Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinė literatūra

QUOTE(Lane @ 2007 11 25, 23:18)
Dabar manau, kad labai geras variantas A.Svijašo "Išmintingas pasaulis arba kaip gyventi be problemų". Tik įdomu, ar suveiks..

Dažniausiai žmonės perskaito, sutinka su tuo, bet nelabai greitai keičiasi realybėje. Bet kokiu atveju esu įsitikinusi, kad tai, kas pasėta viduj, anksčiau ar vėliau vaisius duos tongue.gif
Atsakyti
Tai kad sunku susivokti, ką būtent savyje reiktų keisti verysad.gif Gerai, kad skaitant kitas knygas kažkoks šydas nukrenta nuo akių ir netikėtai supranti, randi atsakymą, bet pačiai knisantis po save atrodo, kad tai bergždžias darbas.Sunku pritaikyti praktiškai,arba aš myliu save tokią, kokia esu, arba Žiegždriais kvepia smile.gif
Atsakyti
o kur vilniuje ezoteriniai knygynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 26, 12:53)
o kur vilniuje ezoteriniai knygynai  biggrin.gif

"Zodiakas", Labdarių g. 4-13;
"AUM", Palangos g. 3.
Atsakyti
Nepatiko man Svijašo išdėstyta medžiaga.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 28, 18:29)
Nepatiko man Svijašo išdėstyta medžiaga.

O man dalis teorijos labai patiko, o kitos dalies tiesiog nepriėmiau. Manau, kad kiekvienas iš bet kokio mokymo atsirenka sau tai, kas randa atgarsį širdyje. Labiausiai man patiko Svijašo "Likimo pamokos".
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 11 28, 20:59)
O man dalis teorijos labai patiko, o kitos dalies tiesiog nepriėmiau. Manau, kad kiekvienas iš bet kokio mokymo atsirenka sau tai, kas randa atgarsį širdyje. Labiausiai man patiko Svijašo "Likimo pamokos".

kur ta knyga galima rast g.gif , nes ezoterinese knygynuose nera
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 29, 10:57)
kur ta knyga galima rast  g.gif , nes ezoterinese knygynuose nera

http://www.knygunamai.lt
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 29, 08:57)
kur ta knyga galima rast  g.gif , nes ezoterinese knygynuose nera

Aš pirkau paprastam knygyne Kaune. Daugiausia knygų ezoterine tema būna "Knygų orbitoj", bent jau man vis pavyksta ten nusipirkt:
http://www.infoplius...P_K190_00160860
Atsakyti
Ar kas žinot kiniečių ,,Permainų knygą", I-Czin? Gal naudojatės ir kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 11 29, 12:10)
Ar kas žinot kiniečių ,,Permainų knygą", I-Czin? Gal naudojatės ir kokie rezultatai?

Aš naudojuosi Murphy'io išleistu tos knygos aiškinimu ir man patinka:) Kažkokių rezultatų gal ir nėra, bet protas nurimsta biški:)

Man regis, kažkur mačiau, kad yra naujai išleista Permainų knyga pagal lyg ir Richard Wilhelm vertimą, o jo vertimas laikomas vienu geriausių.

Atsakyti
Ir aš dabar skaitinėju tą pačią knygą.Dar turiu seniai išleistą mažulytę knygutę su konkrečiomis prognozėmis.Patinka.Pažada- ištęsi smile.gif
Atsakyti