Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų paieška / užklausa, patarimai

QUOTE(ausrele123 @ 2012 10 28, 10:27)
Gal kas pasiūlys skanų receptą su vištų šlaunelėmis? šiandien nusipirkau be kaulo ir odos ir norėčiau skaniai pagaminti.tik paprastai apkeptos jau atsibodę doh.gif norisi gal troškintos .gal kas pasiūlys. dėkui

Aš vakar troškinau obuolių sultyse, skaniau negu kepta. Pirmiausia apkepu keptuvėje, dedu į troškintuvą, druskos, pipirų, labai daug česnako ir užpilu obuolių sultimis. Tikrai verta išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguskina @ 2012 10 28, 14:03)
Aš vakar troškinau obuolių sultyse, skaniau negu kepta. Pirmiausia apkepu keptuvėje, dedu į troškintuvą, druskos, pipirų, labai daug česnako ir užpilu obuolių sultimis. Tikrai verta išbandyti  smile.gif

o kaip įdomiai.tikrai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal zinot koki gera recepta su vistu kulseliu mesa, nusipirkau, zinau viena patiekala, bet tas jau atsibodes, norisi kazko naujo smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau kad ne i tema, bet skubu sakykite kaip marinuoti vistienos kulseles? noriu kepti ir paprastai kazkaip, ar bus skanu tik majoneze ir prieskoniais? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 11 26, 17:39)
Atsiprasau kad ne i tema, bet skubu sakykite kaip marinuoti vistienos kulseles? noriu kepti ir paprastai kazkaip, ar bus skanu tik majoneze ir prieskoniais? Aciu  4u.gif

Taip, kodėl gi ne. Majonezas iš principo minkština mėsytę.
Atsakyti
Turiu cukinijų, noriu pabandyti Irmulios pyragą, gal žinote, koks tas skustukas, kuris taip plonai pjausto? 4u.gif
Atsakyti
atrodo štai taip mirksiukas.gif

user posted image

galima ir su paprastu skutuku , bet šis nepalygint geresnis ir juostelių skutimo atžvilgiu ir šiaip daržovių luobelės skutimui thumbup.gif
Atsakyti
Pamečiau receptą, gal kuri pamenate, kur ieškoti, jis buvo šiame forume, marinuota saldžiarūgštė žuvis su morkomis, svogūnais ir šviežiais agurkais 4u.gif
Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Sos!! ieskau receptuko is vistienos krutineles gaminamas toks kaip pyragas su sluoksniuota tesla. Zinau, kad dedasi ir persikai konservuoti, suris berods, nemazai produktu naudojama bet kas tiksliai - nepamenu, bet labai skanu! Gal kas turite ar skanavote kazka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(rimic @ 2013 01 06, 20:23)
Sos!! ieskau receptuko is vistienos krutineles gaminamas toks kaip pyragas su sluoksniuota tesla. Zinau, kad dedasi ir persikai konservuoti, suris berods, nemazai produktu naudojama bet kas tiksliai - nepamenu, bet labai skanu! Gal kas turite ar skanavote kazka panasaus?

Oi skanavau, labai ir aš norėčiau recepto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2013 01 06, 18:40)
Oi skanavau, labai ir aš norėčiau recepto  4u.gif

Bet is ku ji gauti? smile.gif
Atsakyti
Dar berods ir kepeneles dedasi i ta skanu kepini
Atsakyti