sveiki,duokit minty
vistiena+dz.slyvos
Sveikos. Gavau pakankamai daug lašišos papilvių ir tokių gana gražių atraižų (be kaulų). Būkit geros, patarkit, ką būtų galima pagaminti...
QUOTE(Mil@na @ 2012 09 09, 09:35)
Sveikos. Gavau pakankamai daug lašišos papilvių ir tokių gana gražių atraižų (be kaulų). Būkit geros, patarkit, ką būtų galima pagaminti...
kotletus, troskinius ir tt. pavartykit cia galbut rasit kas patinka
Ačiū, aguonėle, tikrai radau
turiu kelias dėžutes smulkinto tuno konservų.. salotų nesinori.Niekada nesu valgiusi žuvies su makaronais - gal kas gali pasiūlyti greitą ir skanų patiekalą, kad po pirmo karto nenusivilčiau
Turiu nemažai svogūnų ir nežinau ką su jais daryt
Bijau, kad nesugestų.
Kažkur girdėjau apie svogūnų pyraga. Gal kuri galit pasidalint receptukais?
Papildyta:
Kartais greitiems pietums darau taip:
Puode išverdu makaronus, nusunkiu juos.
Į tą patį puodą, kuriame virė sukrečiu visą skardinę tuno. Ant silpnos ugnies pakaitinu truputį. Įdedu po šaukštą/ porą šaukštų pom.padažo bei grietinės ir dar šiek tiek pakaitinu.
Su šviežių daržovių salotėlėmis - pasaka!
Bijau, kad nesugestų.
Kažkur girdėjau apie svogūnų pyraga. Gal kuri galit pasidalint receptukais?
Papildyta:
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 10 05, 11:00)
turiu kelias dėžutes smulkinto tuno konservų.. salotų nesinori.Niekada nesu valgiusi žuvies su makaronais - gal kas gali pasiūlyti greitą ir skanų patiekalą, kad po pirmo karto nenusivilčiau
Kartais greitiems pietums darau taip:
Puode išverdu makaronus, nusunkiu juos.
Į tą patį puodą, kuriame virė sukrečiu visą skardinę tuno. Ant silpnos ugnies pakaitinu truputį. Įdedu po šaukštą/ porą šaukštų pom.padažo bei grietinės ir dar šiek tiek pakaitinu.
Su šviežių daržovių salotėlėmis - pasaka!
QUOTE(eemina @ 2012 10 07, 22:51)
Turiu nemažai svogūnų ir nežinau ką su jais daryt
Bijau, kad nesugestų.
Kažkur girdėjau apie svogūnų pyraga. Gal kuri galit pasidalint receptukais?
Bijau, kad nesugestų.
Kažkur girdėjau apie svogūnų pyraga. Gal kuri galit pasidalint receptukais?
prasau svogunu pyragas
Noriu Jūsų paklausti, charlie picerijoje valgau tokius surio kepsnius su zaliom darzovem ir buna jos uzpiltos padazu. Koks ten padaziukas toks saldziarukstis?
Turiu dideli kaiulienos sprandines smota Noreciau kepti orkaiteje nepjaustyta
Kaips skaniai pamarinuoti ,kaip gerai iskepti?
Kaips skaniai pamarinuoti ,kaip gerai iskepti?
Gal kas pasiūlys skanų receptą su vištų šlaunelėmis? šiandien nusipirkau be kaulo ir odos ir norėčiau skaniai pagaminti.tik paprastai apkeptos jau atsibodę norisi gal troškintos .gal kas pasiūlys. dėkui
QUOTE(ausrele123 @ 2012 10 28, 10:27)
Gal kas pasiūlys skanų receptą su vištų šlaunelėmis? šiandien nusipirkau be kaulo ir odos ir norėčiau skaniai pagaminti.tik paprastai apkeptos jau atsibodę norisi gal troškintos .gal kas pasiūlys. dėkui
Man labai skanu troškinta. Vištieną išvirti, tada nusemti šiek tiek sultinio, kad mėsa liktų vos vos apsemta, sudėti pjaustytas morkas, įdėti apie pusę pakelio sviesto (priklauso nuo mėsos ir sultinio kiekio), sudėti virtas bulves, ant silpnos ugnies pavirti kokias 5min., įdėti pora šaukštų grietinės, paragauti, jei trūksta įdėti druskos, ar šiek tiek universalių prieskonių.
Taip pat labai skanu išvirta ir keptuvėje apkepta, prieš pabaigą aptepta kečiupu. Skanu su pievagrybiais apkeptais su svogūnais.
QUOTE(Maze199 @ 2012 10 28, 11:37)
Man labai skanu troškinta. Vištieną išvirti, tada nusemti šiek tiek sultinio, kad mėsa liktų vos vos apsemta, sudėti pjaustytas morkas, įdėti apie pusę pakelio sviesto (priklauso nuo mėsos ir sultinio kiekio), sudėti virtas bulves, ant silpnos ugnies pavirti kokias 5min., įdėti pora šaukštų grietinės, paragauti, jei trūksta įdėti druskos, ar šiek tiek universalių prieskonių.
Taip pat labai skanu išvirta ir keptuvėje apkepta, prieš pabaigą aptepta kečiupu. Skanu su pievagrybiais apkeptais su svogūnais.
Taip pat labai skanu išvirta ir keptuvėje apkepta, prieš pabaigą aptepta kečiupu. Skanu su pievagrybiais apkeptais su svogūnais.
dėkui pabandysim