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Niekur nerandu recepto pyragaiciu-dvieju gelytes formos trapiu sausainiu,sulipdytu marmeladu,ir ant virsaus toks aukstas kremo bokstelis.
Prisimenu senus laikus,o recepto nera g.gif
Padekit, auksarankes aciuks.gif
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Del tu sausainiu su boksteliu... galima issikepti trapius sausainius,juos sulipinti su dzemu,o boksteli galima padaryt is beze ar zefyro smile.gif
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Gal kas zinot ir galit padeti iskepti varskes torta su melynemis, toki kaip Chocolaterie?
buciau labai dekinga 4u.gif
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QUOTE(poniajurate @ 2013 02 17, 17:34)
Del tu sausainiu su boksteliu... galima issikepti trapius sausainius,juos sulipinti su dzemu,o boksteli  galima padaryt is beze ar zefyro smile.gif

Tai va,kad visas cimusas ir yra tame bokstelyje:toks skanus i zefyra panasus,bet ne zefyrinis kremas smile.gif
Ponios ir paneles,gal kuri zinote to kremo recepta aciuks.gif
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tas kremas kiek pamenutai budavo beze-plaktu kiausiniu baltymu kremas...buna tu pyragaiciu ir dabar 4u.gif
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Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 18 vasario 2013 - 23:07
QUOTE(AAI @ 2013 02 18, 22:49)
Tai va,kad visas cimusas ir yra tame bokstelyje:toks skanus i zefyra panasus,bet ne zefyrinis kremas smile.gif
Ponios ir paneles,gal kuri zinote to kremo recepta aciuks.gif



Jums sausainių temoje atsakė BouncY - [Nesu tikra, ar apie tai kalbate, bet nebus kažkas panašaus? http://tangosuhelena...i-su-kremu.html
Vietoj krepšelių būtų galima sausainius kepti ir lipdyti džemu.]

Ten beze kremas, tik beze galima keliais būdais gaminti, nežinia kuri ten - šlapia beze ar tikroji beze.
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Šį pranešimą redagavo jurga11: 19 vasario 2013 - 08:36
Gal kas turit šutą tešlos variantą LT ?

"Ingredientes:
Massa de biscoito:
- 1 1/3 Chávena de farinha / 250g
- ¾ Chávena de manteiga / 150g
- 2/3 Chávena / 75g de açúcar de confeiteiro
-2 Gemas de ovo
- Raspas de uma laranja de tamanho médio
-1 / 2 vagem de baunilha (ou 1 colher de sopa de extracto de baunilha de açúcar /)

Recheio:
-2 Bananas (ou 3, dependendo de como você fatia a grossura deles)
- Qualquer tipo de chocolate (picado como eu fiz, ou usar pedaços de chocolate) – e o valor é com você, eu usei muito. biggrin.gif
____________________

Preparação:
-Combine e misture os ingredientes da massa com uma batedeira (massa ganchos em anexo),
Envolvê-la em um filme plástico e deixe descansar 30-45 minutos no frigorífico.

-Pré-aqueça o forno a 375F / 190C

- Achatar a massa com um rolo e corte cerca de 20 individuais bolinhos redondos (3 cm / 1,2 polegadas de diâmetro). Coloque a quantidade metade dos biscoitos em uma assadeira não pegajosa (ou use papel manteiga).

- Corte as bananas em rodelas 5 milímetros / 0,2 polegadas, coloque-os sobre os biscoitos e cubra com o chocolate.

- Agora cortar mais 20 bolinhos redondos, mas torná-los um pouco maior, como 4 centímetros / 1,6 polegadas, e coloque-os sobre a banana com chocolate. _ -> Você não precisa juntar as bordas juntos. O calor no forno vai derreter a manteiga na massa, para que o bolinho superior vai perder sua forma e cobrir a banana chocolate perfeitamente.

-Asse por cerca de 15 minutos (ou até dourar)

Os pontinhos pretos que você vê na bolacha são, sim, as sementes de baunilha, não sujeira wink.gif

Dica:
As ‘bolachas’ melhor gosto são quando eles ainda estão quentes.
Eu quase não uso um microondas, mas para este bolinho vem em muito acessível.
Depois de um tempo, o núcleo de chocolate esfria, assim, não será mais fluido e você não vai ter esse 'lava' efeito. Solução?
Antes de comer / servi-los, colocá-los no microondas por cerca de 10 segundos (experimentá-lo com uma primeira bolacha, para descobrir o seu tempo perfeito) eexperimente, o bolinho e do recheio é líquido, quente e suave smile.gif
Chávena= xicará"

user posted image
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QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 21, 20:21)
Gal kas turit šutą tešlos variantą LT ?

Kątik permečiau tekstą per google vertėją,lengvai išverčia iš portugalų kalbos,galima suprasti,nes receptas nesudėtingas rolleyes.gif o šiaip,panašu į trapią tešlą g.gif
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QUOTE(Aglėja @ 2013 02 21, 23:06)
Kątik permečiau tekstą per google vertėją,lengvai išverčia iš portugalų kalbos,galima suprasti,nes receptas nesudėtingas  rolleyes.gif o šiaip,panašu į trapią tešlą  g.gif


ačiū biggrin.gif

nu man ir panašu į sviestinę.
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trapi tešla drinks_cheers.gif atrodo labai skaniai essen.gif
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QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 02 22, 09:00)

ačiū biggrin.gif

nu man ir panašu į sviestinę.


Jei nežinojot kokia kalba,tai google vertėjas pats atpažįsta kalba iš kurios reikia verst 4u.gif
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gal kas turite, esatę išbandę pyrago receptą su šaldytomis uogomis: šaldiklis lūžta nuo aviečių, vyšnių su kauliukais, truputį yra ir mėlynių bei serbentų...
būčiau dėkinga už patarimą
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