10:00)
Sveikos, merginos. Labai ilgai nerašiau jums, iš pradžių dėl to, kad laukti rezultatų visiškoje ramybėje, vėliau, nes buvo per sunku įsijungti net kompiuterį. Mums, deje, nepavyko.