Sveikos mano ikvepejos, esu siek tiek susipykusi su virtuve, visai nebesiseka gaminti, o eksperimentams neturiu fantazijos, tad daznai is jusu semiuos ideju . Labai megstu uzkandeles is sluoksniuotos teslos, bet... man niekaip nepavyksta rasti optimalaus kepimo/ausinimo proceso. Gal galit pasidalinti, kiek laiko kepat sluoksniuota tesla, kokioje temperaturoje, ar is karto imate is orkaites, ar ten palaikote, man arba sukrenta, arba atrodo kaip ne visai iskepe, o taip noretus kaip kepyklelej, ne tik nuostabaus skonio, bet ir vaizdo
QUOTE(Agniuqs @ 2013 08 13, 19:34)
Sveikos mano ikvepejos, esu siek tiek susipykusi su virtuve, visai nebesiseka gaminti, o eksperimentams neturiu fantazijos, tad daznai is jusu semiuos ideju . Labai megstu uzkandeles is sluoksniuotos teslos, bet... man niekaip nepavyksta rasti optimalaus kepimo/ausinimo proceso. Gal galit pasidalinti, kiek laiko kepat sluoksniuota tesla, kokioje temperaturoje, ar is karto imate is orkaites, ar ten palaikote, man arba sukrenta, arba atrodo kaip ne visai iskepe, o taip noretus kaip kepyklelej, ne tik nuostabaus skonio, bet ir vaizdo
as kepu panasiai 25 min 180 laipsniu, bet aisku ziuriu ir i isvaizda, kad kepinys butu grazus reikia butinai aptepti plaktu kiausiniu, o iskepus as isemu visada is karto niekad nesukrito
Sveikutes ,gal kuri turi skanu avokado uztepeles receptuka?,vat kad ant duoniuko uzsitept ir prie vyno taures...
QUOTE(yellowlady @ 2012 06 18, 17:22)
Sveikos, kadangi nesugalvoju kuriame skyrelyje ieskot, tai cia tikiuosi sulaukt pagalbos, nes pati nei neipatinga kepeja-vireja
Naujosios vilnios turgelyje anksciau moteriske prekiaudavo labai skaniomis kopustu salotomis, tai mes slamsdavom jas pastoviai, bet dabar nebeprekiauja, o pacios pasigamint nemokam
ten mazdaug kaip rauginti kopustai su svogunais ir paprikomis ir morkomis, bet skonis gerokai svelnesnis ir man atrodo, kad ten kopustai ne rauginti, nes vartojimui tikdavo ta misraine tik pora diena
gal ir nelabai aiskiai prirasiau, bet tikiuosi bent siokios tokios pagalbos ar ideju
Naujosios vilnios turgelyje anksciau moteriske prekiaudavo labai skaniomis kopustu salotomis, tai mes slamsdavom jas pastoviai, bet dabar nebeprekiauja, o pacios pasigamint nemokam
ten mazdaug kaip rauginti kopustai su svogunais ir paprikomis ir morkomis, bet skonis gerokai svelnesnis ir man atrodo, kad ten kopustai ne rauginti, nes vartojimui tikdavo ta misraine tik pora diena
gal ir nelabai aiskiai prirasiau, bet tikiuosi bent siokios tokios pagalbos ar ideju
tikrai švieži kopusteliai. O darosi taip-kopustai smulkiai supjaustyti,paprika/galima keliu spalvų/ acto, druskos, cukraus ir aliejau. Proporciju tikrai negaliu pasakyt,nes darau viską iš akies. Reik eksperimentuot ir skonį savo atrast.Tik reikia stipru skonį užtaisyt,nes kopūstai labai sugeria.Viska sudet i indą ir galima laikyt šaldytuve iki savaitės. Skanaus
Gal galite rekomenduoti receptą burokėlių lapų sriubai. Su kokios mėsos sultinuku virti kiek juos virti ir t.t. Dėkinga