Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų paieška / užklausa

QUOTE(AAI @ 2013 04 05, 17:19)
Receptas paprastas:kambario temperaturos svietas isplakamas su kambario temperaturos kondensuotu pienu.Santykis 1:1.As visada dedu 100 g sviesto 200 g kondensuoto pieno,santykis 1:2.Bet cia skonio reikalas. smile.gif

Ir siuo kremu nutepti torto virsu,ir tada tikrai jau galima puosti slapia beze,nieko jei nenutiks?
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, jei esate ragavusios parduotuvės IKI pyragos "Naktis" (seniau, tiesiog "Kondensuoto pieno" pyragu vadinosi - kakaviniai biskvitai su gan gaiviu grietininiu pertepimu), parekomenduotumėte kažkokio panašaus pyrago ar torto receptą? O gal kažkuri netgi savo versiją bandė iškepti? Iš anksto dėkoju už atsakymus, nes mūsų šeimyna mėgsta šį pyragą, bet norisi pačiam pasigaminti ir žinoti, ką į jį dedi.
Atsakyti
Padekite surasti "Mandarinuko" recepta ax.gif
Atsakyti
Sveikos, nezinau tokio pyrago nei torto, gal kas pagelbetu ir zino kazka panasaus arba pagal sudeti yra kitokiu pavadinimu uzvadintasis minejo pavadinima lyg "Vakaras"ir , Plungej pirkdavo. Kiek atsimena i sudeti is skonio lyg kaip napoleono lakstai, karamelinis kremas su graikiniais ir lazdyno riesutais.
Atsakyti
Gal kas galite mestelti skanasu tortuko su rikota arba maskarponės sūriu recetukų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 05 03, 10:41)
Gal kas galite mestelti skanasu tortuko su rikota arba maskarponės sūriu recetukų? ax.gif

Sveiki

Ir aš ieškau torto su maskarpone. Buvo kažkoks šokoladinis, bet nepamenu pavadinimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2013 05 03, 14:01)
Sveiki

Ir aš ieškau torto su maskarpone. Buvo kažkoks šokoladinis, bet nepamenu pavadinimo.  4u.gif

pameginkite kepti Beatos sokoladini torta.jo pertepima syra su maskarpone.as sokoladiniu isvis nemegstu,bet kai si paragavau,tai dabar kepu jau ne viena karta 4u.gif jis toks is prabangiu tortu
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2013 05 03, 13:01)
Sveiki

Ir aš ieškau torto su maskarpone. Buvo kažkoks šokoladinis, bet nepamenu pavadinimo.  4u.gif

Man skanus sie tortai su mascarpone:
Karamelinis sokoladinis Beatos tortas
ir
TORTAS SU BANANAIS IR MASCARPONE SŪRIU (arba "Tiesiog tortas")
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 05, 14:46)

Sitas Beatos sokoladinis tortas laaabai skanus,vertas 10 balu.Kepiau jau ne karta 4u.gif .
o banani tikrai reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2013 03 07, 11:02)
Rafaelo kadangi pati zadu gamint tai radau lengvai visu tortu temose pacioj pradzioj, kur suvardinti populiariausi tortai, nuoroda puikiai veikia: http://www.supermama...?...98&t=908040

del antrojo nesu tikra ar sita turejai galvoj: http://skanusgyvenim...s-zozefina.html

MUNYT, dekui uz receptukus!!!! Dabr niezti rankas juos isbandyyti
Atsakyti
Kaip pasigaminti namie Morengini torta - vyniotini Roju ( Maximoj parduoda)

??????
Viduj grietinele ir mandarinai , virsus morengai su riesutais .
Atsakyti
Sveikos.Gal kas galetumete patarti del tortuko-kad butu trapus biskvitas,o viduj kazkas panasaus i zefyra (is tikruju neisivaizduoju ar tai imanoma,bet tokio pageidauja pirkeja doh.gif ).
Atsakyti