Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

sveikutės,

toks gražus oras, bet čia žinios nekokios...

Visoms 4u.gif

Man kažkoks bronchitinis kosulys prasidėjo, kol kas galvoju, kad valosi:)

QUOTE(*Iris* @ 2012 04 27, 14:27)
Sveikos mergaiciukes, prisiduodu, siandien neiskenciau, pasidariau hcg anksciau, nes pasirode, kad krutine nustojo skaudeti. 7 dpi - 57...Tai ryte kojos kaip reikalas drebejo. Dabar tik reikia melstis, kad viskas ir toliau butu gerai  wub.gif Dabar laukiu 10 dpi.

nu va,nors viena gera žinia, sveikinu 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2012 04 27, 17:04)

KITTY, o siaubeli  Būk stipri, greit viską išsitirsi ir tada IVF ir pas  nestuke.gif  mirksiukas.gif O kas liečia gydytojų kompetencijas, tai man irgi kartais didelių dvejonių kyla. Iš tikrųjų ir dariau todėl pas GR tyrimus dėl tų bacilų, nes netikiu, kad LT ką nors rastų...Ai bet kartais netiki, kartais vėl imi tikėti. Žiauru...

ačiū, tau 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 27, 18:37)
Kitty, uz visas bedeles.  4u.gif

ačiū, mieloji..
Dėl tavo darbo... unsure.gif

QUOTE(Citas @ 2012 04 27, 20:28)

KittyKitty - kada tu planuoji bandyti jau? ar spesi pasiremontuoti  ?

ačiū, nežinau, žiūrint ką reikės remontuoti,kol kas neaišku..Aš dabar su KT , man liko 2,5 savaitės. JEi ras kažką su skydliaukės hormonais, nebespėsiu.. Visa kita..Ką aš žinau,niekas kol kas nieko neremontuoja, kai per visus pereisiu,matysim...

QUOTE(J01 @ 2012 04 28, 12:19)
sveikos, nepavyko ir si karta 8 DPI HCG 6,23...

console.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 28, 14:23)

KittyKitty - speju pas Kazanaviciu buvai?

ačiū už info, ne, aš buvau ne pas Kazanavičių, Grinius,berods, maniškio pavardė, Jis dirba "A klinikoje", kur aš prisirašiusi. Echo nepadarė, kitas darys poryt.
Žiūrėsim.

QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 19:06)
Labas,  merginos, tokią gražią bet man nelabai linksmą dieną... nepavyko mums. Dabar man tik vienas klausimas: KODĖL???? Aš sveika, pas mane viskas gerai, darėm IVF tik todėl, kad vyro prastas turtas, bet ir tai tik del greitumo. Tai kaip suprasti? Aš pasimetus visiškai... Noriu kaltinti gydytoją, bet manau tai populiariausias būdas ir vargu ar visada teisingas, bet paaiškinkit, kaip gali būti??? Verkiu ištisai... Aš labai viskuo nusivyliau... VK labai labai nusivyliau, nežinau ar galėčiau antrą kartą tai vėl išgyventi...

labai užjaučiu..Klausimas "kodėl" visus kamuoja. Aš dabar jau lyg ir turiu problemų, bet seniau viską darėm tik dėl vyro, ir sveikoms poroms tikimybė tėra 20 proc, berods, ar 10 (natūraliai tą mėnesį), ir iš viso..niekas nežino,kodėl būtent taip viskas vyksta, kodėl aš po 8 IUI pastojau natūraliai? Atrodo, jei jau natūraliai galėjo užkibti, tai ko nekibt per IUI, kai viskas paruošta, tvarkinga, laiku, tik kabinkis.. Arba kita pažįstama forumietė po 2 IVF natūraliai pastojo..Nesuprasi..Laikykis..

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 29, 10:40)
Labukas visoms,na ka as ir ateinu su blogom zyniom,nepaviko mums si karta,nespejau net HCG pasidaryt susirgau

Liūdna....Laikykis..

QUOTE(Kuisis @ 2012 04 30, 10:00)
Sveikos, merginos. Labai ilgai nerašiau jums, iš pradžių dėl to, kad laukti rezultatų visiškoje ramybėje, vėliau, nes buvo per sunku įsijungti net kompiuterį. Mums, deje, nepavyko.

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 30, 09:53)
Man tai laikas sliauzia einamuoju momentu, atrodo kad tie blokuojantys niekada nesibaigs  biggrin.gif Kruva svirkstu tam IVF krepsy  doh.gif Nu nieko dar 10 dienu ir jau gal stimuliacija leis pradet  thumbup.gif

Kai kazko labai lauki, rodos laikas sliauzia kaip ta sraige... rolleyes.gif Nieko, prisliauzia ir tada begte bega kaip gazele. biggrin.gif 4u.gif wub.gif

Nemanau, kad man sodins, vakar visa googla isnardziau ir radau viena vieninteli pasisakyma kazkokiame forume, kad kartais ir nesodinant skiria progesterona. Su tuo ir baigesi mano viltys, kad gal dar ides sviezu, nors kazkoks noras neapleidzia dabar skambinant jiems pasiulyti.. Nepataisoma as. blush2.gif

QUOTE(Kuisis @ 2012 04 30, 10:00)
Sveikos, merginos.

Labai uzjauciu, stiprybes jums pakilti ir vel eiti i prieki. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 30, 12:46)
Kai kazko labai lauki, rodos laikas sliauzia kaip ta sraige...  rolleyes.gif Nieko, prisliauzia ir tada begte bega kaip gazele.  biggrin.gif  4u.gif  wub.gif

Nemanau, kad man sodins, vakar visa googla isnardziau ir radau viena vieninteli pasisakyma kazkokiame forume, kad kartais ir nesodinant skiria progesterona. Su tuo ir baigesi mano viltys, kad gal dar ides sviezu, nors kazkoks noras neapleidzia dabar skambinant jiems pasiulyti..  Nepataisoma as.  blush2.gif
Labai uzjauciu, stiprybes jums pakilti ir vel eiti i prieki.  4u.gif

Nu nezinau jei nuojauta taip stipriai saukia, gal bandytk dar prasyt 4u.gif

O tai kada tavo zinios kiek susiporavo ateis?? jau as negaliu sulaukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 30, 12:48)
Nu nezinau jei nuojauta taip stipriai saukia, gal bandytk dar prasyt  4u.gif

O tai kada tavo zinios kiek susiporavo ateis?? jau as negaliu sulaukti  wub.gif

Nieko nebepades mano nuojautos, mano vaikai jau ledo namuose, 6. wub.gif Uz val skambinsiu suzinoti kokybes ju, tuomet tiesiogiai kalbesiu su biologe, suzinosiu visas detales kaip tiems vaikuciams ten sekesi. Zinokit kol laukiau atsakymo kitame ragelio gale, prabego atrodo visas gyvenimas, sirdis maniau sustos... Aciu Dievui ir jusu kumstukams. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 30, 12:53)
Nieko nebepades mano nuojautos, mano vaikai jau ledo namuose, 6.  wub.gif Uz val skambinsiu suzinoti kokybes ju, tuomet tiesiogiai kalbesiu su biologe, suzinosiu visas detales kaip tiems vaikuciams ten sekesi. Zinokit kol laukiau atsakymo kitame ragelio gale, prabego atrodo visas gyvenimas, sirdis maniau sustos...  Aciu Dievui ir jusu kumstukams.  wub.gif  4u.gif

Juk jie ten ilgai nebus, greit juos pasiimsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 30, 14:01)
Juk jie ten ilgai nebus, greit juos pasiimsi  wub.gif

Po poros savaiciu suzinosiu kada bus galima pasiimti. wub.gif

Ar issiaiskinai del progesterono? 4u.gif
Atsakyti
Triumfante, sėkmės tavo snaigytėms 4u.gif wub.gif

Aš turbūt pas loristę užsikrėčiau:( Visai nekosėjau, ėjau dėl nosies, o dabar iš bronchų kosėju, antibų nebegaliu gerti, nebeištversiu..labai tikiuosi, kad praeis..Tikrai tokiais atvejais atrodo, kad pas medikus tik su atvirais lūžiais geriau eiti..
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 30, 13:53)
Nieko nebepades mano nuojautos, mano vaikai jau ledo namuose, 6.  wub.gif Uz val skambinsiu suzinoti kokybes ju, tuomet tiesiogiai kalbesiu su biologe, suzinosiu visas detales kaip tiems vaikuciams ten sekesi. Zinokit kol laukiau atsakymo kitame ragelio gale, prabego atrodo visas gyvenimas, sirdis maniau sustos...  Aciu Dievui ir jusu kumstukams.  wub.gif  4u.gif

Nu saunuolis tavo sesetukas wub.gif Bus kokybiski visi, kazkaip jauciu o ir kumsciu ne nezadu atleisti thumbup.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 30, 14:06)
Triumfante, sėkmės tavo snaigytėms 4u.gif  wub.gif

Aš turbūt pas loristę užsikrėčiau:( Visai nekosėjau, ėjau dėl nosies, o dabar iš bronchų kosėju, antibų nebegaliu gerti, nebeištversiu..labai tikiuosi, kad praeis..Tikrai tokiais atvejais atrodo, kad pas medikus tik su atvirais lūžiais geriau eiti..

Vat del sito tai sutinku, tose gydyklose tai vieni virusai doh.gif O antibu negali del to kad koseji blink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Na dabar jau ko gero garsiau galiu pasakyti - hcg 281. Dar viena slenksti perzengem wub.gif

Triumphante, sergu uz tave 4u.gif

Aciu visoms uz sveikinimus, labai jus palaikau 4u.gif . Zinau ka tai reiskia, mano 4 IUI buvo visiskai be rezultatu ir tas klausimas kodel labai ilgai kankino. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 30 balandžio 2012 - 13:37
QUOTE(*Iris* @ 2012 04 30, 14:29)
Sveikos mergaites,

Na dabar jau ko gero garsiau galiu pasakyti - hcg 281. Dar viena slenksti perzengem  wub.gif

Triumphante, sergu uz tave  4u.gif

Aciu visoms uz sveikinimus, labai jus palaikau 4u.gif . Zinau ka tai reiskia, mano 4 IUI buvo visiskai be rezultatu ir tas klausimas kodel labai ilgai kankino. g.gif

Nuostabu, einu tvarkyti parasiuko 4u.gif wub.gif Sevikinu labai labai wub.gif

Renaciuk, J01 - gal stebuklas ivyko 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 30 balandžio 2012 - 13:45
QUOTE(*Iris* @ 2012 04 30, 14:29)
Sveikos mergaites,

Na dabar jau ko gero garsiau galiu pasakyti - hcg 281. Dar viena slenksti perzengem  wub.gif

Sveikinu!!! wub.gif Bukite stipruciai. nestuke.gif wub.gif 4u.gif

Dziaugsmas netelpa sirdy wub.gif , bet dar daug mums kelio liko su maziukais... wub.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖS 4u.gif

Užlango saulė raitosi, bet gyvenimas kaip visada su savo džiugiomis ir liūdnomis staigmenomis...

KUISI, RENAČIUK, nėra žodžių jums paguosti. Tiesiog žinokite, kad mes suprantame, ką jūs išgyvenate console.gif console.gif console.gif

IRIS, aukite, didėkite, būkite sveiki wub.gif

TERZIUK, CITUK, kokios naujienos? ax.gif

TRIUMFANTĖ, nu bet tavo ir šeimynos gausumas doh.gif SUPER thumbup.gif wub.gif

AFRODITE, greit laikas prabėgs, net nepajusi, kaip tapsi nestuke.gif Ir nenustok tikėjus savo sėkme mirksiukas.gif

ATILOJA, wub.gif Ačiū už rūpestį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 30 balandžio 2012 - 13:51