Labas,gal kuri turite varskes sausainuku su dzemo idaru
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 10 07, 18:09)
200 g varškės (naudojau Mūsų švelniąją varškę);
100 g cukraus;
150 g sviesto;
200 g rupių kvietinių miltų;
½ a.š. kepimo miltelių;
75-100 g marmelado (naudojau vyšnių);
1 kiaušinis (aptepimui, nebūtinas).
Sviestą sutarkuoti, supilti miltus su kepimo milteliais, cukrų, sukrėsti gerai išsuktą varškę ir gerai išminkyti. Leisti tešlai pastovėti 20-30 minučių ir iškočioti plonu (3-4 mm storio) sluoksniu. Supjaustyti kvadratėliais, dėti ant vidurio marmelado, kraštus sulipinti ir dėti į kepimo skardą, siūle žemyn. Patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-25
minutes.
skanumelis, margrieta
QUOTE(margrieta @ 2013 10 07, 18:18)
200 g varškės (naudojau Mūsų švelniąją varškę);
100 g cukraus;
150 g sviesto;
200 g rupių kvietinių miltų;
½ a.š. kepimo miltelių;
75-100 g marmelado (naudojau vyšnių);
1 kiaušinis (aptepimui, nebūtinas).
Sviestą sutarkuoti, supilti miltus su kepimo milteliais, cukrų, sukrėsti gerai išsuktą varškę ir gerai išminkyti. Leisti tešlai pastovėti 20-30 minučių ir iškočioti plonu (3-4 mm storio) sluoksniu. Supjaustyti kvadratėliais, dėti ant vidurio marmelado, kraštus sulipinti ir dėti į kepimo skardą, siūle žemyn. Patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-25
minutes.
skanumelis, margrieta
100 g cukraus;
150 g sviesto;
200 g rupių kvietinių miltų;
½ a.š. kepimo miltelių;
75-100 g marmelado (naudojau vyšnių);
1 kiaušinis (aptepimui, nebūtinas).
Sviestą sutarkuoti, supilti miltus su kepimo milteliais, cukrų, sukrėsti gerai išsuktą varškę ir gerai išminkyti. Leisti tešlai pastovėti 20-30 minučių ir iškočioti plonu (3-4 mm storio) sluoksniu. Supjaustyti kvadratėliais, dėti ant vidurio marmelado, kraštus sulipinti ir dėti į kepimo skardą, siūle žemyn. Patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-25
minutes.
skanumelis, margrieta
tikiu, kad skanumelis, aciu, rytoj bus isbandyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 10 07, 18:21)
tikiu, kad skanumelis, aciu, rytoj bus isbandyti
ner uz ka, kad tik patiktu. tai skanaus is anksto
margrieta
Sveiki,
gal kas gali pateikti biskvito receptuka is kurio galeciau gaminti cake pops? Dekui
gal kas gali pateikti biskvito receptuka is kurio galeciau gaminti cake pops? Dekui
gal zinot desertu receptu su grudeta varse? Tinka apkepai, pyragai, sausainiai, jei realu...
Gal kas turite issaugujusi kekso receptuka, kur i sudeti iena miniralinis gazuotas vanduo, vienasyk bandziau is seno zurnalo, super skanus ir grazus isejo, viduje budavo didesniu skyluciu, matyt nuo miniralinio, bet nerandu to zurnalo ((
Ieskodama ideju radau toki grazu torta.Is ko ta oranzine tesla padaryti? Vien su maistiniais dazais? O papuosimui? Gal grazu butu ir su baltu sokoladu
QUOTE(bartukas @ 2013 10 30, 11:43)
sveiki,
gal patarsite,kaip surast tokio pyrago recepta- kepasi sluoksniukais,
vis uzpilant po sluoksniuka ant virsaus,nu panasiai kaip sakotis, tik ta pyraga reikia kept skardoj,
nu niekaip nerandu
gal patarsite,kaip surast tokio pyrago recepta- kepasi sluoksniukais,
vis uzpilant po sluoksniuka ant virsaus,nu panasiai kaip sakotis, tik ta pyraga reikia kept skardoj,
nu niekaip nerandu
Gal šis?
Reikės:
350 g sviesto
350 g cukraus
7 kiaušiniai (atskirti tryniai ir baltymai),
200 g miltų
150 g krakmolo
3 v.š. grietinės
1 a.š. vanilinio cukraus.
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Dėti po vieną trynį ir plakti, kol susidės visi. Miltus išsijoti kartu su krakmolu ir suberti į tešlą. Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti į tešlą, išmaišyti, sudėti grietinę. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
26 cm. skersmens formą iškloti kepimo popieriumi.
Pilti kelis šaukštus tešlos, ją paskleisti plonu sluoksniu, kišti į orkaitę, įkaitintą iki 220°C (funkcija iš viršaus), kepti kol truputį paruduos. Kai apkeps pirmas sluoksnis išimti pilti kelis šaukštus tešlos ant viršaus sulyginti ir vėl kepti. Sluoksniuoti, kol neliks tešlos. Supjaustyti, kol šiltas.
Svaigstu apie sūrio pirštelius. Gal kas padarys gerą darbą ir pasidalys receptais, kaip sėkmingai jų išsikepti?