QUOTE(Citas @ 2012 04 24, 23:09)
As poryt tokiu metu kilsiu
gaila kad nevarai i latvius ketvirtadieni
Sekmes tau rytoj
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 25, 11:02)
Gaila, Terze. Ar viskas atsideda dabar kol pasveiksi?
O negali buti taip, kad dar senu liekanas rado? Pavyzdziui kaip tepinelis kartais rodo numirusias baktrerijas, o kraujo tyrimas jau ju neberodo?
Taip, viskas atsideda.
Galeciau eksperimentuoti, bet neturiu psihologinio tvirtumo, kad tikeciau, kad pasiseks si karta.
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 25, 11:03)
Dar kitas dalykas-aš buvau tokia..na, truputį.."kaip su kiaušiniais", kaip sakoma. Nesijaučiau natūraliai, kaip tos, kurios lengvai pastoja: ai, nėštumas ne liga, gyvenu įprastai. Man taip neišėjo
Sutinku-as anksciau i viska paprasciau ziurejau, po pirmo IVF lipau i medi, skyniau obuolius.... Tada dar artimuosius apsaukiau, kad as ne ligonis... O dabar po visu nesekmiu manau ateina atsargumas, gal protas... nezinau net kaip ivardinti. o gal baime.
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 25, 12:19)
Noretum, prisimink skausmus po lp, tai padaugink.
As pamenu kaip slankiojau dejuodama po lp, tai isivaizduok, reiks vaikais pasirupinti tokios bukles.
Geriau gimdyti.
Aha, as irgi per LP "nuotyki" apturejau: per anksti narkoze baigesi. Nuo skausmo dusti pradejau... po LP gulejau prie sirdies aparato pajungta iki velaus vakaro, kaip po sirdies operacijos... , o vyras uz duru zilo...
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 04 25, 16:33)
Nors asmeniskai man tas laukimas rezultatu pats pats sudetingiausias,sunkiausias.
Ateisi cia per laukima, laikysim visos tave ir uz rankos ir uz kojos, uz kur tik reikes
Sutinku: man irgi cia kaip nuosprendzio skelbimas....
Neuzsukau as pas Bykova-nieko ji man i laiskus neatrase, o ir nuotaikos nebuvo. Sedziu masinoj ir galvoju: nu ka ji man pasakys? Duos zoleliu, sius pas ta urologa, kuris vel mokins kaip prezervatyva uzsideti.... Zodziu, numojau ranka ir per baisinius kamscius prasibroviau is Rygos namolio....
Tai tiek mano fronte