Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinė literatūra

...bet ir ne kiekvieno vaiko svajonė yra tapti išminčium, pranašu...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 09, 16:28)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pamenu, mano vaikystės svajonė buvo įkurti antitarybinę organizaciją...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 09, 14:28)

Visko reikėjo patirčiai ir žinioms įgauti. Dievas duoda tik tai, ko reikia tikslams pasiekti ir žinioms įgauti...
Atsakyti
Dabar skaitau Prophet'ų knygą "Sen Žermenas apie alchemiją". Man labai patinka, moko požiūrio į gyvenimą, yra nuorodos į Šventojo Rašto eilutes..
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 27, 00:17)
Dabar skaitau Prophet'ų knygą "Sen Žermenas apie alchemiją". Man labai patinka, moko požiūrio į gyvenimą, yra nuorodos į Šventojo Rašto eilutes..

Rimta knyga...
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 27, 01:17)

Niekad "neužsiroviau" ant Prophet'u knygų. Yra ezoteriniuose? Ir nuo kurios pradėti?
Mačiau, kad leidykla Laisvės al.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 12 28, 12:14)
Niekad "neužsiroviau" ant Prophet'u knygų. Yra ezoteriniuose? Ir nuo kurios pradėti?
Mačiau, kad leidykla Laisvės al.

Jei Kaune, tai priešais Muzikinį teatrą esančiame AUM knygyne mačiau visas įmanomas jų knygas sudėtas. Nuo ko pradėti nežinau unsure.gif Pati tyrinėju, pirmą nusipirkau "Violetinė liepsna", bet manau, kad ne nuo jos reikia pradėti biggrin.gif Gal šita "Sen Žermenas apie alchemiją" ir būtų ta knyga, kurioje visa esmė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 28, 13:18)
Jei Kaune, tai priešais Muzikinį teatrą esančiame AUM knygyne mačiau visas įmanomas jų knygas sudėtas. Nuo ko pradėti nežinau unsure.gif Pati tyrinėju, pirmą nusipirkau "Violetinė liepsna", bet manau, kad ne nuo jos reikia pradėti biggrin.gif Gal šita "Sen Žermenas apie alchemiją" ir būtų ta knyga, kurioje visa esmė g.gif

Geras, aš šitam niekad nebuvau knygyne. Vis į Donelaičio g.einu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 12 28, 12:25)
Geras, aš šitam niekad nebuvau knygyne. Vis į Donelaičio g.einu. Ačiū  4u.gif

Bet yra ir šitame. Aš iš ten pirkau apie Sen Žermeną, tik tame knygyne išdėstymas nepatogus, reikia kilnoti knygas, žiūrėti, kokios sudėtos po jomis ax.gif
Atsakyti
Gal kas skaitėt ir turit atsiliepimų apie šias knygas:

E. Prophet "Giminingos sielos ir liepsnos dvynės"
V. Kazlauskas "Meilė ir santuoka ezoterinėje filosofijoje"
J. Murphy "Jūsų sąmonės galia"
A. Zalatorienė "Nėra - "negali būti!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 29 gruodžio 2007 - 12:49
Murphy "Jūsų sąmonės galia"- labai rekomenduoju. Padeda atsitiesti.
Prophet "Giminingos sielos...." taip pat gera, bet šitoj srity reikėtų jau gaudytis, kad neatrodytų fantastikai biggrin.gif
Atsakyti