Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beila @ 2012 04 24, 19:29)
Ir man dabar neramu... Bandžiau apie šias bacilas paieškoti forume info, bet ne ką terandu. Ten daugiau kalba, kad kur Lietuvoje pasidaryt chlamidijų, ir kt. bacilų tyrimus. O jei rimtai, tai į kokius gydytojus apkritai reikėtų kreiptis, jei rastų bent vieną iš šitų bacilų???

Nesinerimauk prasau, tikekimes, kad pas tave neras, kad tavo nesekmes galbut atsitiktinumai... Juk pirmo bandymo tokia grazi pradzia buvo.....
Manau gydo standartiskai, kaip ir nuo neuzsleptu formu, tik tiek, kad gal ilgiau reikia pagerti tuos antibus, ir LT jau nepersitestuosi.. net nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 18:32)
Terziuk, nu nezinau kaip nuotaikyte pakelti, tik galiu stipriai palaikyti kumstukus, kad greitai viskas issisprestu.  4u.gif
user posted image

Jėga thumbup.gif Taip, VISOKIOS ZARAZOS, LAUK IŠ MŪSŲ GYVENIMŲ gun_rifle.gif gun_smilie.gif
[FONT=Courier]
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 19:32)
Terziuk, nu nezinau kaip nuotaikyte pakelti, tik galiu stipriai palaikyti kumstukus, kad greitai viskas issisprestu.  4u.gif
user posted image

Niu klausyk, po tokio plakato pakelimo butu man geda cia dar bedavotis smile.gif Zinai, uz mane nebereikia laikyti kumstuku-reik surasti stebuklingus vaistus smile.gif , geriau dabar uz tave laikyti, kaip ne kaip ketvirtadienis arteja - turto perkelimo i laikinus namucius diena wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 04 24, 19:37)

Jėga thumbup.gif Taip,  VISOKIOS ZARAZOS, LAUK IŠ MŪSŲ GYVENIMŲ gun_rifle.gif  gun_smilie.gif
[FONT=Courier]

Man net dubens nebeskauda po tokiu postu biggrin.gif
Oij, ketvirtadieni lauksiu Beila tavo geru ziniu. As kai gavau laiska siandien - kaip bijojau atidaryti, tai viena ranka prilaike kita ranka ir priverstinai paspaudziau open smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 19:39)
Niu klausyk, po tokio plakato pakelimo butu man geda cia dar bedavotis smile.gif Zinai, uz mane nebereikia laikyti kumstuku-reik surasti stebuklingus vaistus smile.gif , geriau dabar uz tave laikyti, kaip ne kaip ketvirtadienis arteja - turto perkelimo i laikinus namucius diena wink.gif

Bedavokis, kad tik lengviau paliktu ir kumstuku laikymas butinas taip pat, kad atsirastu stebuklingi vaistai! 4u.gif
O mano pupuliai iskeliaus i laikinuosius namus penktadieni, nes kad jau nebus sodinimo, pastimuliuos iki maximumo, taigi siandien dar viena doze puregono su menopuru. ax.gif Tiesa, man bus kaip VK ir dar blogiau, nemigdys manes, sake ir skaudes, bet ai, istversiu. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 24 balandžio 2012 - 18:46
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 19:45)
Bedavokis, kad tik lengviau paliktu ir kumstuku laikymas butinas taip pat, kad atsirastu stebuklingi vaistai!  4u.gif
O mano pupuliai iskeliaus i laikinuosius namus penktadieni, nes kad jau nebus sodinimo, pastimuliuos iki maximumo, taigi siandien dar viena doze puregono su menopuru.  ax.gif Tiesa, man bus kaip VK ir dar blogiau, nemigdys manes, sake ir skaudes, bet ai, istversiu.  irnesakyk.gif

Tai tau punkcija penktadieni?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 19:46)
Tai tau punkcija penktadieni?

Taip, pradzioje sake trec, o dabar nusikele net i penktadieni. smile.gif Net geriau, galesiu iki sekmadienio namuose guleti ir dejuoti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 18:41)
Papildyta:
Man net dubens nebeskauda po tokiu postu  biggrin.gif 
Oij, ketvirtadieni lauksiu Beila tavo geru ziniu. As kai gavau laiska siandien - kaip bijojau atidaryti, tai viena ranka prilaike kita ranka ir priverstinai paspaudziau open smile.gif

KAIP NEKELSI TOKIŲ PLAKATŲ, KAD PIKTA bash.gif , KAI BĖDOS APSTOJA VIENĄ ŽMOGŲ IR NEPALEIDŽIA. Įsivaizduoju, kaip buvo baisu atverst laišką. Tai iš po tavo žinutės, ko gero laišką iš graikų visų pirmą tau nusiųsiu bijau.gif karsta.gif Dabar ir aš bijau išgirsti doh.gif

TRIUMFANTE, būsi karalienė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 24 balandžio 2012 - 18:49
QUOTE(Beila @ 2012 04 24, 19:48)
KAIP NEKELSI TOKIŲ PLAKATŲ, KAD PIKTA bash.gif , KAI BĖDOS APSTOJA VIENĄ ŽMOGŲ IR NEPALEIDŽIA. Įsivaizduoju, kaip buvo baisu atverst laišką. Tai iš po tavo žinutės, ko gero laišką iš graikų visų pirmą tau nusiųsiu bijau.gif  karsta.gif  Dabar ir aš bijau išgirsti doh.gif

TRIUMFANTE, būsi karalienė  thumbup.gif  wub.gif

Pilnai suprantu-as dar ryte graikam parasiau, tai kur atsakymai?? Tai kai gavau atsakyma, apsi.... vietoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 24, 19:48)
Dabar ir aš bijau išgirsti doh.gif

TRIUMFANTE, būsi karalienė  thumbup.gif  wub.gif

Neuzsiprogramuok, nes mintys materializuojasi. nono.gif

Jo, dejuojanti. lotuliukas.gif Uj, ka as cia nusikalbu, nieko man neskaudes. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 19:52)
Neuzsiprogramuok, nes mintys materializuojasi.  nono.gif

Jo, dejuojanti.  lotuliukas.gif Uj, ka as cia nusikalbu, nieko man neskaudes.  irnesakyk.gif

as kadangi esu uz tave vyresne biggrin.gif duosiu tau pamoka. Kazkada mano dantiste pasakojo, kaip mamos atveda vaikus pas dantistus ir kur ju klaidos. Jos prisako vaikam, kad neskaudes, o kai-jei suskausta, vaikas issigasta ir tada prasideda vargas dantukus sutaisyti. Vaikas ziuri i dantiste kaip i priesa, nes juk mama sake, kad neskaudes! Tai is viso sito moralo as tau siulau manyti, kad kazka jausi, kaip ne kaip intervencija, nusiteikti tam ir pakenteti kumstukus suspaudus.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 19:55)
as kadangi esu uz tave vyresne  biggrin.gif  duosiu tau pamoka. Kazkada mano dantiste pasakojo, kaip mamos atveda vaikus pas dantistus ir kur ju klaidos. Jos prisako vaikam, kad neskaudes, o kai-jei suskausta, vaikas issigasta ir tada prasideda vargas dantukus sutaisyti. Vaikas ziuri i dantiste kaip i priesa, nes juk mama sake, kad neskaudes! Tai is viso sito moralo as tau siulau manyti, kad kazka jausi, kaip ne kaip intervencija, nusiteikti tam ir pakenteti kumstukus suspaudus.

Aciu, vyresnele. smile.gif 4u.gif wub.gif Zinau, kad jausiu, zinau, bus nemalonu, na, tik fiziskai, nes emociskai as kaifuosiu biggrin.gif , kaip per visokias kitokias proceduras, juk tai mano vaiku labui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 23, 22:23)
Pinakota, del kokiu priezasciu jums buvo taikyta ivf procedura?  4u.gif

Pradzioje dideliu bedu nemate, tiesiog apie 3 metus nebuvo rezultato ir buvo pasalinta cista. Po pirmo nesekmingo IVF pasidariau GN ir pasake, kad vienas kiausintakis nepraeinamas. Tada ir prasidejo visos bedos. Galiu pasakyt, kad LT daktaru deka buvo ismesta kruva pinigu i bala ir dar baisiau, kad buvo tiek nervu sugadinta, kad jau laukiau, kada mane uzdarys i koki beprotnami, nes kiekvienas neigiamas atsakymas ziauriai veikdavo. Pasirodo uzteko pasalinti ta prakeikta kiausintaki su visu hydrosalpinx ir uzteko snaiguciu naturaliam cikle. Labai esu pikta ant kai kuriu LT gyd. gydymo principu, kai toks vaizdas, kad pinigai yra pirmoje vietoje arba tiesiog ziaurus kompetencijos trukumas.

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 24, 09:24)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveikinimai wub.gif Vadinasi daug kas imanoma biggrin.gif Tik svarbu nenuleisti ranku per anksti biggrin.gif  4u.gif Man patinka istorijos su laiminga pabaiga wub.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Balandis prasneko graziuoju biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Sveikinimai 4u.gif

Dar iki laimingos pabaigos toli smile.gif , bet gera pradzia puse darbo...

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 24, 09:31)
Snaigutes pradeda mane stebinti, noris jau lekti savu pasiimti biggrin.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As buvau visiskai nurasius savo snaigutes, nes is 5 atsilo tik 2 ir tai viena tik is bedos. Labai tikejausi, kad des blastukes, bet nerizikavom. Gal todel, kad nebuvo tu stimuliacijos badymusi, gal tiesiog siaip visi mazai sansu duoda su snaigutem, bet laukimo metu visiskai nesitikejau ir prasau 10 DPI 279, o 13 DPI jau 1173. Biski gasdina tie skaiciai, nes netelpa i jokias ribas.
Atsakyti