Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 29, 20:45)
o tai kraujas parodis net tada kai mmm yra?

ateina mmm bet hcg gali buti virs 1 o tai rodo kad kibimas buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 29, 21:14)
ateina mmm bet hcg gali buti virs 1 o tai rodo kad kibimas buvo  4u.gif

na ryt paziuresim ka parodis tas kraujas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios. 4u.gif As vis lakstau po laukus ir pievas, kad maziau galvoti, nes vakar puse nakties verkiau. blush2.gif Visu svenciiausiu meldziu, kad musu mazuliukams padetu islikti tvirtiems ir sulaukti susitikimo. wub.gif
Labai gaila del nepavykusiu, mergaites, labai uzjauciu. verysad.gif 4u.gif

QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 29, 17:58)
Mergikes,
Utrogestan ir utrogest tas pat ar ne?? Man atrodo,kad tas pat,kiek skaiciau. Viena mergike sako, kad ne.  g.gif  ax.gif

As vartoju utrogestana, tai progesteronas. Kuri skyre tau?

Cituk, kaip greitai bega laikas... wub.gif
Terziuk, ryt laukiam ziniu kaip ten ka susiorganizuosi su gydytmu. 4u.gif
Visoms kitoms. 4u.gif
Papildyta:
Utrogest irgi progesteronas, bet regis vokieciu gamintojo, jeigu neklystu.
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 17:06)
Labas,  merginos, tokią gražią bet man nelabai linksmą dieną... nepavyko mums. Dabar man tik vienas klausimas: KODĖL???? Aš sveika, pas mane viskas gerai, darėm IVF tik todėl, kad vyro prastas turtas, bet ir tai tik del greitumo. Tai kaip suprasti? Aš pasimetus visiškai... Noriu kaltinti gydytoją, bet manau tai populiariausias būdas ir vargu ar visada teisingas, bet paaiškinkit, kaip gali būti??? Verkiu ištisai... Aš labai viskuo nusivyliau... VK labai labai nusivyliau, nežinau ar galėčiau antrą kartą tai vėl išgyventi... verysad.gif

Ar yra merginų, darančių IVF dėl vyro? Pačios neturinčios problemų?

Ar duotų VK dokumentus atsišviesti visus mūsų? Norėčiau parodyti kitiems gydytojams... Vargu ar dar darysime IVF, bet noriu sužinoti ar tikrai viskas buvo teisingai daroma...

Dokumentus tirai duotų. Daro išrašą, tik reik užsakyti iš anksto, kad paruoštų. Mes darėme IVF VK dėl blogo vyro turto. Aš 10 sav nėščia.
Papildyta:
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 29, 09:34)
okis ryt pasidarisiu,o tai tada ka darit su crinone?  g.gif naudot ji ar ne?ir kraujas pas mane nesvarus rudas kazkoks iseina kartu su geliu.nakti ziaurei pilva ir galva skaudejo daba apsiramino na zodziu,ryt pasidarisiu bus iki galo viskas aisku,labai aciu tau uz patarima wub.gif

Crinona reiks naudoti ir kai pasitvirtins nestumas. Man iki 10 sav reikejo ji naudoti. Kitoms kiek zinau ir iki 14 sav gali paskirti.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 29, 23:13)
Sveikos, mielosios.  4u.gif As vis lakstau po laukus ir pievas, kad maziau galvoti, nes vakar puse nakties verkiau.  blush2.gif Visu svenciiausiu meldziu, kad musu mazuliukams padetu islikti tvirtiems ir sulaukti susitikimo.  wub.gif

Cituk, kaip greitai bega laikas...  wub.gif

Nu ir kur tavi visas ramumo ir tikejimo idirbis isnyko unsure.gif Verksi dar daug ir vis is laimes wub.gif Siandien labai labai laukiu tavo geriu ziniu 4u.gif O tai ziurek ar yra sancu kad leis tau iskart isideti koki viena blush2.gif ?

Man tai laikas sliauzia einamuoju momentu, atrodo kad tie blokuojantys niekada nesibaigs biggrin.gif Kruva svirkstu tam IVF krepsy doh.gif Nu nieko dar 10 dienu ir jau gal stimuliacija leis pradet thumbup.gif

terze - ar jau siandien pirksi antibus? bigsmile.gif

Iris, Renaciukas, J01 - sekmes siandien su skaiciukais. Tikekim kad parnesit grazias naujienas wub.gif

Kazin kada Atiloja is savo atostogu grizta ax.gif Pavydziu ziauriai, noriu kazkur kur silta nuo visko uzsimirsti cool.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Labai ilgai nerašiau jums, iš pradžių dėl to, kad laukti rezultatų visiškoje ramybėje, vėliau, nes buvo per sunku įsijungti net kompiuterį. Mums, deje, nepavyko. gaila, kad atsinešu tokias liūdnas naujienas, bet yra kaip yra. Jau nuo pradžių buvo aišku, kad reikalai klostosi tikrai ne pagal vadovėlį. vos pradėjus stimuliuoti užaugo 7 folikulai, iš kurių keli buvo netaisyklingos formos. tik po punkcijos gydytojas pasakė, kad tie netaisyklingos formos folikulai iš tikrųjų buvo cistos.. Rezultate: trys folikulai ir keturios cistos...
Dar tebegulint po punkcijos paaiškėjo, kad iš trijų tinkami tik du, nes vienas nesubrendęs, priedo dėl endometriozės sienelės labai storos ir patys spermiukai būtų ko gero neprasimušę, todėl dar papildomai teko daryti ICSI... Pasisekė ir abu buvo apvaisinti ir perkelti pas mane...deje, po 7 dienų prasidėjo mmm, HCG mažiau nei vienetas...

Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 30, 10:00)
Sveikos, merginos. Labai ilgai nerašiau jums, iš pradžių dėl to, kad laukti rezultatų visiškoje ramybėje, vėliau, nes buvo per sunku įsijungti net kompiuterį. Mums, deje, nepavyko. gaila, kad atsinešu tokias liūdnas naujienas, bet yra kaip yra. Jau nuo pradžių buvo aišku, kad reikalai klostosi tikrai ne pagal vadovėlį. vos pradėjus stimuliuoti užaugo 7 folikulai, iš kurių keli buvo netaisyklingos formos. tik po punkcijos gydytojas pasakė, kad tie netaisyklingos formos folikulai iš tikrųjų buvo cistos.. Rezultate: trys folikulai ir keturios cistos...
Dar tebegulint po punkcijos paaiškėjo, kad iš trijų tinkami tik du, nes vienas nesubrendęs, priedo dėl endometriozės sienelės labai storos ir patys spermiukai būtų ko gero neprasimušę, todėl dar papildomai teko daryti ICSI... Pasisekė ir abu buvo apvaisinti ir perkelti pas mane...deje, po 7 dienų prasidėjo mmm, HCG mažiau nei vienetas...

Labai gaila verysad.gif Tikrai nekoks ciklas gavosi unsure.gif O ka gydytotai? Tikiuosi dar atsigave bandysit?
Jei sieneles storos berods galima Assisted Hatching daryti. Del cistu tai kiek skaicia kelis cikus skiria kontraceptikus, kurie tiek cistas apmalsina tiek endometrioze.Ir ko gero histeroskopija ne pro sali, nmes del endo susidaro kieti gleivines dariniai kurie trukdo implantuotis maziukams verysad.gif O dar Gorgis man sake kad jei mmm ateina anksciau laiko tai parodo aisku progesterono trukuma ir vadinasi reikia skirti ne tik geli bet ir injekcijas papildomas.

O kazin kokios zinios is Spinsos ir Anikos?? Ar as praleidau kazka blush2.gif ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 30 balandžio 2012 - 09:09
QUOTE(Citas @ 2012 04 30, 10:06)
Labai gaila  verysad.gif Tikrai nekoks ciklas gavosi  unsure.gif O ka gydytotai? Tikiuosi dar atsigave bandysit?
Jei sieneles storos berods galima Assisted Hatching daryti. Del cistu tai kiek skaicia kelis cikus skiria kontraceptikus, kurie tiek cistas apmalsina tiek endometrioze.Ir ko gero histeroskopija ne pro sali, nmes del endo susidaro kieti gleivines dariniai kurie trukdo implantuotis maziukams  verysad.gif O dar Gorgis man sake kad jei mmm ateina anksciau laiko tai parodo aisku progesterono trukuma ir vadinasi reikia skirti ne tik geli bet ir injekcijas papildomas.

o ką gydytojai, ką jie gali pasakyti? ar nors vienai iš jūsų pasakė, kodėl tiksliai neprisikabino, manau, kad ne...bandysim...tik labai neaišku kada. šitam reikalui taupėm beveik 1,5 metų, kiek vėl reiks taupyti neaišku...

Kt man nepadės, ne ta stadija, kad su KT žaisti. su gimdos gleivine pas mane viskas gerai. va dėl progesterono trūkumo aš irgi galvoju. taip įdomiai man buvo iš pradžių, buvo krūtinė jautri, o paskui nuo kokios penktos dienos atleido, tai kažkaip irgi jaučiu, kad trūko progesterono...i rpriedo galvoju, kad gal man tas organizmas buvo per daug užslopintas. juk aš prieš tai tris mėnesius blokuojančius naudojau...kai prasidėjo stimuliacija, tai blokuojančių šalutiniai poveikia baigėsi, o po įsodinimo praėjus keliom dienom vėl prasidėjo. kažkaip galvoju, kad ir tai galėjo turėti reikšmės...
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 30, 10:13)
o ką gydytojai, ką jie gali pasakyti? ar nors vienai iš jūsų pasakė, kodėl tiksliai neprisikabino, manau, kad ne...bandysim...tik labai neaišku kada. šitam reikalui taupėm beveik 1,5 metų, kiek vėl reiks taupyti neaišku...

Kt man nepadės, ne ta stadija, kad su KT žaisti. su gimdos gleivine pas mane viskas gerai. va dėl progesterono trūkumo aš irgi galvoju. taip įdomiai man buvo iš pradžių, buvo krūtinė jautri, o paskui nuo kokios penktos dienos atleido, tai kažkaip irgi jaučiu, kad trūko progesterono...i rpriedo galvoju, kad gal man tas organizmas buvo per daug užslopintas. juk aš prieš tai tris mėnesius blokuojančius naudojau...kai prasidėjo stimuliacija, tai blokuojančių šalutiniai poveikia baigėsi, o po įsodinimo praėjus keliom dienom vėl prasidėjo. kažkaip galvoju, kad ir tai galėjo turėti reikšmės...

Oho tris menesiai blokuojantys blink.gif Cia tau del endometriozes taip ilgai? Kas cia per protokolas g.gif As girdejau kad blokuoja arba vienkartine injekcija arba kelias savaites. man tris savaites reikia blokuotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 29, 05:48)
Pepe zinau kad laukti labai nesinori, bet is patirties sakau, kad gailejausi paskubomis dariusi savo 4 IVF, nes neigiamas atsakymas b uvo daug skaudesnis nei keletas papildomu menesiu laukimo. Aisku niekas negarantuoja sekmes ir dabar , bet bent jau busiu rami kad kad padariau kiek galejau, kiek finansai leido ir jei ir nepavyks, ir bus vel ziauriai sunku esu tikra kad einu teisinga kryptimi  4u.gif

Jo.. skubejimas nevisada atnesa gerus rezultatus wub.gif Buvo daug skubeta ir pas mane wub.gif nevisalaika iseina mokintis, kad ir is savo klaidu wub.gif Nu kiap nors wub.gif
Sekmes tau geguzio 10d.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 30, 10:32)
Oho tris menesiai blokuojantys  blink.gif  Cia tau del endometriozes taip ilgai? Kas cia per protokolas  g.gif  As girdejau kad blokuoja arba vienkartine injekcija arba kelias savaites. man tris savaites reikia blokuotis  doh.gif

taip dėl endometriozės , tai ir pas mane buvo 3 vienkartinės injekcijos, kurių poveikis yra 28 dienos, pas mane ultra ilga schema. prieš tai turėjo 6 cm. cistą, po blokuojančių ji šiek tiek pamažėjo, bet neišnyko, todėl dar priedo prieš stimuliaciją ją dar ir išpunktavo.
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 04 29, 22:00)
Sveikos, merginos.

Gaila, kuisi, kad gavos taip. wub.gif Gyvenimas pilnas staigmenu tiek laukiamu, tiek ne. Laikykis. 4u.gif
Atsakyti