Noriu Jusu pagalbos, mielos seimininkes Reikia kazkokio idomesnio sventinio karsto patiekalo 10zmoniu, bet kad nereiketu labai ilgai suktis virtuveje ( nors ir megstu tai daryti ), nes turiu maza metinuke dukryte, kuri labai nori mamos demesio
Sveikos, gal zinote zemaiciu blynu su varske skanu receptuka? Internete nieko gero neradau. Kaip tik tokia situacija buvo, kad per mazai farso buvau pasiruosusi zemaitukams: liko bulviu mases ir kaip tik turejau pokeli varskytes saldytuve
Sveikos, šeimininkės. Bandau rasti receptuką mėsos picos ar mėsos pyrago, dingo kažkur maisto gaminimo blogų džiunglėse, pamenu, kad dedamas faršas, į jį dedama parmezano, ant viršaus sutrinti pomidorai bei plėšyta mocarela, jokia tešla nenaudojama. Pavadinime buvo kažkoks nelietuviškas žodis - mezzo, meco ar panašiai. Noriu pradžiuginti artimą žmogų, tad prašau pagalbos.
Sveikos, gal kokiu ideju 9 kiausiniu tryniai ir beveik pilnas indelis sutirstinto pieno (na tas kondensuotas be cukraus ) nebutina, kad abu produktai butu naudojami viename patiekale
QUOTE(Boombate @ 2014 03 02, 22:19)
Sveikos, gal kokiu ideju 9 kiausiniu tryniai ir beveik pilnas indelis sutirstinto pieno (na tas kondensuotas be cukraus ) nebutina, kad abu produktai butu naudojami viename patiekale
Kiausiniu trynius galite deti visur, kur dedate visa kiausini. Net dedant vien tryni bus dar geriau. Pvz. i: farsa, makaronu padaza, kepinius ivairius, kepama duona, bulkutes, sausainius, apkpepo ar kt. aptepimui itt.
Jei kond. pienas nesaldintas, tai galite su juo kava uzbalinti. Arba kad ir tingini padaryt, tik i kond. pieno - sviesto - kakavos sildoma mase iberkite cukraus.
QUOTE(Renata123 @ 2014 03 03, 19:36)
Kiausiniu trynius galite deti visur, kur dedate visa kiausini. Net dedant vien tryni bus dar geriau. Pvz. i: farsa, makaronu padaza, kepinius ivairius, kepama duona, bulkutes, sausainius, apkpepo ar kt. aptepimui itt.
Jei kond. pienas nesaldintas, tai galite su juo kava uzbalinti. Arba kad ir tingini padaryt, tik i kond. pieno - sviesto - kakavos sildoma mase iberkite cukraus.
aciu
QUOTE(Renata123 @ 2014 02 28, 14:19)
Labai dėkoju, išgelbėjote mane.
Boombate, Mulka dziaugiuosi galejusi padeti!
Sveiki,
Vakarienei 12 žmonių noriu iškepti vištą,patiekta bus su bulvėm ir daug daržovių .
AR užteks po porciją kiekvienam jei kepsiuvidutinio dydžio ? O gal galit pasakyt kokio svorio paukstį pirkti?
Vakarienei 12 žmonių noriu iškepti vištą,patiekta bus su bulvėm ir daug daržovių .
AR užteks po porciją kiekvienam jei kepsiuvidutinio dydžio ? O gal galit pasakyt kokio svorio paukstį pirkti?
Man atrodo, kad mažoka, tuo labiau, kad jei bus vyrų, plius, ne visi valgo bulves. Bet čia mano nuomonė
sveikos, turiu nemazai pieno, nelabai rugstancio gal kas kokiomis pieniskomis idejjomis pasidalintu (manu koses, varskes, surio ir rauginto pieno maniskiai nevalgo). Aciu