QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 23, 14:33)
Kitkitty,kaip tavo saviajuta? kaip mazute tavo laikosi?
ačiū, mieloji,kad rūpiniesi, jau lyg neblogai mes, mažutė po mėnesio šiandien pirmą dieną išėjo į darželį. Tikėkimės, viskas bus gerai. Aš irgi , panašiai kaip tu,bandau kuo geriau pasiruošti, pasirūpinti savim, geriu irgi visko daug, dar susidomėjau tokiais papildais prieš parazitus, gal ir ne panacėja, bet turbūt pabandysiu, ir visa kita geriu, šiandien priėmiau svarbų sprendimą, nežinau, ar bus lemta jam būti įgyvendintam būtent taip, bet tikiuosi. Mane atleidinėja iš darbo, vis labai norėjau, kad iki IVF neatleistų, tada sėkmės atveju nebegalėtų atleisti ir t. t., šiandien šefas pasikvietė, informavo, kad jau valdžia nori imtis tų atleidimų/priėmimų,kad nori mano atsakymo, kaip noriu išeiti ir ar vis dar noriu( man siūlė pereiti į kitas pareigas, atsisakiau). Iš pradžių pasakiau, kad noriu 4 privalomų mėnesių ir tada išeitinės, o po kelių valandų nuėjau ir pakeičiau sprendimą. Keturi mėnesiai - iki rugsėjo, darbo pavasarį bus daug, o aš dar dėl kito darbuko šiek tiek bandau,reikės važinėti į Rygą, stresuoti, kad nenueisiu ir t. t., iš viso noriu ramybės per IVF, turbūt ramybė yra tai,ko man dažnai labiausiai stinga ir ką aš sunkiausiai pasiekiu (ne dėl to, kad mano gyvenimas kažkoks originaliai sudėtingas, daugiau dėl vidinių dalykų, charakterio, nervų sistemos). Dar įvertinau, kad darželį uždaro 2 mėn ir nebus kur dukrytės palikti, kitus dalykus apmąsčiau ir pasakiau, kad noriu išeiti kuo greičiau su maksimalia kompensacija:) Nežinau, ką valdžia pasakys, jiems tai neapsimoka, bet.. trečiadienį turėtų būti atsakymas. Jei viskas taip ir bus, tai paverksiu šiek tiek (baisiai jau prieraiši esu,gaila išeiti) ir paskui mėgausiuos pavasariu, rūpinsiuos savimi ir visa ta procedūra. Nežinau, ar pavyks, bet tiesiog..tokie norai. Išsiplėčiau
O dėl tavęs, mieloji, sakom , kad VIP pacientė ne dėl to, kad verslininkė tu ar dar kas, patikėk, užtenka to,kad eini per VA, kad tavo istorija gana žinoma ir ,be to, labai sudėtinga, jie nerizikuos atmestinai žiūrėti, pamatysi, tikrai tikrai tikrai