Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų paieška / užklausa

QUOTE(gyvatele @ 2013 06 11, 20:49)
Sveikos.Gal kas galetumete patarti del tortuko-kad butu trapus biskvitas,o viduj kazkas panasaus i zefyra (is tikruju neisivaizduoju ar tai imanoma,bet tokio pageidauja pirkeja doh.gif ).

del biskvito nelabai galiu patart, bet tortu temeleje kazkas neseniai buvo idejes zefyrinio tortuko recepta, kaip tik zadejau pati isbandyt nes labai idomus variantas pasirode ax.gif
va cia: zefyrinis-ananasinis tortas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munyt: 11 birželio 2013 - 21:16
Labas vakaras, radau toki torciuka

user posted image

gal kas zinot is ko daromas pertepimas, noreciau, kad tiktu vieneriu metuku vaikui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 06 22, 22:57)
Labas vakaras, radau toki torciuka

user posted image

gal kas zinot is ko daromas pertepimas, noreciau, kad tiktu vieneriu metuku vaikui  ax.gif

Man tai atrodo ,kad cia yra grietines su trupuciu cukraus pertepimas 4u.gif .as su sausainiais gaidelis taip darau ar dar su krekeriukais smile.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintumet nelabai sudėtingu šokoladinio pyrago receptu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2013 07 04, 11:15)
Gal kas pasidalintumet nelabai sudėtingu šokoladinio pyrago receptu  ax.gif

Įbet kurio pyrago tešlą įdėjus kakavos ar šokolado lydyto, o galima trupinto gausit šokoladinį pyragą. Dažnai kepam margutį greipyragį tai pyrago tešlą dalinam pusiau ir į viena dalį dedam kakavos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieduotoji: 04 liepos 2013 - 14:46
QUOTE(Milow @ 2013 07 04, 12:15)
Gal kas pasidalintumet nelabai sudėtingu šokoladinio pyrago receptu  ax.gif

Mūsų mėgiamiausias,labai šokoladinis ir drėgnas.Kepu dvigubą normą,nes iš šio kiekio išeina nedidelis pyragiukas ax.gif

2 stiklinės cukraus;
1.75 stiklinės miltų;
1 puoduko kakavos (nesaldintų paprastų kakavos miltelių);
1,5 a.š. kepimo miltukų;
1 a.š. sodos;
1 a.š. druskos;
2 kiaušiniai;
1 stiklinė pieno;
0.5 stiklinės aliejaus;
1 stiklinės verdančio vandens;

Gerai sumaišomi visi sausi produktai. Maišant supilama kiaušiniai, pienas ir aliejus - gerai išmaišoma. Vėliausiai pilama verdančio vandens stiklinė ir maišoma, kol tampa vientisa tešla. Pati tešla gan skysta.
Kepti apie valandą. Pjaustyti tik pravėsus
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2013 06 23, 10:33)
Man tai atrodo ,kad cia yra grietines su trupuciu cukraus  pertepimas  4u.gif .as su sausainiais gaidelis taip darau ar dar su  krekeriukais smile.gif

aš su varške pertepu
Atsakyti
Sveikutes,gal kas zinot koki nors torto receptuka,kur nors vienas sluoksnis butu traskus (pavyzdziui is pustu ryziu kuriuos naudojam pusryciams ar panasiai). Is anksto aciu uz pagalba. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ieškau elementaraus dalyko - trupininio pyrago su uogiene recepto. blush2.gif Kažkada buvau jį radusi čia, supermamose, buvo mano mėgstamiausias. Išvis man pyragai ir tortai skanūs tik su uoguomis ar uogiene. Bet pamečiau ir pamiršau receptą. Kiek bandžiau kepti pagal kitus receptus - nesigauna toks nerealus, koks gaudavosi pagal aną. Pamiršt ano pyrago negaliu, nervas ima, kad nebegaliu iškepti savo megstamo trupininio doh.gif Taigi ieškau tikrai superinio trupininio pyrago su uogiene recepto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeskeLepeske: 17 liepos 2013 - 12:23
QUOTE(MeskeLepeske @ 2013 07 17, 12:22)
Sveikos merginos, ieškau elementaraus dalyko - trupininio pyrago su uogiene recepto. blush2.gif  Kažkada buvau jį radusi čia, supermamose, buvo mano mėgstamiausias. Išvis man pyragai ir tortai skanūs tik su uoguomis ar uogiene. Bet pamečiau ir pamiršau receptą. Kiek bandžiau kepti pagal kitus receptus - nesigauna toks nerealus, koks gaudavosi pagal aną. Pamiršt ano pyrago negaliu, nervas ima, kad nebegaliu iškepti savo megstamo trupininio doh.gif  Taigi ieškau tikrai superinio trupininio pyrago su uogiene recepto  4u.gif

mano variantas, kepatas pagal recepta is vienos mamytes is supermamu: http://virevirekose....su-uogiene.html
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2013 07 17, 13:58)
mano variantas, kepatas pagal recepta is vienos mamytes is supermamu: http://virevirekose....su-uogiene.html

Ačiū, munyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif Išbandysiu ir parašysiu kas gavosi;)
Atsakyti
Mergaitės prašymas - gal kas turite Mišelės pyragėlius "Akmenuotas kelias", lietuviškai, jei galima; į až. Labai reikia, ačiū.
Atsakyti