O gal kas žinote, kaip ruošti desertą su kriaušėmis, medumi, aguonomis ir baltų pelėsiniu sūriu?
Vienam bare valgiau, norisi namie pasigaminti....
QUOTE(eeglle2 @ 2012 11 15, 19:07)
kas zino ar skanus rafaelo tortas?
skanus, tik man asmeniškai ir dar keliems valgytojams kiek per saldus buvo
QUOTE(eeglle2 @ 2012 11 15, 19:13)
o gal galit patart koki skanaus torto receptuka? kad butu gaivus lengvas tortukas?
maskarpones darykit su uogom, arba tiramisu
Sveikos,
Gal bus galinčių man patarti ir padėti?
Noriu 3 aukštų tortą padaryti vaikui gimtadieniui, bet nežinau kas ir kaip turėtų būti jog atlaikytų sustatyti vienas ant kito, ir nesugriūtų ir nepasvirtų...
Mano vizija tokia su uogom iš šaldiklio:
Biskvitas perteptas grietinėle su mėlynėm.
Biskvitas perteptas kažkas su jogurto ir avietėm ar žemuogėm, o gal su marinuotais abrikosais.
Biskvitas kažkas šokoladinio su grietinėle ir vyšniom.
Pertepimams ar biskvitui gal kas pasiūlysite patardamos.
Tik nežinau kaip sudėlioti.
Puošti norėčiau mase/baze kaip ten ji vadinasi Žinau jog galima pasidaryti namie arba įsigyti.
Puošti norėčiau pati net nežinau iš ko ir ką...
Būsiu labai dėkinga už man skirtą laiką kur pasidalinsite patirtimi, patarimais ar tiesioginėmis nuorodomis čia arba i az. Ačiū.
Gal bus galinčių man patarti ir padėti?
Noriu 3 aukštų tortą padaryti vaikui gimtadieniui, bet nežinau kas ir kaip turėtų būti jog atlaikytų sustatyti vienas ant kito, ir nesugriūtų ir nepasvirtų...
Mano vizija tokia su uogom iš šaldiklio:
Biskvitas perteptas grietinėle su mėlynėm.
Biskvitas perteptas kažkas su jogurto ir avietėm ar žemuogėm, o gal su marinuotais abrikosais.
Biskvitas kažkas šokoladinio su grietinėle ir vyšniom.
Pertepimams ar biskvitui gal kas pasiūlysite patardamos.
Tik nežinau kaip sudėlioti.
Puošti norėčiau mase/baze kaip ten ji vadinasi Žinau jog galima pasidaryti namie arba įsigyti.
Puošti norėčiau pati net nežinau iš ko ir ką...
Būsiu labai dėkinga už man skirtą laiką kur pasidalinsite patirtimi, patarimais ar tiesioginėmis nuorodomis čia arba i az. Ačiū.
QUOTE(Ramiele @ 2012 11 19, 18:11)
Na padekit, ar nei vena nera gaminusi saldainiu is kondensuoto pieno? Ar galima juos kazkaip iskepti?
Neaisku, kokiu norite, gal sitie tinka
http://irri-style.bl...stu-dienos.html
QUOTE(laurindre @ 2012 11 19, 19:02)
Aciu, na va, cia kazkas panasaus as skaiciausi apie tikruosius florentinus. Tai galvoju ar neiseitu issikepti kazko panasaus tik pvz su sausainiais? Tarkim deti sviesta, miltu, vaisiu, viska sumaisyt ir kepti kaip florentinus?
QUOTE(eeglle2 @ 2012 11 15, 19:13)
o gal galit patart koki skanaus torto receptuka? kad butu gaivus lengvas tortukas?
Sis NEREALUUUS:)
Na, tik jis vyniotinio pavidalo, bet labai papuosia sventini stala Gaminau neseniai, tai visi pirstus apsilaizem
http://www.skoniukol...ciu-vyniotinis/
gal galit mestelti vaisinio torto nuorodele, nu niekur nerandu