i | Ši tema skirta užkandžių ir sriubų receptų paieškai. |
Čia galite skelbti ir atsakyti į užklausas:
* konkrečių receptų pagal pavadinimą
* pagal turimą (-us) produktą (-us)
* visos kitos diskusijos, nesusijusios su recepto (-ų) paieška yra draudžiamos.
QUOTE(Sintiko @ 2012 04 23, 23:45)
Sveiki . Norejau paklaust gal kas pades. Sia vasara , berods rugpjucio menesi zurnale 'Zmones' buvo gruzinisku blynu receptas Haciupari . Gal kas zinot ji ?
Dekui uz atsakymus .
Dekui uz atsakymus .
Sveika.Nezinau koks buvo receptas zmonese,bet sis puikus,bent jau mums,gamintas ne karta:
http://tv.lrytas.lt/.....onio reikalas
Sveikos, virėjėlės
Gal kuriai pavyks man pasufleruoti? Klaipėdoje yra vyninė Vinvino, kurioje yra FANTASTIŠKO skonio VIŠTIENOS PAŠTETAS . Šiaip aš buvau nemėgstanti paštetų, bet ten jau.. Žodžiu, skonis toks: tikrai nesijaučia kepenėlių (jų nemėgstu), visas paštetas yra minkštutėlis, labai labai purus.
Suprantama, kad pagrindinis ingridientas yra blenderiu susmulkinta vištiena (gal šlaunelių mėsa, kad būtų ne sausa?), o kas galėtų ten dėtis dar, kad taip puriai išeitų? Galvoju, gal plakta grietinėlė, bet ar nesjaustų jos salstelėjusio skonio?
Laukiu patarimų Parašyčiau, kaip išėjo
Gal kuriai pavyks man pasufleruoti? Klaipėdoje yra vyninė Vinvino, kurioje yra FANTASTIŠKO skonio VIŠTIENOS PAŠTETAS . Šiaip aš buvau nemėgstanti paštetų, bet ten jau.. Žodžiu, skonis toks: tikrai nesijaučia kepenėlių (jų nemėgstu), visas paštetas yra minkštutėlis, labai labai purus.
Suprantama, kad pagrindinis ingridientas yra blenderiu susmulkinta vištiena (gal šlaunelių mėsa, kad būtų ne sausa?), o kas galėtų ten dėtis dar, kad taip puriai išeitų? Galvoju, gal plakta grietinėlė, bet ar nesjaustų jos salstelėjusio skonio?
Laukiu patarimų Parašyčiau, kaip išėjo
Sveikos, kadangi nesugalvoju kuriame skyrelyje ieskot, tai cia tikiuosi sulaukt pagalbos, nes pati nei neipatinga kepeja-vireja
Naujosios vilnios turgelyje anksciau moteriske prekiaudavo labai skaniomis kopustu salotomis, tai mes slamsdavom jas pastoviai, bet dabar nebeprekiauja, o pacios pasigamint nemokam
ten mazdaug kaip rauginti kopustai su svogunais ir paprikomis ir morkomis, bet skonis gerokai svelnesnis ir man atrodo, kad ten kopustai ne rauginti, nes vartojimui tikdavo ta misraine tik pora diena
gal ir nelabai aiskiai prirasiau, bet tikiuosi bent siokios tokios pagalbos ar ideju
Naujosios vilnios turgelyje anksciau moteriske prekiaudavo labai skaniomis kopustu salotomis, tai mes slamsdavom jas pastoviai, bet dabar nebeprekiauja, o pacios pasigamint nemokam
ten mazdaug kaip rauginti kopustai su svogunais ir paprikomis ir morkomis, bet skonis gerokai svelnesnis ir man atrodo, kad ten kopustai ne rauginti, nes vartojimui tikdavo ta misraine tik pora diena
gal ir nelabai aiskiai prirasiau, bet tikiuosi bent siokios tokios pagalbos ar ideju
uzkandziu temoje maciau si recepta, Juoda duona+mini kotletukai+pomidoriukas,. gal zinote kaip ji paruosti?
merginos SOS arteja sunaus krikstynos, gal galetumete pasidalinti padaziuku prie farsiruotos lydekos, aciu
QUOTE(georgiana @ 2012 06 28, 14:26)
merginos SOS arteja sunaus krikstynos, gal galetumete pasidalinti padaziuku prie farsiruotos lydekos, aciu
as ,parasysiu du padazus gal tau tiks
1. reikia :
sviesto,pora v.s miltu,1/2 stikl .pieno,1/2stiklines baltojo vyno,truputis zuvu prieskoniu,druskos,krapu.
Miltus pakepiname su sviestu,tada pamazu pilame piena,vyna,iberiame prieskoniu,bei smulkintu krapu.
As ,esu su siuo padazu valgiusi starki idaryta ir lydeka idaryta.
2. reikia;
majonezo,baltojo vyno ,grietines,druskos ,pipiru
Padazui skirtus produktus issukame iki vientisos mases ir patiekiame prie zuvies.
Idarytai lydekai padazas ruosiamas tokios rusies,atsizvelgiant ,kaip idartra lydeka.
Sveikos gyvos, vakar iki išnaktų varčiau kelias senesnes temas ... pabandžiau šiendien keletą variantų, bet man jie visi tokie lyg sunkoki gaunasi, nes beveik į daugumą dedasi majonezas, sūris.... gal ką nors pasiūlytumėt "lengvesnio", ir greit paruošiamo, kad skrandis neapsikrautų... ačiū iš anksto..
QUOTE(Kristuks @ 2012 07 29, 22:05)
Sveikos gyvos, vakar iki išnaktų varčiau kelias senesnes temas ... pabandžiau šiendien keletą variantų, bet man jie visi tokie lyg sunkoki gaunasi, nes beveik į daugumą dedasi majonezas, sūris.... gal ką nors pasiūlytumėt "lengvesnio", ir greit paruošiamo, kad skrandis neapsikrautų... ačiū iš anksto..
tikrai lengva ir be jokių majonezų ar kt. riebalų :
Agurko sushi su tunu
sveikos,
kažkur temose mačiau užkandį su šviežiomis daržovėmis. kažkas lyg supjaustytos pagaliukais morkos, dar kažkokios daržovės ir jos mirkomos į padarytą varškės padažiuką..
gal kuri turite ar žinote kur rasti šį receptą?
kažkur temose mačiau užkandį su šviežiomis daržovėmis. kažkas lyg supjaustytos pagaliukais morkos, dar kažkokios daržovės ir jos mirkomos į padarytą varškės padažiuką..
gal kuri turite ar žinote kur rasti šį receptą?
nepykio, kad lendu su klausimu, gal moderatore neduos velniu, bet iskilo toksk lausimukas, ar yra lietuvoje pirkt tokiu saldytu sluoksniuotos teslos kaip krepsiuku, juos tik iskepi ir turi idelius krepsiukus jie vadinasi pas mus vol au vent, o va lietuviskai nezinau
taip jie attrodo iskepe, o pirkt buna saldyti nekepti tai tik i orkaite ir labai greitas uzkandis gaunasi
gal galit padet
taip jie attrodo iskepe, o pirkt buna saldyti nekepti tai tik i orkaite ir labai greitas uzkandis gaunasi
gal galit padet