Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(*Iris* @ 2012 04 27, 15:26)
Cituk, luktelkim  smile.gif  Aciu.

Renaciukai, maudzia ir man pilvuka - siandien dar ir rudo crinone iskrito tai isvis supanikavus buvau, bet dabar ramu kol kas  wub.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Iris* @ 2012 04 27, 15:26)
Cituk, luktelkim  smile.gif  Aciu.

Renaciukai, maudzia ir man pilvuka - siandien dar ir rudo crinone iskrito tai isvis supanikavus buvau, bet dabar ramu kol kas  wub.gif

man tai maudzua tai praeina,o kartais dilgciojimai kazkokie net prie uzpakoliuko buna ten pas mene endemitrioze uz gimdos salia zarnino gal cia del tos endo man mauzdzia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 27 balandžio 2012 - 14:53
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 27, 09:01)
Renaciuk, ot tai skubi. Vat ir gavai per nosį. Aišku, aš tokia pat protinga, gal net protingesnė. Pradėjau gadintis testus jau 8 DPĮ doh.gif Šis testas išvis nieko nereiškia. Jei būtų dvynukai, gal neryškią antrą juostelę ir parodytų. Be to, nežinome, kokį ten testą naudojai. Taigi ramiai wub.gif

oj testa tai pati paprasciausia uz 6 lt blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 27, 15:27)
Sveikutes, katik grizome, guliu, sakau pries miega dar parasysiu. Praejo viskas sklandziai, buvo momentu tikrai nemaloniu, labai skaudziu, kol viska dare, bandziau medituoti, klausytis muzikos ir msciau, kad dziaukites tos, ka migde, tikrai. wink.gif
Aciu uz kumstukus, kai atsigausiu, uzsuksiu paskaityti kaip jums sekasi. Tiesa, Cituk, smagu, kad kelione praejo gerai ir pailsejai. smile.gif

Nu valio, tu gyva, nuo dabar jau tik malonios naujienos pareis wub.gif laukiam prisikeliant is miego biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 10:53)
Mes jau po genetikes geru rezultatu , todel drasiai virusuoju pas Jus mergikes
nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif  nestuke.gif. Linkiu visoms kuo greiciau iseit pas nestukes
4u.gif  nestuke.gif sergu uz visas jus labai  4u.gif

Linkiu tau ir tavo vaikučiui dar sveikatos, sveikatos ir sveikatos wub.gif

QUOTE(*Iris* @ 2012 04 27, 13:27)
Sveikos mergaiciukes, prisiduodu, siandien neiskenciau, pasidariau hcg anksciau, nes pasirode, kad krutine nustojo skaudeti. 7 dpi - 57...Tai ryte kojos kaip reikalas drebejo. Dabar tik reikia melstis, kad viskas ir toliau butu gerai  wub.gif Dabar laukiu 10 dpi.

Va, matai kokios fantastiškos naujienos. Tiesiog pasipylė nėštukės nestuke.gif thumbup.gif
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 27, 14:27)
Sveikutes, katik grizome, guliu, sakau pries miega dar parasysiu. Praejo viskas sklandziai, buvo momentu tikrai nemaloniu, labai skaudziu, kol viska dare, bandziau medituoti, klausytis muzikos ir msciau, kad dziaukites tos, ka migde, tikrai. wink.gif
Aciu uz kumstukus, kai atsigausiu, uzsuksiu paskaityti kaip jums sekasi. Tiesa, Cituk, smagu, kad kelione praejo gerai ir pailsejai. smile.gif

Svarbiausia, kad tu jau po visko ir viskas tikiuosi praėjo sklandžiai. Bet kad be narkozės, tai čia man kosmosiškai(naują žodį sugalvojau) skamba smile.gif Tik nepamiršk mums prabudusi pasipasakoti. JUK MES VISKĄ NORIME ŽINOTI bigsmile.gif

AFRODITE, manau, kad tau pareguliuos gydytojai tuos vaistukus, jei reikės. Ir mažiau jaudinkis dėl to, kad negalėjai daryti akupunktūrą. Manau, jei viskas bus gerai, tai pastosi ir be jos. Juk ir taip visas pastangas dedi, taip kad jokių dvejonių. SUPRATAI!!! Nepyk, bet ir su darbu turi kažką galvoti... Mūsų darbai yra tragiški, turime bent jau labiau stengtis pro pirštus į tai pažiūrėti. Mums sveikatą ĖDA schmoll.gif Mane išsunkia karais taip, kad nieko nebesinori. O ir gydytoja ne kartą minėjo, kad darbą reikia keisti. blink.gif

KITTY, o siaubeli blink.gif Būk stipri, greit viską išsitirsi ir tada IVF ir pas nestuke.gif mirksiukas.gif O kas liečia gydytojų kompetencijas, tai man irgi kartais didelių dvejonių kyla. Iš tikrųjų ir dariau todėl pas GR tyrimus dėl tų bacilų, nes netikiu, kad LT ką nors rastų...Ai bet kartais netiki, kartais vėl imi tikėti. Žiauru...
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 27, 17:04)
Linkiu tau ir tavo vaikučiui dar sveikatos, sveikatos ir sveikatos  wub.gif
Va, matai kokios fantastiškos naujienos. Tiesiog pasipylė nėštukės nestuke.gif  thumbup.gif
Svarbiausia, kad tu jau po visko ir viskas tikiuosi praėjo sklandžiai. Bet kad be narkozės, tai čia man kosmosiškai(naują žodį sugalvojau) skamba smile.gif Tik nepamiršk mums prabudusi pasipasakoti. JUK MES VISKĄ NORIME ŽINOTI bigsmile.gif

AFRODITE, manau, kad tau pareguliuos gydytojai tuos vaistukus, jei reikės. Ir mažiau jaudinkis dėl to, kad negalėjai daryti akupunktūrą. Manau, jei viskas bus gerai, tai pastosi ir be jos. Juk ir taip visas pastangas dedi, taip kad jokių dvejonių. SUPRATAI!!! Nepyk, bet ir su darbu turi kažką galvoti... Mūsų darbai yra tragiški, turime bent jau labiau stengtis pro pirštus į tai pažiūrėti. Mums sveikatą ĖDA schmoll.gif Mane išsunkia karais taip, kad nieko nebesinori. O ir gydytoja ne kartą minėjo, kad darbą reikia keisti. blink.gif

KITTY, o siaubeli   blink.gif Būk stipri, greit viską išsitirsi ir tada IVF ir pas  nestuke.gif  mirksiukas.gif O kas liečia gydytojų kompetencijas, tai man irgi kartais didelių dvejonių kyla. Iš tikrųjų ir dariau todėl pas GR tyrimus dėl tų bacilų, nes netikiu, kad LT ką nors rastų...Ai bet kartais netiki, kartais vėl imi tikėti. Žiauru...

Triumphante pritariu Beilai,man skamba irgi kosmariskai.As kai prisimenu kai man dar kelias biopsijas be narkozes ir nuskausminamuju ir koks skausmas buvo kai gyva pjausto nors ir kelis mm to kaklelio blink.gif TU SAUNUOLE,TU ISKENTEJAI IR DABAR ILSEKIS,ATSIGAUK SVEIKATELE IR JEGELES ,O MES SU TAVIM ZINOM VISADA,SAULYTE TU MUSU.
Beila, draugyte tu mano ir kolege drinks_cheers.gif ech pritariu as tau,as irgi griztu issunkta, viska ka tu pasakoji ta pati jauciu ir as.O dar namie dirbam.Man piktis zinokit,toks suema,kai pasako kad mokytoju dirbti labai gerai,nes trumpai dirbi ir atostogas turi per metus ne karta,o ilgosios net beveik 2 menesius. Bet realiai zinau viena merginoa kuri po metu atidirbusi pabego is mokyklos..mano vyras norejo dirbt mokytoju kol nepamate kiek as dirbu.Zinoma kaip ir tu.Gryztam issekusios,o dar sasiuviniu taisymas,pasiruosimas pamokoms(kuris uziima ne penkias minutes), testu sudarymas, ivariu kitu darbu aprasymas,programu kurimas.Ir sedim iki 24 val.nakties o nueinam miegoti tookios isvargusios kad paskui jau ryte nesijauti zvali.Gera mokykloje dirbt;mokiniai net antrokai pasiuncia tave ant triju raidziu.Mokytojas siaip niekas,paslaugu tiekejas ir turi buti nezinau kuo-nes rekia vaikai, oho kaip gazdina ir aiskina ju tevai ateje,kiekvieno tevo vaikas pats geriausiais ir dvejeta parasei uz nieka,kolektyvo nei vienoj mokykloj nezinau draugisko,visur dabar ziuri vieni i kitus kaip konkurentus ir net tarp mokytoju susigrupavimas, valdzia irgi smaugia.Kaip zmones galvoja kad mes turime atostogas rudens,pavasario,papildomas kai buna ju vaikams atostogos-nezinau kaip kitur bet pas mus turi atbuti tiek kiek ta diena turi pamoku,ir kartais net ilgiau nes ivarus posedziai ir siaip suranda darbu.Nors ir pats tu darbu turi;susirenki pratybas ivarias,gramatines knygas, papildomas uzduotis padarytas irtaisai,rasinius ir t.t.O tas 56 dienas manau tikrai ne veltui mums net psichologai dave.As niekam is artimuju nepatariu eiti dirbt mokytoju.Mano vyras pamate kaip as dirbu pat neejo.Mano vyro sesuo irgi baige,bet atkalbejau,nors man tai padejo padaryti daug kas.Ai,net nenoriu kalbeti apie si suknista alia GARBINGA darba.Niekam nelieka laiko,stengies kiek gali savo demesi duoti seimai,kartais iseini su draugais.Bet darbai nesimeto,tai kur dabar eiti-is naujo net nebezinociau ka ir mokytis.Ai,bus kaip bus-manau kad ir taip greit liksiu be darbo.Metu klausimas ir ne tik man,ten daugumai.
Kittykit,sveikatos tau.Tikrai reikia susitvarkyti sveikatele.O pas endokrinologa as vazineju i Kauno klinikas pas Knyspeli 4u.gif Man jis tikrai patiko ir jei reik susiskambinam,man magentini greit suorganizavo.Taip LT nera daug geru gydytoju,bet ju imanoma dar surasti.Sveikatytes 4u.gif
IRIS,jau tau galima dziaugtis as manau,nes Treisas labai nudziugdavo jei 10 DPI skaiciukas budavo virs 50.O tau dar tiek laiko iki 10 DPI-ar tik nebusi tu dviguba nestuke.gif nestuke.gif
Fainiausiai,kai pagalvoji kad pavyksta is pirmo karto-super.Cia jokio pavydo nera,tiesiog pagalvoju daraisi daraisi tas IUI ...ir kai kurios ir IVF po kelis kartus bet kaip faina kad jau ne vienai pavyko is pirmo karto pastoti po IVF. thumbup.gif
P.S. Beje,del bacilu-man nerado ne karto LT ir kai nusiunciau mm i Graikija irgi nieko nerado.Taip,kad nera kad visoms randa.Pries mane irgi buvo viena mergyte kuriai nieko graikai neranda,bet pasitikrinti reikia-man paciai kazkaip ramiau,nors buvo gaila kad tiek pinigeliu isleista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 27 balandžio 2012 - 17:39
Na ka, numigau. ax.gif Kas domina? ax.gif Mergaites, procedura buvo skausminga, bet zinot, po keliu minuciu isvezus is operacines viskas pasimirso, juk viskas del labai svento reikalo. wub.gif Rytoj suzinosime kiek lelku turim, o ispunktavo 8. Nukabinau nosi, bet kai kitai moterei istverusiai ta procedura pranese, kad nei vieno, supratau, kad turiu dziaugtis.

Kitty, uz visas bedeles. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Adrute kaip tau sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū gerai 4u.gif ką tik grįžau pas mane 8-9burbuliukai pirmadienį punkcija.
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2012 04 27, 20:06)

Laikau kumstukus. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2012 04 27, 19:06)

Aga, tave punktuos, o mes kaip ant kiaušinių sėdėsim doh.gif Sėkmės tau ir tavo mažuliukams wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos visom oro_buckis.gif
Terze parašyk kaip seksis vaistukus įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 27, 18:37)
P.S. Beje,del bacilu-man nerado ne karto LT ir kai nusiunciau mm i Graikija irgi nieko nerado.Taip,kad nera kad visoms randa.Pries mane irgi buvo viena mergyte kuriai nieko graikai neranda,bet pasitikrinti reikia-man paciai kazkaip ramiau,nors buvo gaila kad tiek pinigeliu isleista.

Sutinku, kad pasitikrinus ramiau, net jei nerandi nieko 4u.gif
Jau man nepatinka, kad tau jau stimuliacija ant nosies o tu sitaip vargini kuna doh.gif Ar bent jau baigsis sitie kruviai iki punkcijos? Kai jau turesi maziukus turesi eiti tik palengva pasivaikscioti kad gimdoj kraujo apytaka pagreitintum biggrin.gif
Nu bet tu pagalvok, kaip taip gali buti kad prolaktinas nuo tukstanciu krenta iki vienetu blink.gif
Mergaites zvakute Rygos Sobore uz visas uzdegta buvo, taip kad sekmes periodas ilgam atejo i musu skyreli wub.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 27, 18:54)
Na ka, numigau.  ax.gif  Kas domina?  ax.gif Mergaites, procedura buvo skausminga, bet zinot, po keliu minuciu isvezus is operacines viskas pasimirso, juk viskas del labai svento reikalo.  wub.gif Rytoj suzinosime kiek lelku turim, o ispunktavo 8. Nukabinau nosi, bet kai kitai moterei istverusiai ta procedura pranese, kad nei vieno, supratau, kad turiu dziaugtis.

Ojojoj, nepavydzio to skausmo, bet zinau kad reiktu tai niekur nesideciau ir tverciau. O tai kas su likusiais 12 folikulu, ar jie per mazi buvo ar kaip? Nu dabar svarbiausia juk kad tie 8 visi susiporuotu, o reik manyt kad tie 8 jau labai kokybiski, juk turejo is ko rinktis smile.gif

KittyKitty - kada tu planuoji bandyti jau? ar spesi pasiremontuoti 4u.gif ?

Terze - saunuole, ryztingai imi savo zarazas uz ragu drinks_cheers.gif Man su tuo pirmu kursu isnyko chlamidija ir ureaplazma, bet mykoplazma liko tai galvoju gal tau dar to clindamycin pagerti reiktu ka??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 27 balandžio 2012 - 19:30