Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Cituk, nezinau, nekomentavo, o man per ta skausma mazai ir kalbeti norejosi, labai tikiuosi, kad bent vienas iki susitikimo su mama isgyvens ir po to pasiliks visam gyvenimui. wub.gif

Afrodite, siuo metu svarbiausia tu ir tavo busimi leliukai. 4u.gif

Terziuk, spaudziu stipriai kumstukus, kad prasidedtu didelis sekmes periodas!!! 4u.gif O dar Citulis zvakute uzdega. wub.gif

Bet kaip pergyvenu as dabar, bijosiu ryt skambinti. unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 27, 20:28)
Sutinku, kad pasitikrinus ramiau, net jei nerandi nieko  4u.gif
Jau man nepatinka, kad tau jau stimuliacija ant nosies o tu sitaip vargini kuna  doh.gif Ar bent jau baigsis sitie kruviai iki punkcijos? Kai jau turesi maziukus turesi eiti tik palengva pasivaikscioti kad gimdoj kraujo apytaka pagreitintum  biggrin.gif
Nu bet tu pagalvok, kaip taip gali buti kad prolaktinas nuo tukstanciu krenta iki vienetu  blink.gif
Mergaites zvakute Rygos Sobore uz visas uzdegta buvo, taip kad sekmes periodas ilgam atejo i musu skyreli  wub.gif

Terze - saunuole, ryztingai imi savo zarazas uz ragu  drinks_cheers.gif Man su tuo pirmu kursu isnyko chlamidija ir ureaplazma, bet mykoplazma liko tai galvoju gal tau dar to clindamycin pagerti reiktu ka??

Adrutėlaikom kumstukus drinks_cheers.gif
Triumfante,na svarbiausia kad nors iskentei neveltui ir labai melsiuos sv.mergelei marijai kad visi 8 susiporuotu ir Cito zvakute pagaliau pasiektu kiekviena is musu 4u.gif
Cituk, tai as zinok ir varginu kuna,kad iki punkcijos buciau kuo maziau apkrauta.Dar stimuliacijos metu pradzioje kazkur bus itempto darbelio,bet paskui jo vis mazes.O po idejimo(jei bus ka ideti) pasiimsiu ligonlapi,nes nenoriu stresuoti,pervargti,ir i lova sliauzte nusliauzti.Aisku,man i minusa nueis nes is to menesio skaiciuosis mano atostoginiai,bet man dzin man svarbiausia,kad sikart mazyliai rastu pataliukus puikius ir tiesiog iskart ikristu i juos ilgiems 9 menesiukams. ax.gif tai va ir ariu dabar kaip reikiant,kad viska ka reikia padaryti butu padaryta,atsiskaityta ir jau liktu menkniekiai kurie nelabai itakos kitus dalykus.
Kaip tu jautiesi?Juk mes beveik kartu pradedam-ar pasikeite tau viskas?
Ok,merginos gero vakaro.Einu su seimyna paziureti filmuka,pasmaguriauti mirksiukas.gif Ramios nakteles ir puikaus savaitgalio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2012 04 27, 20:06)
Ačiū gerai 4u.gif ką tik grįžau pas mane 8-9burbuliukai pirmadienį punkcija.

4u.gif SAUNU,LAIKAU KUMSTUKUS wub.gif
Atsakyti
Afrodite, grazaus vakaro su seima. wub.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 11:53)
Mes jau po genetikes geru rezultatu , todel drasiai virusuoju pas Jus mergikes
nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif  nestuke.gif. Linkiu visoms kuo greiciau iseit pas nestukes
4u.gif  nestuke.gif sergu uz visas jus labai  4u.gif

Sveikinu dar karteli ir ciumpu. 2.gif 2.gif wub.gif
Papildyta:
Renaciukas, o tau nosiuka auksciau, dar turi grazaus laiko, laukiam II, ok? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau paklausti kada reikia mokėti už procedūrą? Kai daro punkciją, kiek sumokate? Labiau domintų VK. Galite atsakyti ir į AŽ. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 04 28, 08:50)
Sveikos,

Norėjau paklausti kada reikia mokėti už procedūrą? Kai daro punkciją, kiek sumokate? Labiau domintų VK. Galite atsakyti ir į AŽ. Ačiū 4u.gif

Kiek atsimenu tai kazkiek sumoki pradedant stimuliacija, bet tikrai viska reikia sumoketi punkcijos diena. Nebent dabar jau kas pasikeite, nes as VK dariausi pries kelis metus.

Triumfante - kada skambinsi bigsmile.gif Kazin kaip ta romantiska tavo vaikuciu pirmoji penktadienio naktis praejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 27, 21:18)
Afrodite, grazaus vakaro su seima.  wub.gif  4u.gif
Papildyta:

Sveikinu dar karteli ir ciumpu.  2.gif  2.gif  wub.gif
Papildyta:
Renaciukas, o tau nosiuka auksciau, dar turi grazaus laiko, laukiam II, ok?  mirksiukas.gif  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
sveikos, nepavyko ir si karta 8 DPI HCG 6,23...
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2012 04 28, 12:19)

O kodėl Tu taip anksti dareisi? 4u.gif gi min yra 8, tai gal dar pakartok kokią 10 ar 11 dieną? bet kuriuo atveju, kabinosi, o tai jau labai gerai...
Parašyk dar kitą savaitę... 4u.gif
Atsakyti

O tu nemanai kad jei implantacija velyva tavo hcg galetu dar tik pradeti augti?? Juk HCG virs 5 jau reiskia labai rimta kabinimasi. nenutrauk vaistu ir pakartok HCG pirmadieni ka 4u.gif
Man 14dpi po blastukiu hcg buvo 13 ir sesele primygtinai liepe nenutraukti vaistu ir kartoti hcg.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 28, 12:51)
O tu nemanai kad jei implantacija velyva tavo hcg galetu dar tik pradeti augti?? Juk HCG virs 5 jau reiskia labai rimta kabinimasi. nenutrauk vaistu ir pakartok HCG pirmadieni ka  4u.gif
Man 14dpi po blastukiu hcg buvo 13 ir sesele primygtinai liepe nenutraukti vaistu ir kartoti hcg.

pritariu,nenusimink anksciau laiko 4u.gif
Papildyta:
man siandien 10 diena ,neturiu kur pasidarit HCG laukiu pirmadienio,jai tik neprasides mmmm.o kada ta implantacija gali but veliau?gali but kad ir 10 ir 9 diena ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 28 balandžio 2012 - 13:06
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 27, 08:00)
Labas rytas,sian padariau NT neigiamas 9dp verysad.gif

Sveikute, klausei, kur Kaune daro sekamdieni HCG, tai prisiminiau, kad as esu dariusi FSH sekmadieni Kaune Kildos klinikoj, ten siek tiek brangiau, bet kai taip ispuola, irgi variantas.. Lauksim geru ziniu smile.gif

QUOTE(Citas @ 2012 04 27, 10:49)
Mano diena buvo  thumbup.gif nuskridau pavejui tai gal pusvalandziu anksciau nei numatyta, nuvariau pas bykova, pasisnekejom, dar karta pasake kad kai pamatysiu II juosteles jau but gerai kad kita diena atvaryciau pas ja issitirti tu anitkuniu ir galimai darytis LIT (optimiste biggrin.gif ), oras buvo nuostabus, tai peskom nuvariau i senamiesti, uzejau i sobora uzdegiau dvi zvakute, viena zvakute uz savo sekme o kita uz visu kitu mano likimo draugiu sekmes  wub.gif , tada dar i katedra uzejau trumpam. Tada pavalgiau is leto Beer House'e po atviru dangumi ir neatsispyriau bokaliukui Aldaris alucio  tongue.gif , visur aplinkui muzika, arkliniai taksi  lotuliukas.gif , tada perejau Dauguvos pakrante. Zodziu labai pavargau bet kartu ir pailsejau  wub.gif

Terziuk - ot tai gerai, sugersi normalu antibu kursa ir isnaikinsi, nu tikrai ant pajuokos tas tavo gertas kursas, nu ziauriai trumpas ir tik vienos rusies antibijotikas, nes gorgis man sake kad zaraza prie antibu pripranta, tode reikia juos pakeisti kursa geriant. as tik galvoju gal tau reikia ta clindamycin itraukti i tavo kursa, nes jis special del mykoplazmos  doh.gif

Cituk - grazi diena tau ispuole, smagu, kad ispudziu apturejai. Sitame Sobore ir as uzdegiau zvakute - tik meciausi, prie kurios ikonos degti... Ten juk ir tie stebukladariai yra: Serafimas ir Nikolajus... ir Arkangelo Mykolo stipri ikona ir zinoma Mergeles Marijos...ir visos kitos apie kurias mazai zinau.. Tikiu, kad tavo zvakutes su malda nukeliavo tiesiai staciu tuneliu i dangu.. wub.gif

Sutinku-ant pajuokos, taigi pati tada galvojau, kad nesamone, bet kitaip nedariau.... Oki, tai tada man sita clindamycin pagerti 2 savaites? Tai viso 7 savaites... ne per daug? g.gif
Kaip tavo savijauta po LIT? Tokia pati gera kaip ir su kitais? Tikiuosi sitas LIT'as jau dirba isijuoses wink.gif O Bikova tiria tuos antikunius?? Hm, idomu kaip vadinasi, noreciau savo tyrimuose atrasti ta tyrima.. Pirmadieni as jai jau skambinsiu, mano pries LIT kitu tyrimu visa savaite neatsiuncia, rasau as jai kiekviena diena...
Teisa, kaip "euroremontas"? smile.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 27, 10:54)
Vakar pas endokrinologą buvau, pašnekėjom tik, nieko nepažiūrėjo, nei nepačiupinėjo skydliaukės, nei kraujospūdžio, nei širdies paklausė, mama pakraupus buvo, kai papasakojau. Apie hipotirozę šneka man, nors prieš 2 metus buvo viskas ok, bet sako, būna kartais tokia ribinė, kurios tyrimai nerodo, pastot netrukdo, bet atseit vaikų intelektas gerokai menkesnis unsure.gif galvoju, gal pirma tyrimus padarom? Kraują priduot, o echoskopuoja kitas, pas jį eiti ir tada grįžti čia. Dar pašnekėjo, kad jei nepavyks pastoti, galima vartoti kažkokį skydliaukės hormoną, kuris LT neregsitruotas, bet vaistinėje galima užsisakyti. galvoju, kol kas nesigilinsiu. Turėjau 100 lt, galvojau, viskam užteks, bet pasirodo, trys hormonai - 78 Lt, konsultacija 42, skambinau vyrui, kad atvežtų pinigų doh.gif ,

KittyKitty - speju pas Kazanaviciu buvai? Nes jau labai pazistama kalba.. Nepergyvenk labai, kad jis neciupinejo skydliaukes, juk ja echoskopavo. Siaip mano nuomone jis yra super gydytojas, jis daug ka mato vizualiai, isorinius pozymius ir t.t. Zinau keleta istoriju, kam jis labai labai padejo, kai kiti gyd. nepadedavo. As pas Kazanaviciu nuo 16 metu lankausi.. Stebi jis mane smile.gif Tik tiek, kad Vilniuje be 300lt as niekada pas ji neprasisuku... g.gif Taip, tas hormonas vadinasi Thybon, jis kainuoja 160lt, uztenka man gal 3 menesiams, paskaityti gali daugiau apie ji nete. Del sito vaisto jis visada sako, kad vaikai buna protingesni, intelektualesni. Sutinku, nes mano sesuo ji irgi geria, o vaikai be proto grazus ir gudrus ir protingi. Dar jis sako, kad gerdamas sita hormona visada atrodysi jauniau, nei is tiesu.. Nezinau ar nuo sito hormono, ar ne, bet man 34 su trupuciu, o atrodai tikrai jaunesne blush2.gif Kai nepasidazau, tai vyras sako: 25, nedaugiau...
Stiprybes tau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 11:53)
drasiai virusuoju

sveikinu dar karteli ir gaudau virusiukus 4u.gif

QUOTE(*Iris* @ 2012 04 27, 14:27)
Sveikos mergaiciukes, prisiduodu, siandien neiskenciau, pasidariau hcg anksciau, nes pasirode, kad krutine nustojo skaudeti. 7 dpi - 57...Tai ryte kojos kaip reikalas drebejo. Dabar tik reikia melstis, kad viskas ir toliau butu gerai  wub.gif Dabar laukiu 10 dpi.

thumbup.gif Iris - tyliai tyluteliai sveikinu ir laukiam 10dpi, kada galesim sukauti cia is laimes biggrin.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 27, 15:27)
Sveikutes, katik grizome, guliu, sakau pries miega dar parasysiu.

Triumfante - buvau mintimis su tavimi 8val ryto... Pergyvenau, kad tau be narkozes - bet tu dar karteli irodei, kad esi stipri psihologiskai, esi smarkiai atsigavusi ir islaikai save tokiame paciame aukstame teigiamumo lygmenyje 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2012 04 27, 17:04)
Ai bet kartais netiki, kartais vėl imi tikėti. Žiauru...

Sutinku, ziauru. Po graiku atsakymu ir mano 3IVf nusikelimo - esu pilna tikejimo. Jaute mano kunas, kad nelabai gerai tas birzelis, tai dabar nepaaiskinamai per viena nakti grizo tikejimas 4u.gif Noreciau, kad ir tau jis griztu ir nebepaleistu 4u.gif

QUOTE(Adrutė @ 2012 04 27, 20:06)
Ačiū gerai 4u.gif ką tik grįžau pas mane 8-9burbuliukai pirmadienį punkcija.

Kumstukai bus suraityti pirmadieni smile.gif Grazus derlius thumbup.gif

QUOTE(Adrutė @ 2012 04 27, 20:20)
Ačiū merginos visom oro_buckis.gif
Terze parašyk kaip seksis vaistukus įsigyti smile.gif

Aciu tau dar karteli. Nea, dar nenusipirkau. Kai su tavimi susitikau ankstyva ryta, poto tiesiai vaziavau i kaima svogunu sodinti biggrin.gif Tai kai grisiu pirmad., susiieskosiu, kai tas vaistu grupes susirasyti, kad viskas butu teisingai ir eisiu pirkti.

Oij, J01 - man gyd yra sakiusi, kad jei virs 5 - tai jau teigiamas. Aisku, nuo daug ko priklauso, kelinta diena, ka sodino ir t.t.... Tau ka sodino, embrionukus ar blastukes? Primink prasau. Manau, kad turetum pakartoti HCG ir jokiais budais nenutraukti vaistuku...
Atsakyti