QUOTE(Terze @ 2012 04 26, 11:27)
KittyKitty, nepyk ant zmoniu, jie su tuom nesusidure-todel net nenutuokia, kaip gali buti..As apie save galvoju, va sitoj vietoj esu atsargi, bet maza kitokiu situaciju, zmonem skaudziu, kur irgi galiu liezuviu zaizda padaryti, to visai nelinkedama....
ne, aš nepykstu ant žmonių, suprantu, kad jie tiesiog nepagalvoja, ir aš gal kartais nepagalvoju apie kažką, gal galvoja, kad tingim, bijom vargo ir t. t., aš pykstu ant...ant situacijos gal, net pati nežinau. Tiesiog dėl dukrytės suskausta širdį, įsijungia tokia..gynybinė reakcija. Dažniausiai tada pasakau,kad turim problemų, ir klausimai baigiasi, dažniausiai žmonės tampa supratingesni (nors ne visada). Tiesiog nervina pati ta situacija, ta frustracija, kai visi aplink stumdo vežimukus ir vis klausinėja. Bet kol tai daro ne grubiai,kol galima galvoti, kad iš nežinojimo, tol ant jų nepykstu, tiesa, būdavo ir piktybiškų, kai klasiokės aiškina, kad gal mes kažko nemokam, jos galėtų pamokyti, kad gal mums kokių filmukų parodyti ir t. t. Bet į tokias irgi geriau iš viso dėmesio nekreipti..
Kiekvienas turbūt turi tokių problemų, dėl kažko kompleksuoja, bedarbiai, vieniši ir t. t...Mano draugė Londone gyvena, sako, ten jaučiuosi visiškai normaliu žmogumi, grįžtu į LT- ligonis beveik, nes visi: tai kada vestuvės, taigi laikas..Sako, po šimtą kartų per dieną. Nu koks tikslas klausti žmogaus, kuris net neturi pastovaus partnerio, kada vestuvės.. irgi turbūt ne iš blogos valios, šneka kad tik šnekėtų, nu bet kaip žmogui jaustis..Visokios tetulytės pradeda aiškinti: tekėk greičiau, tėvams padovanok anūkų, kol gyvi. Nu vat ims ir tekės už pirmo pasitaikiusio,kad tėvams anūkų padovanotų..Ai, kiekveinam savos problemos
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 04 26, 11:42)
O tas "kažkas" lygtais trečias, bet greičiausiai jau žuvęs, matosi tik puslyte ir toj puslytėj seseliukas šviesus, bet gali būti, kad už kitų leliukų nematyt mūsų trečio džiaugsmelio. Dėl to kitą sav reik eiti echo-gal geriau matysis
taip ir galvojau, tik bijojau klausti
Lauksim žinių, parašyk, kai žinosi