
Ieškau pyragų/pyragaičių su pelėsiniu sūriu receptų, gal esate bandžiusios?
QUOTE(nirvanarama @ 2015 11 17, 11:12)
Ieškau pyragų/pyragaičių su pelėsiniu sūriu receptų, gal esate bandžiusios?
Pastoviai kepu draugiu vakareliui prie vyno,labai skanu.Pyradas su kriausem ir pelesiniu suriu,tik surio nepagailet,nu bet kad ir "neplauktu".O pagrinda galit ir su saldyta bemiele pabandyt.

QUOTE(
Šypsenėlė (: @ 2015 11 18, 13:28)

Pastoviai kepu draugiu vakareliui prie vyno,labai skanu.Pyradas su kriausem ir pelesiniu suriu,tik surio nepagailet,nu bet kad ir "neplauktu".O pagrinda galit ir su saldyta bemiele pabandyt.
Variantas, ačiū

Gal kuri konditerė žino Creme brulee torto receptą ? Ne pyrago - torto

Sveikos merginos,
Šį savaitgalį teko sudalyvauti natūralaus karamelinio padažo degustacijoje. Nerealiai patiko! Primenantis vaikystę skonis ir kaina nebrangi! Siūlyčau apsilankyti jų svetainėje ir pasižiūrėti pačioms
http://cannamella.com/
Šį savaitgalį teko sudalyvauti natūralaus karamelinio padažo degustacijoje. Nerealiai patiko! Primenantis vaikystę skonis ir kaina nebrangi! Siūlyčau apsilankyti jų svetainėje ir pasižiūrėti pačioms


http://cannamella.com/
Gal kas žino, kaip daroma tokia dekoracija iš cukraus, bet kad ne ruda būtų, o skaidri. Kaip čia, pvz.: https://www.pinteres...00505510250731/
Kiek radau, tai arba ingredientai tokie, kad čia nebūna, arba iš vis nesuprantu, kaip ten gaminti (anglų k. žinios minimalios
)
Dėkui iš anksto
Kiek radau, tai arba ingredientai tokie, kad čia nebūna, arba iš vis nesuprantu, kaip ten gaminti (anglų k. žinios minimalios

Dėkui iš anksto

QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 14, 16:31)
Gal kas žino, kaip daroma tokia dekoracija iš cukraus, bet kad ne ruda būtų, o skaidri. Kaip čia, pvz.: https://www.pinteres...00505510250731/
Kiek radau, tai arba ingredientai tokie, kad čia nebūna, arba iš vis nesuprantu, kaip ten gaminti (anglų k. žinios minimalios
)
Dėkui iš anksto
Kiek radau, tai arba ingredientai tokie, kad čia nebūna, arba iš vis nesuprantu, kaip ten gaminti (anglų k. žinios minimalios

Dėkui iš anksto

Man tai labai panasu i karamele (is cukraus), bet ji deja buna rudos spalvos, kadangi kaitinamas cukrus. Isiveskite i google vaizdai "puosimas karamele" ismeta tikrai nemazai naudingu nuorodu ir patarimu.
Kas ateina i galva paziurejusu jusu ideta nuotrauka, tai kad gali buti pagaminta zelatinos pagrindu. Bet kaip isgauti tokia tekstura ir kietuma (sprendziant is to, kad papuosimas ibestas, o ne paguldytas) nezinau.

Geriau jus uzklauskite sitoj temoj, anksciau ten virte virdavo diskusijos ir rinkosi tikros profes, bet dabar ziuriu merdeja tema, bet gal kas uzmatys jusu klausima.

QUOTE(Renata123 @ 2016 02 14, 20:48)
Man tai labai panasu i karamele (is cukraus), bet ji deja buna rudos spalvos, kadangi kaitinamas cukrus. Isiveskite i google vaizdai "puosimas karamele" ismeta tikrai nemazai naudingu nuorodu ir patarimu.
Kas ateina i galva paziurejusu jusu ideta nuotrauka, tai kad gali buti pagaminta zelatinos pagrindu. Bet kaip isgauti tokia tekstura ir kietuma (sprendziant is to, kad papuosimas ibestas, o ne paguldytas) nezinau.
Geriau jus uzklauskite sitoj temoj, anksciau ten virte virdavo diskusijos ir rinkosi tikros profes, bet dabar ziuriu merdeja tema, bet gal kas uzmatys jusu klausima.

Kas ateina i galva paziurejusu jusu ideta nuotrauka, tai kad gali buti pagaminta zelatinos pagrindu. Bet kaip isgauti tokia tekstura ir kietuma (sprendziant is to, kad papuosimas ibestas, o ne paguldytas) nezinau.

Geriau jus uzklauskite sitoj temoj, anksciau ten virte virdavo diskusijos ir rinkosi tikros profes, bet dabar ziuriu merdeja tema, bet gal kas uzmatys jusu klausima.

Dėkui. Ta karamelė tai aiški. O vat čia...

Na, dar bandysiu jūsų nurodytoj temoj užklaust
