Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beila @ 2012 04 26, 06:39)
Ne tik kenkia šlapimtakiams, kiaušintakiams, "M.hominis taip pat sąlygoja dubens uždegimines ligas, nelytinių organų naujagimių infekcijas, ypatingai sumažėjus organizmo imunitetui"., taigi, kaip suprantu, net gi NEVAISINGUMĄ blink.gif Pagaliau bent šioks toks šiaudas, nes visada išgirsdavau: "abu jūs sveiki"...

Jo, nevaisingumo nenorejau mineti wub.gif Sita bakterija priesas norint vaikiuku wub.gif kas man keista, kad net ir naujagimiam kenkia. As galvojau, kad turint siu bakteriju sunku pastoti
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 26, 13:57)

Neskausmingos procedūros ir lengvo atsigavimo...lauksim žinių kiek žirniukų turit... wub.gif

ramaus sapnelio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,sian padariau NT neigiamas 9dp verysad.gif
Atsakyti
Merginos gal kas zino ar sekmadieni kaune kur nors galima pasidarit HCG? 4u.gif
Atsakyti
Renaciuk, ot tai skubi. Vat ir gavai per nosį. Aišku, aš tokia pat protinga, gal net protingesnė. Pradėjau gadintis testus jau 8 DPĮ doh.gif Šis testas išvis nieko nereiškia. Jei būtų dvynukai, gal neryškią antrą juostelę ir parodytų. Be to, nežinome, kokį ten testą naudojai. Taigi ramiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 27, 08:00)
Labas rytas,sian padariau NT neigiamas 9dp verysad.gif

Labas rytas 4u.gif
Buk gerute,dar patikek kad gal testas tiesiog nesugeba tavo HCG uzfiksuoti.Vis del to kraujukas geriausiais informatorius tokiu atveju.Tad nelaukiam tavo mm ir laukiam HCG graziu skaiciuku 4u.gif
Triumphante,kumstukai suspausti-nors gal tu jau po operacijos g.gif o gal dabar kaip tik 8 pas jus-tai mintys su tavim-labai linkiu kad viskas praeitu sklandziai,neskausmingai ir lauksim su ziniomis kiek pas tave zirniku ir kaip pati jauties mirksiukas.gif
Beila,sveikute mirksiukas.gif Kaip tu jautiesi?Kaip gyveni?Kaip darbeliai?As tai uzsisukusi darbais,vyras irgi doh.gif tai nebera laiko cia pasedeti.Pirmadieni vaziuoju pas endokrinologa ir labai tuo dziaugiuosi,nes mano prolaktinas nukrito visai prie pat zemutines normos blink.gif jau kai buvo virs 5 Usoniene sake,kad zemas pastojimui...sumazinau truputi doze ir pakilo iki 6-nors geriu ta pacia doze bet per kelias savaites nukrito iki 4.O stimuliacija ne uz kalnu,jauciu kad teks gal visai mest Bromokriptina gert g.gif O ir TTH arba kitaip TSH maziau jau 1 idomu kaip cia-ar irgi trukdys pastojimui g.gif tai va taip ir gyvenu-darbai,dabai,medikai,vaistai ir itampa.Vakar susilasinau dar viena intralipidu doze.Praeita savaite LIT pasidarem.Baigiu ir paskutini dantuka susitvarkyti thumbup.gif Dabar pakoreguoti tesinori tuos hormonus ir tiketis sekmes si karta.Gaila,kad akupankturon nevaiksciojau nes neturiu galimybes-nes ziuriu daug kurios passtojo tai dar ir akupanktura derino.NA tikekimes man pades papildai, baltyminiai kokteiliai,LIT ir Intralipidai.
Citukas,jau jauciu po geros dozes LIT thumbup.gif Kad tik padetu wub.gif
Ka jus mastot?
marusiote0120 labai sveikinu su maziukais kaip faina wub.gif Sveikatytes daug daug ir geru uspudziu nestumo metu-aukit ir stiprekit.Aciu tau,kad parasei-nes as irgi darysiuos IVF VK Vilniuje pas U.Tai labai jau nervintis pradejau kai cia tiek visko buvo.Ar ne pries jei paklausiu koki protokola tau taike? ka leidaisi ir kokiom dozem? Na,labai man idomu kaip viskas vyksta ten blush2.gif Busiu labai dekinga uz pasakojima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 27 balandžio 2012 - 08:17
Sveikos merginos, as cia naujoke, nors paskaitau jusu postus jau seniai...Ir kol kas IVF pas mus dar nenumatytas, nes neperseniausiai pradejom tirtis, bet manau kaip ir kiekvienas normalus zmogus vis pagalvoju kad gali prireikti ir sios proceduros...Na ne uzilgo laparaskopija, tai gal paaiskes kas daugiau...Na bet as pas jus uzklydau ne siuo klausimu smile.gif Tiesiog maciau, kad merginos siuncia i Graikija savo mmm meginius nuo tu zarazu istirti (as esu turejus chlamidija, tai db vis pamisusi tikrinu ar ju neatsirado..), tai vat as jusu norejau paklausti ar jums atlikti tyrimai Lietuvoje rode, kad tu zarazu, kurias atrado Graikijoje nėra?Nes kiek man yra pasakoje, jei esi turejas kokia zaraza, tai atlikus kraujo tyrima visada rodys, kad ju turi, o istikruju nera (na gal kazka ne taip suprantu, bet man cia pasakojo SORPO klinikoje..ir aisku cia nepaprastas kraujas o mmm, bet sakau gal turi kazkokio sarysio)..Ir dar norejau paklausti, gal kas galite siek tiek daugiau papasakoti, kas tie LIT'ai blush2.gif Labai ddelis aciu:) Ir atleiskite, jei sie klausimai pasirode kiek kvailoki, kol kas sioje sferoje dar tiek neisprususi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 27, 08:53)
Merginos gal  kas zino ar sekmadieni kaune kur nors galima pasidarit HCG? 4u.gif

Man net po teigiamo HCG , NT buvo neigiamas. Nepasitikiu as tais testais ....
Atsakyti

marusiote0120 labai sveikinu su maziukais kaip faina wub.gif Sveikatytes daug daug ir geru uspudziu nestumo metu-aukit ir stiprekit.Aciu tau,kad parasei-nes as irgi darysiuos IVF VK Vilniuje pas U.Tai labai jau nervintis pradejau kai cia tiek visko buvo.Ar ne pries jei paklausiu koki protokola tau taike? ka leidaisi ir kokiom dozem? Na,labai man idomu kaip viskas vyksta ten blush2.gif Busiu labai dekinga uz pasakojima 4u.gif
[/quote]

Aš tokia vėlpa jaučiuosi, nes nžn kas tas protokolas. Bet paapiškinsiu paprastai, kaip man U aiskino, muset matė, kad tundra esu lotuliukas.gif
Taigi leidausi Gonali nuo 1 cd pradzioj po 300, kokias 4 dienas, po to 150irgi kazkiek dienu. Viso stimuliavausi 8 dienas. Labai svarbu Gonali leistis tuo pat laiku vis i kita pilvo sona, as toj vietoj buvau susimovus blink.gif Paskutinem dienom leidausi dar kazkokius vaistus, kad ovuliacija neivyktu per anksti. Merginos gal geriau zinos kokiais vaistais, o 9 c.d. susileidau sprogdukus (tikslu leidimosi laika pasake U) po 2 dienu, bet jau ryte apturejau punkcija. Iseme 10, pirma diena apsivaisino 7, kai atejau po 2 dienu, buvo belike 5 geri, taigi isodino 2 ir likusius 3 paliko augti iki blastocistu. Blastocista uzaugo tik viena, taigi ja ir isodino 6 berods diena. Ai dar pora dienaų pries isodinima pradejau vartoti crinono zvakutes ir naudojau iki 10 sav.
Nelabai kokia iš manęs patarėja, aš daug ką dariau "na šaram"-gal dėl to taip viskas ir susiklostė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2012 04 27, 08:19)
Man net po teigiamo HCG , NT buvo neigiamas. Nepasitikiu as tais testais ....

Man kai jau kraujas rode nestuma, as sugebejau kelis nestumo testus pasidaryti-tai tikrai ne visi rode II, o tie, kurie rodė, tai jau taip blankiai.
Atsakyti
Marusiote0120 - aciu uz vilti ir sveikinimai tau didziausi 4u.gif

QUOTE(Mopy @ 2012 04 27, 10:02)
Sveikos merginos, as cia naujoke, nors paskaitau jusu postus jau seniai...Ir kol kas IVF pas mus dar nenumatytas, nes neperseniausiai pradejom tirtis, bet manau kaip ir kiekvienas normalus zmogus vis pagalvoju kad gali prireikti ir sios proceduros...Na ne uzilgo laparaskopija, tai gal paaiskes kas daugiau...Na bet as pas jus uzklydau ne siuo klausimu smile.gif Tiesiog maciau, kad merginos siuncia i Graikija savo mmm meginius nuo tu zarazu istirti (as esu turejus chlamidija, tai db vis pamisusi tikrinu ar ju neatsirado..), tai vat as jusu norejau paklausti ar jums atlikti tyrimai Lietuvoje rode, kad tu zarazu, kurias atrado Graikijoje nėra?Nes kiek man yra pasakoje, jei esi turejas kokia zaraza, tai atlikus kraujo tyrima visada rodys, kad ju turi, o istikruju nera (na gal kazka ne taip suprantu, bet man cia pasakojo SORPO klinikoje..ir aisku cia nepaprastas kraujas o mmm, bet sakau gal turi kazkokio sarysio)..Ir dar norejau paklausti, gal kas galite siek tiek daugiau papasakoti, kas tie LIT'ai  blush2.gif Labai ddelis aciu:) Ir atleiskite, jei sie klausimai pasirode kiek kvailoki, kol kas sioje sferoje dar tiek neisprususi smile.gif

Man Chlamidija buvo tirta pries kiekviena IVF - ne karto nerado, o graikai rado 4u.gif

LIT - yra leykocitu imunizacijos terapija. Jei dar nedaret nei vieno IVf turbut patarciau nesigilinti i si ne pigu aukstaji pilotaza, nes tas pirmas IVF jums gali buti labai sekmingas biggrin.gif labai linkiu kad ir neprireiktu tau situ ziniu biggrin.gif O jei trumpai tai moteriai suleidziamas vyro arba donoro isvalytas kraujas, t.t baltosios kraujo daleles, kad paskatintu gaminimasi moters antikuniu, kurie padeda embrioniukui implantuotis, padeda atpazinti vyro (svetima) genetika ar kazkas panasaus smile.gif

Mano diena buvo thumbup.gif nuskridau pavejui tai gal pusvalandziu anksciau nei numatyta, nuvariau pas bykova, pasisnekejom, dar karta pasake kad kai pamatysiu II juosteles jau but gerai kad kita diena atvaryciau pas ja issitirti tu anitkuniu ir galimai darytis LIT (optimiste biggrin.gif ), oras buvo nuostabus, tai peskom nuvariau i senamiesti, uzejau i sobora uzdegiau dvi zvakute, viena zvakute uz savo sekme o kita uz visu kitu mano likimo draugiu sekmes wub.gif , tada dar i katedra uzejau trumpam. Tada pavalgiau is leto Beer House'e po atviru dangumi ir neatsispyriau bokaliukui Aldaris alucio tongue.gif , visur aplinkui muzika, arkliniai taksi lotuliukas.gif , tada perejau Dauguvos pakrante. Zodziu labai pavargau bet kartu ir pailsejau wub.gif

Triumfante - linkiu lengvai pernesti procedura ir tada jau lauksim masinio poravimosi wub.gif biggrin.gif

Renaciukas - laukim ir tikim wub.gif

Terziuk - ot tai gerai, sugersi normalu antibu kursa ir isnaikinsi, nu tikrai ant pajuokos tas tavo gertas kursas, nu ziauriai trumpas ir tik vienos rusies antibijotikas, nes gorgis man sake kad zaraza prie antibu pripranta, tode reikia juos pakeisti kursa geriant. as tik galvoju gal tau reikia ta clindamycin itraukti i tavo kursa, nes jis special del mykoplazmos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 27, 09:14)
Labas rytas 4u.gif 
Buk gerute,dar patikek kad gal testas tiesiog nesugeba tavo HCG uzfiksuoti.Vis del to kraujukas geriausiais informatorius tokiu atveju.Tad nelaukiam tavo mm ir laukiam HCG graziu skaiciuku 4u.gif
Triumphante,kumstukai suspausti-nors gal tu jau po operacijos g.gif o gal dabar kaip tik 8 pas jus-tai mintys su tavim-labai linkiu kad viskas praeitu sklandziai,neskausmingai ir lauksim su ziniomis kiek pas tave zirniku ir kaip pati jauties mirksiukas.gif
Beila,sveikute mirksiukas.gif Kaip tu jautiesi?Kaip gyveni?Kaip darbeliai?As tai uzsisukusi darbais,vyras irgi doh.gif tai nebera laiko cia pasedeti.Pirmadieni vaziuoju pas endokrinologa ir labai tuo dziaugiuosi,nes mano prolaktinas nukrito visai prie pat zemutines normos blink.gif jau kai buvo virs 5 Usoniene sake,kad zemas pastojimui...sumazinau truputi doze ir pakilo iki 6-nors geriu ta pacia doze bet per kelias savaites nukrito iki 4.O stimuliacija ne uz kalnu,jauciu kad teks gal visai mest Bromokriptina gert g.gif O ir TTH arba kitaip TSH maziau jau 1 idomu kaip cia-ar irgi trukdys pastojimui g.gif tai va taip ir gyvenu-darbai,dabai,medikai,vaistai ir itampa.Vakar susilasinau dar viena intralipidu doze.Praeita savaite LIT pasidarem.Baigiu ir paskutini dantuka susitvarkyti thumbup.gif Dabar pakoreguoti tesinori tuos hormonus ir tiketis sekmes si karta.Gaila,kad akupankturon nevaiksciojau nes neturiu galimybes-nes ziuriu daug kurios passtojo tai dar ir akupanktura derino.NA tikekimes man pades papildai, baltyminiai kokteiliai,LIT ir Intralipidai.
Citukas,jau jauciu po geros dozes LIT thumbup.gif Kad tik padetu wub.gif
Ka jus mastot?

Labai noreciau tiket kad jos neatsiras ir yviks stebuklas,bet va pilvuka vis maudzia maudzia tai ir galvoju kad schmoll.gif ,ryt turetu but mmm pagal mano cikla .aciu uz palaikima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 27 balandžio 2012 - 09:53
Sveikutės

Na, žiūrėsim dėl tų nagų, prieš cezarį man niekas nieko nesakė, irgi gelis buvo.

Aš toliau varau maratoną per medikus. kažkaip.... unsure.gif JAu vaisingumo reikalams kažin kiek pinigų reikia, tai dar ir čia..Vakar pas endokrinologą buvau, pašnekėjom tik, nieko nepažiūrėjo, nei nepačiupinėjo skydliaukės, nei kraujospūdžio, nei širdies paklausė, mama pakraupus buvo, kai papasakojau. Apie hipotirozę šneka man, nors prieš 2 metus buvo viskas ok, bet sako, būna kartais tokia ribinė, kurios tyrimai nerodo, pastot netrukdo, bet atseit vaikų intelektas gerokai menkesnis unsure.gif galvoju, gal pirma tyrimus padarom? Kraują priduot, o echoskopuoja kitas, pas jį eiti ir tada grįžti čia. Dar pašnekėjo, kad jei nepavyks pastoti, galima vartoti kažkokį skydliaukės hormoną, kuris LT neregsitruotas, bet vaistinėje galima užsisakyti. galvoju, kol kas nesigilinsiu. Turėjau 100 lt, galvojau, viskam užteks, bet pasirodo, trys hormonai - 78 Lt, konsultacija 42, skambinau vyrui, kad atvežtų pinigų doh.gif , kitą savaitę skydliaukės ir kelio sąnarių echo kainuos dar daugiau, kitą savaitę visas dienas einu pas medikus, vieną iš jų - du kartus. Nupušt galima, nu bet jau užsiėmiau, kad iki IVF gaučiau visus tyrimus. Jau pasiskaičius čia tai iš viso supanikuoju, visoms tas zarazas randa..ai, nebežinau...Aš iš viso nebegaliu pasitikėti medikais, nežinau, tokia patirtis..nuvažiavau pas tėvus, tėčiui akių ligą rado, 6 metus visiems skundėsi, visi sakė, kad viskas gerai, mamai po tų dviejų operacijų reikės dar, + sako., nemato todėl, kad susidrumstė lęšiukas, o jis naujas ką tik įdėtas, mokėjo 800LT, geriausią pirko. Nežinau, kažkaip demotyvuoja. Dukrytei akinukus reikia keisti, dantukus tvarkyti, labai genda, jau apie 1000 sumokėję, mano dantys iš viso tūkstančiais... Aišku, dėl tų pinigų tai suprantu,. čia lašas jūroje, lyginant su visokiom bykovom ir gorgiais, bet tai kokį banką tada plėšti... O mūsų šeimą laikau prie vidutinių, tikrai neblogai finansiškai laikomės,lyginant su kitais, ir tai išgręžia, tai ką daryti tiems, kurie iš minimumų gyvena..
Sorry, gal čia ne į temą aš, tokia kvaila nuotaika šiandien, gal dar dėl to, kad labai galvą skauda. Pasipurtysiu ir eisiu toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 27 balandžio 2012 - 09:56