Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 29, 08:20)
Sveikinimai biggrin.gif Gaudom vyrusiukus biggrin.gif  wub.gif Snaiguciu metas biggrin.gif

thumbup.gif Snaigutems gero kelio,ir likti pas mamyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 29, 11:20)
Blogiau juk nebus? Juk rimtai buna moteriskiu, kurios turi mmm pradzioje kelius menesius nors ir  nestuke.gif. nesat girdeja tokiu istoriju?
Mum tai tikrai norvegijoje sake tikrintis nors ir mmm ateitu anksciau nei testo diena. Aisku gal sansas ir mazas pamatyti teigiamus skaiciukus, bet jei ir 1% butu as bandyciau wub.gif Niekada negali zinoti kokio keistumo musu organizmas biggrin.gif  :4u
Ypac kai mokam nemazai uz bandymus tai reikia eiti iki galo wub.gif
Papildyta:
Sveikinimai biggrin.gif Gaudom vyrusiukus biggrin.gif  wub.gif Snaiguciu metas biggrin.gif

okis ryt pasidarisiu,o tai tada ka darit su crinone? g.gif naudot ji ar ne?ir kraujas pas mane nesvarus rudas kazkoks iseina kartu su geliu.nakti ziaurei pilva ir galva skaudejo daba apsiramino na zodziu,ryt pasidarisiu bus iki galo viskas aisku,labai aciu tau uz patarima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 29 balandžio 2012 - 10:36
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 28, 23:34)
okis ryt pasidarisiu,o tai tada ka darit su crinone?  g.gif naudot ji ar ne?ir kraujas pas mane nesvarus rudas kazkoks iseina kartu su geliu.nakti ziaurei pilva ir galva skaudejo daba apsiramino na zodziu,ryt pasidarisiu bus iki galo viskas aisku,labai aciu tau uz patarima wub.gif

Del crinone nezinau verysad.gif as pati niekada nebuvau tokioje situacijoje. Visada islaukdavau iki testo ir dar kelias dienas kai nutraukdavau vaistus. Bet niekada neturejau rudo kraujo g.gif

Gal kas is merginu buvo panasioje situacijoje? Aisku, mano paraginimas atrodo gal kaip griebimasis uz skestancio siaudo blush2.gif , bet mes ta cia ir darom blush2.gif jei griebtis tai iki galo blush2.gif As pradzioje (per 1 bandyma) tai net 2 HCG testus dariaus. Vieno neigiamo nepriimiau wub.gif biggrin.gif

Gal cia taip pasireiskia progesterono ar magnio trukumas? kazka merginos ankstesniame forume kalbejo?

Bet su galva man irgi 3-4d. buvo kazkas negerai kai nutraukiau vaistus po neigiamo testo biggrin.gif Lyg norejo skaudeti, lyg skaudejo badanciais skausmais. Ir lb lb. skaudzios bei gausios mmm....pirma diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 29 balandžio 2012 - 10:53
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 29, 11:47)
Del crinone nezinau verysad.gif as pati niekada nebuvau tokioje situacijoje. Visada islaukdavau iki testo ir dar kelias dienas kai nutraukdavau vaistus. Bet niekada neturejau rudo kraujo g.gif

Gal kas kitas is merginu buvo panasioje situacijoje? Aisku, mano paraginimas atrodo gal kaip griebimasis uz skestancio siaudo blush2.gif , bet mes ta cia ir darom blush2.gif jei griebtis tai iki galo blush2.gif As pradzioje  (per 1 bandyma) tai net 2 HCG testus dariaus. Vieno neigiamo nepriimiau wub.gif  biggrin.gif

tai sian nenaudosiu ryt pasidarisu bus matit jai kazkas ir bus tai manau nieko neatsistiks jai viena karta praleisiu,bet sakau keista man kad ne raudonas o rudas kaip rududu biggrin.gif aj as jau susitaikiau su ta mintim kad nepavyko,bat del viso pykto pasidarisu o gal stebuklas yviks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 28, 23:56)
tai sian nenaudosiu ryt pasidarisu bus matit jai kazkas ir bus tai manau nieko neatsistiks jai viena karta praleisiu,bet sakau keista man kad ne raudonas o rudas kaip rududu biggrin.gif aj as jau susitaikiau su ta mintim kad nepavyko,bat del viso pykto pasidarisu o gal stebuklas yviks 4u.gif

Kaip sakoma ruoskis blogiausiam, tikekis geriausio biggrin.gif pasitikrinsi, zinosi 4u.gif nereiks paskui saves grauzti abejonemis wub.gif

neskaitykit tos, kurios su teigiamais[COLOR=red]O as gyvenu tokiomis mintimis:
Vakar suzinojau, kad vienai kaimyne bandanti IVF jau 4 metus (nesiginau i smulkmenas) teko isvalyti gemala 11 savaiteje. Kai suzinojau man siurpas perejo per visa kuna, verkti norejos.....As aisku issigandau pradzioje del saves...cia bandai bandai... ir dar niekas garantiju negali duoti, kad viskas bus gerai kai gausi teigiama rezultata....iskeliau sau klausima Ar as istengciau eiti toliau, jei pirmas pastojimas pasibaigtu liudnai...
Bet siandien as veju tas mintis kuo toliau nuo saves, zinau, kad jei ant to uzsifiksuosiu, taip ir bus, kad suzinociau ant kiek stipri esu eiti tolyn.....
Siandien mastau apie kita....Sios kaimynes suo dalmatinas (30-40 kg) tiksliai nezinau nedraugauja su manaja levrete (3,6 kg)bandosi griebti i atlapus bigsmile.gif
Praeita sav. prikalbinta 3 kaimynes ejom visos 3 ir musu sunys pasivaiskcioti, norejo sudraugauti musu paneles.... Baiges viskas keliom zaizdom pas manaja ir dalmantines nubrezta akimi.
Vengiau dalmantines seimininkes, nes pykau del saviskes pateles skriaudos. Dabar vengsiu, nes bijau, kad jos dalmatine ja pritampe iki nesekmiu per ta nelaiminga musu pasivaiksciojima kartu. Neramu kazkaip schmoll.gif verysad.gif jei as prisidejau prie jos nesekmes doh.gif zinau kaip sunku gauti neigiama testa, isivaizduoju, kad dar sunkiau po teigiamo testo parklupti....gal reiks eiti pakalbeti, bet ka as galiu sakyti, kad sita suzinojau dar is 4 kaimynes blush2.gif Tik zinau ta, kad ji buvo nestuke.gif kai mes vaiksciojom, o sia savaite nebe nestuke.gif doh.gif painiai cia viskas gavos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 29 balandžio 2012 - 11:28
QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 19:06)
Labas,  merginos, tokią gražią bet man nelabai linksmą dieną... nepavyko mums.
Ar duotų VK dokumentus atsišviesti visus mūsų? Norėčiau parodyti kitiems gydytojams... Vargu ar dar darysime IVF, bet noriu sužinoti ar tikrai viskas buvo teisingai daroma...

Labai gaila verysad.gif Gal galvokim taip: nepasiseke dabar, pasiseks sekanciu kartu 4u.gif
Privalo VK duoti atsisviesti visa istorija. Kai as prasiau pas Bogdanskiene, tai man reikejo rasyti prasyma rastu ir t.t. Paskui skambinejau ilgai, kol gavau, nes visokiu priezasciu atsirasdavo. Paskui galiausiai pasiskambinau i sveikatos ministerija ir man patvirtino, kad privalo duoti kopijas wink.gif

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 29, 10:40)
Labukas visoms,na ka as ir ateinu su blogom zyniom,nepaviko mums si karta,nespejau net HCG pasidaryt susirgau sianakt verysad.gif ziaurei verkiau,bet ryte atsikieliau labai rami,rugseji bandisim is naujo,o daba einu gert sampes sian svente 6 metai kai su vyru esam vede wub.gif .visoms linkiu dideles sekmes ir stepribes. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Renaciuk-labai liudna, linkiu eiti toliau siuo keliu ir tapti nestuke.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 04 29, 11:09)
Visom kitoms stiprybes,kantrybes ir nepaluzti kaip bebutu! Ir dideles sekmytes! bei siunciu pati stipriausia Snaiguota VIRUSIUKA!!!!!!!!!!! SEKMES! 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Gaudau abiem rankom smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 29, 12:01)
zinau kaip sunku gauti neigiama testa, isivaizduoju, kad dar sunkiau po teigiamo testo parklupti....

Oij, as jau cia net nebegaliu ir net nenoriu isivaizduoti, kaip sunku...
Kada tavo kelione i Cekija? 4u.gif

Triumfante - auga tavo mazuciai, stipreja ir gal rytoj turesim ziniu, kada iskeliaus pas mamyte? bigsmile.gif

Citas- Graikijos itariu dar karsciau nei LT.... O tu dejai koki leduka? Bet manau, jei ir uzdziutu, jie ten rastu kaip pasididinti ir pamatyti tai, ka reikia... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 29, 01:51)
Labai gaila  verysad.gif  Gal galvokim taip: nepasiseke dabar, pasiseks sekanciu

Papildyta:
Oij, as jau cia net nebegaliu ir net nenoriu isivaizduoti, kaip sunku...
Kada tavo kelione i Cekija?  4u.gif 

Stengsiuos apie tai negalvoti, o tai tikrai prisisauksiu wub.gif Nebezinau del Cekijos biggrin.gif Jei lauksiu Hysteroscopi tai koki pusmeti jau drasiai galiu skaiciuoti viesoje klinikoje. Penktadieni suzinojau, kad vien konsultacijai jie mane privalo pakviesti iki spalio 1 d. O dar po konsultacijos 3 menesiai iki proceduros. Sveikas zmogus biggrin.gif labai aukstai eileje nestovi biggrin.gif Privacioje kainuoja. Galvojau LT, bet ten tik liepa busim, bet aisku ir ten ne uz dyka viskas daroma biggrin.gif wub.gif
Bet dabar problema nebe tame wub.gif mano 100% darbo kontraktas rugpjucio 31 baigias. Jei buciau uzkibus kai bandem, tai manau, butu pratese gal kelis menesius, ypac kai pas mus buna pavaduojamu (dirbti vietoj kitu). Bet dabar vyras pazadino wub.gif pazadejau sau darbo paieskas rimtas...ir snaigiukai tik kontrakta pasirasius biggrin.gif nauja darbo vieta bus laimingi mane gave biggrin.gif biggrin.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 29, 09:59)
Cituk,kaip tavo savijauta ir nuotaikos? Kada pradesi procesa?
As tai jau geriu estroferma,tai maudzia papilve nuo jo ir krutine jautri.O kai pagalvoju kad uz geru desimties dienu pradesiu badytis kazkaip ima baime, siandien guliu lovoj,vyro nera-zvejyboj ir vis bandau itikineti save,bus gerai,si karta tikrai bus gerai-nurimk-juokinga net paciai is saves Bet laukiu net labai to pirmo durio ir vistiek su baime gal kiek jau paranojiska yra ir viltis,kad sis duris turi pavykt.Kazkaip ir as tikiuosi,kad visi tie LIT ir intralipidai gal pades mums, be to geriu ir as baltymini kokteili kiekviena vakara ir aibe kitu papildu.

Mano tiksli pradzia paaiskes geguzes 10 diena, kai busiu po kraujo tyrimu ir po ultragarso. Tikiuosi kad stimuliacija pradesiu nuo geguzes 11d. tai mes jauciu visiskai vienu laiku fronta laikysim bigsmile.gif ir abi sausim is cia kulkos greiciu biggrin.gif As irgi kokteiliuka laiks nuo laiko pasidarau, dar ne kasdien, bet pratinuosi, kai jau pradeisu stimuliacija bus kasdien drinks_cheers.gif (tik as be zalio kiausinio blush2.gif ). Itikinek itikinek save ir ziurek itikinsi kad pasiseks thumbup.gif

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 29, 10:40)
Labukas visoms,na ka as ir ateinu su blogom zyniom,nepaviko mums si karta,nespejau net HCG pasidaryt susirgau sianakt verysad.gif ziaurei verkiau,bet ryte atsikieliau labai rami,rugseji bandisim is naujo,o daba einu gert sampes sian svente 6 metai kai su vyru esam vede  .visoms linkiu dideles sekmes ir stepribes.

Tokia grazia diena liudnos zinios verysad.gif O tai ar tau tik rudas kraujas ar ir sviezio yra?? nes rudas gali buti tik senas kraujas likes nuo implantacijos g.gif ir crenone jokiu budu nenutrauk kol gausi hcg patvirtinima. Kelinta diena tau siandien? Man gorgis sake kad jei kraujavimas ateina anksciau nei priklauso, t.y pries kokia 10dpi tai reiskia kad gali buti progesterono trukumas, tokiu atveju kita karta duoda papildomai leidziamo progesterono.
laikykis ir mes dar tikesimes iki rytojaus 4u.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 04 29, 11:09)

Cituk
,as zinok slapcia vis paskaitineju kaip tau sekasi..laukiu to stebuklingojo laikotarpio kada galesiu is laimes verk kartu su tavim..Sekmes tau Brangioji  mirksiukas.gif

Visom kitoms stiprybes,kantrybes ir nepaluzti kaip bebutu! Ir dideles sekmytes! bei siunciu pati stipriausia Snaiguota VIRUSIUKA!!!!!!!!!!! SEKMES! 2.gif

As ir verksiu ir reksiu ir dar gal ka nors darysiu biggrin.gif Griubiu keturiom graziausios sypseneles virusiukus wub.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 29, 13:51)
Citas- Graikijos itariu dar karsciau nei LT.... O tu dejai koki leduka? Bet manau, jei ir uzdziutu, jie ten rastu kaip pasididinti ir pamatyti tai, ka reikia...  4u.gif

Nu neidejau unsure.gif bet vandens ilasinau kelis lasus gerus ir i daug popieriaus ivyniojau, nu belieka tiketis kad nueis ir kad bus ten kas nors like smile.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 29, 16:04)
Stengsiuos apie tai negalvoti, o tai tikrai prisisauksiu wub.gif Nebezinau del Cekijos Jei lauksiu Hysteroscopi tai koki pusmeti jau drasiai galiu skaiciuoti viesoje klinikoje. Penktadieni suzinojau, kad vien konsultacijai jie mane privalo pakviesti iki spalio 1 d. O dar po konsultacijos 3 menesiai iki proceduros. Sveikas zmogus labai aukstai eileje nestovi biggrin.gif Privacioje kainuoja. Galvojau LT, bet ten tik liepa busim, bet aisku ir ten ne uz dyka viskas daroma
Bet dabar problema nebe tame mano  100% darbo kontraktas rugpjucio 31 baigias. Jei buciau uzkibus kai bandem, tai manau, butu pratese gal kelis menesius, ypac kai pas mus buna pavaduojamu (dirbti vietoj kitu). Bet dabar vyras pazadino wub.gif pazadejau sau darbo paieskas rimtas...ir snaigiukai tik kontrakta pasirasius nauja darbo vieta bus laimingi mane gave

Pepe zinau kad laukti labai nesinori, bet is patirties sakau, kad gailejausi paskubomis dariusi savo 4 IVF, nes neigiamas atsakymas b uvo daug skaudesnis nei keletas papildomu menesiu laukimo. Aisku niekas negarantuoja sekmes ir dabar , bet bent jau busiu rami kad kad padariau kiek galejau, kiek finansai leido ir jei ir nepavyks, ir bus vel ziauriai sunku esu tikra kad einu teisinga kryptimi 4u.gif
Atsakyti
Mergikes,
Utrogestan ir utrogest tas pat ar ne?? Man atrodo,kad tas pat,kiek skaiciau. Viena mergike sako, kad ne. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 29, 17:48)
Mano tiksli pradzia paaiskes geguzes 10 diena, kai busiu po kraujo tyrimu ir po ultragarso. Tikiuosi kad stimuliacija pradesiu nuo geguzes 11d. tai mes jauciu visiskai vienu laiku fronta laikysim  bigsmile.gif ir abi sausim is cia kulkos greiciu  biggrin.gif As irgi kokteiliuka laiks nuo laiko pasidarau, dar ne kasdien, bet pratinuosi, kai jau pradeisu stimuliacija bus kasdien  drinks_cheers.gif (tik as be zalio kiausinio  blush2.gif ). Itikinek itikinek save ir ziurek itikinsi kad pasiseks  thumbup.gif
Tokia grazia diena liudnos zinios   verysad.gif O tai ar tau tik rudas kraujas ar ir sviezio yra?? nes rudas gali buti tik senas kraujas likes nuo implantacijos  g.gif  ir crenone jokiu budu nenutrauk kol gausi hcg patvirtinima. Kelinta diena tau siandien? Man gorgis sake kad jei kraujavimas ateina anksciau nei priklauso, t.y pries kokia 10dpi tai reiskia kad gali buti progesterono trukumas, tokiu atveju kita karta duoda papildomai leidziamo progesterono.
laikykis ir mes dar tikesimes iki rytojaus  4u.gif
As ir verksiu ir reksiu ir dar gal ka nors darysiu  biggrin.gif Griubiu keturiom graziausios sypseneles virusiukus  wub.gif
Nu neidejau  unsure.gif  bet vandens ilasinau kelis lasus gerus ir i daug popieriaus ivyniojau, nu belieka tiketis kad nueis ir kad bus ten kas nors like  smile.gif
Pepe zinau kad laukti labai nesinori, bet is patirties sakau, kad gailejausi paskubomis dariusi savo 4 IVF, nes neigiamas atsakymas b uvo daug skaudesnis nei keletas papildomu menesiu laukimo. Aisku niekas negarantuoja sekmes ir dabar , bet bent jau busiu rami kad kad padariau kiek galejau, kiek finansai leido ir jei ir nepavyks, ir bus vel ziauriai sunku esu tikra kad einu teisinga kryptimi  4u.gif

man siandien 11diena,taip ir turejau susirgt sestadieni taip ir atsisiko,nemanau kad bus stebuklas ir kad cia ne kraujas,toks jisai daba rudai raudonas,vis dar mastau ar daritis man ta HCG .nebezinau as pasimetus cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 29 balandžio 2012 - 17:49
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 29, 18:46)
man siandien 11diena,taip ir turejau susirgt sestadieni taip ir atsisiko,nemanau kad bus stebuklas ir kad cia ne kraujas,toks jisai daba rudai raudonas,vis dar mastau ar daritis man ta HCG .nebezinau as pasimetus cray.gif

Nu kad butu ramiau ir kad suzinotum ar buvo kibimas tai as pasidaryciau tavo vietoj 4u.gif nu buna tu stebuklu tikrai buna wub.gif

Svajuke nezinau, google paziurejau tai taip idomiai, lyg abu progesteronas bet taip jau aiskiai neteigia kad lygiai tas pats. o gydytojos neturi galimybes paklausti?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 29, 19:35)
Nu kad butu ramiau ir kad suzinotum ar buvo kibimas tai as pasidaryciau tavo vietoj  4u.gif nu buna tu stebuklu tikrai buna  wub.gif

Svajuke nezinau, google paziurejau tai taip idomiai, lyg abu progesteronas bet taip jau aiskiai neteigia kad lygiai tas pats. o gydytojos neturi galimybes paklausti?

o tai kraujas parodis net tada kai mmm yra?
Atsakyti