Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinė literatūra

QUOTE(Avela @ 2009 07 07, 20:51)
juokinga cia i jusu internetinius pykcius pasiziuret... biggrin.gif  bet man ne tas sverbu...

"Kibalionas" gera knyga.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Azu @ 2009 07 08, 01:08)
K.Antarova "Du gyvenimai"

Labai dekui uz pasiulyma, butinai reiks perskaityt. Bet jei skaitysim ir nediskutuosim, nebus sios temos book.gif book.gif bye1.gif
Atsakyti
stebėjau kokius niekus skaitot ir nusprendžiau pasiūlyt tikrą perlą pagaliau. c.s.lewis "the screwtape letters".
Papildyta:
tik nepulkit rėkt, kad erezija ar velnio išmislas, kol bent nepavartėt knygos.
Papildyta:
tik nepulkit rėkt, kad erezija ar velnio išmislas, kol bent nepavartėt knygos.
Atsakyti
klausyk, rozmarinas, kakaip tu cia kitiem savo nuomone biski pripirsineji.
tau gal niekas, o kitam - esme. pasirinkimo laisve. menkindama kitu pasirinkta kelia svarbesneenkindama kitu pasirinkta kelia svarbesne netapsi biggrin.gif jei jautiesi gera literatura skaitanti, labai dziaugiuosi del to ir linkiu, kad tave tai vestu i sveisa ir tiesa, bet noriu priminti, kad vienos tiesos tiesiog nera, ju daug. Tad leisk kitiems eiti taip, kaip jiems reikia ir tureti savo tiesas. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avela: 08 liepos 2009 - 08:29
avela, meldžiamoji, aš šiandien ne pačios puikiausios nuotaikos, tai neerzink manęs savo baisiais nusišnekėjimais, aišku, kad yra tik mano vienos teisinga tiesa, o kiti nieko neišmano.
Atsakyti
na, kad pagal tavo rasyma taip ir galima susidaryti nuomone... biggrin.gif o kad tau nuotaika ne pati geriausia faktiskai visada tai kazkaip matosi kiek tavo zinuciu perskaitau netycia. bet is tikro tai man tu nerupi. tik patariau.
Atsakyti
avela, nu bet ir kaip tave tokią durną šventa žemė nešioja???? ir ačiū, kad asmeniškai informavai, kad aš tau nerūpiu, nes matai aš jau keletą dienų sprendžiau klausimą rūpiu aš avelai ar ne. o dabar žinau.
Atsakyti
kol kas ne tavo galvelei suprast sventaja zemele.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2009 07 08, 00:08)
K.Antarova "Du gyvenimai"

Gal yra audio knyga ?
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 07 26, 19:00)
Gal yra audio knyga ?

Laba,

nemanau, jog yra audio knyga. schmoll.gif Pati kazkada ieskojau visu variantu, tai radau tik cia (II knyga ir III 1 dalis):
http://www.knyginink...d...9&Paieska=1

III knygos 2 dali pries pora metu isigijau Lietuvos knygynuose (gal dar imanoma gauti ir dabar), o I knyga - vienos saunios forumietes deka. 4u.gif

ai, va, dar radau III knygos antra dali:
http://www.patogupir...n=9986-802-38-5
Atsakyti
Gal yra skaiciusiu:
"Slaviano - Arijskie vedy", "Velesova kniga" ?
Atsakyti
Negaliu atsidžiaugti Sauliaus Kanišausko "Likimo anatomija" bigsmile.gif Gaila kad tik dabar ją radau, nors gal viskam savas laikas. Svarbu kad ne per vėlai smile.gif
Viskas gražiai skleidžias prieš akis skaitant...
Atsakyti
Sveikos paneles,

Visoms patarčiau paskaityti Vadim Zeland knygas (Likimo valdymo galimybės). Labai daug geros ir naudingos informacijos, kuri parodo neatrastus dalykus ir svarbiausiai padeda gyventi.

http://www.patogupir...n=9789955089384

Atsakyti