Marusiote0120 - aciu uz vilti ir sveikinimai tau didziausi
QUOTE(Mopy @ 2012 04 27, 10:02)
Sveikos merginos, as cia naujoke, nors paskaitau jusu postus jau seniai...Ir kol kas IVF pas mus dar nenumatytas, nes neperseniausiai pradejom tirtis, bet manau kaip ir kiekvienas normalus zmogus vis pagalvoju kad gali prireikti ir sios proceduros...Na ne uzilgo laparaskopija, tai gal paaiskes kas daugiau...Na bet as pas jus uzklydau ne siuo klausimu
Tiesiog maciau, kad merginos siuncia i Graikija savo mmm meginius nuo tu zarazu istirti (as esu turejus chlamidija, tai db vis pamisusi tikrinu ar ju neatsirado..), tai vat as jusu norejau paklausti ar jums atlikti tyrimai Lietuvoje rode, kad tu zarazu, kurias atrado Graikijoje nėra?Nes kiek man yra pasakoje, jei esi turejas kokia zaraza, tai atlikus kraujo tyrima visada rodys, kad ju turi, o istikruju nera (na gal kazka ne taip suprantu, bet man cia pasakojo SORPO klinikoje..ir aisku cia nepaprastas kraujas o mmm, bet sakau gal turi kazkokio sarysio)..Ir dar norejau paklausti, gal kas galite siek tiek daugiau papasakoti, kas tie LIT'ai
Labai ddelis aciu:) Ir atleiskite, jei sie klausimai pasirode kiek kvailoki, kol kas sioje sferoje dar tiek neisprususi
Man Chlamidija buvo tirta pries kiekviena IVF - ne karto nerado, o graikai rado
LIT - yra leykocitu imunizacijos terapija. Jei dar nedaret nei vieno IVf turbut patarciau nesigilinti i si ne pigu aukstaji pilotaza, nes tas pirmas IVF jums gali buti labai sekmingas
labai linkiu kad ir neprireiktu tau situ ziniu
O jei trumpai tai moteriai suleidziamas vyro arba donoro isvalytas kraujas, t.t baltosios kraujo daleles, kad paskatintu gaminimasi moters antikuniu, kurie padeda embrioniukui implantuotis, padeda atpazinti vyro (svetima) genetika ar kazkas panasaus
Mano diena buvo
nuskridau pavejui tai gal pusvalandziu anksciau nei numatyta, nuvariau pas bykova, pasisnekejom, dar karta pasake kad kai pamatysiu II juosteles jau but gerai kad kita diena atvaryciau pas ja issitirti tu anitkuniu ir galimai darytis LIT (optimiste
), oras buvo nuostabus, tai peskom nuvariau i senamiesti, uzejau i sobora uzdegiau dvi zvakute, viena zvakute uz savo sekme o kita uz visu kitu mano likimo draugiu sekmes
, tada dar i katedra uzejau trumpam. Tada pavalgiau is leto Beer House'e po atviru dangumi ir neatsispyriau bokaliukui Aldaris alucio
, visur aplinkui muzika, arkliniai taksi
, tada perejau Dauguvos pakrante. Zodziu labai pavargau bet kartu ir pailsejau
Triumfante - linkiu lengvai pernesti procedura ir tada jau lauksim masinio poravimosi
Renaciukas - laukim ir tikim
Terziuk - ot tai gerai, sugersi normalu antibu kursa ir isnaikinsi, nu tikrai ant pajuokos tas tavo gertas kursas, nu ziauriai trumpas ir tik vienos rusies antibijotikas, nes gorgis man sake kad zaraza prie antibu pripranta, tode reikia juos pakeisti kursa geriant. as tik galvoju gal tau reikia ta clindamycin itraukti i tavo kursa, nes jis special del mykoplazmos
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!