Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Terze @ 2012 04 26, 13:52)
kumstukai bus suspausti wink.gif

wink.gif

QUOTE(marusiote0120 @ 2012 04 26, 13:53)

Aš dar skaičiau komentarus apie VK, taip keista..

Jusu pasisakymas labai naudingas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 26, 11:42)
Liepe 8 buti, vyro turta pristatysim ir tada pasakys kur man keliauti. Kaip ir maniau, turiu atvykti be makiazo, nagu lako, papuosalu, nieko negali buti sake, del sterilumo.

bigsmile.gif kaip įdomiai - man nieko panašaus nereikėjo. Ėjau pasidažiusi-nes turiu paršiuko blakstienas. Nesterili buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 04 26, 14:05)
bigsmile.gif  kaip įdomiai - man nieko panašaus nereikėjo. Ėjau pasidažiusi-nes turiu paršiuko blakstienas. Nesterili buvau  lotuliukas.gif

Kaip minejote, kiekvienoje klinikoje savi istatymai. wink.gif
Atsakyti
Macrego kaip tau sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 26 balandžio 2012 - 14:08
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 26, 13:42)
Liepe 8 buti, vyro turta pristatysim ir tada pasakys kur man keliauti. Kaip ir maniau, turiu atvykti be makiazo, nagu lako, papuosalu, nieko negali buti sake, del sterilumo.

Sėkmės 4u.gif

Pas mane geliniai nagai ir ilgalaikis lakas, aš jo nenusiimsiu g.gif tikriuosi, nebus bėdų g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 26, 15:19)
Sėkmės 4u.gif

Pas mane geliniai nagai ir ilgalaikis lakas, aš jo nenusiimsiu g.gif  tikriuosi, nebus bėdų g.gif

4u.gif
Nemanau, kad sukels kazkokiu problemu, tiesiog pas mane ligonineje tokia tvarka, nei operuotis, nei gimdyti negalima su lakuotais nagais, jeigu atvaziuoji su lakuotais, atnesa tokio stipraus acetono ir liepia nusivalyti, taip man buvo pries lp. blush2.gif Cia gal del to, kad lakas neatsiluptu ir nepatektu kur nereikia, o pas tave ilgalaikis, tai ne taip paprastai tu ji nulupsi, nebent su nagais. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 26 balandžio 2012 - 14:28
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 26, 15:27)
4u.gif
Nemanau, kad sukels kazkokiu problemu, tiesiog pas mane ligonineje tokia tvarka, nei operuotis, nei gimdyti negalima su lakuotais nagais, jeigu atvaziuoji su lakuotais, atnesa tokio stipraus acetono ir liepia nusivalyti, taip man buvo pries lp.  blush2.gif Cia gal del to, kad lakas neatsiluptu ir nepatektu kur nereikia, o pas tave ilgalaikis, tai ne taip paprastai tu ji nulupsi, nebent su nagais.  biggrin.gif

lakuotais neleidzia ne del to, kad atsilupti gali, bet kazkokios proceduros metu, ypac kai yra naudojama narkoze, nagu spava pirmiausia signalizuoja apie galima problema.jie pamelynuoja ar dar kas.o kai naguciai lakuoti, viso to nesimato.as irgi visa laika esu su geliniais nagais bet pries bet kokia procedura pasidarydavau prancuziska manikiura ir problemos nebera mirksiukas.gif gimdyt irgi vaziavau taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 04 26, 15:53)
lakuotais neleidzia ne del to, kad atsilupti gali, bet kazkokios proceduros metu, ypac kai yra naudojama narkoze, nagu spava pirmiausia signalizuoja apie galima problema.jie pamelynuoja ar dar kas.o kai naguciai lakuoti, viso to nesimato.as irgi visa laika esu su geliniais nagais bet pries bet kokia procedura pasidarydavau prancuziska manikiura ir problemos nebera  mirksiukas.gif  gimdyt irgi vaziavau taip  4u.gif

Na zinok pagalvojau ir prisiminiau, kad koju naguciai tai taip, buvo su spalva, bet ranku net permatoma blizgesi sesele grieztai pasake valyti lauk. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 26 balandžio 2012 - 15:57
Aš su naujienomis. Dar nelabai suvokiu, ar geromis g.gif
1. Atsakyme radau tokį sakinį: "was found POSITIVE for the presence of Mycoplasma hominis-DNA."
2. Atsakyme radau štai ką: "The specimen received was found ΝΕGATIVE for the presence of Chlamydiae DNA"
3. Atsakyme rašo: "The sample labelled that was sent, was found NEGATIVE for the presence Ureaplasma urealiticum -DNA. The sensitivity and the specificity of the method exceeds 95%."

Kaip suprantu, Mycoplasma rado pas mane. Kas tai per dalykas? Kur man kreiptis dėl šios ligos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 26 balandžio 2012 - 15:59
QUOTE(Beila @ 2012 04 26, 04:59)
Aš su naujienomis. Dar nelabai suvokiu, ar geromis  g.gif
Kaip suprantu, Mycoplasma rado pas mane. Kas tai per dalykas? Kur man kreiptis dėl šios ligos?

O tau Lt netikrino tu bakteriju? jau ir as pradedu bijoti blush2.gif Reiks gal sekanti cikla siusti, kad randa vis pas paneles.
Mycoplasma tai lytiniu keliu plintanti bakterija, kuri gali sukelti slapimo taku ligas, problemas su kiausintakiais (panasiai kenkia kaip ir chlamidija).
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 26, 16:29)
O tau Lt netikrino tu bakteriju? jau ir as pradedu bijoti blush2.gif Reiks gal sekanti cikla siusti, kad randa vis pas paneles.
Mycoplasma tai lytiniu keliu plintanti bakterija, kuri gali sukelti slapimo taku ligas, problemas su kiausintakiais (panasiai kenkia kaip ir chlamidija).

Ne tik kenkia šlapimtakiams, kiaušintakiams, "M.hominis taip pat sąlygoja dubens uždegimines ligas, nelytinių organų naujagimių infekcijas, ypatingai sumažėjus organizmo imunitetui"., taigi, kaip suprantu, net gi NEVAISINGUMĄ blink.gif Pagaliau bent šioks toks šiaudas, nes visada išgirsdavau: "abu jūs sveiki"...
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 26, 18:39)
Ne tik kenkia šlapimtakiams, kiaušintakiams, "M.hominis taip pat sąlygoja dubens uždegimines ligas, nelytinių organų naujagimių infekcijas, ypatingai sumažėjus organizmo imunitetui"., taigi, kaip suprantu, net gi NEVAISINGUMĄ blink.gif Pagaliau bent šioks toks šiaudas, nes visada išgirsdavau: "abu jūs sveiki"...

Sveika 4u.gif

Na ka - pradesi gydymo maratona.... Nezinau net ka tau patarti, kaip gydytis. As geriau 10dienu avelox'a, deja deja, ji neisnyko... Dabar gersiu menesi laiko antibus-nieko kita nebelieka...

O tau nieko nera-na kazkas ne taip? Man asmeniskai skauda-maudzia dubeni, ant kurio sedziu, kaire puse, vis galvodavau, kad nusedziu, nes daug sedziu, bet faktas, kad nuo zarazu....

Palinkesiu sveikti ir pasveikti ir rezultate nestuke.gif

Papildyta:
kazin kaip Citukas, ar Rygoj nenuklydo.... g.gif Tikimes ir viliames, kad MIXAS daro teigiama mixa organizme wink.gif

rytoj uz Triumfante nuo astuoniu.nul nul suspausti kumstukai uz jos vaikucius.
Atsakyti