Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų paieška / užklausa

Noriu daryti šitą tinginio varškės tortą, tik va brendžio neturiu... Kas galėtų pakeisti brendį? Konjakas koks?
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2012 12 29, 13:40)
Noriu daryti šitą tinginio varškės tortą, tik va brendžio neturiu... Kas galėtų pakeisti brendį? Konjakas koks?

o kas yra konjakas jūsų manymu? biggrin.gif
kiekvienas konjakas yra brendis, bet ne kiekvienas brendis yra konjakas mirksiukas.gif tiek kad aš turėdama tikro konjako nieku gyvu jo į pyragą nepilčiau, pati išgurkšnočiau ax.gif

Recepto nenagrinėjau, bet labai dažnai daugelyje gaminių brendį ar kitus alkoholinius gėrimus tiesiog išeliminuoju ir nededu jų.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2012 12 29, 15:14)
o kas yra konjakas jūsų manymu? biggrin.gif
kiekvienas konjakas yra brendis, bet ne kiekvienas brendis yra konjakas mirksiukas.gif tiek kad aš turėdama tikro konjako nieku gyvu jo į pyragą nepilčiau, pati išgurkšnočiau ax.gif

Recepto nenagrinėjau, bet labai dažnai daugelyje gaminių brendį ar kitus alkoholinius gėrimus tiesiog išeliminuoju ir nededu jų.

Kadangi aš tokių gėrimų ne mėgėja, tai man ar brendis, ar konjakas yra tik stiprusis gėrimas ir psio.... biggrin.gif mirkysiu alkoholyje, nes bijau, kad be jo gali būt jos sausokos
Atsakyti
Sveikos merginos....gal kas turite receptukus Tortu "Advokatas" "Ambasadorius" radau tik ambasadorių meduti... Torto receptas manau yra kitoks.... Dekui už pagalba...smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kur Vilniuje nusipirkti kakavos sviesto (ne internetinėse parduotuvėse)?
Atsakyti
sveikos mergikes reik jusu pagalbos ieskau torto KLEOPATRA recepto ,bandziau googlint nieko nemeta gal kuri kepat,zinot parasykit,is anksto dekinga
Atsakyti
QUOTE(Lina U. @ 2013 01 09, 15:31)
Gal kas žinote kur Vilniuje nusipirkti kakavos sviesto (ne internetinėse parduotuvėse)?

Jei gerai supratau ir norite to ale "sokoladinio" sviesto tai IKI yra, vilkyskiu pienines lyg.
Atsakyti
Sveikos,
gal galit pagelbet, niekur neatrandu recepto biskvitiniu-sokoladiniu rutuliuku ant pagaliuko, busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2013 01 22, 19:57)
Sveikos,
gal galit pagelbet, niekur neatrandu recepto biskvitiniu-sokoladiniu rutuliuku ant pagaliuko, busiu dekinga 4u.gif

http://www_neringa-b...-pagaliuko.html
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 01 22, 20:02)

Didelis Jums aciu, kaip tik situ ir ieskojau 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
merginos,
gal kuri zinot, Kaune, urmo bazej, kokiame sandely yra pirkt tu formeliu vamzdeliam kepti????
Atsakyti
Gal kas bandet ir turit "Macaroons" receptuka...smile.gif
Atsakyti