Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinė literatūra

QUOTE(barsukele @ 2007 11 29, 11:10)
Ar kas žinot kiniečių ,,Permainų knygą", I-Czin? Gal naudojatės ir kokie rezultatai?

Turiu. Kartais pažaidžiu. Man visi būrimai žaisliukai.
Yra internetinis varijantas www.magya.ru
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 11 29, 15:12)
Turiu. Kartais pažaidžiu. Man visi būrimai žaisliukai.
Yra internetinis varijantas www.magya.ru

Visi būrimai parodo, kaip toliau suksis žmogaus realybė, jei jo mintys yra tokios, kokios dabar yra.Visi būrimai nuskaito žmogaus pasąmonės info. šis būdas man patinka tik dėl to, kad nereikia tarpininkų. Heksagrama lyg tarpininkas su savimi pačiu.Kaip nuotrauka parodo žmogaus išorę, taip čia parodoma pasąmonės būsena.Taip manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 29 lapkričio 2007 - 15:27
Gal kas gali paaiškinti, kaip rasti Ezoterinį knygyną AUM Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 29 lapkričio 2007 - 20:19
QUOTE(Lane @ 2007 11 29, 22:19)
Gal kas gali paaiškinti, kaip rasti Ezoterinį knygyną AUM Kaune?

Kestučio g. 83, priešais muzikinį teatrą.
Man labai patinka Ezoterinės literatūros knygynas Donelaičio g.75b, didelis pasirinkimas labai geros literatūros, be to galima net užsakyti kai kurias dominančias knygas.
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2007 11 29, 20:28)
Donelaičio g.75b, didelis pasirinkimas labai geros literatūros, be to galima net užsakyti kai kurias dominančias knygas.

O kaip šitą rasti? unsure.gif

Dabar skaitau Don Miguel Ruiz "Keturios toltekų išmintys". Lengva, paprasta ir miela smile.gif Čia aprašas, apie ką ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 29 lapkričio 2007 - 22:52
Don Miguel Ruiz superinis. Dar yra jo mokinės Susan Greg "Toltekų kelias" ten labai gerai išdėstyta žmogaus filtrų sistema.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 29, 23:41)
O kaip šitą rasti? unsure.gif

Dabar skaitau Don Miguel Ruiz "Keturios toltekų išmintys". Lengva, paprasta ir miela smile.gif Čia aprašas, apie ką ji.

Jis kieme, tarp Laisvės al.ir Donelaičio g. Įsijunk, maps.lt ir pagal adresą išmes tą vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2007 11 29, 20:28)
Kestučio g. 83, priešais muzikinį teatrą.
Man labai patinka Ezoterinės literatūros knygynas Donelaičio g.75b, didelis pasirinkimas labai geros literatūros, be to galima net užsakyti kai kurias dominančias knygas.

4u.gif Dabar žinosiu, kad ir toks yra. Reiks apsilankyti. smile.gif

QUOTE(vaiduliuke @ 2007 11 30, 08:34)
Jis kieme, tarp Laisvės al.ir Donelaičio g. Įsijunk, maps.lt ir pagal adresą išmes tą vietą  smile.gif

4u.gif maps.lt pasirodo tikras stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesa, Svijašo "Išmintingas pasaulis" parašyta, kad jei nupirksi 10 tokių knygų ir išdalinsi draugams ar artimiesiems, tavo karmos ąsotis keliais procentais patuštės. Nuskambėjo kaip gudrybė knygoms parduoti.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 02, 14:17)
Tiesa, Svijašo "Išmintingas pasaulis" parašyta, kad jei nupirksi 10 tokių knygų ir išdalinsi draugams ar artimiesiems, tavo karmos ąsotis keliais procentais patuštės. Nuskambėjo kaip gudrybė knygoms parduoti.

Jau bėgu pirkti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 02, 13:17)

Jis pats taip parašė? Geras smile.gif
Bet logikos tame yra, kad patuštėtų g.gif Negali pykti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 12 03, 19:12)
Jis pats taip parašė? Geras smile.gif
Bet logikos tame yra, kad patuštėtų  g.gif  Negali pykti  thumbup.gif

Knyga tai jo, vadinasi, jis rašė g.gif Sugadino visą vaizdą. unsure.gif
Atsakyti