QUOTE(yellowlady @ 2012 06 18, 17:22)
Sveikos, kadangi nesugalvoju kuriame skyrelyje ieskot, tai cia tikiuosi sulaukt pagalbos, nes pati nei neipatinga kepeja-vireja
Naujosios vilnios turgelyje anksciau moteriske prekiaudavo labai skaniomis kopustu salotomis, tai mes slamsdavom jas pastoviai, bet dabar nebeprekiauja, o pacios pasigamint nemokam
ten mazdaug kaip rauginti kopustai su svogunais ir paprikomis ir morkomis, bet skonis gerokai svelnesnis ir man atrodo, kad ten kopustai ne rauginti, nes vartojimui tikdavo ta misraine tik pora diena
gal ir nelabai aiskiai prirasiau, bet tikiuosi bent siokios tokios pagalbos ar ideju
tikrai švieži kopusteliai. O darosi taip-kopustai smulkiai supjaustyti,paprika/galima keliu spalvų/ acto, druskos, cukraus ir aliejau. Proporciju tikrai negaliu pasakyt,nes darau viską iš akies. Reik eksperimentuot ir skonį savo atrast.Tik reikia stipru skonį užtaisyt,nes kopūstai labai sugeria.Viska sudet i indą ir galima laikyt šaldytuve iki savaitės. Skanaus