QUOTE(ausrele123 @ 2012 10 28, 10:27)
Gal kas pasiūlys skanų receptą su vištų šlaunelėmis? šiandien nusipirkau be kaulo ir odos ir norėčiau skaniai pagaminti.tik paprastai apkeptos jau atsibodę

norisi gal troškintos .gal kas pasiūlys. dėkui
Man labai skanu troškinta. Vištieną išvirti, tada nusemti šiek tiek sultinio, kad mėsa liktų vos vos apsemta, sudėti pjaustytas morkas, įdėti apie pusę pakelio sviesto (priklauso nuo mėsos ir sultinio kiekio), sudėti virtas bulves, ant silpnos ugnies pavirti kokias 5min., įdėti pora šaukštų grietinės, paragauti, jei trūksta įdėti druskos, ar šiek tiek universalių prieskonių.
Taip pat labai skanu išvirta ir keptuvėje apkepta, prieš pabaigą aptepta kečiupu. Skanu su pievagrybiais apkeptais su svogūnais.