Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų paieška / užklausa

QUOTE(rasaru @ 2013 07 26, 14:10)
Mergaitės prašymas - gal kas turite Mišelės pyragėlius "Akmenuotas kelias", lietuviškai, jei galima; į až. Labai reikia, ačiū.

Štai čia yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2013 07 26, 17:24)
Štai čia yra  mirksiukas.gif

nelabai patinka man tas "rocky road", bet sita versija atrodo super thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, teko ragauti nerealaus skonio pyrago.
Kol kas pavyko sužinoti, kad tai Niujorko sūrio pyragas iš receptų knygos ,,Patiekalai is sūrio". Internete randu daug Niujorko sūrio pyragų aprašymų, bet man norėtųsi būtent iš tos knygos. Gal kas turite ir galite pasidalinti arba gal netingite iš tos knygos perrašyti blush2.gif
iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintų deserto (ar nealkohololinio kokteilio/gėrimo ir pan.) receptu, į kurio sudėtį įeitų kokosų pienas? Maximoje jam akcija, todėl knieti kažką skanaus išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(BouncY @ 2013 08 04, 22:30)
Gal kas pasidalintų deserto (ar nealkohololinio kokteilio/gėrimo ir pan.) receptu, į kurio sudėtį įeitų kokosų pienas? Maximoje jam akcija, todėl knieti kažką skanaus išbandyti.

Tortukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, atrodo tikrai labai skaniai wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!!!!
S.O.S. 22Rugpjucio musu su vyru vestuviu metines tai progai noriu paruosti torta. Na su paciu tortu bedu kaip nera, bet va puosimas.... g.gif
Noriu papuosti pastiliazu, bet nerandu receptuko. Padekit!!!!! PRASAU!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles biggrin.gif gal galite pasidalinti skaniu torto su riesutais receptu , buciau labai dekinga 4u.gif Gali buti riesutinis su sokoladu arba su maskarpone .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sundra: 29 rugpjūčio 2013 - 14:02
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 18:20)
Ši tema skirta saldžiųjų patiekalų receptų paieškai.

Čia galite skelbti ir atsakyti į užklausas:

* konkrečių receptų pagal pavadinimą

* pagal turimą (-us) produktą (-us)

* visos kitos diskusijos, nesusijusios su recepto (-ų) paieška yra draudžiamos.

radau man patinkanti receptu tinklapi, isbandziau pirmiausia desertus, nes vaikam juk tai svarbiausia, bet yra dau skyreliu ir kepsniu, troskiniu, sriubu,, ir dar dau visokios info, kur man buvo idomu paskaitinet. patiekalai superiniai.

www.skanus-maistas.weebly.com

margrieta[I][FONT=Times][SIZE=7][COLOR=purple]
Atsakyti
Mielos seimininkes, gal zinot kaip si grozi mazdaug padaryti? Virsus apacia - biskvito sluoksniai, per viduri koks surio kremas (man zyyyymiai labiau tiktu vanilinis kremas su kokia zelatina.... ) ir daug vaisiu? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 05 spalio 2013 - 12:25
[quote=Shalimar,2013 10 05, 13:24]Mielos seimininkes, gal zinot kaip si grozi mazdaug padaryti? Virsus apacia - biskvito sluoksniai, per viduri koks surio kremas (man zyyyymiai labiau tiktu vanilinis kremas su kokia zelatina.... ) ir daug vaisiu? g.gif

apacioje dar zele sluoksnis ir kremas manau gal koks varškinis su zele ir vaisiais:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audronele: 05 spalio 2013 - 17:28
QUOTE(audronele @ 2013 10 05, 17:27)
apacioje dar zele sluoksnis ir kremas manau gal koks varškinis su zele ir vaisiais:4u:

Man ten visi tie gabaliukai kaip žele sustingdyti atrodo, lyg tortas dar papildomai į žele įmerktas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 05 spalio 2013 - 18:50