Noriu daryti šitą tinginio varškės tortą, tik va brendžio neturiu... Kas galėtų pakeisti brendį? Konjakas koks?
QUOTE(Bonpari @ 2012 12 29, 13:40)
Noriu daryti šitą tinginio varškės tortą, tik va brendžio neturiu... Kas galėtų pakeisti brendį? Konjakas koks?
o kas yra konjakas jūsų manymu?
kiekvienas konjakas yra brendis, bet ne kiekvienas brendis yra konjakas tiek kad aš turėdama tikro konjako nieku gyvu jo į pyragą nepilčiau, pati išgurkšnočiau
Recepto nenagrinėjau, bet labai dažnai daugelyje gaminių brendį ar kitus alkoholinius gėrimus tiesiog išeliminuoju ir nededu jų.
QUOTE(Nuska @ 2012 12 29, 15:14)
o kas yra konjakas jūsų manymu?
kiekvienas konjakas yra brendis, bet ne kiekvienas brendis yra konjakas tiek kad aš turėdama tikro konjako nieku gyvu jo į pyragą nepilčiau, pati išgurkšnočiau
Recepto nenagrinėjau, bet labai dažnai daugelyje gaminių brendį ar kitus alkoholinius gėrimus tiesiog išeliminuoju ir nededu jų.
Kadangi aš tokių gėrimų ne mėgėja, tai man ar brendis, ar konjakas yra tik stiprusis gėrimas ir psio.... mirkysiu alkoholyje, nes bijau, kad be jo gali būt jos sausokos
Sveikos merginos....gal kas turite receptukus Tortu "Advokatas" "Ambasadorius" radau tik ambasadorių meduti... Torto receptas manau yra kitoks.... Dekui už pagalba...
Gal kas žinote kur Vilniuje nusipirkti kakavos sviesto (ne internetinėse parduotuvėse)?
sveikos mergikes reik jusu pagalbos ieskau torto KLEOPATRA recepto ,bandziau googlint nieko nemeta gal kuri kepat,zinot parasykit,is anksto dekinga
QUOTE(Lina U. @ 2013 01 09, 15:31)
Gal kas žinote kur Vilniuje nusipirkti kakavos sviesto (ne internetinėse parduotuvėse)?
Jei gerai supratau ir norite to ale "sokoladinio" sviesto tai IKI yra, vilkyskiu pienines lyg.
Sveikos,
gal galit pagelbet, niekur neatrandu recepto biskvitiniu-sokoladiniu rutuliuku ant pagaliuko, busiu dekinga
gal galit pagelbet, niekur neatrandu recepto biskvitiniu-sokoladiniu rutuliuku ant pagaliuko, busiu dekinga
QUOTE(babis @ 2013 01 22, 19:57)
Sveikos,
http://www_neringa-b...-pagaliuko.html
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 22, 20:02)
Didelis Jums aciu, kaip tik situ ir ieskojau
Gal kas bandet ir turit "Macaroons" receptuka...