Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beila @ 2012 04 25, 13:46)
MACREGO,  luktelk kelias dieneles ir nesistenk daryti jokių skubotų išvadų. Geriau vėliau labaaaaai apsidžiaugti, negu skaudžiai nusivilti. Bet crinonas, kai yra su rudais krušuliukais, kiek žinau, yra gerai mirksiukas.gif

Ačiū labai labai už palaikymą 4u.gif Tikrai vilties suteikei, nes jau akis išverkiau nuo ryto... verysad.gif cry.gif
Buvau dieną savo merginą nuvedus į sporto užsiėmimus, nes galvoju bent jau savo mergytei visas pramogas suteiksiu ir dėmesį, o šituos užsiėmimus ji be proto mėgsta. Tai šiandien iš 8 mamyčių atvedusių savo vaikus, tik viena be manes NEBUVO nestuke.gif . Parduotuvėje mačiau dar 3 nėštukes, per perėją praleidau dar vieną nėštukę...
Toks jausmas - visas pasaulis nėščias tik ne aš blush2.gif
Neisiu daugiau niekur iš namų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 25, 16:11)
Ačiū labai labai už palaikymą 4u.gif  Tikrai vilties suteikei, nes jau akis išverkiau nuo ryto... verysad.gif  cry.gif 
Buvau dieną savo merginą nuvedus į sporto užsiėmimus, nes galvoju bent jau savo mergytei visas pramogas suteiksiu ir dėmesį, o šituos užsiėmimus ji be proto mėgsta. Tai šiandien iš 8 mamyčių atvedusių savo vaikus, tik viena be manes NEBUVO  nestuke.gif . Parduotuvėje mačiau dar 3 nėštukes, per perėją praleidau dar vieną nėštukę...
Toks jausmas - visas pasaulis nėščias tik ne aš blush2.gif 
Neisiu daugiau niekur iš namų doh.gif

Sveikutes 4u.gif
Labai gerai pazystamas jausmas ir manau ne man vienai.O ypac pavasari ir vasara tai tiek nestukiu ar su vezimiukais prisiziuriu,kad trodi jog specialiai i akis krenta. As pritariu Beilos nuomonei,kad dar lukterki ir netresuok,nes bus maziukui blogiau.Nors asmeniskai man tas laukimas rezultatu pats pats sudetingiausias,sunkiausias.Laikom kumstukus uz tave 4u.gif
Terziuk na tikrai gal per maza doze buvo g.gif Bet kad tik greiciau tas visas zarazas isnaikinti ir link savo sekmes. 4u.gif
Triumphante,na tavo derliukas tiesiog pavydetinas thumbup.gif O jei dar tiek pat ir kiausialasciu bus kokybisku,kuo neabejoju tai super-tiesiog fantastika wub.gif Laikysiu kumstukus uz tave penktadieni ir lauksim ziniu 4u.gif Beje,o kiek kartu pr diena tu ta pieniska kokteili geri?As mastau irgi bandyti,nes nebe uz kalnu ir man stimuliacija blush2.gif o tu pradejai juos gert pries stimuliacija ar jau stimuliacijos metu?Atleisk kad tiek klausineju blush2.gif
O kur CItukas dinges?
Perkunas kaip faina sveikinu su nestumu thumbup.gif Kaip dziugu,kai pasiseka net viltis uzsiziebia,kad gal ir man sis kartas sekmingas-zinau kad savanaudiskai kalbu,bet tuo norisi tiketi.Perkuneli,saugo save wub.gif
Papildyta:
Oi,pamirsau pasveikinti PINAKOTA thumbup.gif Sveikatos daug daug,ir dziaugsmingo nestumo,ir storeki,pilneki ir aukit wub.gif
RenaciukasD,tai jeigu 6 DPI jau rodo vaiduokli tai namanau kad sikart nepavyko.Kiek as darydavausi 7 ir 8 diena po isodinimo vis neiagiamas,o cia taip anksti ir rodo-kvepia vaikisku kvapu wub.gif Labai labai labai laukiu naujienu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Magreco. 4u.gif

Afrodite, emiau gerti iskart pradajus stimuliuotis, su kiausiniu kokteili karta i diena ir grudeta varske su uogiene, medumi ir pan. 4u.gif

Citukas kaupiasi rimtam reikalui - nestuke.gif . didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 25 balandžio 2012 - 15:46
[quote=Afrodite69,2012 04 25, 16:33]Sveikutes 4u.gif 
Labai gerai pazystamas jausmas ir manau ne man vienai.O ypac pavasari ir vasara tai tiek nestukiu ar su vezimiukais prisiziuriu,kad trodi jog specialiai i akis krenta. As pritariu Beilos nuomonei,kad dar lukterki ir netresuok,nes bus maziukui blogiau.Nors asmeniskai man tas laukimas rezultatu pats pats sudetingiausias,sunkiausias.Laikom kumstukus uz tave 4u.gif
Terziuk na tikrai gal per maza doze buvo g.gif Bet kad tik greiciau tas visas zarazas isnaikinti ir link savo sekmes. 4u.gif
Triumphante,na tavo derliukas tiesiog pavydetinas thumbup.gif O jei dar tiek pat ir kiausialasciu bus kokybisku,kuo neabejoju tai super-tiesiog fantastika wub.gif Laikysiu kumstukus uz tave penktadieni ir lauksim ziniu 4u.gif  Beje,o kiek kartu pr diena tu ta pieniska kokteili geri?As mastau irgi bandyti,nes nebe uz kalnu ir man stimuliacija blush2.gif o tu pradejai juos gert pries stimuliacija ar jau stimuliacijos metu?Atleisk kad tiek klausineju blush2.gif
O kur CItukas dinges?
Perkunas kaip faina sveikinu su nestumu thumbup.gif Kaip dziugu,kai pasiseka net viltis uzsiziebia,kad gal ir man sis kartas sekmingas-zinau kad savanaudiskai kalbu,bet tuo norisi tiketi.Perkuneli,saugo save wub.gif
Papildyta:
Oi,pamirsau pasveikinti PINAKOTA thumbup.gif Sveikatos daug daug,ir dziaugsmingo nestumo,ir storeki,pilneki ir aukit wub.gif 
RenaciukasD,tai jeigu 6 DPI jau rodo vaiduokli tai namanau kad sikart nepavyko.Kiek as darydavausi 7 ir 8 diena po isodinimo vis neiagiamas,o cia taip anksti ir rodo-kvepia vaikisku kvapu wub.gif Labai labai labai laukiu naujienu ax.gif  4u.gif
[/qu ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 25 balandžio 2012 - 16:04
QUOTE(Citas @ 2012 04 24, 23:09)
As poryt tokiu metu kilsiu smile.gif gaila kad nevarai i latvius ketvirtadieni  ax.gif

Sekmes tau rytoj wink.gif wub.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 25, 11:02)
Gaila, Terze. Ar viskas atsideda dabar kol pasveiksi?
O negali buti taip, kad dar senu liekanas rado? Pavyzdziui kaip tepinelis kartais rodo numirusias baktrerijas, o kraujo tyrimas jau ju neberodo?

Taip, viskas atsideda. verysad.gif Galeciau eksperimentuoti, bet neturiu psihologinio tvirtumo, kad tikeciau, kad pasiseks si karta.

QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 25, 11:03)
Dar kitas dalykas-aš buvau tokia..na, truputį.."kaip su kiaušiniais", kaip sakoma. Nesijaučiau natūraliai, kaip tos, kurios lengvai pastoja: ai, nėštumas ne liga, gyvenu įprastai. Man taip neišėjo blush2.gif

Sutinku-as anksciau i viska paprasciau ziurejau, po pirmo IVF lipau i medi, skyniau obuolius.... Tada dar artimuosius apsaukiau, kad as ne ligonis... O dabar po visu nesekmiu manau ateina atsargumas, gal protas... nezinau net kaip ivardinti. o gal baime.

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 25, 12:19)
Noretum, prisimink skausmus po lp, tai padaugink.  biggrin.gif As pamenu kaip slankiojau dejuodama po lp, tai isivaizduok, reiks vaikais pasirupinti tokios bukles.  doh.gif Geriau gimdyti.  biggrin.gif

Aha, as irgi per LP "nuotyki" apturejau: per anksti narkoze baigesi. Nuo skausmo dusti pradejau... po LP gulejau prie sirdies aparato pajungta iki velaus vakaro, kaip po sirdies operacijos... , o vyras uz duru zilo...

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 25, 16:33)
Nors asmeniskai man tas laukimas rezultatu pats pats sudetingiausias,sunkiausias.

Ateisi cia per laukima, laikysim visos tave ir uz rankos ir uz kojos, uz kur tik reikes 4u.gif Sutinku: man irgi cia kaip nuosprendzio skelbimas.... ax.gif

Neuzsukau as pas Bykova-nieko ji man i laiskus neatrase, o ir nuotaikos nebuvo. Sedziu masinoj ir galvoju: nu ka ji man pasakys? Duos zoleliu, sius pas ta urologa, kuris vel mokins kaip prezervatyva uzsideti.... Zodziu, numojau ranka ir per baisinius kamscius prasibroviau is Rygos namolio....
Tai tiek mano fronte wink.gif

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 25 balandžio 2012 - 15:57
Terziuk, kazko daugiau laukiau, taip liudna paliko, apkabinu tave.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 25, 17:00)
Terziuk, kazko daugiau laukiau, taip liudna paliko, apkabinu tave.

Neliudek Triumfante! Tau negalima liudeti! Tau dabar reikia islaikyti minimum ta savo laimes pojuti ir jokiu liudnumu! Sekme ant tavo nosytes jau!
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 25, 17:05)
Neliudek Triumfante! Tau negalima liudeti! Tau dabar reikia islaikyti minimum ta savo laimes pojuti ir jokiu liudnumu! Sekme ant tavo nosytes jau!

Jausmai banguoja. blush2.gif
Terziuk, as negaliu neliudeti del taves ar kitos, nes zinau kaip skauda, todel jeigu galeciau apkabinciau. friends.gif
Viniu bent parveziai? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 25 balandžio 2012 - 16:37
TERZE, man ir liūdna, ir pikta...Kodėl tai vyksta su mumis?... LAIKYKIS friends.gif

AFRODITE, mirksiukas.gif sveikute, senai matyta sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 25, 17:18)
Jausmai banguoja. blush2.gif
Terziuk, as negaliu neliudeti del taves ar kitos, nes zinau kaip skauda, todel jeigu galeciau apkabinciau.  friends.gif
Viniu bent parveziai?  smile.gif 4u.gif

Apkabinsi savo vaikuti wink.gif O gal net ir du wink.gif Taip, kad saugok ir tausok save. Kada uz tave kumstukus laikyti?
Vinys visada su manimi, kai reikes, sakyk, perleisiu keleta biggrin.gif nesakau, kad jie sukalti, bet su manimi biggrin.gif

QUOTE(Beila @ 2012 04 25, 17:19)
TERZE, man ir liūdna, ir pikta...Kodėl tai vyksta su mumis?... LAIKYKIS friends.gif

AFRODITE,  mirksiukas.gif sveikute, senai matyta sunglasses2.gif

pati nezinau sad.gif
Turiu minti, gal atvaziuoti i Kauna ir pas Genute nubegti... Bet vel-baisu...
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 25, 16:39)
Citukas kaupiasi rimtam reikalui -  nestuke.gif . didis.gif

Citas medituoja, bet seka pieva net prigules biggrin.gif Einu kokteilio pasidaryt thumbup.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 25, 16:56)
Sekmes tau rytoj wink.gif  wub.gif 
Neuzsukau as pas Bykova-nieko ji man i laiskus neatrase, o ir nuotaikos nebuvo. Sedziu masinoj ir galvoju: nu ka ji man pasakys? Duos zoleliu, sius pas ta urologa, kuris vel mokins kaip prezervatyva uzsideti.... Zodziu, numojau ranka ir per baisinius kamscius prasibroviau is Rygos namolio....
Tai tiek mano fronte wink.gif

Aciu, viena vaziuoju tai kazkaip nejauku ir nesinori cool.gif bet nado fedia nado blush2.gif

O tu matei kad tau viena mergaite sake cia pora puslapiu atgal kad gali su antibais padeti. ax.gif ? Gal davai apsispresk ir sugerk normalu kursa, as gi patikrinau, jis tikrai isnaikina zarazas cool.gif

Afrodite - sveikute mieloji, visos mes bijom, kinkos dreba, raminu save ir vel neramu, bet ai galvoju nugi darom viska o bus kaip turi buti wub.gif ir tik gerai drinks_cheers.gif wub.gif

Triumfante - visos pasaulio sekmes tau penktadieni. Ryt grisiu vidurnakti, tai jau nebeparasysiu, o penktadieni tau svarbi diena. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 25 balandžio 2012 - 19:46
Cituk, skanaus kokteilio ir geros keliones tau. 4u.gif wub.gif

Atsakyti