Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 19:58)
Aciu, vyresnele.  smile.gif  4u.gif  wub.gif Zinau, kad jausiu, zinau, bus nemalonu, na, tik fiziskai, nes emociskai as kaifuosiu biggrin.gif , kaip per visokias kitokias proceduras, juk tai mano vaiku labui.  smile.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pinakota @ 2012 04 24, 20:03)
Pradzioje dideliu bedu nemate, tiesiog apie 3 metus nebuvo rezultato ir buvo pasalinta cista. Po pirmo nesekmingo IVF pasidariau GN ir pasake, kad vienas kiausintakis nepraeinamas. Tada ir prasidejo visos bedos. Galiu pasakyt, kad LT daktaru deka buvo ismesta kruva pinigu i bala ir dar baisiau, kad buvo tiek nervu sugadinta, kad jau laukiau, kada mane uzdarys i koki beprotnami, nes kiekvienas neigiamas atsakymas ziauriai veikdavo. Pasirodo uzteko pasalinti ta prakeikta kiausintaki su visu hydrosalpinx ir uzteko snaiguciu naturaliam cikle. Labai esu pikta ant kai kuriu LT gyd. gydymo principu, kai toks vaizdas, kad pinigai yra pirmoje vietoje arba tiesiog ziaurus kompetencijos trukumas.
Dar iki laimingos pabaigos toli  smile.gif , bet gera pradzia puse darbo...
As buvau visiskai nurasius savo snaigutes, nes is 5 atsilo tik 2 ir tai viena tik is bedos. Labai tikejausi, kad des blastukes, bet nerizikavom. Gal todel, kad nebuvo tu stimuliacijos badymusi, gal tiesiog siaip visi mazai sansu duoda su snaigutem, bet laukimo metu visiskai nesitikejau ir prasau 10 DPI 279, o 13 DPI jau 1173. Biski gasdina tie skaiciai, nes netelpa i jokias ribas.

turi omenyje netelpa i jokias dziaugsmo ribas? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 24 balandžio 2012 - 19:08
Pinakota, ilgas ir nelengvas kelias i laime, bet priejai... wub.gif
As irgi labai gailiuosi klausiusi LT gyd., bet kas buvo, tas buvo, dabar sirdyje nera vietos neigiamiems jausmams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 20:35)
bet kas buvo, tas buvo, dabar sirdyje nera vietos neigiamiems jausmams.  smile.gif

Sutinku su sita filosofija. Kaip Pepe pasake karta, kam tersti savo karmos asoti tokiais dalykais... Nors kartais sunku, bet as taip pat stengiuosi papykti ir pamirsti....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 19:09)
wub.gif
Papildyta:

turi omenyje netelpa i jokias dziaugsmo ribas? wink.gif

Neee lotuliukas.gif , netelpa i normu ribas
Atsakyti
QUOTE(pinakota @ 2012 04 24, 21:19)
Neee  lotuliukas.gif , netelpa i normu ribas

Supratau supratau smile.gif Gerai visaip netilpti i normas wink.gif
Atsakyti
Nu tokiais tempais panos varot, kad tuoj reikes kita tema kurti bigsmile.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 16:18)
Na ka, neleio man niekas trypti, turiu 20 foliu  17-20 dydzio ir dar mazesniu, patenku i rizikos grupe ir del mano jauno grazaus amziaus sake nera butinybes sitaip kvalai rizikuoti, saindien dar doze, paskutine stimuliuojanciu, savatgali punkc. Dabar lauksiu savo snaigiuku. smile.gif

Ohoho koks turtas, cia abijeose ar tik vienoj kiausidej? sakei lyg ir tavo miegancioji grazuole biski pabudo ane?
na jei gydytojai uzsispyre vadinasi taip reikia. Sekmes penktadieni 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 17:25)

O mano zinios ne veltui delse... Po antibiotiku, abudu tyrimai positive...  verysad.gif

Ot gaidys doh.gif Einam prie reikalo, parasyk koki antibijotiku kursa gerei?
LIT tikrai veltui nenuejo, nes jie veikia 6 menesius. Intralipidai irgi nenuejo veltui, o jei reikes daugiau, gausi kaip nors mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 24, 21:44)
LIT tikrai veltui nenuejo, nes jie veikia 6 menesius. Intralipidai irgi nenuejo veltui, o jei reikes daugiau, gausi  kaip nors  mirksiukas.gif

Einam prie reikalo, geriau Avelox, nepamenu, gal 10 dienu? Ir dar kazkokia tablete nuo grybu.

Aciu tau uz optimizma wink.gif

Zinai, mastau dabar, yra trys variantai. Vienas: nieko negerti (Bykovos zoles), antras: gerti pries IVF, kad tuo paciu ir organizmas pasisodintu, trecias: gerti dabar.

Uz kuri tu?

As prie trecio linkstu.... o pirma brokuoju ir kart... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 24 balandžio 2012 - 20:57
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 21:51)
Einam prie reikalo, geriau Avelox, nepamenu, gal 10 dienu? Ir dar kazkokia tablete nuo grybu.

Aciu tau uz optimizma wink.gif

Zinai, mastau dabar, yra trys variantai. Vienas: nieko negerti (Bykovos zoles), antras: gerti pries IVF, kad tuo paciu ir organizmas pasisodintu, trecias: gerti dabar.

Uz kuri tu?

As prie trecio linkstu.... o pirma brokuoju ir kart...  g.gif

O kas tau skyre situos antibijotikus, nes pagal mano dozes tai taviskes labai jau mazos blink.gif As tau galiu parasyti i az koki kursa as geriau ir kuris isnaikino chlamidija ir ureaplazma, jei nori??
Sutinku. Gorgis labiausiai nori isnaikinti chlamidija. Nors matai Keberiokst tiesiog IVf metu pagere antibus ir viskas gerai. g.gif

O mano mmm kazkokios negausios tai nezinau ar surinksliu laukneseli graikams, nu gal dar pagauses blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 24, 22:05)
O kas tau skyre situos antibijotikus, nes pagal mano dozes tai taviskes labai jau mazos  blink.gif  As tau galiu parasyti i az koki kursa as geriau ir kuris isnaikino chlamidija ir ureaplazma, jei nori??
Sutinku. Gorgis labiausiai nori isnaikinti chlamidija. Nors matai Keberiokst tiesiog IVf metu pagere antibus ir viskas gerai.  g.gif

O mano mmm kazkokios negausios tai nezinau ar surinksliu laukneseli graikams, nu gal dar pagauses  blush2.gif

Del to man nervas ir eme, kad maza doze. Skyre Bykovos "urologas". As tavo dozes turiu issisaugojus, tik nezinau ka tu gerei antru etapu tai kciortavai mikoplazmai?

O kelinta tavo siandien mmm diena??

Reiks is kazkur lupti receptus ir gerti pagal Gorgi.... Parasiau Atijolai, ji minejo, kad kazkoki likuti antibu turi, as doxcyciclina turiu, buvo Treisas israses, bet protingasis urologas, kur pasakojau, kad smegenis plove skyre tik va toki termina su aveloxu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 24 balandžio 2012 - 21:11
Citai, mano didziam nustebimui siandien didelius filius blogojojepuseje suskaiciavo net 6 blink.gif , kuriozas gavosi kaip gyd sako, nes dabar iseina, kad blogoji tapo geraja, nes neleido perstimuliuoti, o geroji patapo blogaja, nes del jos kaltes man nedarys sodinimo, nes per daug turto. Va kaip negali zinoti. rolleyes.gif

Kad surinktum reikiama kieki mm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 22:08)
Del to man nervas ir eme, kad maza doze. Skyre Bykovos "urologas". As tavo dozes turiu issisaugojus, tik nezinau ka tu gerei antru etapu tai kciortavai mikoplazmai?

O kelinta tavo siandien mmm diena??

Antram kurse geriau, clindamycin 3 savaites po 4 tabletes i diena ir dvi savaites doxiciklina.

2cd
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 22:10)
Citai, mano didziam nustebimui siandien didelius filius blogojojepuseje suskaiciavo net 6  blink.gif , kuriozas gavosi kaip gyd sako, nes dabar iseina, kad blogoji tapo geraja, nes neleido perstimuliuoti, o geroji patapo blogaja, nes del jos kaltes man nedarys sodinimo, nes per daug turto. Va kaip negali zinoti.  rolleyes.gif

Kad surinktum reikiama kieki mm.  4u.gif

Cia kaip visame gyvenime, nieko anksciau laiko negalima nurasyti wink.gif Nepamirsk savojo kokteiliuko ikalt wink.gif Speju jis cia irgi gera darba daro 4u.gif
Atsakyti