i | Ši tema skirta antrųjų patiekalų receptų paieškai. |
Taisyklės
Čia galite skelbti ir atsakyti į užklausas:
* konkrečių receptų pagal pavadinimą
* pagal turimą (-us) produktą (-us)
* visos kitos diskusijos, nesusijusios su recepto (-ų) paieška yra draudžiamos.
QUOTE(Perrin @ 2012 04 26, 17:11)
As kazkada buvau idejusi paellos recepta
Pati gyvenau Ispanijoj, tai ismokau gaminti paella is paciu ispanu. Del autentiskumo galima gincytis, nes paellu visgi priskaiciuojama iki 800 rusiu, bet turbut niekas nepaneigs, kad i paella butinai dedamas safranas. Ir ryziai tikrai nemaisomi, jokiu budu. O darzoves, mesa, juros gerybes ir kiti geriai, niekada nebuna imami is keptuves lauk ir po to vel maisomi su isvirtais ryziais. Sorry, tai jau plovas.
Kaip ispanai sako, paella ne paella jei nebuna pridegusi
Pati gyvenau Ispanijoj, tai ismokau gaminti paella is paciu ispanu. Del autentiskumo galima gincytis, nes paellu visgi priskaiciuojama iki 800 rusiu, bet turbut niekas nepaneigs, kad i paella butinai dedamas safranas. Ir ryziai tikrai nemaisomi, jokiu budu. O darzoves, mesa, juros gerybes ir kiti geriai, niekada nebuna imami is keptuves lauk ir po to vel maisomi su isvirtais ryziais. Sorry, tai jau plovas.
Kaip ispanai sako, paella ne paella jei nebuna pridegusi
Gal galite duoti receptą vėl
QUOTE(Gisana @ 2012 04 26, 16:28)
Gal galite duoti receptą vėl
Siaip ne taip radau
Gal pravers? Cia vienas is variantu, bet esme tokia pati.
http://www.supermama...?...4789&st=468
Kas gali pasiūlyti kokį skanėstą galima būt pagaminti su plekšne?
Gal galit ka idomesnio pasiulyti su vistienos ketvirciais?
Gal kas zino kaip padaryt kazka panasaus i wolk to wok ? ar kazkaip panasei ten rasos
sveikos, esu pradedanti šeimininkė, draugas parnešė kokius 2 kg kiaulių (?) plaučių iškilo dilema ką su jais daryti labai lauksiu jūsų įdėjų ir patarimų
QUOTE(shaimon @ 2012 06 17, 22:01)
sveikos, esu pradedanti šeimininkė, draugas parnešė kokius 2 kg kiaulių (?) plaučių iškilo dilema ką su jais
Shaimon,
Plaucius,galima isvirti paruosiant atskirai pomidoru- svogunu padaza.
Is plauciu galima paruosti idara pyrageliams.
Pries ruosiant plaucius juos reikia gerai ismirkyti saltame vandenyje,kad issiskirtu kraujas.
Plaucius virti reikia pasudytame,parugstintame vandenyje.
Plauciu idaras pyrageliams
plauciu reikes,druskos,pipiru,lauralapiu,svoguno,sviesto,1v.s miltu,3-4 vs grietineles,kiausinis,arba 2 v.s ryziu
Isverdame ,kaip minejau plaucius,sumalame mesmale
Svoguna pakepiname svieste,sumaisome su paruostais plauciais,iberiame miltu,ipilame grietinele,sudeti prieskonius ,susmulkinta virta kiausini,arba ryzius
Antras varijantas paruostus isvirtus plaucius,supjaustyti pailgais gabaleliais arba kubeliais,siek tiek pakepinti svieste ,prideti smulkintu svogunu ir patroskinti.
Tada pasudyti,iberti pipiru,pomidoru tyres,veliau iberti miltu,kaitinant pamazu supilti plauciu nuovira.ir viska kaitinti 10-15min,dar troskinti.
Baigiant ideti grietines ,zalumynu.
Patiekti su bulvemis is darzovemis.
p.s. plaucius virti ant nedideles kaitros apie valanda.
1KG plauciu -3ltr. vandens ,deti isalta vandeni.
QUOTE(Minela* @ 2012 06 17, 19:22)
Gal kas zino kaip padaryt kazka panasaus i wolk to wok ? ar kazkaip panasei ten rasos
Gal turit omeny wok to walk
Ziurint kas konkreciai jus domintu, cia apskritai tai kiek pamenu yra maisto ruosimo technika specialioje wok keptuveje, o ne konkretus receptas. Bent jau tai ka paraset.
Gal pasiulytumėte kokį receptą, kaip skaniai iškepti vištą?
QUOTE(kotri_ @ 2012 06 27, 12:29)
Gal pasiulytumėte kokį receptą, kaip skaniai iškepti vištą?
man patinka vista kepti rankoveje,tradiciskai pipiriukai druskyte cesnakas,galima ir obuoli ideti..visada buna minksta ir sultinga jau kai iskepa isimu is maiso kad labiau apskrustu