QUOTE(Triumfante @ 2012 04 23, 22:23)
Pinakota, del kokiu priezasciu jums buvo taikyta ivf procedura?
Pradzioje dideliu bedu nemate, tiesiog apie 3 metus nebuvo rezultato ir buvo pasalinta cista. Po pirmo nesekmingo IVF pasidariau GN ir pasake, kad vienas kiausintakis nepraeinamas. Tada ir prasidejo visos bedos. Galiu pasakyt, kad LT daktaru deka buvo ismesta kruva pinigu i bala ir dar baisiau, kad buvo tiek nervu sugadinta, kad jau laukiau, kada mane uzdarys i koki beprotnami, nes kiekvienas neigiamas atsakymas ziauriai veikdavo. Pasirodo uzteko pasalinti ta prakeikta kiausintaki su visu hydrosalpinx ir uzteko snaiguciu naturaliam cikle. Labai esu pikta ant kai kuriu LT gyd. gydymo principu, kai toks vaizdas, kad pinigai yra pirmoje vietoje arba tiesiog ziaurus kompetencijos trukumas.
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 24, 09:24)
Dar iki laimingos pabaigos toli
, bet gera pradzia puse darbo...
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 24, 09:31)
As buvau visiskai nurasius savo snaigutes, nes is 5 atsilo tik 2 ir tai viena tik is bedos. Labai tikejausi, kad des blastukes, bet nerizikavom. Gal todel, kad nebuvo tu stimuliacijos badymusi, gal tiesiog siaip visi mazai sansu duoda su snaigutem, bet laukimo metu visiskai nesitikejau ir prasau 10 DPI 279, o 13 DPI jau 1173. Biski gasdina tie skaiciai, nes netelpa i jokias ribas.