QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 29, 09:59)
Cituk,kaip tavo savijauta ir nuotaikos? Kada pradesi procesa?
As tai jau geriu estroferma,tai maudzia papilve nuo jo ir krutine jautri.O kai pagalvoju kad uz geru desimties dienu pradesiu badytis kazkaip ima baime, siandien guliu lovoj,vyro nera-zvejyboj ir vis bandau itikineti save,bus gerai,si karta tikrai bus gerai-nurimk-juokinga net paciai is saves Bet laukiu net labai to pirmo durio ir vistiek su baime gal kiek jau paranojiska yra ir viltis,kad sis duris turi pavykt.Kazkaip ir as tikiuosi,kad visi tie LIT ir intralipidai gal pades mums, be to geriu ir as baltymini kokteili kiekviena vakara ir aibe kitu papildu.
Mano tiksli pradzia paaiskes geguzes 10 diena, kai busiu po kraujo tyrimu ir po ultragarso. Tikiuosi kad stimuliacija pradesiu nuo geguzes 11d. tai mes jauciu visiskai vienu laiku fronta laikysim
ir abi sausim is cia kulkos greiciu
As irgi kokteiliuka laiks nuo laiko pasidarau, dar ne kasdien, bet pratinuosi, kai jau pradeisu stimuliacija bus kasdien
(tik as be zalio kiausinio
). Itikinek itikinek save ir ziurek itikinsi kad pasiseks
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 29, 10:40)
Labukas visoms,na ka as ir ateinu su blogom zyniom,nepaviko mums si karta,nespejau net HCG pasidaryt susirgau sianakt
ziaurei verkiau,bet ryte atsikieliau labai rami,rugseji bandisim is naujo,o daba einu gert sampes sian svente 6 metai kai su vyru esam vede .visoms linkiu dideles sekmes ir stepribes.
Tokia grazia diena liudnos zinios
O tai ar tau tik rudas kraujas ar ir sviezio yra?? nes rudas gali buti tik senas kraujas likes nuo implantacijos
ir crenone jokiu budu nenutrauk kol gausi hcg patvirtinima. Kelinta diena tau siandien? Man gorgis sake kad jei kraujavimas ateina anksciau nei priklauso, t.y pries kokia 10dpi tai reiskia kad gali buti progesterono trukumas, tokiu atveju kita karta duoda papildomai leidziamo progesterono.
laikykis ir mes dar tikesimes iki rytojaus
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 04 29, 11:09)
Cituk,as zinok slapcia vis paskaitineju kaip tau sekasi..laukiu to stebuklingojo laikotarpio kada galesiu is laimes verk kartu su tavim..Sekmes tau Brangioji
Visom kitoms stiprybes,kantrybes ir nepaluzti kaip bebutu! Ir dideles sekmytes! bei siunciu pati stipriausia
Snaiguota VIRUSIUKA!!!!!!!!!!! SEKMES!
As ir verksiu ir reksiu ir dar gal ka nors darysiu
Griubiu keturiom graziausios sypseneles virusiukus
QUOTE(Terze @ 2012 04 29, 13:51)
Citas- Graikijos itariu dar karsciau nei LT.... O tu dejai koki leduka? Bet manau, jei ir uzdziutu, jie ten rastu kaip pasididinti ir pamatyti tai, ka reikia...
Nu neidejau
bet vandens ilasinau kelis lasus gerus ir i daug popieriaus ivyniojau, nu belieka tiketis kad nueis ir kad bus ten kas nors like
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 29, 16:04)
Stengsiuos apie tai negalvoti, o tai tikrai prisisauksiu
Nebezinau del Cekijos Jei lauksiu Hysteroscopi tai koki pusmeti jau drasiai galiu skaiciuoti viesoje klinikoje. Penktadieni suzinojau, kad vien konsultacijai jie mane privalo pakviesti iki spalio 1 d. O dar po konsultacijos 3 menesiai iki proceduros. Sveikas zmogus labai aukstai eileje nestovi
Privacioje kainuoja. Galvojau LT, bet ten tik liepa busim, bet aisku ir ten ne uz dyka viskas daroma
Bet dabar problema nebe tame mano 100% darbo kontraktas rugpjucio 31 baigias. Jei buciau uzkibus kai bandem, tai manau, butu pratese gal kelis menesius, ypac kai pas mus buna pavaduojamu (dirbti vietoj kitu). Bet dabar vyras pazadino
pazadejau sau darbo paieskas rimtas...ir snaigiukai tik kontrakta pasirasius nauja darbo vieta bus laimingi mane gave
Pepe zinau kad laukti labai nesinori, bet is patirties sakau, kad gailejausi paskubomis dariusi savo 4 IVF, nes neigiamas atsakymas b uvo daug skaudesnis nei keletas papildomu menesiu laukimo. Aisku niekas negarantuoja sekmes ir dabar , bet bent jau busiu rami kad kad padariau kiek galejau, kiek finansai leido ir jei ir nepavyks, ir bus vel ziauriai sunku esu tikra kad einu teisinga kryptimi