Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 22:31)
Mylintis.  smile.gif  Kazkaip tas visas ivf procesas mus dar labiau suartino, netgi daugiau.  wub.gif

wub.gif Vaikuciai labai nori ateiti i mylincia seima wub.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 22:31)
As cia ivardinciau daugiau kaip pliusa nei minusa  lotuliukas.gif

Nu jo nereikes zvakuciu jokiu kistis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 24, 22:15)
Eik pas koki pazistama gydytoja ir prasyk recepto

Slushajus kapitan wink.gif
Papildyta:
Einu mergaites paguldysiu savo kuna, ryt 3.30 keltis turiu.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 24, 22:35)
wub.gif Vaikuciai labai nori ateiti i mylincia seima  wub.gif
Nu jo nereikes zvakuciu jokiu kistis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo, as jau matau, kaip penktadieni Jie soks vestuviu tango. wub.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 22:38)
Einu mergaites paguldysiu savo kuna, ryt 3.30 keltis turiu..  wub.gif  wub.gif

Pailsek, laukia didele kelione. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 22:38)
Slushajus kapitan wink.gif
Papildyta:
Einu mergaites paguldysiu savo kuna, ryt 3.30 keltis turiu..  wub.gif  wub.gif

As poryt tokiu metu kilsiu smile.gif gaila kad nevarai i latvius ketvirtadieni ax.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif
Terze iš kokio miesto esi?Manau galėčiau pagelbėt su receptukais ax.gif Kai grįši parašyk AŽ.
Atsakyti
Merginos, ar kuriai po IVF buvo, kad praėjus 10 DPĮ ryte pasirodytų sukrešusio kraujo? unsure.gif Nes ryte crinono buvo ir jame matėsi krešuliai kraujo nemaži...
NT nieko neberodo, krūtinę naktį atleido, tai bandau dar neprarasti vilties, kad gal... dar... bet nebežinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 25, 09:08)
Merginos, ar kuriai po IVF buvo, kad praėjus 10 DPĮ ryte pasirodytų sukrešusio kraujo? unsure.gif  Nes ryte crinono buvo ir jame matėsi krešuliai kraujo nemaži...
NT nieko neberodo, krūtinę naktį atleido, tai bandau dar neprarasti vilties, kad gal... dar... bet nebežinau verysad.gif

neprarask vilties, gal gi nieko baisaus 4u.gif
Man po blastukes idejimo 10DPI pasirode kraujo, koki pusdieni po truputi tepliojo ir aisku visas esantis crinonas buvo tamsiai rudos spalvos. Nustojau gert aspirina. dabar jau praejo tris savaites - daugiau nebepasikartojo. Tiesa dar BT matuoju rytais - visada virs 37.
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 25, 10:08)
Merginos, ar kuriai po IVF buvo, kad praėjus 10 DPĮ ryte pasirodytų sukrešusio kraujo? unsure.gif  Nes ryte crinono buvo ir jame matėsi krešuliai kraujo nemaži...

Neprarask viltie,isivaizduoju kai nerimauj,laikikis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 05:25)
Triumfante - kokios geros zinios!!! Na tu tikrai turtinga!!!

O mano zinios ne veltui delse... Po antibiotiku, abudu tyrimai positive...  verysad.gif

Gaila, Terze. Ar viskas atsideda dabar kol pasveiksi?
O negali buti taip, kad dar senu liekanas rado? Pavyzdziui kaip tepinelis kartais rodo numirusias baktrerijas, o kraujo tyrimas jau ju neberodo?
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 25, 09:08)

neprarask vilties, gal gi nieko baisaus 4u.gif
Man po blastukes idejimo 10DPI pasirode kraujo, koki pusdieni po truputi tepliojo ir aisku visas esantis crinonas buvo tamsiai rudos spalvos. Nustojau gert aspirina. dabar jau praejo tris savaites - daugiau nebepasikartojo. Tiesa dar BT matuoju rytais - visada virs 37.

aspirina vel pradejau gert po savaites g.gif
Atsakyti
Sveikutės

QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 14:50)
O kas taip labai matomai pasikeitė?  ax.gif

Ech..galvoju..na, pirmiausia - aš keturis mėnesius vėmiau kaip iš protėjusi visą parą. Aišku, neatrodžiau kaip šmėkla, susitvarkydavau, pasidažydavau, pasitempdavau, bet žinai, pvz, ryte darbe susirinkimai su kava, aš ateinu, po 10 min bėgu vemti, nu aišku, nesakau,kur bėgu, bet kai taip kelis kartus..ir vis tiek matosi ant veido šiek tiek turbūt, draugai žinojo, kad dirbam dėl leliuko, šiaip įtarė, manau, visi, nes mes susituokėme 19-kos, o gimdžiau 29, tai manau, net menkai pažįstamiems klausimų nebuvo. O šiaip..aš tokia atvira saviems, nemoku meluoti, kurti kažko, todėl tiek šeima, tiek draugai žinojo, kad turim problemų, darom IUI ir t. t. Tai pvz draugė tik mane pamačius paklausė, ar laukiuosi, sako, tu man taip atrodai:) Šeimai tai net nesugalvočiau nesakyti, mūsų santykiai tokie, kad tai neįmanoma.
Kitas dalykas - aš visada išgeriu šiek tiek alkoholio, tarkim, vyno ar šampano. Per vakarėlius, per gimtadienius darbe ir t. t. Net ir su mašina atvažiavusi, bent pusę taurės išgeriu,o tada šventai nieko, tai visi iš karto suprato, kad laukiuosi:) Dar kitas dalykas-aš buvau tokia..na, truputį.."kaip su kiaušiniais", kaip sakoma. Nesijaučiau natūraliai, kaip tos, kurios lengvai pastoja: ai, nėštumas ne liga, gyvenu įprastai. Man taip neišėjo blush2.gif , saugojausi, bijojau, nei sportavau, nei kažkur važinėjau, nei į klubus vaikščiojau, buvau labai atsargi, kad nepamesčiau leliuko. Tiesiog..Visa tai susumavus- elgiausi ne taip, kaip visada. Vien tie vėmimai iki alpimo, gulėjau ant grindų prie unitazo po 3 val, negalėdama atsikelti..tada žiauriai vėluodama šiaip ne taip atšliauždavau į darbą..ir ten vėl į wc kas 10 min.. nu tai ką galvoti visiems, tuo labiau,kai buvau vaisingo amžiaus, ištekėjusi, vaikų neturinti moteris:)

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 16:18)
Na ka, neleio man niekas trypti, turiu 20 foliu  17-20 dydzio ir dar mazesniu, patenku i rizikos grupe ir del mano jauno grazaus amziaus sake nera butinybes sitaip kvalai rizikuoti, saindien dar doze, paskutine stimuliuojanciu, savatgali punkc. Dabar lauksiu savo snaigiuku. smile.gif

sėkmiuko su jais 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 17:25)
O mano zinios ne veltui delse... Po antibiotiku, abudu tyrimai positive...  verysad.gif

š..įsivaizduoju, kokia be ryšio tavo nuotaika.. Bet matai, gal tikrai per maža dozė buvo, dabar pakeisi antibus ir jau išnaikinsi tuos brudus 4u.gif

QUOTE(Magreco @ 2012 04 25, 10:08)

Gal dar viskas bus gerai, matai, visokių istorijų kitos prirašo..Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 07:45)
Bedavokis, kad tik lengviau paliktu ir kumstuku laikymas butinas taip pat, kad atsirastu stebuklingi vaistai!  4u.gif
O mano pupuliai iskeliaus i laikinuosius namus penktadieni, nes kad jau nebus sodinimo, pastimuliuos iki maximumo, taigi siandien dar viena doze puregono su menopuru.  ax.gif Tiesa, man bus kaip VK ir dar blogiau, nemigdys manes, sake ir skaudes, bet ai, istversiu.  irnesakyk.gif

Laikykis 4u.gif blush2.gif Skausmas istveriamas, bet nepavydetinas doh.gif bet vistiek, turetu duoti kokiu geru tableciu pries tai ir laseline narkoze ar kaip ji ten vadinas. Biskuti nuims skausma. Kuo didziausios sekmes jum penktadieni.

Cia tik siaip biggrin.gif Ar niekam neuzkliuvo tas "nesulaukiancioms gandro" pavadinimas? man jau pradejo akis badyti blush2.gif kai tik kiekviena karta perskaitau, atrodo ims ir uzsifiksuos galvoje. verysad.gif ir, kad niekada nesulauksiu to gandro ax.gif labiau tikru gaudancioms gandrus:) jei tiketi pozityviuoju mastymu blush2.gif ax.gif bigsmile.gif bet aisku zodziu is dainos neismesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 25 balandžio 2012 - 10:31