QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 19:06)
Labas, merginos, tokią gražią bet man nelabai linksmą dieną... nepavyko mums. Dabar man tik vienas klausimas: KODĖL???? Aš sveika, pas mane viskas gerai, darėm IVF tik todėl, kad vyro prastas turtas, bet ir tai tik del greitumo. Tai kaip suprasti? Aš pasimetus visiškai... Noriu kaltinti gydytoją, bet manau tai populiariausias būdas ir vargu ar visada teisingas, bet paaiškinkit, kaip gali būti??? Verkiu ištisai... Aš labai viskuo nusivyliau... VK labai labai nusivyliau, nežinau ar galėčiau antrą kartą tai vėl išgyventi...
Ar yra merginų, darančių IVF dėl vyro? Pačios neturinčios problemų?
Ar duotų VK dokumentus atsišviesti visus mūsų? Norėčiau parodyti kitiems gydytojams... Vargu ar dar darysime IVF, bet noriu sužinoti ar tikrai viskas buvo teisingai daroma...
Labas rytas mergytes
Uzbegau ir...labai liudna,kad nepavyko
Magreco sis IVF. Deja,i tavo klausimus atsakymu nera,kaip bebutu gaila.Po kiekvienos nesekmes klausi,kodel,juk viska dariau,juk buvo ok-kodel...ir pan. Zinau,ka dabar jauti;ir kaip asaros pacios nesulaikomai teka,ir kaip zeme is po koju slysta-bet isliudek si laika,paverk ir nepasiduoki. Laikykites abu,nes dabar jums abiems tikrai nelegvas etapas-tikrai labai uzjauciu
Triumfante kaip tavo savijauta? Ech, isivaizduoju kaip kankina tave si nezinia,bet reikia tiketi,kad viskas bus gerai ir rytoj suzinosi puikius rezultatus mergyt.
Beje,o tau isodinimo nedarys-o tai kam dabar tas progesteronas
JO1 laikykis salyte,gal dar ne viskas prarasta ir vilti dar nors mazute bet turek sirdelej
RENAČIUKLaikau spygas,kumciukus ir iska kas imanoma. Duok Dieve,kad tavo nerimas nepasitvirtintu ir ryt mes visos pasidziaugtumem drauge.As ryt labai labai lauksiu ziniu
Cituk,kaip tavo savijauta ir nuotaikos? Kada pradesi procesa?
As tai jau geriu estroferma,tai maudzia papilve nuo jo ir krutine jautri.O kai pagalvoju kad uz geru desimties dienu pradesiu badytis kazkaip ima baime, siandien guliu lovoj,vyro nera-zvejyboj ir vis bandau itikineti save,bus gerai,si karta tikrai bus gerai-nurimk-juokinga net paciai is saves
Bet laukiu net labai to pirmo durio ir vistiek su baime gal kiek jau paranojiska yra ir viltis,kad sis duris turi pavykt.Kazkaip ir as tikiuosi,kad visi tie LIT ir intralipidai gal pades mums, be to geriu ir as baltymini kokteili kiekviena vakara ir aibe kitu papildu.
Soriukas kad cia taip pasipasakojau...neramu o pakalbeti nera su kuo
Grazi diena pas mus,saulute sviecia, eisiu namucius apsitvarkysiu,darbui pasiruosti reikia-kaip visada sekmadieni viska palieku,nes sestadieni norisi pasidziaugti laisva diena
Grazios dieneles