Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 24, 14:49)
o man nė už ką taip neišėjo, ir dabar neišeitų. Per daug aš pasikeičiu,.kad galėčiau nuslėpti

O kas taip labai matomai pasikeitė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 04 24, 14:50)
O kas taip labai matomai pasikeitė?  ax.gif

As atvirksciai, kiek norejau praeita karta visiems pasigirti, ir pasakyti, ant tiek, kitakart tylesiu kaip zeme .....
Viskas taip trapu ...... o veliau tie klausimai, kurie zinojo ,,nu kaip? jau auga pilvukas?" .... labai skaudina, ir turi visiems aiskintis, kad to pilvuko jau nera verysad.gif
Atsakyti
Na ka, neleio man niekas trypti, turiu 20 foliu 17-20 dydzio ir dar mazesniu, patenku i rizikos grupe ir del mano jauno grazaus amziaus sake nera butinybes sitaip kvalai rizikuoti, saindien dar doze, paskutine stimuliuojanciu, savatgali punkc. Dabar lauksiu savo snaigiuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 16:18)
Na ka, neleio man niekas trypti, turiu 20 foliu  17-20 dydzio ir dar mazesniu, patenku i rizikos grupe ir del mano jauno grazaus amziaus sake nera butinybes sitaip kvalai rizikuoti, saindien dar doze, paskutine stimuliuojanciu, savatgali punkc. Dabar lauksiu savo snaigiuku. smile.gif

Oho koks turtas ...tikiu, kad vos pajudi...kantraus laukimo iki susitikimo su smaugutė....na o dabar kumštukai suspausti sėkmingam išpunktavimui, apsivaisinimui ir užaldymui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 04 24, 01:45)
O dabar tai jauočiuosi nerealiai wub.gif  Mažai dienų būna, kai jaučiuosi taip fainai wub.gif

Nelabai linksmas buvo tavo IVF, bet jei bus teigiamas rezultatas tai bus liuks wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2012 04 24, 03:07)
As atvirksciai, kiek norejau praeita karta visiems pasigirti, ir pasakyti, ant tiek, kitakart tylesiu kaip zeme .....
Viskas taip trapu ...... o veliau tie klausimai, kurie zinojo ,,nu kaip? jau auga pilvukas?" .... labai skaudina, ir turi visiems aiskintis, kad to pilvuko jau nera  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As jauciu, kas su kiekvienu bandymu vis daugiau ir daugiua zmoniu itraukiu. Dziugauju pries isvaziavima ir nenoriu paskui pasakotis po neigiamus atsakymu drinks_cheers.gif Dabar sakiau niekam nesakyti biggrin.gif paziuresim kiap istempsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 04:18)
Na ka, neleio man niekas trypti, turiu 20 foliu  17-20 dydzio ir dar mazesniu, patenku i rizikos grupe ir del mano jauno grazaus amziaus sake nera butinybes

Oi, derlius tai tik pavydeti biggrin.gif wub.gif Sekmes su naigutemis, tikekim visbas bus kuo geriausiai 4u.gif Kaip ir sakiau, kumstukai suspausti:)
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 24, 16:22)
Oho koks turtas ...tikiu, kad vos pajudi...kantraus laukimo iki susitikimo su smaugutė....na o dabar kumštukai suspausti sėkmingam išpunktavimui, apsivaisinimui ir užaldymui... 4u.gif

Pajudu ir visai neblogai, aisku, pilvo apimtys truputi pakite, skauda inkstusnuolatos, bloga, galva kartais apsisuka, bet esu labai laiminga, nes juk pries pora menesiu net nebesvajojau apie ivf ir verkiau krokodilo asarom, prie gero greit priprantama. blush2.gif Dabar keliauju vel ant sirgaliu suolelio ir is ten vel baisiai sirgsiu uz visas! wub.gif 4u.gif

Kas del pasakojimosi apie ivf, niekam nepasakoju, nematau reikalo. schmoll.gif Zinot tik jus. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 24 balandžio 2012 - 16:10
Triumfante - kokios geros zinios!!! Na tu tikrai turtinga!!!

O mano zinios ne veltui delse... Po antibiotiku, abudu tyrimai positive... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 17:25)
O mano zinios ne veltui delse... Po antibiotiku, abudu tyrimai positive...  verysad.gif

Ir ka dabar siulo daryti? unsure.gif Iveiksi, nenusimink. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 24, 17:28)
Ir ka dabar siulo daryti?  unsure.gif Iveiksi, nenusimink.  4u.gif

tai dabar reikia ieskoti, kas vel skirs gydyma... aaa.. Zinoma iveiksiu, tik klausimas kada... jau planavau birzeliui ivf, tai suprantu, kad tiek LIT, tiek intralipidai siknon nuejo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 24 balandžio 2012 - 16:30
TERZE, užjaučiu, mergyt console.gif Kaip keista, kad gydimas nepadėjo g.gif O pas ką tu kreipeisi dėl gydymo? Kiek už persitestavimą reikėjo mokėt? Ką vėl 270 EU???

P.S. Aš neseniai pervedžiau graikams pinigus už tyrimus. O sakyk, kada iki jų pinigėliai nueis ir kaip greitai man atsakymus tyrimo atsiųs?

TRIUMFANTE, tik jau nesijaudink, juk tiek daug snaigučių turėsi, vis tiek viena labai giliai įkris ir visiems 9 mėnesiams wub.gif nestuke.gif
MACREGO, super, kad kitiems iš pirmo karto pasiseka. Eina sau, kaip smagu thumbup.gif Galėsi dabar NT stebėti kaip mažulis auga nestuke.gif

NORMA, suprantu tave console.gif

LINKĖJIMAI WARVARAI, PERKŪNUI, CITUI, AFRODITEI, ATILOJAI, RENAČIUKUI, KIVAI, JO1 ir VISOMS tyliai beskaitančioms, kaip mums sekasi group.gif SERGU UŽ JUS VISAS IŠ KARTO ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 04 24, 17:47)
TERZE, užjaučiu, mergyt console.gif Kaip keista, kad gydimas nepadėjo g.gif O pas ką tu kreipeisi dėl gydymo? Kiek už persitestavimą reikėjo mokėt? Ką vėl 270 EU???

P.S. Aš neseniai pervedžiau graikams pinigus už tyrimus. O sakyk, kada iki jų pinigėliai nueis ir kaip greitai man atsakymus tyrimo atsiųs?

Kreipiausi pas Bykova, pas jos rekomenduota urologa.
Uz persitestavima vel moki tiek pat, bet jei pas tave rastu 1 zaraza is 3, tai moketum uz 1.
Pinigeliai nueis per 3 dienas. Tai poryt turetum gauti atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 24 balandžio 2012 - 16:59
QUOTE(Terze @ 2012 04 24, 17:30)
tai dabar reikia ieskoti, kas vel skirs gydyma... aaa.. Zinoma iveiksiu, tik klausimas kada... jau planavau birzeliui ivf, tai suprantu, kad tiek LIT, tiek intralipidai siknon nuejo....

As irgi planavau pries beveik 10 metu buti nestuke.gif , po to dar simta kartu, dabar irgi planavau jau mamos dienai II pamatyti... biggrin.gif MAZIAU PLANUOTI REISKIAS REIKIA MUM. smile.gif Esu tikra greitai susitvarkysi ir tada garantuotai pas nestuke.gif . mirksiukas.gif 4u.gif

Beiliuk, o mes sergam uz tave! 4u.gif wub.gif
Atsakyti