Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų paieška / užklausa

Ieskau obuoliu pyrago "Prie parlamento" recepto.Kas galite,padekite.Aciu.
Atsakyti
ieskau, 100 proc pavyksiancio, isbandyto, morku pyrago wub.gif wub.gif nes nu esu kelis bandzius, bet vis nepavykdavo man kas nors su jais, bet vis dar ieskau to nerealiojo, turiu per daug morku lotuliukas.gif
Atsakyti
jei dar neradot morku recepto, tai esu kepus, bet reik paieskot savo uzrasuose. Tik grizau is ligonines, todel , galesiu parasyt, tik rytoj. bet jei jau radot, tai duokit zinot, kad be reikalo neieskociau. Beje siaip pati is morku darua tokius tepinelius. Isverdu morkas, smulkiai spupjaustau, cesnakiuko, majonezo ir paskrudinu kvadratine bulkyte, man nerealu, na cia ne pyragas, bet siaip pusryciam, vakarienei, ar siaip kai nezinai ko nori, man jega.

Margo
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Gal turit kuri gera,jau atidirbta kalediniu meduoliu receptuka?,zinoma receptu yra begale ir pati kepu kasmet...bet gal turit savo koki superini,kuris nepaveda ir begalo skanus?ACIU 4u.gif
Atsakyti
gal zinote medaus torto kleopatra recepta.jo labai labai ploni sluoksniai.butu labai didelis ACIU smile.gif
Atsakyti
mergaites,gal zinot torto KLEOPATRA recepta(medaus tortas,jo labai ploni lakstai)
Atsakyti
Laba diena, nerandu Cipsiuko meduolių recepto - gal kas žino? Jie tokie populiarūs tarp mūsų merginų. Aš irgi noriu tokius kepti.
Atsakyti
QUOTE(imany @ 2013 12 09, 16:23)
Laba diena, nerandu Cipsiuko meduolių recepto - gal kas žino? Jie tokie populiarūs tarp mūsų merginų. Aš irgi noriu tokius kepti.

Prie kalediniu kepiniu temos yra ne vienas meduoliu receptas. Cia pagal Cipciuka:

meduoliai pagal Cipciuka

4u.gif
Atsakyti
Ačiū
Atsakyti
Laba d,
Koks pyragas galetu buti, kad ji kepi viena diena, o valgai uz 3 d?????

turiu laiko kepti tik sekmad vakare-pirmad ryte, o i svecius reik vestis treciadieni.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2013 12 21, 13:51)
Laba d,

turiu  laiko kepti tik sekmad vakare-pirmad ryte, o i svecius reik vestis treciadieni....  g.gif

Napaleonas kažkaip pirmiausia į galvą ateina, jis mėgsta "brandinimą" tai gal tiks.
Atsakyti
Merginos gal žinote šokoldainio pyrago receptą?? Esmė tame, kad tas pyragas toks drėgnas, viduje su riešutais, bet jis toks tikras tikras šokoladinis wub.gif wub.gif burnioje tiesiog tirpsta, gal kas žinote kažką panašaus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~VEGA~ @ 2013 12 21, 14:51)
Laba d,

turiu  laiko kepti tik sekmad vakare-pirmad ryte, o i svecius reik vestis treciadieni....  g.gif

man į galvą pirma mintis - Medutis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 21 gruodžio 2013 - 23:22