Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinė literatūra

QUOTE(Lelija33 @ 2008 01 04, 10:05)
Kaip žiūrit į grupines maldas, meditacijas ir pan.? Visada maniau, kad tai labai stipru ir efektyvu, bet Zalatorienė savo knygoj rašo, kad jokiu būdu negalima dalyvauti topkiuose masiniuosae renginiuose, nes jie baisiai kenkia dvasine prasme... unsure.gif

Va į ką sureagavau - Mišiose juk bendrai meldžiamasi ar ne?
Atsakyti
Toks klausimukas... O ką paskui darot su tom perskaitytom knygom? Laikot jas, parduodat, atoduodat ar dar ką? Aš ilgai laikydavau, paskui supratau, kad vargu ar antrą kartą kada beskaitysiu (negaliu ir filmų žiūrėt antrą kartą, išskyrus keletą).
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2008 01 04, 13:20)
Toks klausimukas... O ką paskui darot su tom perskaitytom knygom? Laikot jas, parduodat, atoduodat ar dar ką? Aš ilgai laikydavau, paskui supratau, kad vargu ar antrą kartą kada beskaitysiu (negaliu ir filmų žiūrėt antrą kartą, išskyrus keletą).

Aš pagrinde imu iš bibliotekos smile.gif O kai kurias norisi turėt namie, kad bet kada galėčiau dar pasiskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 01 04, 13:54)
Aš pagrinde imu iš bibliotekos smile.gif O kai kurias norisi turėt namie, kad bet kada galėčiau dar pasiskaityti.

Va, puikus patarimas, ačiū. Ir aš bandysiu ką nors rast bibliotekoje, kažkodėl maniau, kad ten ezoterinės literatūros turėtų būt sunku surast.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 11 29, 15:10)
Ir aš dabar skaitinėju tą pačią knygą.Dar turiu seniai išleistą mažulytę knygutę su konkrečiomis prognozėmis.Patinka.Pažada- ištęsi smile.gif

turiu ir as tokia, bet va noreciau pasiteirauti jusu: ten buriantis su centais, kokios linijos kada breziamos( kai iskrenta herbas, arba pinigas)? ir knygose ir zurnaluose labai nevienoda informacija, tai kazin kur teisybe smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau Hermann Hesse - Sidharta wub.gif Pririšo, būčiau perskaičius per vieną dieną, jeigu ne darbai...
Atsakyti
O jinai jau skaitos ezoterinė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 07, 23:26)
O jinai jau skaitos ezoterinė?  unsure.gif

Istorija apie žmogaus dvasinius ieškojimus, daug genialių minčių galima rasti, pamatyti save Sidhartoje, sau atsakyti į kai kuriuos klausimus...
Atsakyti
Tai apie ką knyga aš žinau, ne visai to klausiau. Ar dvasiniai ieškojimai = ezoterika? Čia nesiginčiju, čia klausiu ar ana knyga jūsų nuomone yra ezoterinė
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 01 06, 12:44)
turiu ir as tokia, bet va noreciau pasiteirauti jusu: ten buriantis su centais, kokios linijos kada breziamos( kai iskrenta herbas, arba pinigas)? ir knygose ir zurnaluose labai nevienoda informacija, tai kazin kur teisybe  smile.gif

2 ar 3 herbai- ištisinė.
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 08, 00:18)
Ar dvasiniai ieškojimai = ezoterika?

Ne, ne ezoterika. Tik eidama tuo keliu, būtinai susiduri ir su ezoterika, ir su tikėjimu, ir su religijom.
Atsakyti
Man atrodo, kad kai ieškai ir nueini beieškodama į knygyną, tada jau būna ezoterika, kai į maldos namus- tada religija, o kai paprasčiausiai sėdi ant sofos ir tiki, tada- tikėjimas.Toks Barsukėlės žodis.
Atsakyti