Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sawana @ 2012 04 28, 19:17)
sveikute 4u.gif  labai gaila, kad nepasiseke. turi bandyti dar karta, neprarask vilties. mes darems ivf, pas mb buvo problemos( judrumas ar tai kokybe)

Ačiū 4u.gif Labai džiaugiuosi, kad tau pavyko 4u.gif Saugok savo turtelį. Tai nepakartojama wub.gif Mes jau vieną turime džiaugsmelį, tai pati didžiausia mano paguoda... Bet taip norėjosi sesytės ar broliuko...
Tau lyg iš pirmo karto pavyko, ar aš klystu? Aš labai tikėjausi, kad ir man taip bus, nes net gydytoja labai vis įtikinėjo IVF darytis, tipo tikrai turi padėti... dėja...
Atsakyti
taip pavyko is pirmo karto smile.gif lauktas 5 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 19:06)
Labas,  merginos, tokią gražią bet man nelabai linksmą dieną... nepavyko mums. Dabar man tik vienas klausimas: KODĖL???? Aš sveika, pas mane viskas gerai, darėm IVF tik todėl, kad vyro prastas turtas, bet ir tai tik del greitumo. Tai kaip suprasti? Aš pasimetus visiškai... Noriu kaltinti gydytoją, bet manau tai populiariausias būdas ir vargu ar visada teisingas, bet paaiškinkit, kaip gali būti??? Verkiu ištisai... Aš labai viskuo nusivyliau... VK labai labai nusivyliau, nežinau ar galėčiau antrą kartą tai vėl išgyventi... verysad.gif

Ar yra merginų, darančių IVF dėl vyro? Pačios neturinčios problemų?

Ar duotų VK dokumentus atsišviesti visus mūsų? Norėčiau parodyti kitiems gydytojams... Vargu ar dar darysime IVF, bet noriu sužinoti ar tikrai viskas buvo teisingai daroma...

Labai gaila verysad.gif O del ko nepavyko tai tau niekas neatsakys (nebent bus aiskus daktaru aplaidumas), nes juk ir abiems sveikiems partneriams kartais reikia laukti ir metus laiko.
Is VK tikrai turi teise reikalauti savo dokumentu kopiju, nes uz viska esi sumokejus. Linkiu atsigauti moraliskai, fiziskai ir kas ten zino o gal visgi dar pasirysit pasikviesti gandra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 20:25)
Ačiū 4u.gif  Labai džiaugiuosi, kad tau pavyko 4u.gif Saugok savo  turtelį. Tai nepakartojama wub.gif Mes jau vieną turime džiaugsmelį, tai pati didžiausia mano paguoda... Bet taip norėjosi sesytės ar broliuko...
Tau lyg iš pirmo karto pavyko, ar aš klystu? Aš labai tikėjausi, kad ir man taip bus, nes net gydytoja labai vis įtikinėjo IVF darytis, tipo tikrai turi padėti... dėja...

Mes ir tokie patys. Bet juk su IVF niekas neduoda 100% kad pavyks ...
Cia galima ieskot atsakymu, bet tusciai manau, ne viskas ir nuo musu priklauso, ir ne nuo daktaru....
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 18:06)

pas mus tas pats 4u.gif
nepavyko vienas ivf, po metu ruoiames antram ir paskutiniam..kt klinika, ir kt gydytoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 19:06)
Labas,  merginos, tokią gražią bet man nelabai linksmą dieną... nepavyko mums. Dabar man tik vienas klausimas: KODĖL???? Aš sveika, pas mane viskas gerai, darėm IVF tik todėl, kad vyro prastas turtas, bet ir tai tik del greitumo. Tai kaip suprasti? Aš pasimetus visiškai... Noriu kaltinti gydytoją, bet manau tai populiariausias būdas ir vargu ar visada teisingas, bet paaiškinkit, kaip gali būti??? Verkiu ištisai... Aš labai viskuo nusivyliau... VK labai labai nusivyliau, nežinau ar galėčiau antrą kartą tai vėl išgyventi... verysad.gif

Ar duotų VK dokumentus atsišviesti visus mūsų? Norėčiau parodyti kitiems gydytojams... Vargu ar dar darysime IVF, bet noriu sužinoti ar tikrai viskas buvo teisingai daroma...

Labas rytas mergytes 4u.gif
Uzbegau ir...labai liudna,kad nepavyko Magreco sis IVF. Deja,i tavo klausimus atsakymu nera,kaip bebutu gaila.Po kiekvienos nesekmes klausi,kodel,juk viska dariau,juk buvo ok-kodel...ir pan. Zinau,ka dabar jauti;ir kaip asaros pacios nesulaikomai teka,ir kaip zeme is po koju slysta-bet isliudek si laika,paverk ir nepasiduoki. Laikykites abu,nes dabar jums abiems tikrai nelegvas etapas-tikrai labai uzjauciu console.gif console.gif console.gif console.gif
Triumfante kaip tavo savijauta? Ech, isivaizduoju kaip kankina tave si nezinia,bet reikia tiketi,kad viskas bus gerai ir rytoj suzinosi puikius rezultatus mergyt. wub.gif Beje,o tau isodinimo nedarys-o tai kam dabar tas progesteronas g.gif
JO1 laikykis salyte,gal dar ne viskas prarasta ir vilti dar nors mazute bet turek sirdelej 4u.gif
RENAČIUKLaikau spygas,kumciukus ir iska kas imanoma. Duok Dieve,kad tavo nerimas nepasitvirtintu ir ryt mes visos pasidziaugtumem drauge.As ryt labai labai lauksiu ziniu mirksiukas.gif
Cituk,kaip tavo savijauta ir nuotaikos? Kada pradesi procesa?
As tai jau geriu estroferma,tai maudzia papilve nuo jo ir krutine jautri.O kai pagalvoju kad uz geru desimties dienu pradesiu badytis kazkaip ima baime, siandien guliu lovoj,vyro nera-zvejyboj ir vis bandau itikineti save,bus gerai,si karta tikrai bus gerai-nurimk-juokinga net paciai is saves blush2.gif Bet laukiu net labai to pirmo durio ir vistiek su baime gal kiek jau paranojiska yra ir viltis,kad sis duris turi pavykt.Kazkaip ir as tikiuosi,kad visi tie LIT ir intralipidai gal pades mums, be to geriu ir as baltymini kokteili kiekviena vakara ir aibe kitu papildu.
Soriukas kad cia taip pasipasakojau...neramu o pakalbeti nera su kuo ax.gif
Grazi diena pas mus,saulute sviecia, eisiu namucius apsitvarkysiu,darbui pasiruosti reikia-kaip visada sekmadieni viska palieku,nes sestadieni norisi pasidziaugti laisva diena biggrin.gif
Grazios dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 26, 23:53)
Mes jau po genetikes geru rezultatu , todel drasiai virusuoju pas Jus mergikes
nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif  nestuke.gif. Linkiu visoms kuo greiciau iseit pas nestukes
4u.gif  nestuke.gif sergu uz visas jus labai  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Reikejo biski anksciau uzklisti ir virusiuku pametyti:) biggrin.gif Sveikinimai kuo nuosirdziausi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Iris* @ 2012 04 27, 02:27)
Sveikos mergaiciukes, prisiduodu, siandien neiskenciau, pasidariau hcg anksciau, nes pasirode, kad krutine nustojo skaudeti. 7 dpi - 57...Tai ryte kojos kaip reikalas drebejo. Dabar tik reikia melstis, kad viskas ir toliau butu gerai  wub.gif Dabar laukiu 10 dpi.

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2012 04 28, 00:19)
sveikos, nepavyko ir si karta 8 DPI HCG 6,23...

Tai dar tik 8 d. gal dar per anksti liudeti? Gal tikim, kad 10 d.bus didesni? Kokius zirniukus dejo?
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 28, 05:19)
Laba diena.  4u.gif
As tikrai manau, kad verta palaukti, tik nesugalvok nutraukti vaistuku.  4u.gif

Sedziu kaip ant adatu, skambinau, sake procesas vyksta, skambinti pirmadieni, vajetau kaip as pergyvenu del ju wub.gif , nepadeda net mano pozityvus nusiteikimai ir vis tas kirminas eda, kad dabar turejo ideti, DABAR. Kazi, galimas toks ivykius pasikeitimas? Progesterona liepe vartoti. Net kvapa gniauzia, kaip noriu greiciau susitikti...  wub.gif Einu ilsetis i soda, gal nunes vejas mintis... Grazaus savaitgalio.  4u.gif

Ar as teisingai supratau, kad dar yra zirniuku idejimo galimybiu? Oi... wub.gif Nu to ir palinkesiu, kad vejas nusiusti minteles.... biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visoms,na ka as ir ateinu su blogom zyniom,nepaviko mums si karta,nespejau net HCG pasidaryt susirgau sianakt verysad.gif ziaurei verkiau,bet ryte atsikieliau labai rami,rugseji bandisim is naujo,o daba einu gert sampes sian svente 6 metai kai su vyru esam vede wub.gif .visoms linkiu dideles sekmes ir stepribes. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 29 balandžio 2012 - 09:44
QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 07:06)

4u.gif wub.gif Gaila mergyt wub.gif Zurnalo israsus privalo duoti,manau... bent as esu pripratus, kad gaunu israsus kai reikia:) Manau, kad ir LT taip turetu buti. Tikrai turi teise i "second opinion".
Jei esat nepatenkinti klinika po pirmo karto, tai tikrai jusu deti atgal negrisciau....Yra ir be ju kur gydytis. pasirinkit gal nauja, kuri ieskosi pacientu:) tai ir kitoki aptarnavima gausit...
Ne daug merginu, kuriom pavyksta is pirmo IVF. Pastojimo sansas auga su kiekvienu bandymu. Viena Ispanijos klinika duoda 95% pastojimo galimybe is 3 IVF bandymu su svieziais + snaigusciu idejimai is tu 3 IVF. Bet aisku, niekam nelinkiu tiek bandymu wub.gif bet as pati po kiekvieno nepavykusio orentuojuos link to ir tikiu, kad mano sekme jau arti wub.gif lb lb lb arti wub.gif wub.gif wub.gif
Artimos sekmes visom:)
Palinkeciau nenuleisti ranku po pirmo nepavykusio IVF...Laikykites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 28, 22:40)
Labukas visoms,na ka as ir ateinu su blogom zyniom,nepaviko mums si karta,nespejau net HCG pasidaryt susirgau sianakt verysad.gif ziaurei verkiau,bet ryte atsikieliau labai rami,rugseji bandisim is naujo,o daba einu gert sampes sian svente 6 metai kai su vyru esam vede wub.gif .visoms linkiu dideles sekmes ir stepribes. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mum kai daremes IVF buvo kalbame apie HCG tyrima, nors ir ateitu mmm pries tai. Jei dejo 2 zirniukus, gali buti, kad vienas sugalojo iseiti, o kitas pasilikti wub.gif Skaiciau tokiu istoriju wub.gif As siandien optimiste wub.gif Geru 6 metu sventimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 29, 10:53)
4u.gif  wub.gif Gaila mergyt wub.gif Zurnalo israsus privalo duoti,manau... bent as esu pripratus, kad gaunu israsus kai reikia:) Manau, kad ir LT taip turetu buti. Tikrai turi teise i "second opinion".
Jei esat nepatenkinti klinika po pirmo karto, tai tikrai jusu deti atgal negrisciau....Yra ir be ju kur gydytis. pasirinkit gal nauja, kuri ieskosi pacientu:) tai ir kitoki aptarnavima gausit...
Ne daug merginu, kuriom pavyksta is pirmo IVF. Pastojimo sansas auga su kiekvienu bandymu. Viena Ispanijos klinika duoda 95% pastojimo galimybe is 3 IVF bandymu su svieziais + snaigusciu idejimai is tu 3 IVF. Bet aisku, niekam nelinkiu tiek bandymu wub.gif bet as pati po kiekvieno nepavykusio orentuojuos link to ir tikiu, kad mano sekme jau arti wub.gif lb lb lb arti wub.gif  wub.gif  wub.gif
Artimos sekmes visom:)
Palinkeciau nenuleisti ranku po pirmo nepavykusio IVF...Laikykites 4u.gif
Papildyta:
Mum kai daremes IVF buvo kalbame apie HCG tyrima, nors ir ateitu mmm pries tai. Jei dejo 2 zirniukus, gali buti, kad vienas sugalojo iseiti, o kitas pasilikti wub.gif Skaiciau tokiu istoriju wub.gif As siandien optimiste wub.gif  Geru 6 metu sventimo 4u.gif

aciu,tai manai kad reiktu pasidarit hcg?
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 28, 16:06)

Nenusiminka labai,nieko npakeisi nepayko,tai jau viskas dabar tik turi nepaluzti ir buti labai stipri! Nenoriu nieko sakyti pries VK,daug mergaiciu daresi ir joms pavyko,bet ne musu atveju,mes VK daremes 4kartus ir nei karto net uzkibt nebande,kaltinu tik gyditojus kurie i tai rimtai neziurejo(aisku tai tik mano atvejis toks gal ju daugiau nera)Daugiau net pinigu nebekisom. Nesvausingumas del MB nejudrumas.

Cituk
,as zinok slapcia vis paskaitineju kaip tau sekasi..laukiu to stebuklingojo laikotarpio kada galesiu is laimes verk kartu su tavim..Sekmes tau Brangioji mirksiukas.gif

Visom kitoms stiprybes,kantrybes ir nepaluzti kaip bebutu! Ir dideles sekmytes! bei siunciu pati stipriausia Snaiguota VIRUSIUKA!!!!!!!!!!! SEKMES! 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 29 balandžio 2012 - 10:12
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 28, 22:57)
aciu,tai manai kad reiktu pasidarit hcg?

Blogiau juk nebus? Juk rimtai buna moteriskiu, kurios turi mmm pradzioje kelius menesius nors ir nestuke.gif. nesat girdeja tokiu istoriju?
Mum tai tikrai norvegijoje sake tikrintis nors ir mmm ateitu anksciau nei testo diena. Aisku gal sansas ir mazas pamatyti teigiamus skaiciukus, bet jei ir 1% butu as bandyciau wub.gif Niekada negali zinoti kokio keistumo musu organizmas biggrin.gif :4u
Ypac kai mokam nemazai uz bandymus tai reikia eiti iki galo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 04 28, 23:09)

Visom kitoms stiprybes,kantrybes ir nepaluzti kaip bebutu! Ir dideles sekmytes! bei siunciu pati stipriausia Snaiguota VIRUSIUKA!!!!!!!!!!! SEKMES! 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Sveikinimai biggrin.gif Gaudom vyrusiukus biggrin.gif wub.gif Snaiguciu metas biggrin.gif
Atsakyti