Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinė literatūra

QUOTE(barsukele @ 2008 01 08, 11:22)
Man atrodo, kad kai ieškai ir nueini beieškodama į knygyną, tada jau būna ezoterika, kai į maldos namus- tada religija, o kai paprasčiausiai sėdi ant sofos ir tiki, tada- tikėjimas.Toks Barsukėlės žodis.

Vau. bis.gif Tai buvo Barsukėlės žodis. Laaaaabai, labai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 01 08, 10:22)
Man atrodo, kad kai ieškai ir nueini beieškodama į knygyną, tada jau būna ezoterika, kai į maldos namus- tada religija, o kai paprasčiausiai sėdi ant sofos ir tiki, tada- tikėjimas.Toks Barsukėlės žodis.

Gražus žodis, bet jei nueini kad ir beieškodama į knygyną ir užmatai "du gaidelius" jie ezoteriniais gal nepasidaro? unsure.gif
ne veltui juk išskiriama kur tas, kur anas, kur literatūra vaikam, kur nevaikam, kur religija ir kur ezoterika. Tai man be gilesnių prasmių buvo įdomu ar Sidharta gulėtų prie ezoterikos. Tik tiek. Prašom apie dėliojimus į lentynėles giliom dvasinėm prasmėm nesiplėsti, aš kaip elementarus linijinio proto vartotojas biggrin.gif užklausiau.
Bet šitas atsakymas apie pačius reiškinius patiko, nors mano galva tikėjimas nėra tik sėdėjimas ant sofos smile.gif Jei jis tik sėdint ant sofos - tai kaži.
Tik kad tema apie knygas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 08 sausio 2008 - 16:05
Keista, kad knygyne Svijašo knygos padėtos prie PSICHOLOGIJOS. Mano manymu, į tą skyrelį Svijašas tikrai netinka...
Atsakyti
Jeigu Sidharta gulėtų ezoterikos lentynoje, tai ir Šventąjį Raštą galėtume ten pat padėti bigsmile.gif Tai ne ezoterika siaurąja to žodžio prasme.
Atsakyti
Pasakos taip pat- gryna ezoterika.
Atsakyti
tai ir "du gaideliai"?
Tai praktiškai šiame skyrely galima visas knygas aptarinėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 08 sausio 2008 - 20:18
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 08, 20:17)
tai ir "du gaideliai"?
Tai praktiškai šiame skyrely galima visas knygas aptarinėti  bigsmile.gif

Argi "Du gaideliai" yra pasaka? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 08, 22:34)
Argi "Du gaideliai" yra pasaka?  lotuliukas.gif

na taip - eiliuota bigsmile.gif tu matei kur nors nepasakoj, kad gaideliai žirnius kultų? bigsmile.gif Be to čia tema ne apie pasakas, o apie literatūrą o "du gaideliai" yra išleista ne kartą kaip atskira knygutė , taigi ir literatūra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 08 sausio 2008 - 21:51
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 08, 22:50)
na taip - eiliuota  bigsmile.gif tu matei kur nors nepasakoj, kad gaideliai žirnius kultų?  bigsmile.gif

Taigi aš esmi ūkininkė ir ką tu galvoji, kas mano laukus nukulia? Ogi gaideliai su ,,Niva''.Ne žirniai tik, o pupos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 01 08, 23:07)
Taigi aš esmi ūkininkė ir ką tu galvoji, kas mano laukus nukulia? Ogi gaideliai su ,,Niva''.Ne žirniai tik, o pupos lotuliukas.gif

taip, po šito sakinio paaiškėjo teksto prasmė. Tai tik dar labiau įtikino, kad "du gaideliai" - ezoterinis kūrinys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 08, 23:11)
taip, po šito sakinio paaiškėjo teksto prasmė. Tai tik dar labiau įtikino, kad "du gaideliai" - ezoterinis kūrinys  bigsmile.gif

taigi sakau, kad Juodojoj Skylėj gyvenu, ne to galima pamatyt.Čia visa ezoterika gimsta, mano kaime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 01 08, 23:14)
taigi sakau, kad Juodojoj Skylėj gyvenu

ph34r.gif tai du gaidelius pas jus parašė? bigsmile.gif
Atsakyti